ateş yapıyo canımmm su gibi oluyodumm merak etme sık sık üstünü değiş çok sıcak ve çok soğuk içme herşeyi ılıkk bide duş alma mümkünse iyice şişiyooo:26:
yenı mı dedi bunu ? yanı erken haftalarda yanılma payı daha yüksekte
amiiiinnnnnnnnnnnn
sormaaaa şimdide wii yi açtı oyun oynuyor .. hiççç kıçı yer gormuyor mübarek evladın :)))
yedıgını erıtıyorrr
daha banyosunu ble yaptıramadım vallaa cok yorgunummm.. bahçeye ın cık yok su unuttuk su al
yok annecım makarnamı unutmuşum onu al .. bısıkletı ıcerı sok pöfffffffffff yani
kız senin oğlan böyle giderse milli yüzücü olacak
Balık gibi sudan çıkmıyor anacim=))))
null[ /QUOTE] tatlim bisikleti filan kaldırmıyorsun demi ağırdir o dikkat et canım...
Şu pehlulun resmini bi koy da bakalım kız=)))
aranızda cinsiyet öğrenen varmı?? özellikle erkek anneleri nezaman öğrendiniz?? doktorum %90 erkek dedi.. ilk çocuğum kız eşyalarını ayırcam %10kafamı karıştırıyo :44:
maşallah diyelim annesibide yaz ya çocuk da haklı patlar evde Allah'tan site içerisindesiniz havuz bilmem ne yoksa nasıl oyalıcaktın malum sokaklar fena Allah korusun
Ögrenmeyen var mı deseydin ben derdim de herkes öğrendi
maşallah kerataya
Ögrenmeyen var mı deseydin ben derdim de herkes öğrendi
null[ /QUOTE] tatlim bisikleti filan kaldırmıyorsun demi ağırdir o dikkat et canım...
Şu pehlulun resmini bi koy da bakalım kız=)))
yok kaldırmıyorum bınaya koyuyorum ama cunku çalarlar merdıven altına koyuyorum oraya kdr aralla ıtıyoruz
koyuyorum canım
ne olur maşallah demeyı unutmayın cunku onunda anası gıbı yıldızı cok duşuk teyzesı
aynen deniz yaaa şükrediyorum vallaaa...
cok mutlu.. aman o mutlu olsunda ben yorulmaya razıyım..
ikinci doagan dek tamamen Aralıma aitim...
bugun cimlerde cıcek gormuş toplamış bana getırdı bende arkadaşlar oturuyordum havuzun kenarında
ay nasıl duygulandım yaaa
darısı sızlerın olsun inşallahhh... dünyanın en güzel duygusu..
amanin amanin bu ne kız maşallah süphanallah
bende yaramadi canım...
amanin amanin bu ne kız maşallah süphanallahnazar:
Deniz allahin emri peygamberin kat-vliyle oğlunu kizima istiyorum
bende yaramadi canım...
50nin ustu kız alti erkek diyorlardi benim ki 30 küsurdu ama kızım olacak