2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
arkadaşlar beni de ekleyin aranıza benim de oğluşum olacakmış inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)

Merhaba kızlar nasılsınız. ? ben çok sık takip edemiyorum sizleri ama ara sıra girip okuyorum yazdıklarınızı. aldığınız cicileri fotolarınızı falan takip ediyorum. ben de en son 1 ay önce gittiğim bebeği görmeye. doktorum 3 aylık olana kadar 10 günde bir bazen haftada bir çağırıyordu o zaman çok iyiydi sürekli görüyorduk bebeği. şimdi herşey yolunda düzene oturtunca aylık kontrollere geçti. siz de ayda bir mi gidiyorsunuz artık?
benim doktorum da çok ilaçtan yana değil. hemogram ın iyi diyor. folik asit içtim hep artık bıraktım. b12 ve coraspin alıyorum. bir de tiroid ilacımı. ben daha önce düşük yaşadığım için ve bebeğim tüp bebek tedavisiyle olduğu için aspirin alıyorum. aranızda başka tüp bebiş olan var mı benim gibi?
bir de kızlar ben son 1 haftadır hissetmeye başladım miniği. ufak ufak seyiriyor gibi. sanki karnımda bir kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor. çok güzel bir duygu. o yüzden de biraz rahatım ama çok özledik bebeği. henüz cinsiyetini de bilmiyoruz erken diye sormadık 13. haftada zaten ikili test yapıldı sağlıklı olsunda dedik önemli değil. zor kavuştuğumuz için cinsiyetini hiç merak etmedik. kalbinin atıyor olması hareket ediyor olması bizim için yeterli.
sizler 4 lü test yaptırdınız mı? gebeliği 16. haftadan büyük olanlar 16-20 arası yapılıyormuş ama ikili testi temiz çıkanlara bazı doktorlar gerek duymuyolarmış.

erkek bebişler çoğunlukta :) hepimize Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim hamileligin hayirli olsun ben tup bebekle 2 yasinda bir kiz evlada sahibim suan ondan kalan dondurulmus yumurtayla hamileyim yani aradan 3 sene gecti ve kizimin ikizi karnimda cok sukur bende coraspiin kan ilaci ve elevit iciyorum rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar nasılsınız. ? ben çok sık takip edemiyorum sizleri ama ara sıra girip okuyorum yazdıklarınızı. aldığınız cicileri fotolarınızı falan takip ediyorum. ben de en son 1 ay önce gittiğim bebeği görmeye. doktorum 3 aylık olana kadar 10 günde bir bazen haftada bir çağırıyordu o zaman çok iyiydi sürekli görüyorduk bebeği. şimdi herşey yolunda düzene oturtunca aylık kontrollere geçti. siz de ayda bir mi gidiyorsunuz artık?
benim doktorum da çok ilaçtan yana değil. hemogram ın iyi diyor. folik asit içtim hep artık bıraktım. b12 ve coraspin alıyorum. bir de tiroid ilacımı. ben daha önce düşük yaşadığım için ve bebeğim tüp bebek tedavisiyle olduğu için aspirin alıyorum. aranızda başka tüp bebiş olan var mı benim gibi?
bir de kızlar ben son 1 haftadır hissetmeye başladım miniği. ufak ufak seyiriyor gibi. sanki karnımda bir kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor. çok güzel bir duygu. o yüzden de biraz rahatım ama çok özledik bebeği. henüz cinsiyetini de bilmiyoruz erken diye sormadık 13. haftada zaten ikili test yapıldı sağlıklı olsunda dedik önemli değil. zor kavuştuğumuz için cinsiyetini hiç merak etmedik. kalbinin atıyor olması hareket ediyor olması bizim için yeterli.
sizler 4 lü test yaptırdınız mı? gebeliği 16. haftadan büyük olanlar 16-20 arası yapılıyormuş ama ikili testi temiz çıkanlara bazı doktorlar gerek duymuyolarmış.

merhaba canım senınle aynı gidiyoruz. Allah sağlık versin bebeğine herşeyın iyi olmasına sevindim.
beni 8. haftadan beri ayda bir çağırıyor doktorum ama arada dayanamayıp başka doktora da gittim. ilaç olarakta demir ilacı ve elevit kullanıorum birde balık hapı . ben hala hissedemedim bebeğimi. sabırsızlıkla beklıyorum sanırım 20 haftadan sonra.bu arada ikili testim iyi olduğu için doktor 3 lü 4 lü test istemedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonla iç organlarına bakacak. cinisyetide 12 haftada öğrendik

