2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Neeeaa Dursun mu
Yok artık o kadarda değil
Bizim 3. olduğu için bekleyen çok ama
Olmazzz kimse bosuna hayal kurmasın

rihem (favorim )

erkek olursa
loras ( favorim )

yavrım hangi dilden bunlar :111:

şaka bi yana anlamları ne? önemli olan o

bi de internette çok yanlış manalar verilmiş isimler var
önemli bi konu iyi araştırmak lazım
genel olarak söylüyorum canım sana değil yanlış anlama
bazen ben de anten kunten şeyler buluyorum ama eşim eliyo hemen
çocuğun öbür dünyada isim hakkı olcak, yani anne ve babasına anlamsız bi isim koymasından dolayı hak sorabilcek
bu yüzden anne baba evladına güzel bi isim vermekle sorumlu

Canım sevdiğin isimlerin gerçek anlamlarına burdan bakmanı tavsiye ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

Canım sevdiğin isimlerin gerçek anlamlarına burdan bakmanı tavsiye ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

kızlaaaaaaaaaaaaarrrr süpersiniz ama inanın çok araştırdım ben isim öz ellikle arapça kökenler hoşuma gidiyor
esterya canm bu atmış olduğun link e geçen bayağı göz gezdirdim ama işte yazan kişide netten toplamış bilgileri önemli olan niyet diyorum sorup soruşturucam tabi ki benim seçtiklerim farklı olduğu için genelde beğenilmiyo ama alışırlar yakın arkaaşım var kürtler mesela inanılmaz güzel isimleri var ya bayılıyorum anlamları isimleri bakalım değişik olsun diyede saçmalamamak gerek tabi ama hiç birinin anlamı kötü değil biri diyor bu demek öteki çıkıyor hayır bu demek ben mesela lorası kendim uydurdum gibi bişi ama çok seviyorum araştırdım konya ünlü bir dağın ismiymiş böyle...

canım, benim babam arapça biliyor .. geçen Tunus tan bir musterimiz geldi mesela aleyna ve minel in kuranda geçtigi dogru ama öyle ulvi bir anlamları yok bağlaç ikiside..

mesela elim de kuranda geçer acıklı demektir, yani kuran da geçen her sözcük kümesinin uhrevi bir anlamı yok.. Ben kuranın turkcesini okudum , sizde açın bakın bela okunan ayetlerde var övgü dolu ayetlerde , her kelime yeri ve duruma gore kullanulmıs.

Araplar size verdigim linkte geçen isimleri kullanmıyorlar.. mesela bir yabancı geldi Turkiye ye Ayna kelimesi ni duydu vay be akustigi ne guzel koyalum bunu kızımıza dedi .. peki anlamı .. ayna dersin adama , o gider parlak içidışı bir diye falan çevirir kendine göre..

Bence çok iyi arastırın gerçekten arapça bilen insanlara mutlaka sorun..

Mesela ben arap musterime ecrin ne demek dedim, sadaka verirsin o yaptıgından bekledigin karsıklık gibi bişi dedi..

evet canm bir çoğu bildiğimiz anlamlar değil ama kulağa çok hoş geliyor mesela bir yerde de iremin yalancı cennet olmadığını okumuştum çok tuhaf :44:bir çok kuran okuyan bilen ailelerinin kızının adı irem bu kadar zaman hiç mi bilmediler diye düşünmeden edemiyor insan Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın isimleri kaderleri yüzleri güzel olsun ama işte çok bilinen isim sevmiyorum nasip... doğuma daha var ozamana kadar beyin fırtınası yaparız kızlar

kızlar bişi sorcam ya biz 13. haftamızdayız ama bebeğim 1 hafta önden gidiyo 14 çıkıyo ultrasonda yatınca karnımda bazen yumurta kadar bi şişlik olyu ama bu şişliğin yeri sürekli değişiyo bu bebekmidir ya bu kadar dışa yakınmıdır ki bu kadar erken hissedilmesi imkansız gibi geliyo ama anlayamadım ters bişey değildir umarım yarın randevumuz var doktorada sorucam ama sizler deneyimlisiniz bilirsiniz yarına kadar içimi rahatlatın

Peerikizi ve Turkuazvemor, sizede gecmis olsun kizlar...
Benimde eşim Yay burcu ve acayip baskın karakter...Dediğim dedik yay burçları bizim evde de çiftleniyor
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Umarım iyileşirsin bir an önce.
Yay burçları dediğim dedik mi oluyor? Eşim başak, o da öyle. Ben de yengeç. Bebiş gelince evlere şenlik olacağız desene:)

