- 18 Nisan 2013
- 1.173
- 2
okudum ben sifa olsun derdin neyse stres etme bebegi dusun
Teşekkürler canım senden ve okuyan herkesten allah razı olsun. Çok önemli bir sorun benim için. Kendimi de bebeği de unuttum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum ben sifa olsun derdin neyse stres etme bebegi dusun
Kızlar ya benim için birer tane ayetelkürsi okuyabilirmisiniz bir sorunum var da. Hacet namazı kıldım ama okursanız çok çok sevinirim. Şimdiden okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Teşekkürler canım senden ve okuyan herkesten allah razı olsun. Çok önemli bir sorun benim için. Kendimi de bebeği de unuttum.
Hayirdir. yaa bebisi unutacak kadar..Teşekkürler canım senden ve okuyan herkesten allah razı olsun. Çok önemli bir sorun benim için. Kendimi de bebeği de unuttum.
daha neler duyucaz
test test nereye kadar yaptırsak bi türlü yaptırmasak bi türlü şimdiye kadar ikili yapıldı çok şükür herşey yolunda ama sanırım bitmeyecek bu testler
afp hiç duymadım ne içinmiş biraz açsan :44:
canm bende aile hekimine kayıt yaptırmıştım ama pek orası içime sinmior sanki yanlış bişi yapıolar başından savılar gibi pimpirikleniyorum :18: ben hep dr.uma soruyorum herşeyi aile hekimi bana bir sürü ilaç yazdı dr. hayır dedi bende almadım :44: banada 17, haftada gel kalp atışını da dinleriz dediğinde çok şaşırmıştım nasıl yani zten ozamana kadar 50 kez dinlerim diye onların sistem farklı sanırsam ! herkez aile hekimine gidiyor mu bilmiyorum
gizoşum maşallah sana ya donattınn kızını şimdiden ben tek iğne almadım daha başlasam mı acaba ?
kizlaaar bugun oglumun ilk cicileri geldi. cok uygun fiyata bulmus esim ebebekten bi dolu sey almis:) ay cok heyecanlandim. tabi neye ihtiyacim var ne gerek hic fikrim yok. hic dogum yapan arkadasim da yokki danisayim 30 yasimizi astik kimsenin dogurdugu yok acilisi ben yapicam ama acemiligi de ben cekicem.
allahim kucagimiza almayi nasip etsin giysi esya bunlarin gozumde hiiic onemi yok bugun bi kez daha anladim.
bu arada kusmami ciciler bile engelleyemedi tam gaz devam
güle güle giydir inşallah.bir bilen bulup danisiriz hem burda da cok deneyimli anneler var. zaten daha cok erken esim hem heves etmis hem de inanilmaz ucuz almis 2,5 tlye tulumlar 13 tlye yenidogan takimi falan kacirmak istememis:)
biraz daha buyusunler hele hepsini halledicez cok da iyi anne olucaz insallah:))))
Kızlar ya benim için birer tane ayetelkürsi okuyabilirmisiniz bir sorunum var da. Hacet namazı kıldım ama okursanız çok çok sevinirim. Şimdiden okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Kızlar benim karnım bugün çok ağrıyor... özellikle kasık bölgem..sanki adet olacağım.. evde ayakta duramadım hep yattım...(
bir ara düşük tehlikesi geçirdiğim için endişe ediyorum..18. haftadayım karnım da epey büyüdü.... acaba genişlemeden mi?
Evet canım şu ara bebişler hergün bir kat daha fazla büyüyor,ztn 2.trimester aynı zamanda büyüme evresi 7 aylık olana kadar hızla büyüyecekler,bu süre zarfında kasılmalar,sancılar ve yırtıklar olacak
Zaten 3. Trimester büyüme olsada artık başka şikayetler başliyor
Morairacim icim ferah tut Cnm stres mahvediyor bebekleri bisey olmaz ins benim de kanamam yeni gecti ama evde yatıyorum genelde ben de korkuyorum yine olursa diye sen de yat dinlen hep
Günaydınnnnn bende dün öğrendim ikinci kızım yolda geliyor : ))))))[ merhaba canım bebişin sağlıkla gelir inşallah sende biraz geç öğrenmişsin 12. haftada öğrenenler var umarım bi an önce bende öğrenirim