2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bizz Geldiikkk kızlarrr:KK3:
Şu an annemlerdeyim,sizlerede haber vereyim dedim son durumu:KK8:
Bebişim maşallah:nazar:çok iyi görünüyordu...Doktorumuz hiç bir sorun olmadığını söyledi
inşallah hep böyle dwm eder..:nazar:
veeee hislerimde yanılmadım,bir kızımız daha oluyor:nazar:..
onca meme rüyası,aşermeler,çin takvimi hepsi doğru çıkı...
Artık 1 erkek 2 kız annesiyim:KK9:
Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Ferro vit. ve fitil verdi doktor..Dörtlü test içi kan verdim Cuma günüsonuçları alıcam inşallahbişey çıkmaz

Maşallah size ya kızlarımızda çoğalıyor :KK55: Rabbim hepsine sağlık versin inş. :KK16:

tatlım tatil için mi yaptın alışverişi güle güle giy:KK34: o perde yıkama cam silme olayı bende de var ama totom yemiyo kocişi kandırırsam hepsini hallettiricem halı sildirme filan :KK1: bakalım ... yeni mi olmaya başladı bu ağrı benimde sürekli oturduğum için ş yerinde hep sol kaburgam ağrıyo :KK53: noluyo bize ya :KK14:

evet canımmm tişikkürleeerr:)
ya ben atcam makinaya yıkansın perdeler emrah gelince asar akşam :):) halıyla falan uğraşamicam yorganları battaniyeleri yıkayıp vakumlu hurca kaldırcam evi silip toz almam lazım ve ütü yapmam lazımmmmmmmmmmm çamaşırda asılcak ayy :KK43::KK43:
tatil dönüşüde kadın alırım dip bucak temizlik için valla camla falan uğraşamam hiç:KK9:

ya bu ağrı 8 aydır falan var aslında ne zaman yorucu iş yapsam oluyodu ama hamilelikten sonra çok sıklaştı dayanilmicak dereceye geldi :/

Son düzenleme:
ezgi abla oluyoooo oyy yerimmmm bennn onlarııı canımmmm Allah sağlık versinn yavrularınaa :):)
son numara kız bence çok iyi oldu valla:KK1:gözün aydınn :)

oo maşallah canım. şanslı annenin kızı olurmuşş...valla bravo 3 cocuk annesi olacaksın..

Maşallah size ya kızlarımızda çoğalıyor :KK55: Rabbim hepsine sağlık versin inş. :KK16:

çoook teşekkür ederim kızlar:KK54::KK54::KK54:
gizoo,evt ezgiye yaradı bu durum,bence bir erkek kardeşsiz durabilir ama bir kızın kesin bir kız kardeşi olması gerekir..
kendimden biliyorum..Bir kız kardeşte benim var,herşeyim o benim:KK19:
Kaan'da 'yine mii kızzzzz' diye bir tepki versede ilkten sonra arabalarına ortak gelmeyeceğii için mutlu oldu:KK55::KK1:

Esracm evt 3 çocuk annesi olacağım,buna kendim bile inanamıyorum halaa:KK52::KK52:

Selam kızlar işlerimin yoğunluğundan giremiyorum bayadır, size soracağım soruları biriktirdim şimdi fırsat buldum :)

Yarın 19. haftama gireceğim ve göbeğim baya baya büyümüş durumda.. Öyle ki son 1 haftadır falan ne yersem yiyim sonrasında rahatsızlık duyuyorum sanki dünyaları yemişim gibi oluyorum halbuki az da yiyorum. Acaba diyorum rahim büyüdükçe mideye baskı falan mı yapıyor? Sizde de oluyo mu böyle bişey? Yemeklerden sonra yürüyüş yapmadan rahat edemez hale geldim.

