- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
valla bu kadarı da olur mu diyeceksiniz ama aynı rüyayı 2 gün önce bende gördüm ama ben iki erkek bebek emziriyordum biri diğerinden daha büyüktü sağ göğsümle emziriyordum. anlamı ne ki acaba. gören çok olunca merak ettim
Aaa bende yok o çizgiden
Aralda vardı bunda da oluşur herhalde :))
Papatya ne güzel ruyaymış o oyle. Maşallah
İnşallah bol sütün olur kuzummmm
Bnm rüyamdaki bebe de hiç bize benzemiodu :44:
bütün tül perde güneşlik yıkandı astımmm kalçam yine sizlere öömüüürr
yarın sabah idrar tahlili yaptırıcam enfeksiyondan şüphelenmekteyimm:26:
gizo ne cesaret yaaa
benimde girmem lazım o işlere ama korkuyorum ben
off ev .. götürüyo..
fotoya bakın=))
sağol canım. valla doğru kafa sürekli aynı endişelerle dolu.ondan olabilir.Olur olur olamz mı
Su an çoğumuzun bilinçaltı aynı
kafamız aynı yerlere çalışıyor ve çalışmıyor=)
Hayır olsun arkadaşım.
Gündüz niyetine olsun.
sağol canım. valla doğru kafa sürekli aynı endişelerle dolu.ondan olabilir.
bide bu defa şu aşermeye göre cinsiyet tutuyo mu tutmuyo mu anlayacağım. canım hep ekşi acı ve tuzlu istiyo. bakalım cinsiyet ne olacak. genel bi değerlendirme yapalım diyeceğim ama çoğu arkadaşımızın pek aşerme şansları olamadı mide bulantısından.
1 senedir perdeler isyan ediyodu hayatım artıkbetleri benzleri gitmişti resmen haah
aynen bende öyleyim valla. durduramıyorum kendimi.kız benceee :)
ben acıyı tuzu ağzıma sürmezdim deli gibiyim şuan acı ekşi tuzlu salatalık turşular turşu suları ohooo :):)
balon gibi şişmessem iyi yani tuzdan :)
Gizoo kız hamarattty ellerine saglıkk
Valla bende yıkasam süper olur ama benimkiler ütüde istiyor
Katlamalı mekanizmalı eşime taktırıyorum
Söylene söylene takıyor o da
aynen bende öyleyim valla. durduramıyorum kendimi.çok fazla tüketiyorum bunları. u hafta öğreneceğim cinsiyeti inşallah bakalım ekşi yiyince kız diyolar. senin tutmuş canım benim tutacak mı meraktayım:44:
arkadaşlar gebelikte canı çemen çeken oldumu, ya ben reklamlarda gördüm aldık biraz yedim ama sonra pişman oldum, aacaba bir zararı varmıdır, yiyen oldumu hiç
Bizde bugun bebişe oda takımı sepet beşik ve giysi fln baktık
Odalar ne kadar pahalı yaaaa :/ 5 sene oncesi böyle değildi
Eşimle sessiz ve hızlıca uzaklaştık ordan :)))
Ama çokkk güzel şeyler varr yaaa bi an önce herseyini tamamlamak istiyorum
Bu arada Aralımın odasınada bişeyler baktık
Kıyamam kardeşinin odasına kıskanrak bakmasın kuzum
slm kızlar
ne güzel temizlikler yapılmışodalar bakılmış ben anca ödem toplayayım
kızlar fikri olan varsa söylesin ne olur randevuma 10 gün var zırt pırt gitmiyim doktora diyorum
benim ayak bileklerim ve ayaklarım çok ağrıyor özellikle sabah kalktığımda sanki kilometrelerce yol yürümüşm hemde çok kötü bir ayakkabıyla öyle ağrıyor ayaklarımın altları öyle kötü oluyorki yürürken beni mahvediyor gün geçtikçede artıyor
sabah kalktığımda parmağımla bileğime bastırdımçukur kaldı öylece
oğlumda hiç yaşamamıştım bunu daha kaç haftalığımki ödem olsun korktum biraz tuzu kestim suyu zaten içiyorum
fikri olanlar yada aynı şeyleri yaşayanlar bişey diyin
Merhaba kızlar. Bir kızım olacakmış :) Hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah. doktor söylediğinde neredeyse ağlayacaktım. Allahımın hikmeti işte onca uğraştan sonra gönlümde kız yatmasına rağmen hep kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsun aklı fikri yerinde olsun diye dua ettim. yaşadığımız onca sıkıntılı tedavi süreçlerinden sonra erkek de bana çok sempatik gelmeye başlamıştı...ama rabbim mükafatını verdi gönlümde yatanı bağışladı bana. çok duygulandım. hep hayalimdi ilk bebeğimin kız olması. sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah kuzucum. haftasıyla uyumlu maşallah. ölçtü biçti. kafatası çapını femur kemiğini kordonunu vs.. detaylı bir çekilde baktı. bizim ikili testimiz yapıldı ve temiz çıktı. o yüzden dörtlü test istemedi. sadece AFP için kan verdim. haftaya cumartesi sonucu çıkacak. hem de cinsiyetine tekrar bakılacak. benzettim falan demedi direk kız dedi. ama ben kesin mi? diye sorunca haftaya tekrar bir bakarız dedi. şimdiden haftaya da ultrasona gireceğim için çok mutluyum :)
bana 3 tane çatlak kremi markası verdi. sizlere sormak istiyorum. kullanan var mı hangisini önerirsiniz? sadece nemlendirmek asla yetmez bu kremlerden hangisini bulursan al ve sabah akşam nemlendir asla nemsiz bırakma dedi.
Bella B
Pregnacare
Striacare
bunlardan birini kullanan varmı?
Eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlada kavuşan tum analar şanslıdır..
Kaldıki bence evlat sahibi olabilmek bir şanstır
Bu yüzden yazdığın yazı çok kırıcı geldi bana ..
Bir erkek anası olarak
Burada bu kadar erkek annesi olan ve olacak insan varken biraz yanlış bi cümle olmuş sanki.
Kaldı ki kız evlat isteyip erkek olduğunu öğrenen,sağlığı için dua etse de,Allahın gücüne gitmeyerek üzülen anne adaylarımız. varken.
İlla ki kötü niyetle yazmadın ama yine de bu alıngan zamanlarımızda daha dikkatli şeyler yazmalıyız diye düşünüyorum.