123 gram-12 cm olmuşşş beniimmmm kızııııııımmmmmmmmmmm
çok tatlıydııı o ayaklarr leylekk gibi maşşallaahh boyu uzun dedi 5 gün önden gidiyo bacakları babasına çekmiş upuzunnn
4 boyutlu renkli resim bastı fotoğraf kağıdınaaa akşam koycam ama usb yanımda değill :)
2li çok iyi 3lü ve 4lü istemicem sadece afp yapıcam 3 hafta sonra dedii.
çatlaklar için bişeyler yazdı bitkisel bunları mutlaka hemen kullanmaya başla dediii.
tetenozu 20 ve 21.haftalarda yaptırırsın aile hekimliğinden ararlar dedi.herşeyy yolundaaa çok rahatladımmmmmmmm

Yay burçları dediğim dedik mi oluyor? Eşim başak, o da öyle. Ben de yengeç. Bebiş gelince evlere şenlik olacağız desene:)

hemde ne şenlik bende yengec burcuyum canm

merhaba canm ben bu tip şeyler yaşamıyorum ama dün ultrasona girdim süpriz bir şekilde ilk kez bebeğimi bu kadar hareketli görünce şaşırdım dedim ben bişi hissetmiyorumm dedi hissedemessin zaten çok erken ben 15. haftamdayım Allah'ın izniyle ilk bebeğin mi 2. gebeliklerde daha erken hissedebiliyomuş bazı bünyeler :44:

Kocaman olmuş maşallah:))

saol cvp verdiğin için benimde ilk bebeğim olacak inş. bi düşük yapmıştım ama ben valla ordaki şişlik ve bu şişliğin yer değiştirmesi çok şaırtıyo beni ve bu şişlik yumurta kadar dışardanda belli eşim şok oldu ama ben çok korkuyorum bebeğin bu kadar erken belli lması imkansız gibi geliyo umarım kötü bişi yoktur

Tşkler cnm..atesim cikti yine artık dayanamayıp kız kardeşimi çağırdim gel bana bak die:2:
Hem de ne baskın oluyorlar..Ayrıca kıskanç ve inatçı. .Tabi iyi kalpli ve çalışkan lar.
Ama bir huyu varki çok zor...O an düşündüklerini hiç çekinmeden söyleyip sonunda pisman oluyorlar...Yani benim yayım öle:))

Gizoo, maşallah kızına tatlım...Manken gibi kız olucak desene annesi
Resmini beklihoruz kuzunun..bende bugün ASMye gittigimde 27Temmuza gün verdi aşı için.
Bende c.tesi gidip herşey ini ogrenicem kuzumun

teşekkürrr ederiiiizz teyzesiiii :):):)
akşam koyucamm tatlımm resminii :)
3 hafta bekleyemem dedim ben 2 haftada olur dedi ama 3 hafta beklerim heralde

huhu ben geldimm bilonuz ben cumartesi dr gitcektim ama uyuz dr benmi 2 saat beklti ve hiç bir şey dedmi..uyuz oldum valla..herneysee..bende dun başşka dra gttim lütfiyeyye..öle işte...
kalbnini miğdesini ensesini burnunu her şeyini gösstersi..backlrını ellerini çok güzeldi..
ilk defa böle gördüm bebeğii
kafasını ölçtü akrnını bbeğim 11 cm 113 grmmış..ama çok ttalı ydı analatmm yaaa..elini kafasınn altına koymuış zıayakalrını sallo..
sonra gerilsii gözlerini avuştrdu..böle bişey yok yaaa..aynı hareketleri ben doğunca ayptramm ona..
harektlerin hissdebilrsin dedi ve ben hareketli bebeğimin sanırım hissdiyroum çok tuaf yaaa..ilk defa yüüzm gilerek geldim ve 1 ay yetr..8 temmuz 15 temmuz arsı gel 4lü tast yapalım dedi anlttı ama isteğine bağlı dedi şuan öle bir şey yokdedi..bende osada bu bebeği istyorum ve onn düşüncesi bile kötü dedim..oda tamm ozmn bir ay sonra görüşürz dedi.elevit ve bi kan ilacın içicem öle kızalr..
heee sanrıım kız olcakk bebeğim :)))
Eki Görüntüle 742618 Eki Görüntüle 742619 Eki Görüntüle 742620 Eki Görüntüle 742621

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…