Bir sorum daha var :) Hani göbekte oluşacak olan çizgi var ya (linea nigra) O herkeste oluşuyo mu? Bende henüz tık yok, bi ara aşağıdan sanki oluşuyo gibi oldu ama şimdi yokk anlamadım gittii

Selam kızlar işlerimin yoğunluğundan giremiyorum bayadır, size soracağım soruları biriktirdim şimdi fırsat buldum :)

Yarın 19. haftama gireceğim ve göbeğim baya baya büyümüş durumda.. Öyle ki son 1 haftadır falan ne yersem yiyim sonrasında rahatsızlık duyuyorum sanki dünyaları yemişim gibi oluyorum halbuki az da yiyorum. Acaba diyorum rahim büyüdükçe mideye baskı falan mı yapıyor? Sizde de oluyo mu böyle bişey? Yemeklerden sonra yürüyüş yapmadan rahat edemez hale geldim.

Bir sorum daha var :) Hani göbekte oluşacak olan çizgi var ya (linea nigra) O herkeste oluşuyo mu? Bende henüz tık yok, bi ara aşağıdan sanki oluşuyo gibi oldu ama şimdi yokk anlamadım gittii

Canım göbekte oluşan çizgi bende de oluşmadı.

Kızlar ben geldim çarşıya gittik eşimle çok sıcaktı ve çok yoruldum ama değdi:)))))
Saat almistik dolanirken bi kac birşey aldım bebeğime teyzeler bakın bakem:KK9:

Eklentiler

• $IMG_20130629_172231.jpg
    $IMG_20130629_172231.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_20130629_172155.jpg
    $IMG_20130629_172155.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 37
merhaba kızlar bugün doktora gittik, 17+0 olmuş, geçen sefer cinsiyeti kıza benzetmişti bu defa erkeğe benziyor dedi:) çok kız istiyordum biraz bozuldum ama olsun sağlıklı nasılsa fark etmez, 1 ay sonra kesinleşecek
dörtlü test için kan verdim haftaya cumartesi çıkacak, 1 ay sonra da detaylı ultrason yapılacak

bende 15. haftadayım bende aslında az yiyorum ama dünya yemiş gibi şişiyorum ...

evet o çizgi daha ilerleyen zamanlarda oluşacak.. sanırım herkeste oluşuyor.. daha vakti gelmedi.. benim ilkinde de olmuştu şimdi daha olmadı erken yanni..

Merhaba kızlar bugün doktora gittim.cinsiyetimiz kızmış.bu sefer kesin dedi. 15 + 6 yız 144 gr 14 cm olmuş kızım.maşallah büyüyor bebeklerimiz

Slm kizlar gecenin 12 ve ben hungur hungur aglamya devam esimle tartistim. Ben cin de durmak istemedigimi beegimin gelismedigini soyluyorum o diretiyir bir ay daha kal diye kizlar 16 ci haftadayim daha 1 kilo almisim hic duZgun beslenemiyorum bu gurbette pis memlekette ne olur bana dua edin esin insafa gelsin beni istanbula gondesin donusum 9 di ama malesef allahim bana guc versin istifra ettim sanki cok yemek yiyorum bebegimide goremedim kahroluyorum dua edin kizlarr:KK43:(

Bizz Geldiikkk kızlarrr:KK3:
Şu an annemlerdeyim,sizlerede haber vereyim dedim son durumu:KK8:
Bebişim maşallah:nazar:çok iyi görünüyordu...Doktorumuz hiç bir sorun olmadığını söyledi
inşallah hep böyle dwm eder..:nazar:
veeee hislerimde yanılmadım,bir kızımız daha oluyor:nazar:..
onca meme rüyası,aşermeler,çin takvimi hepsi doğru çıkı...
Artık 1 erkek 2 kız annesiyim:KK9:
Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Ferro vit. ve fitil verdi doktor..Dörtlü test içi kan verdim Cuma günüsonuçları alıcam inşallahbişey çıkmaz

