2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
buda çalışıyor ıs yerınden zor bıraktılar kızı.. ve ıkı ay sonra gerı dönecek ısınee
cok sevıtor calısmayıı.. 2. sınıfa gecen bı kızı var...
bunu oğlan ıstemıstı yıen kız geliyor
40 yaşında emeklı olucakmışş bı tane daha yapıcam dıyooo :)))):KK52:
aynı yaştayız

buda çalışıyor ıs yerınden zor bıraktılar kızı.. ve ıkı ay sonra gerı dönecek ısınee
cok sevıtor calısmayıı.. 2. sınıfa gecen bı kızı var...
bunu oğlan ıstemıstı yıen kız geliyor
40 yaşında emeklı olucakmışş bı tane daha yapıcam dıyooo :)))):KK52:
aynı yaştayız

bakkkk gördün mü milleti çat çat nası yapıyo yaşa başa bakmıyo :KK33: 2 ay sonra nasıl geri dönecek yafff :KK53: 6 ay doğum izni var bak burda baksettiğim arkadaş ta son dakikalara kadar çalıştı nerdeyse burda çıkarıcaktı çalışmayı sevene saygım sonsuz ama çalışmayı hiç sevmiyorum :KK30:

bakkkk gördün mü milleti çat çat nası yapıyo yaşa başa bakmıyo :KK33: 2 ay sonra nasıl geri dönecek yafff :KK53: 6 ay doğum izni var bak burda baksettiğim arkadaş ta son dakikalara kadar çalıştı nerdeyse burda çıkarıcaktı çalışmayı sevene saygım sonsuz ama çalışmayı hiç sevmiyorum :KK30:

yok yaa bu hem sevıyor hemde çağırıyorlar buda gıdıyor .. anlamyorum ztn yaz tatıllerınde ıznını bıle kullanmazdı :KK53:

kac gündür temizlik yapıyoruz canım hala da hergün evin işlerini yapıyorum bugün bi halsizlik var denizm ya dün gece atletle yattım çok sıcak oluyordu banyo da yapmıştım saçlarm ıslakti gece de eşim pencereyi açmış acaba üsüttüm mu ya....
Çok kotu terliyorum ya ates basıyor bi de kızlar aranızda gyno ferro sanol kan(demir)hapini kullanan var mi kullandığımdan beri afedersiniz büyük abdestim siyah ve ishalm normal mi acaba bugün de uclu testimin sonucunu almaya gideceğim...
Offf=(((((

kac gündür temizlik yapıyoruz canım hala da hergün evin işlerini yapıyorum bugün bi halsizlik var denizm ya dün gece atletle yattım çok sıcak oluyordu banyo da yapmıştım saçlarm ıslakti gece de eşim pencereyi açmış acaba üsüttüm mu ya....
Çok kotu terliyorum ya ates basıyor bi de kızlar aranızda gyno ferro sanol kan(demir)hapini kullanan var mi kullandığımdan beri afedersiniz büyük abdestim siyah ve ishalm normal mi acaba bugün de uclu testimin sonucunu almaya gideceğim...
Offf=(((((

özlem bana daha yenı yazdı gynoferon u .. cok normal cnm.. o renk oluyorrr maalesef:))
normal ama kan hapının etkısı o mrk etme

kesın uşuttun sen kuşummm yaa ıslak ıslak bende yatıyorum boynum fln tutuluyor ama evler cok sıcak yaa
ozlem sen cok iş yapıyorsun yaaa .. yapma böylee dıkkat et.. cok egılıp kalkma bırde

ben 3 lüü istedi ama yaptırmıcammmm dr umada soylmedım yaptırmıcam dıye
cunku ısrar edecektı bılıyorum..
ılaclarıda almadım daha bugun alcaz ınşallahh

Offf=(((((

Ben kullaniyorum
Tum kan ilaclari butuk abdestin rengini oyle yapar demir icerdigi icin
Ama ishal yapacagini sanmiyorum

Son düzenleme:
Offf=(((((

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.. bende gyno ferro senol kullanıyorum dışkının koyu renk olması normal zaten doktor söylemişti bana korkma diye ama bende tam tersi kabızlık var...

Anamm bi oglus daha geliiiii:)
Hos gelsin sefa getirsin masallah masallah
Gozun aydin canimsss

Ya kizlar bende hep vardi da dun havuzdan sonra cogaldi
Sutyenimi cikartinca gogus ucumsa beyaz beyaz igeenc kokulu seyler oluyor
Anneme sordum sut yagi dedi
Cok erken degil mi? Sakincasi olabilir mi boyle gelmesinin?
Annem sakin ucunu iyice temiLeme hep akar yoksa dedi
Biraz kalsin ki tikasin orayi dedi
Benim gibi yasayan var miiiiiii huu huuuuuu:))

Çok Sağol canım bize doktor önce %85 kı demişti şimdi oğlana döndü bu kez % 100 :.

Bende öyle akıntı yok ama ilk bebek olunca tecrübesiz oluyoruz :KK43:

merhabalar iyi haftalar dilerim hepinize
ben bu hafta gün sayıcam cumartesiye kadar
cumartesi randevumu aldım. hayırlısıyla öğrenicem bu hafta
cinsiyetini ve sağlığınıda çok merak ediyorum tabi bir ay oldu görmeyeli
birde beni gene bir korku sardı oğlumda göğüs uçlarım çok yara olmuştu
ve emzirememiştim ve depresyona bile girmiştim. kendi bebeğimden korkar olmuştum.
çok kötü günlerdi. şimdi gene aynı günleri yaşamaktan çok korkuyorum. meme uçlarıma bakıyorum
gene çok fazla yok ve çok hassas gene yara olup da emziremicem diye çok korkuyorum.
bu sefer tecrübeliyim yara olmadan tedbiri almak istiyorum arkadaşlar lütfen bana
yardımcı olun akıl verin.

perşembe günü doktora gittik bebeğimin kız olduğunu söyledi bende ona ilk cicilerini aldım pembe pembe inşaallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

gizemmmmm kum mu dokuyorsun canım.. mrk etmeee uzun sürmez.. ztn tatıle gıdene dek ohooooo
bolb ol su ıc bı tanem
cok gecmıs olsun
o dr ada sınır oldumm gerızekalıı yaa
mahfetcekmış senı..

öyleymiş hayatım çok teşekkürlerr:)
şuan 2.litremi bitirmek üzereyimmm :)

inş. geçer kuzucum ama geçmesede sorun değil ki millet normal de çok çekiyo onu tabi hamişlikte daha gıcık bi durum. Kız bu kalça neden ağrır ki bir gün iş yapmayla senin ne aralar ağrıyo :44: yürüyemiyorum adım atıyorum ya özellikle sağ kısmıma bıçaklar sokuyolar resmen :KK53::18:

ben hep iş yaptığımda çok yorulduğumda ağrıyo üstüne yatmak oturmak ölüm çığlık çığlığa kalkıyorum oturduğum yerden ve sağ taraf genelde yeni yeni sola vuruyo yani :26:
akşam sorucam bunuda sorulcaklar listeme ekliyim mesaj atarım sana

kızlar bebişlerimiz yavaş yavaş büyüyo artık çoğumuz alışverişlerimize başlamadık erken olduğu için ama az çok fikir olması için araştırmalar başlamış gördüğüm kadarıyla.. ben bu mobilya beşiklerden almayı düşünüyorum ama ilk aylarda daha kullanışlı olsun hemde taşıması kolay olsun diye ufak hasır beşikler var onlardan almak istiyorum beğendiğim modelide ebebek te buldum ve sizlerinde fikirlerini almak istedim ilk aylarda kullanmak amacıyla
Eki Görüntüle 746284

öyleymiş hayatım çok teşekkürlerr:)
şuan 2.litremi bitirmek üzereyimmm :)

ben hep iş yaptığımda çok yorulduğumda ağrıyo üstüne yatmak oturmak ölüm çığlık çığlığa kalkıyorum oturduğum yerden ve sağ taraf genelde yeni yeni sola vuruyo yani :26:
akşam sorucam bunuda sorulcaklar listeme ekliyim mesaj atarım sana

tamam yavru msj at bana bende önümüzde ki hafta gidicem aslında bu hafta giderdim de dedim 1 hafta daha bekliyim kuzum 17 haftalık olsun :KK9:

Herkese hayırlı günler, hayırlı haftalar..

Çok guzel çok mutlu hayırlara vesile bir hafta dilerim hepinize

X