Son düzenleme:

slm canm Allah'ım bebişlerimizi korusun inş. :KK16: bende aynı senin gibi düşünüyorum hep sağlıklı doğsun kalbi atsın da cinsiyet 2. planda inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin büyük Allah'ım :KK16: Bu topikte var bir arkadaş tüp onunda tek değilsin yani :KK34: ne güzel hepimiz bir hissetsek minnaklarımızı o zaman bence dr. dr. diye pek tutturmıycaz :KK16:

selam kızlar

bugun dr a gıttık.. kesınleştı oğlum olacağı
haber vermek ıstedım sızlere..

sizden naber :KK6:

selam kızlar

bugun dr a gıttık.. kesınleştı oğlum olacağı
haber vermek ıstedım sızlere..

sizden naber :KK6:

denizzzzzzzzzzzz seni gördüm geldiğini tam diyecektim kuzum ne zmaan dr. gidiceksin diye maşallah sana 2 erkek annesi olucaksın subhanallah sağlıkla inş. başka ek olarak bişi dedimi dr.

denizzzzzzzzzzzz seni gördüm geldiğini tam diyecektim kuzum ne zmaan dr. gidiceksin diye maşallah sana 2 erkek annesi olucaksın subhanallah sağlıkla inş. başka ek olarak bişi dedimi dr.

cnm.. herseyıne baktı uzunnn uzunnnn
maşallahı var
yanı ne desem bılmem kı
210 gr 1 hafta onden gıdıyor 15 cm boyu var
bıldıgın okusss yanı :) tövbee tövbeee (maşallah suphanallah) :nazar:
16+4 um normalde ama usg de 17+5 cıktı...

kesın 16 da bellı olur dedıgı ıcın hep mınıcık bır umudum vardı.. ama bılıyordum erkek olduğunu
adım gıbı emındım
ztn bı olecegım gunu bılmıyorum su hayatta

dun ve bugun hepınıze dua ettım
su mübarek gunun yuzu suyu hurmetıne hepımız sağlıklı evlatlar doğuralım.. daha ne dıyeyım
yaş oldu 33 bundan sonra kız hayallerımde yok artık..

he bu arada 3 lü istedi ama yaptırmıcam

Son düzenleme:
maşallahı var
yanı ne desem bılmem kı

kesın 16 da bellı olur dedıgı ıcın hep mınıcık bır umudum vardı.. ama bılıyordum erkek olduğunu
adım gıbı emındım
ztn bı olecegım gunu bılıyorum su hayatta

su mübarek gunun yuzu suyu hurmetıne hepımız sağlıklı evlatlar doğuralım.. daha ne dıyeyım

oiyyyy gel sana bi sarılıyım :KK48: maşallah kuzuna ya ne güzel önden gidiyosn inş. abisi kadar yakışıklı olur kuzun tabi oğlun var kız istemende normal kuşum benim eşimde ilk erkek istiyor 2 dr. da kıza benzetince oda umudunu kesti :KK1: Allah razı olsun suaların için bende sürekli dua modundayım :KK34: kuzucum bırak 33 yaşı filan ne var yaşında bak ben 30 a giriyorum bir kaç haftaya kadar benim kociş 3 tane istiyor :KK9::KK9::KK9: sana bi gaz veririz kendin gibi bi kız doğurursun inş. renkli gözler taş gibi :KK23:

Kızlar benim de dün üniversitede 3'lü testim vardı..akşama hemen risk hesaplama yaptılar ve sonucu çıkardılar. 500'de bir trizonomi rsiki dedi doktor..yüzüm düştü ama 350'de bir amniyosentez isterlermiş..inanın bu da korkutmadı beni..toksoplasma belası yeterince yıprattığı için down sendromu riski bile korkutmaz olmuş..zira bu bir risk hesaplama..yüzde yüz hiçbir garanti vermiyor, o yüzden doktorların yaptıkları yorumlarla sizleri de korkutmalarına asla izin vermeyin sakın..

bundan bir hafta önce özelde bir doktor da 4'lü test yaptırdı..biraz komik oldu sırası ama öyle denk geldi:) onun da sonucu perşembeye çıkacakmış..bakalım ne diyecek bu testte..

Ayrıca üniversitedeki ayın 4'üne ayrıntılı ultrason randevusu verdi.. bir diğeri de 22. haftada bakacağız ayrıntılıya dedi..İki defa da ayrıntılıya gireceğim..Bebişin tüm organlarına bakacaklarmış ayrıntılı olarak..

