hhahaahhaay
valla bizim kayınpeder de bekler ama çok bekler üzgünüm yaaniii
hayır güzel ve anlamlı bi ismi olsa bekler haklıdır dicem de çok anlamsız yaaaaaa:dursun
eşim tek oğluyum ve oğlum olcak ister ama boşver diyo allahtan
yavrım hangi dilden bunlar :111:rihem (favorim )
erkek olursa
loras ( favorim )
teşekkür ederim canm sana da geçmiş olsun inş. daha şiddetlenmeden yakamı bırakır bu kumlaraynen canm ben eşime diyorum herşeyi sen biliyosun bide ufaklık geliyo tam olursunuz
canımcım bende isim arşivi genişte yakınlarıma hiç beğendiremiyorum ne biçim isimler diyim duruyolar sanırım çok antin kuntin isimler buluyorum
kızım olursa mesela hemen sıralıyım
ecre
buğlem
lina
sidelya
esila
asel
elis
mira
rihem (favorim )
erkek olursa
eymen
bera
deniz
loras ( favorim )
raden
barlas
haktan
Canım sevdiğin isimlerin gerçek anlamlarına burdan bakmanı tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
yavrım hangi dilden bunlar :111:
şaka bi yana anlamları ne? önemli olan o
bi de internette çok yanlış manalar verilmiş isimler var
önemli bi konu iyi araştırmak lazım
genel olarak söylüyorum canım sana değil yanlış anlama
bazen ben de anten kunten şeyler buluyorum ama eşim eliyo hemen
çocuğun öbür dünyada isim hakkı olcak, yani anne ve babasına anlamsız bi isim koymasından dolayı hak sorabilcek
bu yüzden anne baba evladına güzel bi isim vermekle sorumlu
Canım sevdiğin isimlerin gerçek anlamlarına burdan bakmanı tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
kızlaaaaaaaaaaaaarrrr süpersiniz ama inanın çok araştırdım ben isim öz ellikle arapça kökenler hoşuma gidiyor
esterya canm bu atmış olduğun link e geçen bayağı göz gezdirdim ama işte yazan kişide netten toplamış bilgileri önemli olan niyet diyorum sorup soruşturucam tabi ki benim seçtiklerim farklı olduğu için genelde beğenilmiyo ama alışırlar yakın arkaaşım var kürtler mesela inanılmaz güzel isimleri var ya bayılıyorum anlamları isimleri bakalım değişik olsun diyede saçmalamamak gerek tabi ama hiç birinin anlamı kötü değil biri diyor bu demek öteki çıkıyor hayır bu demekben mesela lorası kendim uydurdum gibi bişi ama çok seviyorum araştırdım konya ünlü bir dağın ismiymiş böyle...
canım, benim babam arapça biliyor .. geçen Tunus tan bir musterimiz geldi mesela aleyna ve minel in kuranda geçtigi dogru ama öyle ulvi bir anlamları yok bağlaç ikiside..
mesela elim de kuranda geçer acıklı demektir, yani kuran da geçen her sözcük kümesinin uhrevi bir anlamı yok.. Ben kuranın turkcesini okudum , sizde açın bakın bela okunan ayetlerde var övgü dolu ayetlerde , her kelime yeri ve duruma gore kullanulmıs.
Araplar size verdigim linkte geçen isimleri kullanmıyorlar.. mesela bir yabancı geldi Turkiye ye Ayna kelimesi ni duydu vay be akustigi ne guzel koyalum bunu kızımıza dedi .. peki anlamı .. ayna dersin adama , o gider parlak içidışı bir diye falan çevirir kendine göre..
Bence çok iyi arastırın gerçekten arapça bilen insanlara mutlaka sorun..
Mesela ben arap musterime ecrin ne demek dedim, sadaka verirsin o yaptıgından bekledigin karsıklık gibi bişi dedi..
Çok güzel bir isim. Biz daha kızımıza isim bulamadık. Babası hiçbir ismi beğenmiyor, modern isim karşıtı.saçmalama kendi adınımı koycan çocuğa çok komikk oluuuurr bende gizem koyiyim hatta ahahah
benim kızışımın adıııı :ADA EYLÜL
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Umarım iyileşirsin bir an önce.Peerikizi ve Turkuazvemor, sizede gecmis olsun kizlar...
