2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar benim karnım bugün çok ağrıyor... özellikle kasık bölgem..sanki adet olacağım.. evde ayakta duramadım hep yattım...:KK43:(

bir ara düşük tehlikesi geçirdiğim için endişe ediyorum..18. haftadayım karnım da epey büyüdü.... acaba genişlemeden mi?

aynı şeyi dün bende yaşadım bi ara yürüyemedim kasıklarımdan karnıma doğru garip bi ağrı bişey çekiyormuş gibi sanki:26:
hamilelik takviminde "Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir." yazıyor bu o ağrı sanırım.
rahim büyüyüp yukarı çıktığım için oluyor muhtemelen canım

evet öyleymiş :KK9:
bende dikkat ettim herkesin bebişi büyük benim sat 23 marttı
sezeryan olacağı için doğum şimdilik 20 haziran görünüyor normal olsaydı 2013'ün son bebişlerinden olacaktı
senin ilk mi ilk ise inşallah normal olur :26:
hamileliğin nasıl gidiyor cinsiyetini öğrenebildin mi :KK1: neyse bütün soruları sıralamıyım hemen :KK17:

hamilelik bulantilar nedeniyle beni zorluyor hala kusuyorum ozellikle ilk ay yataktan cikamayacak kadar halsiz ve kotuydum hergun bugun bitsin diye dua ediyorum. bunun disinda bir sorun yok cok sukur. ilk gebeligim ve erkek. normal dogum olmasini cok istiyorum gel gor ki benim 6 tane fitigim var dogumdan cok agirlasinca nasil tasicagimi dusunuyorum allahtan hayirlisi.

sen tarihi mi yanlis yazdin haziran yazmissin dogumuna :KK70:

güle güle giydir inşallah.
neredeymiş bu ucuzluk bizde alsak:KK1:
bende almaya başladım fiyatlar genelde 7-8 den başlıyor.

ebebek'ten almis kampanya varmis bak istersen belki hala devam ediyordur

ben de okudum canım Allah kabul etsin inşallah çok takma kafana sıkıntı gelir geçer yavrunu etkileme:KK16:

bana da birkaç kişi yapılan kan tahlilleri doğru sonuç vermiyor pek güvenilir değil dedi. içime sinmez tahlillerimi hastanede yaptırırım yine de kalp atışlarını dinlemeye giderim. sağlık ocakları genelde 20 den önce çağırmıyor zaten. malum düşük olur vs..
ayrıca gitmesen de onlar arayıp buluyolar. devletin uygulaması işte. ben de tetanoz iğnesi için gidicem kalbini de dinleriz.

sende mi burdasın cicim merhaba :) güle güle giysin bebişin. daha biz cinsiyet öğrenemedik yarın kontrolümüz var inşallah gösterir.

artik burdayim evet:p hadi gelince yaz bize doktor ne dicek guzel haberler verirsin insallah

Sağ olasın arkadaşım cevap verdiğin için..inan yatağa yığıldım kaldım ağrıdan..daha önce hiç bu kadar ağrım yoktu..bir de bebeğin de hareketlerini hissediyorum ufak ufak..dedim hem ağrı hem hareket benim sonum hayır değil..enteresan bugün aniden başladı bu kadar sancı..umarım dediğin gibidir..hani şu rahmi açılıp da çocuğunu düşüren anneler ya en çok onlar düşündürüyor beni bu durumda.durmadan tuvalete gidip yokluyorum kendimi gene.

gecmis olsun bugun nasilsin?

hamilelik bulantilar nedeniyle beni zorluyor hala kusuyorum ozellikle ilk ay yataktan cikamayacak kadar halsiz ve kotuydum hergun bugun bitsin diye dua ediyorum. bunun disinda bir sorun yok cok sukur. ilk gebeligim ve erkek. normal dogum olmasini cok istiyorum gel gor ki benim 6 tane fitigim var dogumdan cok agirlasinca nasil tasicagimi dusunuyorum allahtan hayirlisi.

sen tarihi mi yanlis yazdin haziran yazmissin dogumuna :KK70:
Fıtığın olduğunu doktora söyledin mi canım? Benim de fıtığım var. Tek ama baya ciddi. Raporumu gösterdim doktoruma, sezaryen dedi kesinlikle. Normal doğuma kendimi çok hazırlamıştım ama kısmet böyleymiş. Doğumda daha kötü olup bebeğimle ilgilenememekten korkuyorum. Şimdiye kadar fıtıktan çok çektim zaten.

