2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Olur olur olamz mı
Su an çoğumuzun bilinçaltı aynı
kafamız aynı yerlere çalışıyor ve çalışmıyor=)
Hayır olsun arkadaşım.
Gündüz niyetine olsun.

Aaa bende yok o çizgiden
Aralda vardı bunda da oluşur herhalde :))

Papatya ne güzel ruyaymış o oyle. Maşallah
İnşallah bol sütün olur kuzummmm
Bnm rüyamdaki bebe de hiç bize benzemiodu :44:

inşallah yaaaaaaaaaaaa.
Şimdiden stres yaptım olmazsa diye
ne fenayım di mi=)
stres yaptıkça olmazmış ya uyuz ben,çekerim negatifliği=)
benim bebe de çekik göz ablak beyaz suratlı bir şeydi.
cemredeniz valla benimki de kimseye benzemiyordu anlamadım ne ayak=)

bütün tül perde güneşlik yıkandı astımmm kalçam yine sizlere öömüüürr
yarın sabah idrar tahlili yaptırıcam enfeksiyondan şüphelenmekteyimm:26:

gizo ne cesaret yaaa
benimde girmem lazım o işlere ama korkuyorum ben
off ev .. götürüyo..

fotoya bakın=))

Eklentiler

• $2728881_full.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 49
Olur olur olamz mı
Su an çoğumuzun bilinçaltı aynı
kafamız aynı yerlere çalışıyor ve çalışmıyor=)
Hayır olsun arkadaşım.
Gündüz niyetine olsun.
sağol canım. valla doğru kafa sürekli aynı endişelerle dolu.ondan olabilir.
bide bu defa şu aşermeye göre cinsiyet tutuyo mu tutmuyo mu anlayacağım. canım hep ekşi acı ve tuzlu istiyo. bakalım cinsiyet ne olacak. genel bi değerlendirme yapalım diyeceğim ama çoğu arkadaşımızın pek aşerme şansları olamadı mide bulantısından.

kız benceee :)
ben acıyı tuzu ağzıma sürmezdim deli gibiyim şuan acı ekşi tuzlu salatalık turşular turşu suları ohooo :):)
balon gibi şişmessem iyi yani tuzdan :)

kız benceee :)
ben acıyı tuzu ağzıma sürmezdim deli gibiyim şuan acı ekşi tuzlu salatalık turşular turşu suları ohooo :):)
balon gibi şişmessem iyi yani tuzdan :)
aynen bende öyleyim valla. durduramıyorum kendimi. çok fazla tüketiyorum bunları. u hafta öğreneceğim cinsiyeti inşallah bakalım ekşi yiyince kız diyolar. senin tutmuş canım benim tutacak mı meraktayım:44:

arkadaşlar gebelikte canı çemen çeken oldumu, ya ben reklamlarda gördüm aldık biraz yedim ama sonra pişman oldum, aacaba bir zararı varmıdır, yiyen oldumu hiç

Bizde bugun bebişe oda takımı sepet beşik ve giysi fln baktık
Odalar ne kadar pahalı yaaaa :/ 5 sene oncesi böyle değildi
Eşimle sessiz ve hızlıca uzaklaştık ordan :)))
Ama çokkk güzel şeyler varr yaaa bi an önce herseyini tamamlamak istiyorum
Bu arada Aralımın odasınada bişeyler baktık
Kıyamam kardeşinin odasına kıskanrak bakmasın kuzum

Gizoo kız hamarattty ellerine saglıkk
Valla bende yıkasam süper olur ama benimkiler ütüde istiyor
Katlamalı mekanizmalı eşime taktırıyorum
Söylene söylene takıyor o da

benimki ütü istemiyo allahtan yoksa 10 yıl dokunmazdım heralde
mekanizmalı yine daha iyi canımmm ben merdivene çıktım kolum belim koptu bugun eşime taktırcaktım o da yorgun geliyo falan kıyamadım taktım koca evin perdesinii tülünü güneşliğini:))

azaltmamız lazım canım ben yememeye çalışıyorummm:26:

arkadaşlar gebelikte canı çemen çeken oldumu, ya ben reklamlarda gördüm aldık biraz yedim ama sonra pişman oldum, aacaba bir zararı varmıdır, yiyen oldumu hiç

ben yedm canım ama ev yapımıydı bişey olcağını sanmıyorum ya çemene gelene kadar ne zararlı şeyler yedim valla ben:26:

biz hiç bakmadık daha hayat pahalı valla yaa yapcak bişey yok eninde sonunda alcaz artıkk :)
ıkeada çok tatlı beşikler vaaarrrr

slm kızlar
ne güzel temizlikler yapılmış odalar bakılmış ben anca ödem toplayayım
kızlar fikri olan varsa söylesin ne olur randevuma 10 gün var zırt pırt gitmiyim doktora diyorum
benim ayak bileklerim ve ayaklarım çok ağrıyor özellikle sabah kalktığımda sanki kilometrelerce yol yürümüşm hemde çok kötü bir ayakkabıyla öyle ağrıyor ayaklarımın altları öyle kötü oluyorki yürürken beni mahvediyor gün geçtikçede artıyor
sabah kalktığımda parmağımla bileğime bastırdım çukur kaldı öylece
oğlumda hiç yaşamamıştım bunu daha kaç haftalığımki ödem olsun korktum biraz tuzu kestim suyu zaten içiyorum
fikri olanlar yada aynı şeyleri yaşayanlar bişey diyin

