2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canm sen il doğumda epidural mi oldun :44: o doğum şekli benim çok kafama yatıyor aslında :KK31:

epidural taktılar belımden .... hala acısını cekıyorummm.. cok ağrıyor
bırde kazada aldığım hasar var sırtıma ıkısıde mahfedıo benı
artı cok bas arısı yapıyor..
bırde kaymaması lazım cok ıyı ellerın yapması lazım
bnmkı kaymış hıc bısey anlamamıştım
catır catır doğurdum bağıra bağıra.. (normal dogumdu) :KK14:

ahhh denizim ya ben doğum hikayelerini okuyorum ya dayanamadım acısına epidural istedim bir rahatladım diyolar :KK31: off belki erken ama doğumu düşünmek için ama Allah'ın izniyle sayılı gün gelip çatıcak düşünmeden edemiyorum herkez farklı görüşte ve biliyorum ki herkezin bünyesi farklı hayırlsı inş. Kuzum 2. doğumun daha kolay olur inş. :KK16:

slm kızlar sizi takip ediyorum ama yazacak gücü kendimde bulamıyordum inşallah artık öğürmeler bitiyor :120:
bende kısmet olursa aralıkta ikinci kez anne olucam bir oğlum var :KK49:

deniz merak ettim cinsiyetini öğrenebildin mi 17 haftalık görünyor takvimin :26:

slm kızlar sizi takip ediyorum ama yazacak gücü kendimde bulamıyordum inşallah artık öğürmeler bitiyor :120:
bende kısmet olursa aralıkta ikinci kez anne olucam bir oğlum var :KK49:

deniz merak ettim cinsiyetini öğrenebildin mi 17 haftalık görünyor takvimin :26:

evet cnm pipili geliyor.. :)

senınkı bellı mı

sık sık gır yaz bız hep burdayız valla burası olmasa kafam dağılmaz..

gizoşum sagol aşkımmmm
bana bak senın ıkıncı kızında koçasıda hazır artık :)))))

ne alıon kız arada allah senı :))))
ama cok cici bunların hepsını al ..
ama şu pudra kısa elbiseden emın degılım on kalkık durabılır

Aral kesin bizim valla kaptırmam onu kimselereeeeeeeeee:KK47::KK47::KK9::KK9:

Aldım canımcımm onları kalkık malkık çok beğendimmm bide 20 liraydı kotonda ahahaha:KK9:

evet cnm pipili geliyor.. :)

senınkı bellı mı

sık sık gır yaz bız hep burdayız valla burası olmasa kafam dağılmaz..

hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
ben öğrenemedim henüz en son gittiğimde 12+4 dü okadar hareketliki göremiyorum 1 saat sonra tekrar bakalım dedi benimde işlerim vardı bir dahakine dedim
eşimle oğlum erkek diyorlar gönüllerinden geçen o tabi :KK1:
banada erkek gibi geliyor
üçncüyü düşünmediğimden aslında bende erkek olsun istiyorum oğlumla birbirlerini daha iyi anlarlar bide ben erkek bebeklere bayılıyorum :KK52:
rabbim sağlık versin ama ne gelirse kabulüm tabiki hamile kalmadan önce hep kız görüyordum rüyamda başkalarıda öyle gördü
anlayacağın baya karışık ortalık :KK53:
valla bende en kötü zamanlarımda sizleri okudum burdan çok iyi geldiniz bana allah razı olsun hepinizden
inşalah uğradıkça bende aranızda olurum :KK42:

yarın yine doktor randevum var kızlar .. Dörtlü test sonucumu alacağım . Dua edin bana inşallah sorun yoktur ..

kizlaaar bugun oglumun ilk cicileri geldi. cok uygun fiyata bulmus esim ebebekten bi dolu sey almis:) ay cok heyecanlandim. tabi neye ihtiyacim var ne gerek hic fikrim yok. hic dogum yapan arkadasim da yokki danisayim 30 yasimizi astik kimsenin dogurdugu yok acilisi ben yapicam ama acemiligi de ben cekicem.

allahim kucagimiza almayi nasip etsin giysi esya bunlarin gozumde hiiic onemi yok bugun bi kez daha anladim.

bu arada kusmami ciciler bile engelleyemedi tam gaz devam

kizlaaar bugun oglumun ilk cicileri geldi. cok uygun fiyata bulmus esim ebebekten bi dolu sey almis:) ay cok heyecanlandim. tabi neye ihtiyacim var ne gerek hic fikrim yok. hic dogum yapan arkadasim da yokki danisayim 30 yasimizi astik kimsenin dogurdugu yok acilisi ben yapicam ama acemiligi de ben cekicem.

allahim kucagimiza almayi nasip etsin giysi esya bunlarin gozumde hiiic onemi yok bugun bi kez daha anladim.

bu arada kusmami ciciler bile engelleyemedi tam gaz devam

Ben de 33 yaşındayım ve bu da benim ilk bebeğim..ve ne yalan söyleyeyim çok heyecanlıyım ama hazırlıklar için ne yapmam gerektiği konusunda ben de çok tutuk hissediyorum kendimi..ne alacağım ne yapacağımı bilemiyorum tam olarak. benim örneklerim de bayaa ilerledi, çocuklarını büyüttü....herhalde 30. haftaya gelince başlayacağız hem dolabını hem de hastane bohçasını hazırlamaya..