Fıtığın olduğunu doktora söyledin mi canım? Benim de fıtığım var. Tek ama baya ciddi. Raporumu gösterdim doktoruma, sezaryen dedi kesinlikle. Normal doğuma kendimi çok hazırlamıştım ama kısmet böyleymiş. Doğumda daha kötü olup bebeğimle ilgilenememekten korkuyorum. Şimdiye kadar fıtıktan çok çektim zaten.

o kadar eminim ki fitik nedeniyle normal yapamayacagima doktora soylemedim bile:) zaten benim doktor oyle 9. ayi simdiden konusmaz 6 yillik doktorum taniyorum onunla guncel olani konusuyoruz sadece:KK66:

sana da gecmis olsun risk almaya degmez dedigin gibi belin agrisina kapilip bebekten mahrum kalmayalim. zaten ben ilk kusmaya basladigimda belimi de agritiyordum hatta bi kere klozetin basindan kalkip yuruyemedim felc oldum sandim o kadar ki durumum vahim

bu arada cerkes oldugunu okudum ben de de var cerkeslik ve kafkas kadinlarinda kemik kaybi da erken basliyor omurilik sorunu da cok oluyor hamilelikte kalsiyuma cok dikkat etmek lazim

o kadar eminim ki fitik nedeniyle normal yapamayacagima doktora soylemedim bile:) zaten benim doktor oyle 9. ayi simdiden konusmaz 6 yillik doktorum taniyorum onunla guncel olani konusuyoruz sadece:KK66:

sana da gecmis olsun risk almaya degmez dedigin gibi belin agrisina kapilip bebekten mahrum kalmayalim. zaten ben ilk kusmaya basladigimda belimi de agritiyordum hatta bi kere klozetin basindan kalkip yuruyemedim felc oldum sandim o kadar ki durumum vahim

bu arada cerkes oldugunu okudum ben de de var cerkeslik ve kafkas kadinlarinda kemik kaybi da erken basliyor omurilik sorunu da cok oluyor hamilelikte kalsiyuma cok dikkat etmek lazim
Gaza gelmiştim ben normal de doğururum diye, öyle de inanmıştım ki doktor sezaryen deyince şaşırdım bi de:)) İstifra ettikten sonra benim de belim tutuluyor. Düz kaslar da gevşiyormuş ya hamileyken, ağrılarım iyice arttı. Zaten temizlik falan yapamıyorum yıllardır, ancak ufak tefek işler.
Evet, çerkeslik var. Annemin kemik erimesi de erken başladı ve hızlı ilerliyor. Sen hangi şehirdesin?

arkadaşlar biz eylülde tatile gitmeyi planlıyoruz, ama ben 26 haftayı doldurmuş oluyorm.

sizce nasıl olur ? sıkıntı yaşar mıyım ? yürüyemez miyim ? havuza girebilir miyim ?

bana bişey söyleyin lütfeen...

aynı şeyi dün bende yaşadım bi ara yürüyemedim kasıklarımdan karnıma doğru garip bi ağrı bişey çekiyormuş gibi sanki:26:
hamilelik takviminde "Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir." yazıyor bu o ağrı sanırım.
rahim büyüyüp yukarı çıktığım için oluyor muhtemelen canım

Evet sanki beter bir adet sancısı.. ama bir yandan da sağ ve sol tarafa sanki taş konmuş da aşağı çekiliyor gibiyim, pek ayakta kalamıyorum..

merhaba kılar bayadır giremiyorum umarım herkes çok iyidir kızıma aldıgım cicileri , ciciler kısmında paylaştım burdada paylaşayım :KK49:

Mdda sanırım kız olduğu iyice belli oldu öyle değil mi? :KK1: Hayırlı olsun pek sevimli ciciler almışsın..

gecmis olsun bugun nasilsin?