hamileliğinin daha 14. haftasında bu kadar odem olmaması gerekiyor canım..
bılmıyorum normalde de kılolumusun ama yınede cok fazal bastırınca cukur kalması ..
genellıkle son aylarda oluyor bu durum .
ayak tabanım ağrırdı bnmde yataktan kalkarken offf sankı kılometrelerce yol yurumuşum gıbı ..
ama son aylarda oldu.. sen kesınlıkle dr a sor .. gıdınce unutma bı kâğıda yaz ve sor
cunku heyecandan bebegımızı gormenın mutluluğu ıle hep soracaklarımızı unutuyoruz :)
çalışıyorsan eve gelınce ilk işin ayaklarını bı yere dik. cok iyi gelir
evdeysende yıne ara ara yap bunu. tuzu kesmen lazım demekkı vücudun tuzu hemen emıyor ve atamıyor olabılır

ama bı ılac fln verse ınşallah rahat edersın

bu arada herkese gunaydınnnnnn

güya bugun eşım benı denıze goturecektı ama bursada hava kötuuuuu

talihime kaderimee tühhh

günaydın kızlar.. dün doktordaydık cinsiyetimiz kesinleşti. bir paşa daha geliyor topiğe. dörtlü testimizi de yaptırdık sonuç bi hafta sonra çıkıcakmış. ultrasonda batı doktor uzun uzun kafasını vücudunu kol bacak kemiklerini ölçtü. herşey normal dedi. darısı hepimizin başına inşallah..

Merhaba kızlar. Bir kızım olacakmış :) Hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah. doktor söylediğinde neredeyse ağlayacaktım. Allahımın hikmeti işte onca uğraştan sonra gönlümde kız yatmasına rağmen hep kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsun aklı fikri yerinde olsun diye dua ettim. yaşadığımız onca sıkıntılı tedavi süreçlerinden sonra erkek de bana çok sempatik gelmeye başlamıştı...ama rabbim mükafatını verdi gönlümde yatanı bağışladı bana. çok duygulandım. hep hayalimdi ilk bebeğimin kız olması. sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah kuzucum. haftasıyla uyumlu maşallah. ölçtü biçti. kafatası çapını femur kemiğini kordonunu vs.. detaylı bir çekilde baktı. bizim ikili testimiz yapıldı ve temiz çıktı. o yüzden dörtlü test istemedi. sadece AFP için kan verdim. haftaya cumartesi sonucu çıkacak. hem de cinsiyetine tekrar bakılacak. benzettim falan demedi direk kız dedi. ama ben kesin mi? diye sorunca haftaya tekrar bir bakarız dedi. şimdiden haftaya da ultrasona gireceğim için çok mutluyum :)
bana 3 tane çatlak kremi markası verdi. sizlere sormak istiyorum. kullanan var mı hangisini önerirsiniz? sadece nemlendirmek asla yetmez bu kremlerden hangisini bulursan al ve sabah akşam nemlendir asla nemsiz bırakma dedi.

Bella B

Pregnacare

Striacare

bunlardan birini kullanan varmı?

Öncelikle hayırlı olsun Ercelf kız bebişin..Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..:)

Seninle haftamız ve günümüz aynı görünüyor...ben hem 3'lü hem de 4'lü yaptırdım.Hem de 3'lüden önce dörtlü istedi bir başka doktor..işler karışmasa inşallah

haftaya da ayrıntılım var, sen ayrıntılı yaptıracak mısın, öne onu sorayım..Bebeğin iç organlarında bir sıkıntı var mıymış ona bakılıyormuş bu testle..

Bir de o kremlerden Pregnacare'yi de bana doktorum verdi..iyi bir çatlak kremiymiş, öyle söyledi..

Bu arada APF şeker yükleme testi mi?Neden önce onu verdi ki? Her doktorun tarzı ve test gidişhatı biraz farklı gibi değil mi?

Benim 18. haftaya girdiğimden beri adet sancısına benzer bir ağrı yoğunluğum var ve bazen beni korkutuyor..Acaba senin ağrın var mı??

canım yaaaaaa seni üzmek için söylemedimmm.. hani benimde oğlum varyaaaaaaaaa ondan.... hep bende senin gibi kızım olmasını isterdim de ondan... o yüzden dedim.. kırdıysam özür dilerim. niyetim bu değildi. konuşmuştuk ya seninle .. benim çagan var bu da kesin erkektir demiştim.. aynı kaderdeyi<zz galiba demiştim... ama ben onu kırmak için değil kendim çok istediğim için söyledim.. yoksa tabiki sağlıkkkk herşeyin başında....

kızlar gerçekten yanlış anlamışsınız. bende imrendiğim için söyledim benimde oğlum var zaten ama..şuan gerçekten çok üzüldüm... bende biliyorum sağlık en öenmlisi hele ki 2 li test sonucu beklerken bunu insan daha iyi anlıyor...

şanslı demem kız çocuğu annenin sırdaşı arkadaşı oluyor kendim annemle öyleyim. ama erkek kardeşim gelir eve gider odayaa pek yanaşmazz.. o aklıma geldi dedim. tekrar söylüyorum. bende bir erkek annesiyim bunu erkek annelerini kırmak için söylemedim ama tekrrar özür dilerim kırılan arkadaşlarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…