Merhaba kızlar nasılsınız. ? ben çok sık takip edemiyorum sizleri ama ara sıra girip okuyorum yazdıklarınızı. aldığınız cicileri fotolarınızı falan takip ediyorum. ben de en son 1 ay önce gittiğim bebeği görmeye. doktorum 3 aylık olana kadar 10 günde bir bazen haftada bir çağırıyordu o zaman çok iyiydi sürekli görüyorduk bebeği. şimdi herşey yolunda düzene oturtunca aylık kontrollere geçti. siz de ayda bir mi gidiyorsunuz artık?
benim doktorum da çok ilaçtan yana değil. hemogram ın iyi diyor. folik asit içtim hep artık bıraktım. b12 ve coraspin alıyorum. bir de tiroid ilacımı. ben daha önce düşük yaşadığım için ve bebeğim tüp bebek tedavisiyle olduğu için aspirin alıyorum. aranızda başka tüp bebiş olan var mı benim gibi?
bir de kızlar ben son 1 haftadır hissetmeye başladım miniği. ufak ufak seyiriyor gibi. sanki karnımda bir kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor. çok güzel bir duygu. o yüzden de biraz rahatım ama çok özledik bebeği. henüz cinsiyetini de bilmiyoruz erken diye sormadık 13. haftada zaten ikili test yapıldı sağlıklı olsunda dedik önemli değil. zor kavuştuğumuz için cinsiyetini hiç merak etmedik. kalbinin atıyor olması hareket ediyor olması bizim için yeterli.
sizler 4 lü test yaptırdınız mı? gebeliği 16. haftadan büyük olanlar 16-20 arası yapılıyormuş ama ikili testi temiz çıkanlara bazı doktorlar gerek duymuyolarmış.
erkek bebişler çoğunlukta :) hepimize Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhaba kızlar nasılsınız. ? ben çok sık takip edemiyorum sizleri ama ara sıra girip okuyorum yazdıklarınızı. aldığınız cicileri fotolarınızı falan takip ediyorum. ben de en son 1 ay önce gittiğim bebeği görmeye. doktorum 3 aylık olana kadar 10 günde bir bazen haftada bir çağırıyordu o zaman çok iyiydi sürekli görüyorduk bebeği. şimdi herşey yolunda düzene oturtunca aylık kontrollere geçti. siz de ayda bir mi gidiyorsunuz artık?
benim doktorum da çok ilaçtan yana değil. hemogram ın iyi diyor. folik asit içtim hep artık bıraktım. b12 ve coraspin alıyorum. bir de tiroid ilacımı. ben daha önce düşük yaşadığım için ve bebeğim tüp bebek tedavisiyle olduğu için aspirin alıyorum. aranızda başka tüp bebiş olan var mı benim gibi?
bir de kızlar ben son 1 haftadır hissetmeye başladım miniği. ufak ufak seyiriyor gibi. sanki karnımda bir kelebek kanat çırpıyor gibi oluyor. çok güzel bir duygu. o yüzden de biraz rahatım ama çok özledik bebeği. henüz cinsiyetini de bilmiyoruz erken diye sormadık 13. haftada zaten ikili test yapıldı sağlıklı olsunda dedik önemli değil. zor kavuştuğumuz için cinsiyetini hiç merak etmedik. kalbinin atıyor olması hareket ediyor olması bizim için yeterli.
sizler 4 lü test yaptırdınız mı? gebeliği 16. haftadan büyük olanlar 16-20 arası yapılıyormuş ama ikili testi temiz çıkanlara bazı doktorlar gerek duymuyolarmış.
selam kızlar
bugun dr a gıttık.. kesınleştı oğlum olacağı
haber vermek ıstedım sızlere..
sizden naber
selam kızlar
bugun dr a gıttık.. kesınleştı oğlum olacağı
haber vermek ıstedım sızlere..
sizden naber
denizzzzzzzzzzzz seni gördüm geldiğini tam diyecektim kuzum ne zmaan dr. gidiceksin diye maşallah sana 2 erkek annesi olucaksın subhanallah sağlıkla inş. başka ek olarak bişi dedimi dr.
denizzzzzzzzzzzz seni gördüm geldiğini tam diyecektim kuzum ne zmaan dr. gidiceksin diye maşallah sana 2 erkek annesi olucaksın subhanallah sağlıkla inş. başka ek olarak bişi dedimi dr.
hayırlı olsun canım oğlusun Allah sağlıklı uzun ömürler versin bugun topik sakin
cnm.. herseyıne baktı uzunnn uzunnnn
maşallahı var
yanı ne desem bılmem kı
210 gr 1 hafta onden gıdıyor 15 cm boyu var
bıldıgın okusss yanı :) tövbee tövbeee (maşallah suphanallah)
16+4 um normalde ama usg de 17+5 cıktı...
