2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ahahhhhhh :KK9: süpersin ya harika olmuş aral deniz ya ben oyuncu deniz uğur 'u çok beğenirim :21: onun 3 çocuğu var hatun 3 nünde 2. ismini deniz koymuş bayılmıştım :KK16: benim eltimin adıda deniz ahahhh :KK9: negüzel supsulu aileleriz ...:KK12::KK12::KK12:
kuzum kasık ağrıları normal miş inş. geçicek bebiş az daha büyüsün azcık kaldı zaten kocaman oldular Allah'a şükür deniz cim daha önce hangi şehirde yaşıyordun bekarken yani

Cnm ben istanbul Sarıyer'de yaşıyordum :KK14::KK14::KK14:
Offf offf

123 gram-12 cm olmuşşş beniimmmm kızııııııımmmmmmmmmmm:KK9:
çok tatlıydııı o ayaklarr leylekk gibi maşşallaahh boyu uzun dedi 5 gün önden gidiyo bacakları babasına çekmiş upuzunnn:KK9:
4 boyutlu renkli resim bastı fotoğraf kağıdınaaa akşam koycam ama usb yanımda değill :)
2li çok iyi 3lü ve 4lü istemicem sadece afp yapıcam 3 hafta sonra dedii.
çatlaklar için bişeyler yazdı bitkisel bunları mutlaka hemen kullanmaya başla dediii.
tetenozu 20 ve 21.haftalarda yaptırırsın aile hekimliğinden ararlar dedi.herşeyy yolundaaa çok rahatladımmmmmmmm:KK9:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :KK9::KK9::KK9: benim yavrum dan büyük benim ki 100 gr gizem tezesi :KK16: kesin kızmı yavru maşallah ya Rabbim sonuna kadar gitmemizi nasip etsin :KK16:4 boyutluya kendimi aldı sen mi istedin :KK16:

hissettiğinin bebek olduğuna çok çok eminsen tatlı bişeyler ye canım.bu haftalarda sürekli hissedilmezmiş zatenn

evet cnm hisdilern bebek olabilr ama 1 gün hisddilip 5 gün hisdilmezmiş..dun dedi bana.ama 20.haftadan sonra gaz gbim olurmuşş..sonrasına :)allh kolaylık versin

Ayyyy ne sıcakkk yaa Aralı zor aldım havuzdan
Eve geldik yemek yiyorum
Neyseki ona yedirmiştim hiç halim yok belim bıkınım kopiiiiiiii
Çok kötu düştü bugun bahçede şakağını yırttı salak
Çok kötu hızlı bisiklete biniyor bi sürü cocuk var onlara uyuyor
Sonra havuza soktum en azından daha güvenli :KK52:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :KK9::KK9::KK9: benim yavrum dan büyük benim ki 100 gr gizem tezesi :KK16: kesin kızmı yavru maşallah ya Rabbim sonuna kadar gitmemizi nasip etsin :KK16:4 boyutluya kendimi aldı sen mi istedin :KK16:

kesin kızzzz:KK9:
anası gibi obur olucak ahha:KK9:
kendi aldı canımmm fotoğraf kağıdınada kendi bastı ben bişey demedim hiçç.onun dışındada 8 tane ultrason çıktısı verdiii :)

ben çok fazla terlemeye başladım, iyiye mi işaret bu..Sende geçen sene
Aynı durumu yasamissin ya ondan soruyorum c a no:KK19:

ben çok fazla terlemeye başladım, iyiye mi işaret bu..Sende geçen sene
Aynı durumu yasamissin ya ondan soruyorum c a no:KK19:

ateş yapıyo canımmm su gibi oluyodumm merak etme sık sık üstünü değiş çok sıcak ve çok soğuk içme herşeyi ılıkk bide duş alma mümkünse iyice şişiyooo:26:

hissettiğinin bebek olduğuna çok çok eminsen tatlı bişeyler ye canım.bu haftalarda sürekli hissedilmezmiş zatenn

Başta gaz sanmıştım, bu kadar erken hissedilmez diye ama günler geçtikçe emin oldum. Annem de bebek hareketinin böyle olduğunu söylüyor. Meyve yedim kar etmedi. Şimdiye kadar yaşıyor mu sağlığı nasıl diye endişeleniyordum, şimdi hareket takip ediyorum. Hamilelik sürekli endişe hâli galiba.

malesef:KK9:ben hiç anlaşamam yay burrcuyla:KK1:

geldın mı bebişş

napıo kızınn selam soyledı mı teyzelerınee

kk bayansu canım sen ne zaman kontrole gıdeceksın ???

gizemmm yay burcu erkeklerı cok fena oluyorlar yaaa :KK53::KK53: bende ıkızlerı sevmezdim
Aral geldı başıma ( Rabbım acısını gostermesın) ama cok ıyı anlaşıyoruzzz oğluşumla
acep bu nasıl olcak yemın ederım Araldan daha cok mrk edıyorum yaaa

Ayyyy ne sıcakkk yaa Aralı zor aldım havuzdan
Eve geldik yemek yiyorum
Neyseki ona yedirmiştim hiç halim yok belim bıkınım kopiiiiiiii
Çok kötu düştü bugun bahçede şakağını yırttı salak
Çok kötu hızlı bisiklete biniyor bi sürü cocuk var onlara uyuyor
Sonra havuza soktum en azından daha güvenli :KK52:

ayyy deniz kuzummm Allah yardımcın olsun tam ele avucagelme zamanları seninde yorgun zamanların oiyyy rabbim güç versin sana :KK52:

kesin kızzzz:KK9:
anası gibi obur olucak ahha:KK9:
kendi aldı canımmm fotoğraf kağıdınada kendi bastı ben bişey demedim hiçç.onun dışındada 8 tane ultrason çıktısı verdiii :)

gizoşum ya nerdennnn nerelere dimi hamiş kalmak için uğraşıyoduk ahahhhh :KK9: maşallah bize yerim ben o kzın kukuşunu :KK16: bebiş albümü almamız gerek minnaklara benimde hep cüzdanımda ayar çekmek lazım 2 hafta sonra niye çağırdı

ayyy deniz kuzummm Allah yardımcın olsun tam ele avucagelme zamanları seninde yorgun zamanların oiyyy rabbim güç versin sana :KK52:

gizoşum ya nerdennnn nerelere dimi hamiş kalmak için uğraşıyoduk ahahhhh :KK9: maşallah bize yerim ben o kzın kukuşunu :KK16: bebiş albümü almamız gerek minnaklara benimde hep cüzdanımda ayar çekmek lazım 2 hafta sonra niye çağırdı

amiiiinnnnnnnnnnnn
sormaaaa şimdide wii yi açtı oyun oynuyor .. hiççç kıçı yer gormuyor mübarek evladın :)))
yedıgını erıtıyorrr
daha banyosunu ble yaptıramadım vallaa cok yorgunummm.. bahçeye ın cık yok su unuttuk su al
yok annecım makarnamı unutmuşum onu al .. bısıkletı ıcerı sok pöfffffffffff yani:KK37::KK37:

aranızda cinsiyet öğrenen varmı?? özellikle erkek anneleri nezaman öğrendiniz?? doktorum %90 erkek dedi.. ilk çocuğum kız eşyalarını ayırcam %10kafamı karıştırıyo :44:

X