Aynı şekilde bir ağrı var hala..oturuyorum.. oysaki haftasonuna bırakmıştım işleri..ev mahvolmuş durumda şimdi :KK43:

arkadaşlar biz eylülde tatile gitmeyi planlıyoruz, ama ben 26 haftayı doldurmuş oluyorm.

sizce nasıl olur ? sıkıntı yaşar mıyım ? yürüyemez miyim ? havuza girebilir miyim ?

git ve gönlünce eglennnn.. sonra bıraz zor bulursun bu gunlerı..
neyden korkuyorsunki hemmm denıze gırmek yüzmek cok ıyı gelecek bak gor. :KK66:

havuzada sabah saatlerınde gır ve ıslak mayoyla kalma yeterr :KK34:

Ben de ayrıntılı testimi yaptırdıktan sonra düşünüyordum ama doktora soracağım denize girebilir miyim? uzunca arabada seyahat edebilir miyim? Özellikle saat kaçtan sonra girmem gerekir gibi soruları..

Kizlar 12*3 te ikili test yaptirmistim..dr hic ucluden bahsetmedi. bende sormayi unutmusum. iki aylik yaz tatiline cikacagimiz icin bizim dr a gidemicem anca eylulde giderim...

sizler uclu testi yada herhangi baska testi ne zaman yaptirdiniz....

git ve gönlünce eglennnn.. sonra bıraz zor bulursun bu gunlerı..
neyden korkuyorsunki hemmm denıze gırmek yüzmek cok ıyı gelecek bak gor. :KK66:

havuzada sabah saatlerınde gır ve ıslak mayoyla kalma yeterr :KK34:

hareketlerim kısıtlanır mı diye merak ediyorum, ilk hamileliğim hiç bilmiyorum. başbaşa son tatilimiz olacak işte :)
dediğin gibi sonra zor buluruz bu günleri

Ben de ayrıntılı testimi yaptırdıktan sonra düşünüyordum ama doktora soracağım denize girebilir miyim? uzunca arabada seyahat edebilir miyim? Özellikle saat kaçtan sonra girmem gerekir gibi soruları..

bende aynı şeyleri düşünüyorum, seyahat zor olur mu? şişer mi ayaklarım :KK43: su beni kaldırır mı o halde :KK70:
en iyisi birde doktora sormak.

Bizz Geldiikkk kızlarrr:KK3:
Şu an annemlerdeyim,sizlerede haber vereyim dedim son durumu:KK8:
Bebişim maşallah:nazar:çok iyi görünüyordu...Doktorumuz hiç bir sorun olmadığını söyledi
inşallah hep böyle dwm eder..:nazar:
veeee hislerimde yanılmadım,bir kızımız daha oluyor:nazar:..
onca meme rüyası,aşermeler,çin takvimi hepsi doğru çıkı...
Artık 1 erkek 2 kız annesiyim:KK9:
Allah hepimizin yavrularını korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Ferro vit. ve fitil verdi doktor..Dörtlü test içi kan verdim Cuma günüsonuçları alıcam inşallahbişey çıkmaz

alışverişten geldimm çok yoruldummm aldım hemen hemen herşeyi güzel elbiseler buldummm :)
çok iş var evde tül perde hepsinin yıkanması lazım ooff :KK43:

ya kızlar ben 1 saat ayakta bişey yapsam kalçam tutuluyo varmı böyle bişey yaşayan??

Bebişim maşallah:nazar:çok iyi görünüyordu...Doktorumuz hiç bir sorun olmadığını söyledi
Ferro vit. ve fitil verdi doktor..Dörtlü test içi kan verdim Cuma günüsonuçları alıcam inşallahbişey çıkmaz

ezgi abla oluyoooo oyy yerimmmm bennn onlarııı canımmmm Allah sağlık versinn yavrularınaa :):)
son numara kız bence çok iyi oldu valla:KK1:gözün aydınn :)

oo maşallah canım. şanslı annenin kızı olurmuşş...valla bravo 3 cocuk annesi olacaksın..

alışverişten geldimm çok yoruldummm aldım hemen hemen herşeyi güzel elbiseler buldummm :)
çok iş var evde tül perde hepsinin yıkanması lazım ooff :KK43:

ya kızlar ben 1 saat ayakta bişey yapsam kalçam tutuluyo varmı böyle bişey yaşayan??

tatlım tatil için mi yaptın alışverişi güle güle giy:KK34: o perde yıkama cam silme olayı bende de var ama totom yemiyo kocişi kandırırsam hepsini hallettiricem halı sildirme filan :KK1: bakalım ... yeni mi olmaya başladı bu ağrı benimde sürekli oturduğum için ş yerinde hep sol kaburgam ağrıyo :KK53: noluyo bize ya :KK14:

X