2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Peerikizi ve Turkuazvemor, sizede gecmis olsun kizlar...
Benimde eşim Yay burcu ve acayip baskın karakter...Dediğim dedik yay burçları bizim evde de çiftleniyor

aa aile hekimin 17. hafta mı dedi aşı için iyi bari
erken olcam diye tırsıyodum biraz
17+5 çıktık dün usg de.

ahahhhhhh süpersin ya harika olmuş aral deniz ya ben oyuncu deniz uğur 'u çok beğenirim onun 3 çocuğu var hatun 3 nünde 2. ismini deniz koymuş bayılmıştım benim eltimin adıda deniz ahahhh negüzel supsulu aileleriz ...
kuzum kasık ağrıları normal miş inş. geçicek bebiş az daha büyüsün azcık kaldı zaten kocaman oldular Allah'a şükür deniz cim daha önce hangi şehirde yaşıyordun bekarken yani

emrah tutturur benimde adımı koy diye öyle bişey yapsam çok kıskanç
Bende deniz ismini çok severimmm hatta sulu isimlere bayılırımmm ırmak nehir vs vs.. :):)
eylüllle dalga geçerlermi 1.sınıfta falan EYLÜLLL BURDAAA ÖĞRETMENİİMM,,EKİM KASIM ARALIK falan diye

Tam da bizim gündemimizde olan konu..Bnm adım AySuN eşim de kızım olursa AySu koycm die ksfaya koymuş
Çok karismazz mi yaaa:26:..bir de bizim çocuklar in isimleri 4 harfli hep kaan.ezgi siradaki ne olucak merakla bekliyorz:))

kızlar ben de erkek isim önerilerine açığım
en önemli kriterim anlamının güzel olması ama çok yakınımda olmaması da tercihim

valla canım camları felan açıyorum ama rahatsız oluyo insan dediğin gibi sürekli değil ama 2 dir oluyo bişeyde diyemedim ( haklısın ama söyliycem artık (

Tam da bizim gündemimizde olan konu..Bnm adım AySuN eşim de kızım olursa AySu koycm die ksfaya koymuş
Çok karismazz mi yaaa:26:..bir de bizim çocuklar in isimleri 4 harfli hep kaan.ezgi siradaki ne olucak merakla bekliyorz:))

karışır canım haklısın
ilerde eşin herhangi bişey için atıyorum annesine ''o aysunun anne'' diyince aysun' un mu aysu' nun mu anlaşılmaz
bunun gibi ufak tefek karışıklıklar olur yani

insanlar öyle haklısın canım sert konuşmak lazım geneli düşünüyo hamilesin içmeyelim diyolar ama 2 dir oluyo içmeye başlıyolar yanımda ( insanlar ne kadar anlayışsız bide hamileyken içenler nasıl yapabiliyo böyle bişeyi anlam veremiyorum

maşallah size ya
hepimizinkine maşallah canımm
allahım hepsini hastalıktan, nazarlardan korusun
oyyyyy yerim o minik elleri yumuk yumuk düşünsene

valla canım camları felan açıyorum ama rahatsız oluyo insan dediğin gibi sürekli değil ama 2 dir oluyo bişeyde diyemedim ( haklısın ama söyliycem artık (
hiç çekinme, gebenin odasında içmeye utanmayan insanı, uyarmaktan hiç çekinip utanma

gerekirse dr.um dün kesinlikle sigara içenin yanında bile durmicaksın dedi, ben de rahatsız oluyorum dersin

karışır canım haklısın
ilerde eşin herhangi bişey için atıyorum annesine ''o aysunun anne'' diyince aysun' un mu aysu' nun mu anlaşılmaz
bunun gibi ufak tefek karışıklıklar olur yani

Evet cano yaaa, bıraksam Ezginin adını da Aysu koyucakti..Cok mu sefiyorsun beni diyorum,evt dio
Bakalm çok israr ederse kkoyarm anneside deliriyo onun adi dururken benim adm ne ayak die:))) 8

gerçektende normaldede sigara beni çok rahatsız eder tıkanıyo gibi oluyorum iyice açtım camları şimdi şikayette etcem bi daha sert konuşcam başka yolu yok insalarda anlayış yok zaten

Evet cano yaaa, bıraksam Ezginin adını da Aysu koyucakti..Cok mu sefiyorsun beni diyorum,evt dio
Bakalm çok israr ederse kkoyarm anneside deliriyo onun adi dururken benim adm ne ayak die:))) 8
hhahaahhaay
valla bizim kayınpeder de bekler ama çok bekler üzgünüm yaaniii
hayır güzel ve anlamlı bi ismi olsa bekler haklıdır dicem de çok anlamsız yaaaaaa:dursun
eşim tek oğluyum ve oğlum olcak ister ama boşver diyo allahtan

Peerikizi ve Turkuazvemor, sizede gecmis olsun kizlar...
Benimde eşim Yay burcu ve acayip baskın karakter...Dediğim dedik yay burçları bizim evde de çiftleniyor

teşekkür ederim canm sana da geçmiş olsun inş. daha şiddetlenmeden yakamı bırakır bu kumlar aynen canm ben eşime diyorum herşeyi sen biliyosun bide ufaklık geliyo tam olursunuz

oğlan olursa koyabılırsın pericimmmmmmm :)

erkeğe cok yakışıyor deniz adı :)

canımcım bende isim arşivi genişte yakınlarıma hiç beğendiremiyorum ne biçim isimler diyim duruyolar sanırım çok antin kuntin isimler buluyorum

kızım olursa mesela hemen sıralıyım

ecre
buğlem
lina
sidelya
esila
asel
elis
mira
rihem (favorim )

erkek olursa

eymen
bera
deniz
loras ( favorim )
raden
barlas
haktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…