2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ateş yapıyo canımmm su gibi oluyodumm merak etme sık sık üstünü değiş çok sıcak ve çok soğuk içme herşeyi ılıkk bide duş alma mümkünse iyice şişiyooo:26:

Çok teşekkür ederim bitanem.ben de cok terledim diye duşa gircektim şimdi. .uzerimi değişip yatıyım bari

maşallah diyelim annesi bide yaz ya çocuk da haklı patlar evde Allah'tan site içerisindesiniz havuz bilmem ne yoksa nasıl oyalıcaktın malum sokaklar fena Allah korusun

kız senin oğlan böyle giderse milli yüzücü olacak
Balık gibi sudan çıkmıyor anacim=))))

sorma p tesılerı havuz kapalı bı tek o gun tatıl bana :)) o günde aksama kdr bahçede oynamak ıstıyor valla sımdı havuzdan çıkarırken nasıl ağladı ben canla oynıcam dıye havlulu havlulu :))))
oğlum yukarı gel gıyın ıynarsın fln dedım çıkardım
ztn 1,80 lık yerde yuzuyor kerata

aranızda cinsiyet öğrenen varmı?? özellikle erkek anneleri nezaman öğrendiniz?? doktorum %90 erkek dedi.. ilk çocuğum kız eşyalarını ayırcam %10kafamı karıştırıyo :44:

Ögrenmeyen var mı deseydin ben derdim de herkes öğrendi

maşallah diyelim annesi bide yaz ya çocuk da haklı patlar evde Allah'tan site içerisindesiniz havuz bilmem ne yoksa nasıl oyalıcaktın malum sokaklar fena Allah korusun

aynen deniz yaaa şükrediyorum vallaaa...
cok mutlu.. aman o mutlu olsunda ben yorulmaya razıyım..
ikinci doagan dek tamamen Aralıma aitim...

bugun cimlerde cıcek gormuş toplamış bana getırdı bende arkadaşlar oturuyordum havuzun kenarında
ay nasıl duygulandım yaaa

darısı sızlerın olsun inşallahhh... dünyanın en güzel duygusu..

ikili testteki free ß-hcg cinsiyet hakkında ipucu veriyo diyolar kızlar sizde doğru çıktı mı???

kuzum sen böyle anlatıyosun ya ağzım sulanıyo gerçi zorluğu çok muş evladın ama tadına doyulmazmış

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa denizzzzzzzzzzzzzzzzz sen ciddimisinnnnnnn maşallahhhhhhhhh süphanallah yarabbim Allah bağışlasın yavru ben bunun kız versiyonunu düşenemyorum bile Allah'ım ne tatlı olur yavrum ya reklamlardan fırlamış gibi Eyyy Allah'ım bizede böle güzellllllll evlatlar nasip eyleeeeeeeeeeeeeeeee amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

bende yaramadi canım...
50nin ustu kız alti erkek diyorlardi benim ki 30 küsurdu ama kızım olacak

ben de test sonuçlarımı aldım bugün 18.6 çıktı...bu kadar düşük değerlerde kız çıkan pek duymadım da ondan merak ettim.doktor da perşembe girdin ultrasona bugün girme dedi zararlıymış....1 ay sonra gel dedi...:26: biraz fazla değil mi:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…