2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
$a (1).jpg $a (2).jpg $a (3).jpg $a (4).jpg $a.jpg

Arkadaşlar 20. haftadan önce sağlık ocağına gidip bebeğinin kalbini dinleyen var mı? bana daha erken duyamayız diye 16. haftamda dinletmedi ebem. belki de uğraşmak istemedi.

sağlık ocağından faydalanın. beni ayda bir düzenli çağırdılar. tahliller için hastane doktor koşturmanıza gerek yok. isterseniz kan idrar tansiyon ve bebeğin kalbine düzenli bakıyorlar. ayrıca benim doktorum 3. ayda bir hemogram istedi. başka da kan tahlili istemiyolar gebelikte. ama sağlık ocağı yapıyor. aklınızda bulunsun.

canm bende aile hekimine kayıt yaptırmıştım ama pek orası içime sinmior sanki yanlış bişi yapıolar başından savılar gibi pimpirikleniyorum :18: ben hep dr.uma soruyorum herşeyi aile hekimi bana bir sürü ilaç yazdı dr. hayır dedi bende almadım :44: banada 17, haftada gel kalp atışını da dinleriz dediğinde çok şaşırmıştım nasıl yani zten ozamana kadar 50 kez dinlerim diye onların sistem farklı sanırsam ! herkez aile hekimine gidiyor mu bilmiyorum :KK31:

Kızlar çok yoğun banka bugüünnn bayılıcamm şimdi.bi yandan alışveriş yapmaya çalışıyorum bu arada:KK9:
aldıklarımı koyucam şimdiii :)

cemredeniziiimmmm gözün aydın canımm oğluşumuz tosun gibiymiş maşallaahh onaa :)

gizoşum maşallah sana ya donattınn kızını şimdiden ben tek iğne almadım daha başlasam mı acaba ?

canm bende aile hekimine kayıt yaptırmıştım ama pek orası içime sinmior sanki yanlış bişi yapıolar başından savılar gibi pimpirikleniyorum :18: ben hep dr.uma soruyorum herşeyi aile hekimi bana bir sürü ilaç yazdı dr. hayır dedi bende almadım :44: banada 17, haftada gel kalp atışını da dinleriz dediğinde çok şaşırmıştım nasıl yani zten ozamana kadar 50 kez dinlerim diye onların sistem farklı sanırsam ! herkez aile hekimine gidiyor mu bilmiyorum :KK31:

gizoşum maşallah sana ya donattınn kızını şimdiden ben tek iğne almadım daha başlasam mı acaba ?

kendime alıyorum aşkım:KK9::KK9:

Canim hadi hayirlisi bakalim benimde yas 33 ve ayrica tup bebek bir kizim vr ende hamile kalmadan once erkek bebegim olmus ve adida ali said ti ama dr 13 haftada kiz dedi daha gormedim yalan degil bende oglum olsun istemisimdir bunu ama benim fazla luxse giriyor zor buldum cunku bunlari hayirli evlat olsunlar onlarin geleceginicin buralarda pis yerlerdeyim neyseki cift vatandasligi aldik ileride istedigi yerde yurtdisinda yasarlar okurlar allah omur versin evlatlarimiza

cnm senın şimdi kızının aynısı mı olucak .. ikizi demişsin de onun ıcın mrk ettım..
acep bnmkı kıme benzeyecek..

13. haftada kıza cok benzıolar demek kı bnnmkıde 13 de kızdı :)))
belkı oğlandır kızına benzer ne güzel olur...

eşimm bunu bıle ıstemıyordu.. 3. ye asla . bebişimizi)bakmıyor..
bugun arabada gelirken .. bana moral vermek için sanırım
aşkım bakarsın 3. yü Allah bize nasip eder dedi amaaa yok yani yapmaz
o yapsada bnm gozum yer mı .
3. nün kız olma garantısı varmı
tey teyy :KK50:
durumumuzda cok musat degıl .. karıyer yapayım ben barı :KK14:

Öyle deme canım, bak eşinde söylemiş Allah nasip ederse olur..
Tabi şu konu da haklısın, 3.kız olacağı garanti değil. .Ben de 2. çocuğa bile zor karar vermişken bak
şimdi 3. olacak...Eşim de bana(ilk duyduğumda çok ağlamıştım 3.bebisi) Boşuna üzüyorsun kendini,eğer Allah istediyse yapacak bişey yok, korundugumuz halde oldu isyan etme dedi...Hakliydi üzülmek isyandı cocugu olmayan bunca insan varken..
Cok yakışıklı iki oglun olucak canım Allah onları sana hayırlı evlat olarak bagislasin:KK19:

cnm senın şimdi kızının aynısı mı olucak .. ikizi demişsin de onun ıcın mrk ettım..
acep bnmkı kıme benzeyecek..

13. haftada kıza cok benzıolar demek kı bnnmkıde 13 de kızdı :)))
belkı oğlandır kızına benzer ne güzel olur...

