2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
daha neler duyucaz :KK53:
test test nereye kadar yaptırsak bi türlü yaptırmasak bi türlü şimdiye kadar ikili yapıldı çok şükür herşey yolunda ama sanırım bitmeyecek bu testler
afp hiç duymadım ne içinmiş biraz açsan :44:

bende ikili yaptrdım sonuçlar iyi üçlüye gerek yok onun yerine afp yapalım dedi. 16. haftada yapılıyomuş. felçli olup olmadığı anlaşılıyormuş. öyle dedi doktor

canm bende aile hekimine kayıt yaptırmıştım ama pek orası içime sinmior sanki yanlış bişi yapıolar başından savılar gibi pimpirikleniyorum :18: ben hep dr.uma soruyorum herşeyi aile hekimi bana bir sürü ilaç yazdı dr. hayır dedi bende almadım :44: banada 17, haftada gel kalp atışını da dinleriz dediğinde çok şaşırmıştım nasıl yani zten ozamana kadar 50 kez dinlerim diye onların sistem farklı sanırsam ! herkez aile hekimine gidiyor mu bilmiyorum :KK31:

gizoşum maşallah sana ya donattınn kızını şimdiden ben tek iğne almadım daha başlasam mı acaba ?

bana da birkaç kişi yapılan kan tahlilleri doğru sonuç vermiyor pek güvenilir değil dedi. içime sinmez tahlillerimi hastanede yaptırırım yine de kalp atışlarını dinlemeye giderim. sağlık ocakları genelde 20 den önce çağırmıyor zaten. malum düşük olur vs..
ayrıca gitmesen de onlar arayıp buluyolar. devletin uygulaması işte. ben de tetanoz iğnesi için gidicem kalbini de dinleriz.

kizlaaar bugun oglumun ilk cicileri geldi. cok uygun fiyata bulmus esim ebebekten bi dolu sey almis:) ay cok heyecanlandim. tabi neye ihtiyacim var ne gerek hic fikrim yok. hic dogum yapan arkadasim da yokki danisayim 30 yasimizi astik kimsenin dogurdugu yok acilisi ben yapicam ama acemiligi de ben cekicem.

allahim kucagimiza almayi nasip etsin giysi esya bunlarin gozumde hiiic onemi yok bugun bi kez daha anladim.

bu arada kusmami ciciler bile engelleyemedi tam gaz devam

sende mi burdasın cicim merhaba :) güle güle giysin bebişin. daha biz cinsiyet öğrenemedik yarın kontrolümüz var inşallah gösterir.

bir bilen bulup danisiriz hem burda da cok deneyimli anneler var. zaten daha cok erken esim hem heves etmis hem de inanilmaz ucuz almis 2,5 tlye tulumlar 13 tlye yenidogan takimi falan kacirmak istememis:)

biraz daha buyusunler hele hepsini halledicez cok da iyi anne olucaz insallah:))))
güle güle giydir inşallah.
neredeymiş bu ucuzluk bizde alsak:KK1:
bende almaya başladım fiyatlar genelde 7-8 den başlıyor.
Kızlar ya benim için birer tane ayetelkürsi okuyabilirmisiniz bir sorunum var da. Hacet namazı kıldım ama okursanız çok çok sevinirim. Şimdiden okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

ben de okudum canım Allah kabul etsin inşallah çok takma kafana sıkıntı gelir geçer yavrunu etkileme:KK16:

:nazar:maşallah...
cinsiyeti belli olanların sayısı bayağı çoğalmış hayırlı olun inşallah.
bide biz öğrenseydik merak gün geçtikçe artıyor:44:

Kızlar benim karnım bugün çok ağrıyor... özellikle kasık bölgem..sanki adet olacağım.. evde ayakta duramadım hep yattım...:KK43:(

bir ara düşük tehlikesi geçirdiğim için endişe ediyorum..18. haftadayım karnım da epey büyüdü.... acaba genişlemeden mi?

Kızlar benim karnım bugün çok ağrıyor... özellikle kasık bölgem..sanki adet olacağım.. evde ayakta duramadım hep yattım...:KK43:(

bir ara düşük tehlikesi geçirdiğim için endişe ediyorum..18. haftadayım karnım da epey büyüdü.... acaba genişlemeden mi?

Evet canım şu ara bebişler hergün bir kat daha fazla büyüyor,ztn 2.trimester aynı zamanda büyüme evresi 7 aylık olana kadar hızla büyüyecekler,bu süre zarfında kasılmalar,sancılar ve yırtıklar olacak:KK14:
Zaten 3. Trimester büyüme olsada artık başka şikayetler başliyor

Evet canım şu ara bebişler hergün bir kat daha fazla büyüyor,ztn 2.trimester aynı zamanda büyüme evresi 7 aylık olana kadar hızla büyüyecekler,bu süre zarfında kasılmalar,sancılar ve yırtıklar olacak:KK14:
Zaten 3. Trimester büyüme olsada artık başka şikayetler başliyor

Sağ olasın arkadaşım cevap verdiğin için..inan yatağa yığıldım kaldım ağrıdan..daha önce hiç bu kadar ağrım yoktu..bir de bebeğin de hareketlerini hissediyorum ufak ufak..dedim hem ağrı hem hareket benim sonum hayır değil..enteresan bugün aniden başladı bu kadar sancı..umarım dediğin gibidir..hani şu rahmi açılıp da çocuğunu düşüren anneler ya en çok onlar düşündürüyor beni bu durumda.durmadan tuvalete gidip yokluyorum kendimi gene.

Morairacim icim ferah tut Cnm stres mahvediyor bebekleri bisey olmaz ins benim de kanamam yeni gecti ama evde yatıyorum genelde ben de korkuyorum yine olursa diye sen de yat dinlen hep

gnaydın hanımlarrrrrrr

ya ben bugun tartıda düne göre 400 gr fazla çıktım nasıl oldu bir gündeeeeeeee..

yediğim bişeyden desem. dün akşam çorba içtim salata yedim sadece..

Morairacim icim ferah tut Cnm stres mahvediyor bebekleri bisey olmaz ins benim de kanamam yeni gecti ama evde yatıyorum genelde ben de korkuyorum yine olursa diye sen de yat dinlen hep

Gülhancım öyle yaptım dün tüm gün..şu iki hafta ne iyi geçti biraz olsun yürüdüm dedim..dünden beri uzanıyorum..inşallah genişlemedendir..sağ olasın..

Kızlar Günümüz aydın olsun,

Pıt pıt yağ olsun bize,, löp löp et olsun..

hiç böyle dua edeceğimi düşünmezdim ama.... :KK53: :KK52:

günaydın kızlar geçmiş almış başını gitmiş okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir biz 5 gün arayla 2 kez dra gittik bebişim 4 5 gün önden gidiyo boyu 98mm kilomuşda 92gr olmuş ama hala cinsiyetini öğrenemedik eller kollar durmuyo ama bi bacaklarını aralayamadı ya bişiler almak istiyorum olmuyo randevuyu beklemeden başka bi dra mı gitsem acepçatlıcammmmm ya

X