2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar ya ben de öyleyım yemek yemek istemıyor canım hiç... meyveyle geçiistiryorum.çok az yemek yiyorum allahıma şükürler olsun ki süt içmeye başladım. akşam valiz hazırlarken yemeği gecişktirmişim açlıkten çok kötü oldum.sonra yemek yiyemedim öğürmekten. meyveyle geçiştrdm. inşallah bu meyvelerin yararı oluyordur. elma. nektarın dişliyorum habire. sıcaklarda yemek de yenmıyor yahuu ne yapıcaz biz kızlar anacığım glse de yemek yapsaaa banaaaaaaaaaa

kızlar ya ben de öyleyım yemek yemek istemıyor canım hiç... meyveyle geçiistiryorum.çok az yemek yiyorum allahıma şükürler olsun ki süt içmeye başladım. akşam valiz hazırlarken yemeği gecişktirmişim açlıkten çok kötü oldum.sonra yemek yiyemedim öğürmekten. meyveyle geçiştrdm. inşallah bu meyvelerin yararı oluyordur. elma. nektarın dişliyorum habire. sıcaklarda yemek de yenmıyor yahuu ne yapıcaz biz kızlar anacığım glse de yemek yapsaaa banaaaaaaaaaa

Ben de soğuk sütle nesquicki karıştırıyorum, çalkalıyorum, öye içiyorum 3 bardak..günlük içmemiz gereken 3 bardakmış zaten..bir kısmını da elevitten alıyorsak problem yok..

ben de hiç meyve yiyemem..akşam bir tane seftali dişledim o kadar..bir de elmalardan komposto yaptım, onu içebildim artık.. ama sebze yemeği yapıp, özellikle yeşil fasülye,semizotu,börülce vb, yemeye çalışıyorum..zorla da olsa yiyorum yoksa fenalaşıp yere yığılacak gibi oluyorum yemeyince..

Hala eksi 2 kilodayım başladığım güne göre..resmen yemek yiyemeyen ve zorla yedirilen bebek gibiyim..

Son düzenleme:
Merhaba güzel Anneler:KK3:
İstanbul bugün güneşi sakladı ve biraz nefes aldık
ohhh:21:Yarın benim için BigDay, sonunda bebişimizi görücezz:KK9:
insallah herşey yolundadir ve cinsiyetini de gösterirse süper olur:))

Cemredeniz,maşallah bebişine cano..:nazar:
Umudunu kaybetme,kariyer planların yoksa durumunda müsaitse yaparsın
40'a kadar yolu var:))Belki benim 3. gibi sanada sürpriz olur plani programı yıkar gelir:))

cnm.. herseyıne baktı uzunnn uzunnnn
maşallahı var
yanı ne desem bılmem kı
210 gr 1 hafta onden gıdıyor 15 cm boyu var
bıldıgın okusss yanı :) tövbee tövbeee (maşallah suphanallah) :nazar:
16+4 um normalde ama usg de 17+5 cıktı...

kesın 16 da bellı olur dedıgı ıcın hep mınıcık bır umudum vardı.. ama bılıyordum erkek olduğunu
adım gıbı emındım
ztn bı olecegım gunu bılmıyorum su hayatta

dun ve bugun hepınıze dua ettım
su mübarek gunun yuzu suyu hurmetıne hepımız sağlıklı evlatlar doğuralım.. daha ne dıyeyım
yaş oldu 33 bundan sonra kız hayallerımde yok artık..

he bu arada 3 lü istedi ama yaptırmıcam

Maşallah subhanallah benim kıza tombiş derken senin oğlan obez dogacak :KK1:

Ben de soğuk sütle nesquicki karıştırıyorum, çalkalıyorum, öye içiyorum 3 bardak..günlük içmemiz gereken 3 bardakmış zaten..bir kısmını da elevitten alıyorsak problem yok..

ben de hiç meyve yiyemem..akşam bir tane seftali dişledim o kadar..bir de elmalardan komposto yaptım, onu içebildim artık.. ama sebze yemeği yapıp, özellikle yeşil fasülye,semizotu,börülce vb, yemeye çalışıyorum..zorla da olsa yiyorum yoksa fenalaşıp yere yığılacak gibi oluyorum yemeyince..

Hala eksi 2 kilodayım başladığım güne göre..resmen yemek yiyemeyen ve zorla yedirilen bebek gibiyim..

canım aynı bende hala başladığım kıloya ulaşamadım - 2 deyım ama göbişim çıktı. az yiyip sık yemek lazım ben işte hep aralarda meyve atıyorum ağzıma. sabahları da bir dilim ekmekle süt içiyorum peynir sevmem. yumurta sevmem. yiyemıyorum öğlenleri yemekhane de ne cıkarsa yiyebildiğim kadar .akşamları da yemek yemeye calışıyorum ama. yemek yapmayı da unutmuşum ya hiç tadı tuzu olmuyor. alelacele yaptığımdan .işten cıkınca mutfağa girmek zor gelıyor o yüzden annem gelse de yapsa diye beklıyorum ramazanda inşallah.