Evet canim ikizi oluyor ayni gun olustular kizim sarisin mavis bakalim bu nasil olacak ay belkide degisir cemredeniz ama ilk once saglik sonra rabbimin dilegi esim esmer ben sarisin sende. Bakalim kime benzicek belki abisinin kopyasi olur

Evet canim ikizi oluyor ayni gun olustular kizim sarisin mavis bakalim bu nasil olacak ay belkide degisir cemredeniz ama ilk once saglik sonra rabbimin dilegi esim esmer ben sarisin sende. Bakalim kime benzicek belki abisinin kopyasi olur

araldan farklı gıbı geliyor bana sankı bu koyu renk yanı kahve goz ve kayfe sacları olcak.. rüyamda oyle gormuştum

Öyle deme canım, bak eşinde söylemiş Allah nasip ederse olur..
Tabi şu konu da haklısın, 3.kız olacağı garanti değil. .Ben de 2. çocuğa bile zor karar vermişken bak
şimdi 3. olacak...Eşim de bana(ilk duyduğumda çok ağlamıştım 3.bebisi) Boşuna üzüyorsun kendini,eğer Allah istediyse yapacak bişey yok, korundugumuz halde oldu isyan etme dedi...Hakliydi üzülmek isyandı cocugu olmayan bunca insan varken..
Cok yakışıklı iki oglun olucak canım Allah onları sana hayırlı evlat olarak bagislasin:KK19:

canım ne güzel yazmışsınn sagolllllll
tabıkı heppp dua ettım ederkende once sağlıklısını dıledım ..
demekkı hayırlısı sağlıklısı buymuşş .. evet bunu dıyor mantığım ama gönlüme soz gecmıyor..

bu arada sana msj atmıştım canım

doktor bana söylemiyor boy falan yazıyor görüüyorum ekranda ama bunlar gerçeği yansıtmaz diyor. başka doktora gttım o da aynı şeyi söyledi sizinkiler her gittiğinizde söyluyormu. ben bilmıyorum bebekimin kılosnu göbişi var ama benımkı cılızdır. :KK1::KK1::KK1:

ben geçen çarşamba gittim .. boyunun 13 cm olduğunu söyledi.. kilosuda 250 gr yada 230 gr dı... o kadar beklemiyordum ağırlığı :))) halasına çekmez inşşşşş :KK70:

ben geçen çarşamba gittim .. boyunun 13 cm olduğunu söyledi.. kilosuda 250 gr yada 230 gr dı... o kadar beklemiyordum ağırlığı :))) halasına çekmez inşşşşş :KK70:

neden canım tombişmi halanız. keşke benımkı halalrına cekse fıstık gibi hatunlar alımlı manken gibi. benım bebeğiminde de boy 14 cm yazıyordu 2 gun önce gittik ama kıloyu bilmıyorum zaten biz kısayız bizden manken çıkmaz çıksa da minyatür manken olur.

Aa onun ilgisi var mi ki korktum simdi . :18: başka ne şikayetin oluyordu?
yok canım onunla alakası olur mu hiç:KK1:ama normal kılarken sanki her an burnum kanayacakmış gibi hissediyordum başım çok ağrıyordu. tansiyonum da normaldi hep. farklı sebepleri olabilir. kan basıncından mıdır nedir bilmiyorum Allah şifa versin canım

benimki de sata göre 17haftalıkken 15cm 200gr di ama ultrasonda on gün önde maşallah :nazar::KK1:
Ultrasona göre önde giderse bebek iri olurmus denizzzz:KK9:
Nasıl doğurcaz kız biz :KK52:
Aman olsun kilosu az olmasından iyidir ele avuca gelir en azından totosu tam ısırmalık olur :KK9:

Deniz böyle yakışıkli bi oğlun olsun sürekli bak da...=))))):KK9:

Eklentiler

• $851.jpg
    $851.jpg
    193,2 KB · Görüntüleme: 43
Deniz bak bu 36.haftadaki bebek ultrasonu böyle tosuncuk olacak bizimkiler:KK52:

Eklentiler

• $3d.jpg
    $3d.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 33
ay ozlemmmm o ultrason resmı ne kız oylee tam tosuncukkkk
ultrason hep yanıltır ama onden mı geriden mı olcak kıloları ancak doğumda gorcezzz..
bakalım..
kendımı hcı zorlamıcam bu kez . esım bu kez epıduralde ıstemıyor ılkınde basımıza gelmeyen kalmamıştı
felç oluyordum az daha .. o yüzden catır catır doğurdum ztn yıne oyle doğurursun dıo..
ama korkuyorum kılolu olursa kendımıde bebegıde zora sokmam.
Allah hayırlısını versın

evet allah hepimize en hayirli doğumu nasip etsin kızlar hamileliğiniz boyunca yusuf süresini okursaniz güzel huylu olurmus bebek bol bol kuran okuyun ve hurma yiyin ben günde bi tane atıyorum agzima eşim medine hurmasi almış sağolsun...
Bu arada kızlar ben oruç tutmicam siz ne yapacaksiniz

ben de oruç tutmam. hurmanın bol olduğu zamana geldik şanslıyız. birde hergün bir cüz okuyacağım Allah nasip ederse. tatil dönüşü başlarım diyorum.

ay ozlemmmm o ultrason resmı ne kız oylee tam tosuncukkkk
ultrason hep yanıltır ama onden mı geriden mı olcak kıloları ancak doğumda gorcezzz..
bakalım..
kendımı hcı zorlamıcam bu kez . esım bu kez epıduralde ıstemıyor ılkınde basımıza gelmeyen kalmamıştı
felç oluyordum az daha .. o yüzden catır catır doğurdum ztn yıne oyle doğurursun dıo..
ama korkuyorum kılolu olursa kendımıde bebegıde zora sokmam.
Allah hayırlısını versın

canm sen il doğumda epidural mi oldun :44: o doğum şekli benim çok kafama yatıyor aslında :KK31:

günler uzun hava çok sıcak ben dayansam yavrum dayanamaz hem dinen de hamileler tutmayabilir diyor bi de çocuğun o kadar uzun süre susuz kalmasi hele de bu havada zararli olabilir...
Bide benim ki tüp bebek riske atmamak gerek canım bende başlamıştım hatim yapayım dedim görümcem kuran kursuna gidiyor benim kurani götürmüş kaldigim sayfaya ipini koydum onu almış kendi kaldigi yere koymuş kaybettim kaldığım yeri:KK31:

X