Bu arada ben de hem elevit hem de balık yağı içmeye devam ediyorum. İyi geldiğini düşünüyorum..Ama 2 gündür şiddetli ağrı oluyor bende ayağa kalkamaz oldum..:8

Usg'de 17+ 6 olarak görünüyordu bebişim ama bugün 17+1'iz.. Usg'de resmen gazlıyorlar adamı ya ha doğurdun doğuracaksın diyecekler valla yakında :)

maşallahı var
yanı ne desem bılmem kı

adım gıbı emındım
ztn bı olecegım gunu bılmıyorum su hayatta

he bu arada 3 lü istedi ama yaptırmıcam

Cemredeniz ah benim de rüyalarıma bile girdi kız bebişin güzel yüzü..tıpkı babası gibiydi aynı.. bir de gittim bir sürü zıbın aldım kız için sevimli sevimli..dedim ki içime kız doğuyor, öyle olacak..eşim de zıbınları görünce yüzünü düşürdü.."yaa kız mı olacak!" dedi..

Dün ikinci defa pipiyi gördük ultrasonda..Eşim nasıl mutlu bilemezsin..:) hani senin içine doğan olurdu diye dalga geçip duruyor..işte yok efendim onunla maçlara gidecez, evde fifa oynayacağız diye havaya girdi bile :KK1: ama ne yapalım diyorum da artık sağlık olsun..başka bir şey istemem..

Cemredeniz ah benim de rüyalarıma bile girdi kız bebişin güzel yüzü..tıpkı babası gibiydi aynı.. bir de gittim bir sürü zıbın aldım kız için sevimli sevimli..dedim ki içime kız doğuyor, öyle olacak..eşim de zıbınları görünce yüzünü düşürdü.."yaa kız mı olacak!" dedi..

Dün ikinci defa pipiyi gördük ultrasonda..Eşim nasıl mutlu bilemezsin..:) hani senin içine doğan olurdu diye dalga geçip duruyor..işte yok efendim onunla maçlara gidecez, evde fifa oynayacağız diye havaya girdi bile :KK1: ama ne yapalım diyorum da artık sağlık olsun..başka bir şey istemem..

senın ılk bebegın sakın uzulme canım .. ben ıkıncıyı hep kız hayal ettım eşimde...
eşim aralla neler yapar bır görsen.. oyunlar güreşler maçlar yarışlar beraber maç izlemeler araba bıle kullandırıyor arala
hersey güzel olucak ınşallah sızın ıcınde...

ben hıc alamadım sadece sac bandı almıştım ıkı kez kız dedikten sonra.. onuda artık bırıne verıcem .
onu alırken bıle oğlum olucagını bılıyordum..
uzuldum uzumedım deyıpte kımseyı kandıramam..
napalım bu uygunmuş bızede.. ben şimdi aral ın bebeklik gıysılerınden bı kac tane cektım eklıcem dıger topıge

oiyyyy gel sana bi sarılıyım :KK48: maşallah kuzuna ya ne güzel önden gidiyosn inş. abisi kadar yakışıklı olur kuzun tabi oğlun var kız istemende normal kuşum benim eşimde ilk erkek istiyor 2 dr. da kıza benzetince oda umudunu kesti :KK1: Allah razı olsun suaların için bende sürekli dua modundayım :KK34: kuzucum bırak 33 yaşı filan ne var yaşında bak ben 30 a giriyorum bir kaç haftaya kadar benim kociş 3 tane istiyor :KK9::KK9::KK9: sana bi gaz veririz kendin gibi bi kız doğurursun inş. renkli gözler taş gibi :KK23:

30 mu o zaman hala şansım varrrrrrrrrrrrr :KK52:
kafamda hunı ıle gezınırım artık 35 36 dan sonraaa 3 veletle
tey teyyyy :KK36::KK36::KK36:

senın ılk bebegın sakın uzulme canım .. ben ıkıncıyı hep kız hayal ettım eşimde...
eşim aralla neler yapar bır görsen.. oyunlar güreşler maçlar yarışlar beraber maç izlemeler araba bıle kullandırıyor arala
hersey güzel olucak ınşallah sızın ıcınde...

ben hıc alamadım sadece sac bandı almıştım ıkı kez kız dedikten sonra.. onuda artık bırıne verıcem .
onu alırken bıle oğlum olucagını bılıyordum..
uzuldum uzumedım deyıpte kımseyı kandıramam..
napalım bu uygunmuş bızede.. ben şimdi aral ın bebeklik gıysılerınden bı kac tane cektım eklıcem dıger topıge

