Bizz Geldiikkk kızlarrr
Şu an annemlerdeyim,sizlerede haber vereyim dedim son durumu
Bebişim maşallahçok iyi görünüyordu...Doktorumuz hiç bir sorun olmadığını söyledi
inşallah hep böyle dwm eder..
veeee hislerimde yanılmadım,bir kızımız daha oluyor..
onca meme rüyası,aşermeler,çin takvimi hepsi doğru çıkı...
Artık 1 erkek 2 kız annesiyim
Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Ferro vit. ve fitil verdi doktor..Dörtlü test içi kan verdim Cuma günüsonuçları alıcam inşallahbişey çıkmaz
tatlım tatil için mi yaptın alışverişi güle güle giyo perde yıkama cam silme olayı bende de var ama totom yemiyo kocişi kandırırsam hepsini hallettiricem halı sildirme filan bakalım ... yeni mi olmaya başladı bu ağrı benimde sürekli oturduğum için ş yerinde hep sol kaburgam ağrıyo noluyo bize ya
ezgi abla oluyoooo oyy yerimmmm bennn onlarııı canımmmm Allah sağlık versinn yavrularınaa :):)
son numara kız bence çok iyi oldu vallagözün aydınn :)
oo maşallah canım. şanslı annenin kızı olurmuşş...valla bravo 3 cocuk annesi olacaksın..
Maşallah size ya kızlarımızda çoğalıyorRabbim hepsine sağlık versin inş.
Selam kızlar işlerimin yoğunluğundan giremiyorum bayadır, size soracağım soruları biriktirdim şimdi fırsat buldum :)
Yarın 19. haftama gireceğim ve göbeğim baya baya büyümüş durumda.. Öyle ki son 1 haftadır falan ne yersem yiyim sonrasında rahatsızlık duyuyorum sanki dünyaları yemişim gibi oluyorum halbuki az da yiyorum. Acaba diyorum rahim büyüdükçe mideye baskı falan mı yapıyor? Sizde de oluyo mu böyle bişey? Yemeklerden sonra yürüyüş yapmadan rahat edemez hale geldim.
Bir sorum daha var :) Hani göbekte oluşacak olan çizgi var ya (linea nigra) O herkeste oluşuyo mu? Bende henüz tık yok, bi ara aşağıdan sanki oluşuyo gibi oldu ama şimdi yokk anlamadım gittii
Selam kızlar işlerimin yoğunluğundan giremiyorum bayadır, size soracağım soruları biriktirdim şimdi fırsat buldum :)
Yarın 19. haftama gireceğim ve göbeğim baya baya büyümüş durumda.. Öyle ki son 1 haftadır falan ne yersem yiyim sonrasında rahatsızlık duyuyorum sanki dünyaları yemişim gibi oluyorum halbuki az da yiyorum. Acaba diyorum rahim büyüdükçe mideye baskı falan mı yapıyor? Sizde de oluyo mu böyle bişey? Yemeklerden sonra yürüyüş yapmadan rahat edemez hale geldim.
Bir sorum daha var :) Hani göbekte oluşacak olan çizgi var ya (linea nigra) O herkeste oluşuyo mu? Bende henüz tık yok, bi ara aşağıdan sanki oluşuyo gibi oldu ama şimdi yokk anlamadım gittii
Bizz Geldiikkk kızlarrr
Şu an annemlerdeyim,sizlerede haber vereyim dedim son durumu
Bebişim maşallahçok iyi görünüyordu...Doktorumuz hiç bir sorun olmadığını söyledi
inşallah hep böyle dwm eder..
veeee hislerimde yanılmadım,bir kızımız daha oluyor..
onca meme rüyası,aşermeler,çin takvimi hepsi doğru çıkı...
Artık 1 erkek 2 kız annesiyim
Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Ferro vit. ve fitil verdi doktor..Dörtlü test içi kan verdim Cuma günüsonuçları alıcam inşallahbişey çıkmaz
oo maşallah canım. şanslı annenin kızı olurmuşş...valla bravo 3 cocuk annesi olacaksın..
Merhaba yılın son anneleri=))
ne zzamandır giremiyorum yoğunluktan ders falan
geçmişi okuyamadım okurum birazdan da=))
meme görünce ne oluyormuş yaa
ben bu gece meme gördüm emziriyordum hayır olsun.
Yorum yapacak varsa anlatabilirim
erkek bebek emziriyordum=))
Selam kızlar işlerimin yoğunluğundan giremiyorum bayadır, size soracağım soruları
Ya tabi ayakların şişer havada kalır su yüzeyine çıkar=)))hareketlerim kısıtlanır mı diye merak ediyorum, ilk hamileliğim hiç bilmiyorum. başbaşa son tatilimiz
bende aynı şeyleri düşünüyorum, seyahat zor olur mu? şişer mi ayaklarımsu beni kaldırır mı o halde
en iyisi birde doktora sormak.
Ay bende erkek bebek emzirmek için mememi çıkardım
Ama emzirmedim. Öyle gormuştum yaniiiii