Canim hamileligin hayirli olsun ben tup bebekle 2 yasinda bir kiz evlada sahibim suan ondan kalan dondurulmus yumurtayla hamileyim yani aradan 3 sene gecti ve kizimin ikizi karnimda cok sukur bende coraspiin kan ilaci ve elevit iciyorum rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah bağışlasın canım. benim de karnımdaki miniğim dondurulmuş embriyo. az çok bilirsin tedavi gördüysen OHSS oldum ben transferim ertelendi o yüzden direk donmuşlarla denedik. 2. denememizde tuttu. ilki de kimyasal gebelik olmuştu. bakalım yarın gidip görücez inşallah bebeği sağ salim yaşadığını göreyim. ilaçlar değişir belki.coraspin e 7. aya kadar devam edicekmişim. bir de progestan içiyorum ben hala. önlem amaçlı.

merhaba canım senınle aynı gidiyoruz. Allah sağlık versin bebeğine herşeyın iyi olmasına sevindim.
beni 8. haftadan beri ayda bir çağırıyor doktorum ama arada dayanamayıp başka doktora da gittim. ilaç olarakta demir ilacı ve elevit kullanıorum birde balık hapı . ben hala hissedemedim bebeğimi. sabırsızlıkla beklıyorum sanırım 20 haftadan sonra.bu arada ikili testim iyi olduğu için doktor 3 lü 4 lü test istemedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonla iç organlarına bakacak. cinisyetide 12 haftada öğrendik

hissedemiyorum diye üzülme normal 20. haftadan sonra hissedersin. ben çok endişeli olduğum için bir de zor kavuştuk ya yavrum erkenden anne ben burdayım merak etme diyor sanırım.sana da nasip etsin canım. az kaldı. 4 lüyü yarın konuşuruz doktorumla. ilaç takviyesi de bilmiyorum artık görüşücez.

slm canm Allah'ım bebişlerimizi korusun inş. :KK16: bende aynı senin gibi düşünüyorum hep sağlıklı doğsun kalbi atsın da cinsiyet 2. planda inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin büyük Allah'ım :KK16: Bu topikte var bir arkadaş tüp onunda tek değilsin yani :KK34: ne güzel hepimiz bir hissetsek minnaklarımızı o zaman bence dr. dr. diye pek tutturmıycaz :KK16:

sağol canım. yani cinsiyet lüksümüz yok. gönlümde yatan bişey var elbette ama diğeri de olursa o da çok sempatik geliyor. Allahtan hayırlısını dileyelim. 20. haftadan sonra sağlık ocağı da çağırdı hem tetanoz iğnesi olucam. hem de ayda bir düzenli gel kalbini dinler kan tahlillerini burda yaparız dediler. ben de koşturmaktan yoruldum zaten. ayda bir de doktorda görsek bebeği. bir sağlık ocağı bir doktor şeklinde 15 günde bir kalbini dinlemiş olurum. sağlık ocağından sizlerde faydalanın.

cnm.. herseyıne baktı uzunnn uzunnnn
maşallahı var
yanı ne desem bılmem kı
210 gr 1 hafta onden gıdıyor 15 cm boyu var
bıldıgın okusss yanı :) tövbee tövbeee (maşallah suphanallah) :nazar:
16+4 um normalde ama usg de 17+5 cıktı...

kesın 16 da bellı olur dedıgı ıcın hep mınıcık bır umudum vardı.. ama bılıyordum erkek olduğunu
adım gıbı emındım
ztn bı olecegım gunu bılmıyorum su hayatta

dun ve bugun hepınıze dua ettım
su mübarek gunun yuzu suyu hurmetıne hepımız sağlıklı evlatlar doğuralım.. daha ne dıyeyım
yaş oldu 33 bundan sonra kız hayallerımde yok artık..

he bu arada 3 lü istedi ama yaptırmıcam

belki böylesi hayırlıdır canım. 2. bebeğinmiş canım. sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun. daha yaşın genç. 35 de jübileni yapıp belki bir kız bebek doğurursun :)

Arkadaşlar 20. haftadan önce sağlık ocağına gidip bebeğinin kalbini dinleyen var mı? bana daha erken duyamayız diye 16. haftamda dinletmedi ebem. belki de uğraşmak istemedi.

sağlık ocağından faydalanın. beni ayda bir düzenli çağırdılar. tahliller için hastane doktor koşturmanıza gerek yok. isterseniz kan idrar tansiyon ve bebeğin kalbine düzenli bakıyorlar. ayrıca benim doktorum 3. ayda bir hemogram istedi. başka da kan tahlili istemiyolar gebelikte. ama sağlık ocağı yapıyor. aklınızda bulunsun.