Ay bende meme gördüm bnmki erkek bacım :)
Tebrik ederim ıkı kız süper Allah hayırlı etsin cnm
Neye aşerdinki sen ?
Ezgi çok mutlu olmuştur :KK66:

Merhaba yılın son anneleri=))
ne zzamandır giremiyorum yoğunluktan ders falan
geçmişi okuyamadım okurum birazdan da=))

meme görünce ne oluyormuş yaa
ben bu gece meme gördüm emziriyordum hayır olsun.
Yorum yapacak varsa anlatabilirim
erkek bebek emziriyordum=))

oo maşallah canım. şanslı annenin kızı olurmuşş...valla bravo 3 cocuk annesi olacaksın..

Eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlada kavuşan tum analar şanslıdır..
Kaldıki bence evlat sahibi olabilmek bir şanstır
Bu yüzden yazdığın yazı çok kırıcı geldi bana ..
Bir erkek anası olarak

Merhaba yılın son anneleri=))
ne zzamandır giremiyorum yoğunluktan ders falan
geçmişi okuyamadım okurum birazdan da=))

meme görünce ne oluyormuş yaa
ben bu gece meme gördüm emziriyordum hayır olsun.
Yorum yapacak varsa anlatabilirim
erkek bebek emziriyordum=))

Ay bende erkek bebek emzirmek için mememi çıkardım
Ama emzirmedim. Öyle gormuştum yaniiiii

Burada bu kadar erkek annesi olan ve olacak insan varken biraz yanlış bi cümle olmuş sanki.
Kaldı ki kız evlat isteyip erkek olduğunu öğrenen,sağlığı için dua etse de,Allahın gücüne gitmeyerek üzülen anne adaylarımız. varken.
İlla ki kötü niyetle yazmadın ama yine de bu alıngan zamanlarımızda daha dikkatli şeyler yazmalıyız diye düşünüyorum.

Selam kızlar işlerimin yoğunluğundan giremiyorum bayadır, size soracağım soruları

Aaaa bak bende o çizgi alt tarafta 2 hafta önce oluştuu=)))
hareketlerim kısıtlanır mı diye merak ediyorum, ilk hamileliğim hiç bilmiyorum. başbaşa son tatilimiz
bende aynı şeyleri düşünüyorum, seyahat zor olur mu? şişer mi ayaklarım :KK43: su beni kaldırır mı o halde :KK70:
en iyisi birde doktora sormak.
Ya tabi ayakların şişer havada kalır su yüzeyine çıkar=)))
Hehehehe=)
Kız iyi güldürdün beni he=)
Gözümün önüne o halimiz geldi de=)

Ay bende erkek bebek emzirmek için mememi çıkardım
Ama emzirmedim. Öyle gormuştum yaniiiii

Ben emziriyordum kocaman bebek.benim diye vermişler
ama biliyorum benim değil o.
kandırıyorlar beni.
bebeğimi başkasına mı vermişler neyse işte.kimseye de diyemiyorum bakın bu benim yavrum değil ben biliyorum diye
Falan filan=)
totom açıkta kalmış kesin ama çok etkilendim
anam bir de sütüm var maşallah.=))

Aaa bende yok o çizgiden
Aralda vardı bunda da oluşur herhalde :))

Papatya ne güzel ruyaymış o oyle. Maşallah
İnşallah bol sütün olur kuzummmm
Bnm rüyamdaki bebe de hiç bize benzemiodu :44:

valla bu kadarı da olur mu diyeceksiniz ama aynı rüyayı 2 gün önce bende gördüm ama ben iki erkek bebek emziriyordum biri diğerinden daha büyüktü sağ göğsümle emziriyordum. anlamı ne ki acaba. gören çok olunca merak ettim

bütün tül perde güneşlik yıkandı astımmm kalçam yine sizlere öömüüürr:KK14:
yarın sabah idrar tahlili yaptırıcam enfeksiyondan şüphelenmekteyimm:26:

X