Ben de 33 yaşındayım ve bu da benim ilk bebeğim..ve ne yalan söyleyeyim çok heyecanlıyım ama hazırlıklar için ne yapmam gerektiği konusunda ben de çok tutuk hissediyorum kendimi..ne alacağım ne yapacağımı bilemiyorum tam olarak. benim örneklerim de bayaa ilerledi, çocuklarını büyüttü....herhalde 30. haftaya gelince başlayacağız hem dolabını hem de hastane bohçasını hazırlamaya..

bir bilen bulup danisiriz hem burda da cok deneyimli anneler var. zaten daha cok erken esim hem heves etmis hem de inanilmaz ucuz almis 2,5 tlye tulumlar 13 tlye yenidogan takimi falan kacirmak istememis:)

biraz daha buyusunler hele hepsini halledicez cok da iyi anne olucaz insallah:))))

neden canım tombişmi halanız. keşke benımkı halalrına cekse fıstık gibi hatunlar alımlı manken gibi. benım bebeğiminde de boy 14 cm yazıyordu 2 gun önce gittik ama kıloyu bilmıyorum zaten biz kısayız bizden manken çıkmaz çıksa da minyatür manken olur.

eşimin tarafında genetik olarak tombişlik var :)))

bende uzunum inşşş uzun boylu olur diyorum....13 14 haftaya göre normal bakalımmmmmm

bir bilen bulup danisiriz hem burda da cok deneyimli anneler var. zaten daha cok erken esim hem heves etmis hem de inanilmaz ucuz almis 2,5 tlye tulumlar 13 tlye yenidogan takimi falan kacirmak istememis:)

biraz daha buyusunler hele hepsini halledicez cok da iyi anne olucaz insallah:))))

Eşindeki heyecana hayran kaldım resmen..ya benimki de bir foto bile çekmiyor..diyorum ki bak göbeğimi çekelim ay ay, sonra bakarız..ya da kıyafetlere bakalım yok..heyecanlanır gibi oluyor sonra geçiyor tv başına :KK53:

Bu gece rüyamda beni bir doktor muayene ediyordu. Aa bebeğin yanında bi kese daha var. Aa bi ikiz bebeğin daha olacak diyor. :KK1: :KK1: ben 3 bebeği nasıl taşıyacam nasıl doğuracam diyorum. :KK9: sabah anneme anlattım nasıl gülüyor kadın. Çok kafana takıyorsun ondandir diyor

Kızlar ya benim için birer tane ayetelkürsi okuyabilirmisiniz bir sorunum var da. Hacet namazı kıldım ama okursanız çok çok sevinirim. Şimdiden okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

yarın yine doktor randevum var kızlar .. Dörtlü test sonucumu alacağım . Dua edin bana inşallah sorun yoktur ..

rabbim yardımcın olsun inşallah miniğin sapasağlam sağlıcakla doğacağı günü bekliyor içini ferah tut stres zaralı :KK34:

benden tavsiye ilk başlarda çok fazla 0-3 ay kıyafetler almayın yani abartmayın
ben oğluma baya abartmıştım etiketleri üzerinde kaldı bir çoğu çünkü çok kilolu doğdu ancak bir iki hafta giydi zaten normaldede 3 ay bile giyemiyorlar benim oğlandan kalan bişey yok arası çok var herşeyi sıfırdan alıcam oğlumdaki gibi salıncak ana kucağı araba bunları almam gerektikçe alırım bakalım benim ev yeniden nasıl alışacak onca kalabalığa :KK1:
sağlıcakla gelsinler inşallah :KK49:

rabbim yardımcın olsun inşallah miniğin sapasağlam sağlıcakla doğacağı günü bekliyor içini ferah tut stres zaralı :KK34:

benden tavsiye ilk başlarda çok fazla 0-3 ay kıyafetler almayın yani abartmayın
ben oğluma baya abartmıştım etiketleri üzerinde kaldı bir çoğu çünkü çok kilolu doğdu ancak bir iki hafta giydi zaten normaldede 3 ay bile giyemiyorlar benim oğlandan kalan bişey yok arası çok var herşeyi sıfırdan alıcam oğlumdaki gibi salıncak ana kucağı araba bunları almam gerektikçe alırım bakalım benim ev yeniden nasıl alışacak onca kalabalığa :KK1:
sağlıcakla gelsinler inşallah :KK49:

aaa seninle dogum zamanimiz ayni gorunuyor cok sevindim cunku burdaki hamisler benden hep iki uc hafta buyukler:p

Kızlar ya benim için birer tane ayetelkürsi okuyabilirmisiniz bir sorunum var da. Hacet namazı kıldım ama okursanız çok çok sevinirim. Şimdiden okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

okudum ben sifa olsun derdin neyse stres etme bebegi dusun

aaa seninle dogum zamanimiz ayni gorunuyor cok sevindim cunku burdaki hamisler benden hep iki uc hafta buyukler:p

evet öyleymiş :KK9:
bende dikkat ettim herkesin bebişi büyük benim sat 23 marttı
sezeryan olacağı için doğum şimdilik 20 haziran görünüyor normal olsaydı 2013'ün son bebişlerinden olacaktı
senin ilk mi ilk ise inşallah normal olur :26:
hamileliğin nasıl gidiyor cinsiyetini öğrenebildin mi :KK1: neyse bütün soruları sıralamıyım hemen :KK17:

ya kızlar üçlü test yerine afp testi yaptıran var mı aranızda? doktor benden bu testi istedi.

ya kızlar üçlü test yerine afp testi yaptıran var mı aranızda? doktor benden bu testi istedi.

daha neler duyucaz :KK53:
test test nereye kadar yaptırsak bi türlü yaptırmasak bi türlü şimdiye kadar ikili yapıldı çok şükür herşey yolunda ama sanırım bitmeyecek bu testler
afp hiç duymadım ne içinmiş biraz açsan :44:

X