- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şimdi bizim bebeler yay burcu mu oluyor....=)))))
ahahhhhhh süpersin ya harika olmuş aral deniz ya ben oyuncu deniz uğur 'u çok beğenirim onun 3 çocuğu var hatun 3 nünde 2. ismini deniz koymuş bayılmıştım benim eltimin adıda deniz ahahhh negüzel supsulu aileleriz ...
kuzum kasık ağrıları normal miş inş. geçicek bebiş az daha büyüsün azcık kaldı zaten kocaman oldular Allah'a şükür deniz cim daha önce hangi şehirde yaşıyordun bekarken yani
Bugün bebeğimi hissedemiyorum, 1 haftadır hissediyordum, kıpır kıpırdı, keyfim kaçtı:18:
Kızlar şimdi bizim bebeler yay burcu mu oluyor....=)))))
123 gram-12 cm olmuşşş beniimmmm kızııııııımmmmmmmmmmm
çok tatlıydııı o ayaklarr leylekk gibi maşşallaahh boyu uzun dedi 5 gün önden gidiyo bacakları babasına çekmiş upuzunnn
4 boyutlu renkli resim bastı fotoğraf kağıdınaaa akşam koycam ama usb yanımda değill :)
2li çok iyi 3lü ve 4lü istemicem sadece afp yapıcam 3 hafta sonra dedii.
çatlaklar için bişeyler yazdı bitkisel bunları mutlaka hemen kullanmaya başla dediii.
tetenozu 20 ve 21.haftalarda yaptırırsın aile hekimliğinden ararlar dedi.herşeyy yolundaaa çok rahatladımmmmmmmm
hissettiğinin bebek olduğuna çok çok eminsen tatlı bişeyler ye canım.bu haftalarda sürekli hissedilmezmiş zatenn
Cnm ben istanbul Sarıyer'de yaşıyordum
Offf offf
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benim yavrum dan büyük benim ki 100 gr gizem tezesi kesin kızmı yavru maşallah ya Rabbim sonuna kadar gitmemizi nasip etsin 4 boyutluya kendimi aldı sen mi istedin
ben çok fazla terlemeye başladım, iyiye mi işaret bu..Sende geçen sene
Aynı durumu yasamissin ya ondan soruyorum c a no
hissettiğinin bebek olduğuna çok çok eminsen tatlı bişeyler ye canım.bu haftalarda sürekli hissedilmezmiş zatenn
malesefben hiç anlaşamam yay burrcuyla
tatli birşeyler ye canım
Ayyyy ne sıcakkk yaa Aralı zor aldım havuzdan
Eve geldik yemek yiyorum
Neyseki ona yedirmiştim hiç halim yok belim bıkınım kopiiiiiiii
Çok kötu düştü bugun bahçede şakağını yırttı salak
Çok kötu hızlı bisiklete biniyor bi sürü cocuk var onlara uyuyor
Sonra havuza soktum en azından daha güvenli
kesin kızzzz
anası gibi obur olucak ahha
kendi aldı canımmm fotoğraf kağıdınada kendi bastı ben bişey demedim hiçç.onun dışındada 8 tane ultrason çıktısı verdiii :)
ayyy deniz kuzummm Allah yardımcın olsun tam ele avucagelme zamanları seninde yorgun zamanların oiyyy rabbim güç versin sana
gizoşum ya nerdennnn nerelere dimi hamiş kalmak için uğraşıyoduk ahahhhh maşallah bize yerim ben o kzın kukuşunu bebiş albümü almamız gerek minnaklara benimde hep cüzdanımda ayar çekmek lazım 2 hafta sonra niye çağırdı
kız senin oğlan böyle giderse milli yüzücü olacak
aranızda cinsiyet öğrenen varmı?? özellikle erkek anneleri nezaman öğrendiniz?? doktorum %90 erkek dedi.. ilk çocuğum kız eşyalarını ayırcam %10kafamı karıştırıyo :44: