- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda çalışıyor ıs yerınden zor bıraktılar kızı.. ve ıkı ay sonra gerı dönecek ısınee
cok sevıtor calısmayıı.. 2. sınıfa gecen bı kızı var...
bunu oğlan ıstemıstı yıen kız geliyor
40 yaşında emeklı olucakmışş bı tane daha yapıcam dıyooo :))))
aynı yaştayız
bakkkk gördün mü milleti çat çat nası yapıyo yaşa başa bakmıyo 2 ay sonra nasıl geri dönecek yafff 6 ay doğum izni var bak burda baksettiğim arkadaş ta son dakikalara kadar çalıştı nerdeyse burda çıkarıcaktı çalışmayı sevene saygım sonsuz ama çalışmayı hiç sevmiyorum
kac gündür temizlik yapıyoruz canım hala da hergün evin işlerini yapıyorum bugün bi halsizlik var denizm ya dün gece atletle yattım çok sıcak oluyordu banyo da yapmıştım saçlarm ıslakti gece de eşim pencereyi açmış acaba üsüttüm mu ya....
yok yaa bu hem sevıyor hemde çağırıyorlar buda gıdıyor .. anlamyorum ztn yaz tatıllerınde ıznını bıle kullanmazdı
kac gündür temizlik yapıyoruz canım hala da hergün evin işlerini yapıyorum bugün bi halsizlik var denizm ya dün gece atletle yattım çok sıcak oluyordu banyo da yapmıştım saçlarm ıslakti gece de eşim pencereyi açmış acaba üsüttüm mu ya....
Çok kotu terliyorum ya ates basıyor bi de kızlar aranızda gyno ferro sanol kan(demir)hapini kullanan var mi kullandığımdan beri afedersiniz büyük abdestim siyah ve ishalm normal mi acaba bugün de uclu testimin sonucunu almaya gideceğim...
Offf=(((((
Çok kotu terliyorum ya ates basıyor bi de kızlar aranızda gyno ferro sanol kan(demir)hapini kullanan var mi kullandığımdan beri afedersiniz büyük abdestim siyah ve ishalm normal mi acaba bugün de uclu testimin sonucunu almaya gideceğim...
Offf=(((((
Offf=(((((
Anamm bi oglus daha geliiiii:)
Hos gelsin sefa getirsin masallah masallah
Gozun aydin canimsss
Ya kizlar bende hep vardi da dun havuzdan sonra cogaldi
Sutyenimi cikartinca gogus ucumsa beyaz beyaz igeenc kokulu seyler oluyor
Anneme sordum sut yagi dedi
Cok erken degil mi? Sakincasi olabilir mi boyle gelmesinin?
Annem sakin ucunu iyice temiLeme hep akar yoksa dedi
Biraz kalsin ki tikasin orayi dedi
Benim gibi yasayan var miiiiiii huu huuuuuu:))
gizemmmmm kum mu dokuyorsun canım.. mrk etmeee uzun sürmez.. ztn tatıle gıdene dek ohooooo
bolb ol su ıc bı tanem
cok gecmıs olsun
o dr ada sınır oldumm gerızekalıı yaa
mahfetcekmış senı..
inş. geçer kuzucum ama geçmesede sorun değil ki millet normal de çok çekiyo onu tabi hamişlikte daha gıcık bi durum. Kız bu kalça neden ağrır ki bir gün iş yapmayla senin ne aralar ağrıyo :44: yürüyemiyorum adım atıyorum ya özellikle sağ kısmıma bıçaklar sokuyolar resmen :18:
aman kuzum kendi evin olmayınca kimseye nazin geçmiyor çok sükür şimdiye kadar birşey olmadi...
kızlar bu kalça agrisi değil kemik kas agrisi kalsiyum eksikliğinden oluyor ben bi gün süt içmeyim hemen kalçam ağrıyor dikkat edin sizde....
kızlar bu kalça agrisi değil kemik kas agrisi kalsiyum eksikliğinden oluyor ben bi gün süt içmeyim hemen kalçam ağrıyor dikkat edin sizde....
öyleymiş hayatım çok teşekkürlerr:)
şuan 2.litremi bitirmek üzereyimmm :)
ben hep iş yaptığımda çok yorulduğumda ağrıyo üstüne yatmak oturmak ölüm çığlık çığlığa kalkıyorum oturduğum yerden ve sağ taraf genelde yeni yeni sola vuruyo yani :26:
akşam sorucam bunuda sorulcaklar listeme ekliyim mesaj atarım sana
doktoruna söyledin mi kabız olduğunu canım bende ishal oldum ama prospektüsünde ishal kabız ciddi yan etkilerdir mutlaka drunuza danışın diyor ve int. De elevitle kullanılmamalidir diyor kafam karıştı ya...
yapıyor canım inan ben yürüyemez hale geldim neredeyse bak bugün iki bardak süt ic yarına geçtiğini en azından hafifledgni göreceksin=)))