Benim annemin sülalesi hep kız, kız kız derken babamın da üç kızı olmaz mı? :) bir de bizi 1 yaş arayla fare gibi dünyaya getirmiş annem..adamın da yüzü hiç gülmedi kız oldu diye her seferinde..eşimin de sülalesinde hep erkek.. onlar da 2 erkek kardeş..kuzenler de öyleymiş..babama söylerken adam çok mutlu oldu tabi erkek deyince ama kayınpederime söylerken adam burkuldu.. onlar da hep bir kız isterlermiş erkek olmuş :)

Eh ne yapalım..sağlıklı olmasına duacıyım sadece..ben de saklasam mı dedim de önce o elbiseleri aldığım bari bir arkadaşımın bebişine vereyim armağan olarak..:KK43:

Benim annemin sülalesi hep kız, kız kız derken babamın da üç kızı olmaz mı? :) bir de bizi 1 yaş arayla fare gibi dünyaya getirmiş annem..adamın da yüzü hiç gülmedi kız oldu diye her seferinde..eşimin de sülalesinde hep erkek.. onlar da 2 erkek kardeş..kuzenler de öyleymiş..babama söylerken adam çok mutlu oldu tabi erkek deyince ama kayınpederime söylerken adam burkuldu.. onlar da hep bir kız isterlermiş erkek olmuş :)

Eh ne yapalım..sağlıklı olmasına duacıyım sadece..ben de saklasam mı dedim de önce o elbiseleri aldığım bari bir arkadaşımın bebişine vereyim armağan olarak..:KK43:

valla saklama.. oğlunun adına birine ver..
bnm yegenım aynı zmnda sut kızım (ablamın kızı)
nelerı var bende buraya koysam bayılrsınız cok tatlılar ıngıltereden geldı hepsı.. hepsını ablam bana vermıstı .. o ayakkabılar fln .. tuylu beyaz botu bıle var 1 yaşında gıyebılecegı .. hepsine gozum gbı baktım.. bı kızım olur dıyee
gordum üçün birini :KK52::KK52::KK52:

kızlar sizde de iştahsızlık oluyor mu? ilk 3 ayımda hiç kusmadım ama şimdi ac kalsam da yemek yesem de kusmamak için kendimi zor tutuyorum .

valla saklama.. oğlunun adına birine ver..
bnm yegenım aynı zmnda sut kızım (ablamın kızı)
nelerı var bende buraya koysam bayılrsınız cok tatlılar ıngıltereden geldı hepsı.. hepsını ablam bana vermıstı .. o ayakkabılar fln .. tuylu beyaz botu bıle var 1 yaşında gıyebılecegı .. hepsine gozum gbı baktım.. bı kızım olur dıyee
gordum üçün birini :KK52::KK52::KK52:

İlahi cemredeniz çok güldürdün beni, resmen kahkaha attım üçün biri ile.. :KK52:

Kız kıyafetleri çok kışkırtıcı resmen, ne çok elbise ve cicisi var..erkekte ise cool olmak zorundayız..ama onlar da coversleri ilse bol pantişleri gömlekleri ile çok tatlı oluyorlar..

Benim tarafımda 4 erkek torundan sonra ilk kız bebek geliyor Allah'ın izniyle. Eşimin tarafında ise iki kardesler bir kız bir erkek, şimdi bize kız geliyor gorumcemde hamile onunda ilk bebegi ve kız :)
Benim kız baba tarafında pek forsu olmayacak :)

kızlar sizde de iştahsızlık oluyor mu? ilk 3 ayımda hiç kusmadım ama şimdi ac kalsam da yemek yesem de kusmamak için kendimi zor tutuyorum .

Olmaz mı arkadaşım..valla ne aşermesi ne başka bir şey..benim canım hiçbir şey çekmiyor..zorla sokuyorum ağzıma lokmaları..bir de sabah uyanınca hemen su içmiyorum..midemde safran gibi bir şey oluşuyor, su ile birlikte sadece onu kusuyorum..Üzülme hiç sen de sakın..

Bir de eve geliyorum isten yemek yapıyorum, allah sağlık versin hep ayakta kalalım ama bazen de diyorsun annen olsa yanında ya da kardeşin sana yemek hazırlasa..ne zor oluyormuş böyle...

X