Merhaba güzel Anneler:KK3:
İstanbul bugün güneşi sakladı ve biraz nefes aldık
ohhh:21:Yarın benim için BigDay, sonunda bebişimizi görücezz:KK9:
insallah herşey yolundadir ve cinsiyetini de gösterirse süper olur:))

Cemredeniz,maşallah bebişine cano..:nazar:
Umudunu kaybetme,kariyer planların yoksa durumunda müsaitse yaparsın
40'a kadar yolu var:))Belki benim 3. gibi sanada sürpriz olur plani programı yıkar gelir:))

eşimm bunu bıle ıstemıyordu.. 3. ye asla sıcak bakmıyor..
bugun arabada gelirken .. bana moral vermek için sanırım
aşkım bakarsın 3. yü Allah bize nasip eder dedi amaaa yok yani yapmaz
o yapsada bnm gozum yer mı .
3. nün kız olma garantısı varmı
tey teyy :KK50:
durumumuzda cok musat degıl .. karıyer yapayım ben barı :KK14:

slmm kızlar,

bende geçen hafta cinsiyeti öğrendim...benimki de erkekmiş:))))))) cinsiyet bölgesine 3 kere baktı %99 erkek dedi.değişir mi bundan sonra sizce:KK70: hep ilk çocuğumu erkek istemiştim.allah gönlüme göre vericek inş.ama kızların süsü püsüde bek bir güzel oluyor ya.
inş bundan sonrada allah bir kız çocuğu nasip eder :)
buarada doktor bana 3lü test yapmadı.ikili test yaptığım için 3lüye gerek yok dedi.benimle aynı durumu yaşayan var mı?
bir daha 3 hafta sonra gidicem renkli dopplere giricem inş:.)

Maşallah subhanallah benim kıza tombiş derken senin oğlan obez dogacak :KK1:

valla yaaa kadın ztn soyleyınce rakamları gozlerım acıldııııı
cunku bılıyorum sızın yazdıklarınızı
valla kılolu olursa ztn normal doğuramam bunu.
ilki normaldi ama kestırırım kendımı yırtamam bı yerlerımı ..:KK53:

deniz ikimizin bebeği de tosuncuk olacak :KK52::KK9:

özlem senınkı kaçtı yaaa
gelıyorr tosuncuklar tey teyyyy
hey allahım yaa
aslında cok tırsıyorum ya .. bıseyde yemıyorum
ztnbende 54 olmuşummm .. ay meyveyle de bu kadar kılo alnır mı yaa
doktorum yazık hep moral verı kadın
boyun var kılo cok ıyı almışsın cok degıl bılmem ne :)))

Arkadaşlar 20. haftadan önce sağlık ocağına gidip bebeğinin kalbini dinleyen var mı? bana daha erken duyamayız diye 16. haftamda dinletmedi ebem. belki de uğraşmak istemedi.

sağlık ocağından faydalanın. beni ayda bir düzenli çağırdılar. tahliller için hastane doktor koşturmanıza gerek yok. isterseniz kan idrar tansiyon ve bebeğin kalbine düzenli bakıyorlar. ayrıca benim doktorum 3. ayda bir hemogram istedi. başka da kan tahlili istemiyolar gebelikte. ama sağlık ocağı yapıyor. aklınızda bulunsun.

Him ogrendigim iyi oldu turkiyeye gelince saglik ocagi yakin bir ugrayayim canim

​valla cnm benim bebeğin eşi iaşağıda olduğu için doktor oturarak kıl dedi. sadece oturuyorum secdeye tam gitmiyorum eğilerek kılıyorum. ama bunu öğrenmeden önce namaz kılarken ara ara bende de baş ağrısı oluyordu.[/QUOT

Aa onun ilgisi var mi ki korktum simdi . :18: başka ne şikayetin oluyordu?

doktor bana söylemiyor boy falan yazıyor görüüyorum ekranda ama bunlar gerçeği yansıtmaz diyor. başka doktora gttım o da aynı şeyi söyledi sizinkiler her gittiğinizde söyluyormu. ben bilmıyorum bebekimin kılosnu göbişi var ama benımkı cılızdır. :KK1::KK1::KK1:

Canim hadi hayirlisi bakalim benimde yas 33 ve ayrica tup bebek bir kizim vr ende hamile kalmadan once erkek bebegim olmus ve adida ali said ti ama dr 13 haftada kiz dedi daha gormedim yalan degil bende oglum olsun istemisimdir bunu ama benim fazla luxse giriyor zor buldum cunku bunlari hayirli evlat olsunlar onlarin geleceginicin buralarda pis yerlerdeyim neyseki cift vatandasligi aldik ileride istedigi yerde yurtdisinda yasarlar okurlar allah omur versin evlatlarimiza

Kızlar çok yoğun banka bugüünnn bayılıcamm şimdi.bi yandan alışveriş yapmaya çalışıyorum bu arada:KK9:
aldıklarımı koyucam şimdiii :)

cemredeniziiimmmm gözün aydın canımm oğluşumuz tosun gibiymiş maşallaahh onaa :)

Son düzenleme:
X