2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
$001.jpg

merhaba güzel anneler:KK16:

biraz geç oldu ama işlerin yoğunluğundan anca vakit bulabildim:)
bugün cinsiyetimizi öğrendik çok şükür:KK66:
bir kızımız olacakmış inşallah hayırlısıyla:KK12:
erkek hissediyordum,gönlümden kız geçiyordu hayırlısı kızmış..
hazır yanımdayken usg resmini de yükleyeyim dedim:KK49:
4'lü taramanın sonucu da iyi çok şükür:KK16:
23 temmuzda ayrıntılı ultrason için gidicem,o gün evlilik yıl dönümümüz minik kızımızı da görücez inş. daha anlamlı olucak bizim için:)

Eki Görüntüle 743319

23 temmuzda ayrıntılı ultrason için gidicem,o gün evlilik yıl dönümümüz minik kızımızı da görücez inş. daha anlamlı olucak bizim için:)

oyy maşallah kuzunaa
ben dörtlüyü yapmadım afp için kan verdim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Eki Görüntüle 743319

Canoo,çok sevindim senin adına:nazar::nazar:Maşallah küçük meleğe negüzel çikmis:KK54:
Bir yandan da tereddüt ettim,ben de kız hissediyorum ya yanlış mı hissediom aceba:KK36:
Bu kadar tecrübeyle yanilirsam itibarım kalmaz:KK1:

ayyy
yemeklerımı yaptım banyoya gırıştımmm tertemız ettım geberdim amaaa karpuz peynır yıyorum

bende et yıyemıyorumm ama sımdı esım ıcın et sote yaptım harıka gözüküyor
bakalım aksam yıyebılecekmıyım bı denıcem

balık hıc yemedim hamıle kaldığımdan berı
dun papatya yemışş zorla :)
bende denıcem yaa yavrum hamur ışı yemekten şışko olcak

yaaa cemredeniz=)
güzel kısmını anlatmışsın uyanıık=)
Öncesinide biliyorsun anlatsana=))))

Canoo,çok sevindim senin adına:nazar::nazar:Maşallah küçük meleğe negüzel çikmis:KK54:
Bir yandan da tereddüt ettim,ben de kız hissediyorum ya yanlış mı hissediom aceba:KK36:
Bu kadar tecrübeyle yanilirsam itibarım kalmaz:KK1:

teşekkür ederim canımmm:))vallahi bilemiyorum artık bu tecrübeyle artık senin doğru hissetmen lazım:p
daha öncekilerde doğru mu hissetmiştin?

teşekkür ederim canımmm:))vallahi bilemiyorum artık bu tecrübeyle artık senin doğru hissetmen lazım:p
daha öncekilerde doğru mu hissetmiştin?

İlkinde hiç his yoktu,tatlı çok istiyordu canım erkek diye söylüyorlardı..ikincide de meyve ve acı aşerdim,kar yağarken furuttare yedim:KK1:
Durum farklı olunca bu defa kız dedim..Ama ben onu sağlıklı bir kız olsun diye
Ramazan ayı boyunca sahurda,iftarda,sabah namazinda hergün dinlemiştim(kız çocuğunu çok severdim hep)
Şimdi de kızıma hamile olduğum dönemin tekrarı gibi meyve ve ekşi aşeriyorum...Ondan kız dedim cnm,sağlıklı ve hayırlı olsun da kız-erkek benim içinde farketmez:KK6:

Gizemmmm :))))
Büyük deılki popon
Offff evde "çöl" yok ya acıktım kocayı bekliyorum
:)))

arkadan bakanlar öyle demiyo çooook tankeer değil ama mükemmelde değil yani basenlerim geniş ama napiyim yapı meselesi işte:KK9:
güzel gide şimdi karpuz peynir çöl ahhaha:KK9:
ben geldim şeftali yedim tüysüüz uyurum birazzdanda :KK70:

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ben geldimm..
Herkes çok iyi maşallah.Cinsiyeti herkes öğrenmiş erkekler baya fazla kız bulamıycaklar evlenecek en iisi beşik kertmesi yapmak :emir_bebek::KK55:

İlkinde hiç his yoktu,tatlı çok istiyordu canım erkek diye söylüyorlardı..ikincide de meyve ve acı aşerdim,kar yağarken furuttare yedim:KK1:
Ramazan ayı boyunca sahurda,iftarda,sabah namazinda hergün dinlemiştim(kız çocuğunu çok severdim hep)
Şimdi de kızıma hamile olduğum dönemin tekrarı gibi meyve ve ekşi aşeriyorum...Ondan kız dedim cnm,sağlıklı ve hayırlı olsun da kız-erkek benim içinde farketmez:KK6:

Ne dinledin cnm Ramazan'da

çok karanlık çıkmıştıı picasada ışık ekledim fazla kaçmışş:KK9:
2 kilo almışım canım ama ben sizin gibi 45 kiloyla hamile kalmadım:KK9:
68im şuan işte 60ı popommm:KK9:

İnsanlar böyle bir popoya sahip olabilmek için nekadar uğraşıyorlar Gizo Kıymetini bil..
Benim 2 ablamında totosu büyük ve çok kalkık bende toto yok hiçç.O sahip olmak isteyenlerden biride benim :KK52:

hamilelik hava şartlarını dinlemiyor vallahi yaz ortasında boza bile istettirirler bu minişler:KK1:
ayy ne güzel yapmışsın bak ramazanda geliyor aklımızda olsun:KK34:
kızınla benziyorsa belki bu da kızdır dicem ama belli olmaz tabiiki,hayırlısı neyse o olsun bence de sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da:KK16:

Bende bebeğimi gördüm yavrum çok mahsumdu başını eğmiş dertli dertli oturuyodu ağlattı beni..resmini koyim

Bende bebeğimi gördüm yavrum çok mahsumdu başını eğmiş dertli dertli oturuyodu ağlattı beni..resmini koyim

kıyamamm:)insan izlemeye doyamıyor vallahi,Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahh:KK16:
bizimki de el ense yatıyordu vallahi keyfine düşkün olacak heralde:)

X