Benimde eşim Yay burcu ve acayip baskın karakter...Dediğim dedik yay burçları bizim evde de çiftleniyor
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Umarım iyileşirsin bir an önce.
Yay burçları dediğim dedik mi oluyor? Eşim başak, o da öyle. Ben de yengeç. Bebiş gelince evlere şenlik olacağız desene:)
kızlar bişi sorcam ya biz 13. haftamızdayız ama bebeğim 1 hafta önden gidiyo 14 çıkıyo ultrasonda yatınca karnımda bazen yumurta kadar bi şişlik olyu ama bu şişliğin yeri sürekli değişiyo bu bebekmidir ya bu kadar dışa yakınmıdır ki bu kadar erken hissedilmesi imkansız gibi geliyo ama anlayamadım ters bişey değildir umarım yarın randevumuz var doktorada sorucam ama sizler deneyimlisiniz bilirsiniz yarına kadar içimi rahatlatın
Kocaman olmuş maşallah:))123 gram-12 cm olmuşşş beniimmmm kızııııııımmmmmmmmmmm
çok tatlıydııı o ayaklarr leylekk gibi maşşallaahh boyu uzun dedi 5 gün önden gidiyo bacakları babasına çekmiş upuzunnn
4 boyutlu renkli resim bastı fotoğraf kağıdınaaa akşam koycam ama usb yanımda değill :)
2li çok iyi 3lü ve 4lü istemicem sadece afp yapıcam 3 hafta sonra dedii.
çatlaklar için bişeyler yazdı bitkisel bunları mutlaka hemen kullanmaya başla dediii.
tetenozu 20 ve 21.haftalarda yaptırırsın aile hekimliğinden ararlar dedi.herşeyy yolundaaa çok rahatladımmmmmmmm
Kocaman olmuş maşallah:))
hemde ne şenlik bende yengec burcuyum canm
merhaba canm ben bu tip şeyler yaşamıyorum ama dün ultrasona girdim süpriz bir şekildeilk kez bebeğimi bu kadar hareketli görünce şaşırdım dedim ben bişi hissetmiyorumm dedi hissedemessin zaten çok erken ben 15. haftamdayım Allah'ın izniyle ilk bebeğin mi 2. gebeliklerde daha erken hissedebiliyomuş bazı bünyeler :44:
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Umarım iyileşirsin bir an önce.
Yay burçları dediğim dedik mi oluyor? Eşim başak, o da öyle. Ben de yengeç. Bebiş gelince evlere şenlik olacağız desene:)
123 gram-12 cm olmuşşş beniimmmm kızııııııımmmmmmmmmmm
çok tatlıydııı o ayaklarr leylekk gibi maşşallaahh boyu uzun dedi 5 gün önden gidiyo bacakları babasına çekmiş upuzunnn
4 boyutlu renkli resim bastı fotoğraf kağıdınaaa akşam koycam ama usb yanımda değill :)
2li çok iyi 3lü ve 4lü istemicem sadece afp yapıcam 3 hafta sonra dedii.
çatlaklar için bişeyler yazdı bitkisel bunları mutlaka hemen kullanmaya başla dediii.
tetenozu 20 ve 21.haftalarda yaptırırsın aile hekimliğinden ararlar dedi.herşeyy yolundaaa çok rahatladımmmmmmmm
Tşkler cnm..atesim cikti yine artık dayanamayıp kız kardeşimi çağırdim gel bana bak die:2:
Hem de ne baskın oluyorlar..Ayrıca kıskanç ve inatçı. .Tabi iyi kalpli ve çalışkan lar.
Ama bir huyu varki çok zor...O an düşündüklerini hiç çekinmeden söyleyip sonunda pisman oluyorlar...Yani benim yayım öle:))
Gizoo, maşallah kızına tatlım...Manken gibi kız olucak desene annesi
Resmini beklihoruz kuzunun..bende bugün ASMye gittigimde 27Temmuza gün verdi aşı için.
Bende c.tesi gidip herşey ini ogrenicem kuzumun