kesın 16 da bellı olur dedıgı ıcın hep mınıcık bır umudum vardı.. ama bılıyordum erkek olduğunu
adım gıbı emındım
ztn bı olecegım gunu bılıyorum su hayatta
dun ve bugun hepınıze dua ettım
su mübarek gunun yuzu suyu hurmetıne hepımız sağlıklı evlatlar doğuralım.. daha ne dıyeyım
yaş oldu 33 bundan sonra kız hayallerımde yok artık..
cnm.. herseyıne baktı uzunnn uzunnnn
maşallahı var
yanı ne desem bılmem kı
210 gr 1 hafta onden gıdıyor 15 cm boyu var
bıldıgın okusss yanı :) tövbee tövbeee (maşallah suphanallah)
16+4 um normalde ama usg de 17+5 cıktı...
kesın 16 da bellı olur dedıgı ıcın hep mınıcık bır umudum vardı.. ama bılıyordum erkek olduğunu
adım gıbı emındım
ztn bı olecegım gunu bılmıyorum su hayatta
dun ve bugun hepınıze dua ettım
su mübarek gunun yuzu suyu hurmetıne hepımız sağlıklı evlatlar doğuralım.. daha ne dıyeyım
yaş oldu 33 bundan sonra kız hayallerımde yok artık..
he bu arada 3 lü istedi ama yaptırmıcam
Cemredeniz ah benim de rüyalarıma bile girdi kız bebişin güzel yüzü..tıpkı babası gibiydi aynı.. bir de gittim bir sürü zıbın aldım kız için sevimli sevimli..dedim ki içime kız doğuyor, öyle olacak..eşim de zıbınları görünce yüzünü düşürdü.."yaa kız mı olacak!" dedi..
Dün ikinci defa pipiyi gördük ultrasonda..Eşim nasıl mutlu bilemezsin..:) hani senin içine doğan olurdu diye dalga geçip duruyor..işte yok efendim onunla maçlara gidecez, evde fifa oynayacağız diye havaya girdi bileama ne yapalım diyorum da artık sağlık olsun..başka bir şey istemem..
oiyyyy gel sana bi sarılıyımmaşallah kuzuna ya ne güzel önden gidiyosn inş. abisi kadar yakışıklı olur kuzun tabi oğlun var kız istemende normal kuşum benim eşimde ilk erkek istiyor 2 dr. da kıza benzetince oda umudunu kesti Allah razı olsun suaların için bende sürekli dua modundayım kuzucum bırak 33 yaşı filan ne var yaşında bak ben 30 a giriyorum bir kaç haftaya kadar benim kociş 3 tane istiyor sana bi gaz veririz kendin gibi bi kız doğurursun inş. renkli gözler taş gibi
senın ılk bebegın sakın uzulme canım .. ben ıkıncıyı hep kız hayal ettım eşimde...
eşim aralla neler yapar bır görsen.. oyunlar güreşler maçlar yarışlar beraber maç izlemeler araba bıle kullandırıyor arala
hersey güzel olucak ınşallah sızın ıcınde...
ben hıc alamadım sadece sac bandı almıştım ıkı kez kız dedikten sonra.. onuda artık bırıne verıcem .
onu alırken bıle oğlum olucagını bılıyordum..
uzuldum uzumedım deyıpte kımseyı kandıramam..
napalım bu uygunmuş bızede.. ben şimdi aral ın bebeklik gıysılerınden bı kac tane cektım eklıcem dıger topıge
Benim annemin sülalesi hep kız, kız kız derken babamın da üç kızı olmaz mı? :) bir de bizi 1 yaş arayla fare gibi dünyaya getirmiş annem..adamın da yüzü hiç gülmedi kız oldu diye her seferinde..eşimin de sülalesinde hep erkek.. onlar da 2 erkek kardeş..kuzenler de öyleymiş..babama söylerken adam çok mutlu oldu tabi erkek deyince ama kayınpederime söylerken adam burkuldu.. onlar da hep bir kız isterlermiş erkek olmuş :)
Eh ne yapalım..sağlıklı olmasına duacıyım sadece..ben de saklasam mı dedim de önce o elbiseleri aldığım bari bir arkadaşımın bebişine vereyim armağan olarak..
valla saklama.. oğlunun adına birine ver..
bnm yegenım aynı zmnda sut kızım (ablamın kızı)
nelerı var bende buraya koysam bayılrsınız cok tatlılar ıngıltereden geldı hepsı.. hepsını ablam bana vermıstı .. o ayakkabılar fln .. tuylu beyaz botu bıle var 1 yaşında gıyebılecegı .. hepsine gozum gbı baktım.. bı kızım olur dıyee
gordum üçün birini
kızlar sizde de iştahsızlık oluyor mu? ilk 3 ayımda hiç kusmadım ama şimdi ac kalsam da yemek yesem de kusmamak için kendimi zor tutuyorum .