canm teşekkür ederim ya sana da çok geçmiş olsun ...Kafam karışmıştıda benim bilmiyorum sizler aile hekimine göründünüz mü ama ben dedim ihmal etmiyim onlar zaten muayene filan etmiyorlar yüzeysel takip...:44: ee benimde satımla uyumlu değil gebeliğim 4-5 gün oynuyor ama işte haftalar ilerleyen zamanlara göre gelişime göre değişebiliyomuşbana aile hekimi 4 temmuz da gel aşını yapalım tam 17 haftalık zamanı dedi eee dr. hiç bişi demedi :44: dr. a gittiğim hafta 16. haftamda olucam sanırım 20. haftalarda tatilde eşimin memleketinde olucam Allah'ın izniyle bakalım bana hangi haftayı uygun görecekler
aaaaaaaaa koysana
Aralın ismi Aral Deniz..
kendı adımıda koydumsoyadımızlada cok uyumlu ama o da A ıle başlıyor
ama hep aral dıyoruz nedense sadece okulda aral denız dıyorlar :))
ablamın adı derya kızının adı ırmak
annem senın kızın olursa nehir koyarsın dıyordu(
derya ırmak
deniz nehir
olsun dıye .............
kasık ağrım devam dun ağrımadı bugun agrıoo bır nokta .. ya ben alıştım artık sesımıde cıkarmıyomm
ay hayırrrrrr bence harıka olurrr yaa bı suru ınsan var oyle .. hem ıkı ısım koyarsa hıc sorun olmuyor gizoşşş
ama bnm kızım olsaydı kendı adımı koymazdım erkek olduğu ıcın ve erkeğe denız adını cok yakıştırdığım ıcın koydum
kendı adım olmasaydı da koyardım o derece sevıyorum DENİZ adını
aa aile hekimin 17. hafta mı dedi aşı için iyi bari
erken olcam diye tırsıyodum biraz
17+5 çıktık dün usg de.
Tam da bizim gündemimizde olan konu..Bnm adım AySuN eşim de kızım olursa AySu koycm die ksfaya koymuş
Çok karismazz mi yaaa:26:..bir de bizim çocuklar in isimleri 4 harfli hep kaan.ezgi siradaki ne olucak merakla bekliyorz:))
kızlar çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin
hamilelik zaten zor üstüne hastalık gelince hepten çok zor oluyor yaa
inşallah kısa zamanda atlatırsınız
canım nasıl senin odanda sigara içerler yaaa
ne düşüncesiz insanlar var!
baştan hiç kabul etmicektin tuğbacım bence söyle, uyar uygun bi dille
zaten kapalı odada yasak bi de hamilenin yanında içiyorlar
valla çok hassasım bu konuda sinirlendim...
Tam da bizim gündemimizde olan konu..Bnm adım AySuN eşim de kızım olursa AySu koycm die ksfaya koymuş
Çok karismazz mi yaaa:26:..bir de bizim çocuklar in isimleri 4 harfli hep kaan.ezgi siradaki ne olucak merakla bekliyorz:))
ecem nasılll 4 harfliii :):)
valla canım camları felan açıyorum ama rahatsız oluyo insan dediğin gibi sürekli değil ama 2 dir oluyo bişeyde diyemedim( haklısın ama söyliycem artık (
tugbaaa bencede hemennnn şimdi soyel sigara konusunu.. hemde yumuşak soyleme . içilmesini istemediğini hamıle olduğunu
soyle.. hatta sıkayet ederım de uzatırlarsa
yada dırekt mudurune patronuna soyle.. cok cok cok zararlı cnm
bende dayanamam böyle bır duruma..!
ben açık havada ozellıkle çocuk parklarında ıcılmesınede cok ifrit oluyorummm
gidip saclarını başlarını yolasın geliyor :)
cocugunu getırmış orda oynatmaya yanında sıgara ıcıyor cok yanlış yaa..
bnm sıteden arkadaşımda sureklı hamıleyken sıgara ıctı . ne kızıyordum ona
bebek dogdu yanında ıcıyorlar halada oyleee soylenıyor
camı açıp cıyoruz bısey olmaz dıyor
ne cahil insanlar yaaaa
hepimizinkine maşallah canımmmaşallah size ya
hiç çekinme, gebenin odasında içmeye utanmayan insanı, uyarmaktan hiç çekinip utanmavalla canım camları felan açıyorum ama rahatsız oluyo insan dediğin gibi sürekli değil ama 2 dir oluyo bişeyde diyemedim( haklısın ama söyliycem artık (
şikayet etsene canım ceza gelsin içmezler bidaha
karışır canım haklısın
ilerde eşin herhangi bişey için atıyorum annesine ''o aysunun anne'' diyince aysun' un mu aysu' nun mu anlaşılmaz
bunun gibi ufak tefek karışıklıklar olur yani
hepimizinkine maşallah canımm
allahım hepsini hastalıktan, nazarlardan korusun
oyyyyy yerim o minik elleri yumuk yumuk düşünsene
hiç çekinme, gebenin odasında içmeye utanmayan insanı, uyarmaktan hiç çekinip utanma
gerekirse dr.um dün kesinlikle sigara içenin yanında bile durmicaksın dedi, ben de rahatsız oluyorum dersin
hhahaahhaayEvet cano yaaa, bıraksam Ezginin adını da Aysu koyucakti..Cok mu sefiyorsun beni diyorum,evt dio
Bakalm çok israr ederse kkoyarm anneside deliriyo onun adi dururken benim adm ne ayak die:))) 8
Peerikizi ve Turkuazvemor, sizede gecmis olsun kizlar...
Benimde eşim Yay burcu ve acayip baskın karakter...Dediğim dedik yay burçları bizim evde de çiftleniyor
oğlan olursa koyabılırsın pericimmmmmmm :)
erkeğe cok yakışıyor deniz adı :)