2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
biliyorum canım, senden de etkilenmiştim :2: yani kız kıyafetleri çok süslü güzel oluyor ya işte insan biraz onları yapamayacağına üzülüyor,canımız onlar biziim canımızın içi içi hemde değil mi,anlıyoruz birbirimizi

yenimi öğrendiniz.benimde 2. Oğlan dedi dr.valla bende çok kız istyodum.napalım insan buruluo filan ama hayırlısı olsun..nasip..cemredeniz senin ilki oğlan ikinci kız değilmiydi benim öle kalmış aklımda sanki

dün kontrolüm vardı kızlar bebişim çok iyiydi Rabbime şükürler olsun ikili test için kan verdim sonuçlar cumaya inş sonuçta çok güzel çıkar işyerinde yanımda sigara içenlere sinir oluyorum ben ya ben kaçmaya çalışırken odamda içiyolar...

sizler nasılsınız hepinize çok güzel bir gün diliyorum

aral babanın kucuklugunede benziyor banada ztn Aral aynı behlul..
bu da farklı olsun 5 sene sonra aynısını doğurmuş olmak ıstemem yanı :)))))
belkı huyu farklı olur sakin olur bılmıyorum ama
yay burcu erkegı cokkkk gosterışlı oluyor

deniziiimm geçmiş olsun hayatımmm ama bak bahane oldu kızımızı gördünnnnnnnn
bolll boll su iç :26:
bende 1de gidicem randevuya bakalım bizimki napıyoooo

Allah'a şükür canm sana da çok geçmiş olsun bu kumu veya taşı dökene kadar sancılar ara ara olucak dedi dr. dayanamassan gelirsin iğne yapılır ya da toz ilaçtan yazarız dedi Yavrular iyi olsun da
Saol canım. Benim de bi ara böbreğimde çok ağrı vardı. İdrarda da kan çıkınca doktor kum döküyor olabilirsin dedi. Şükür bi daha öyle şiddetli olmadı.

Gunaydın Arkadaslar herkese guzel hayırlı bir gun dilerim. Bebegimin kıpırtılarını tam olarak hissedebilecegim gunleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

Oglumda tatlı yedigim zaman durmak bilmezdi :)

masallah kuzuma bnm

maşallah canım bende dün seni merak etmiştim :)

ben daha cinsiyetinin öğrenemedim bir ay sonra dedi hayırlısı olsunda önemlide değil cinsiyet sağlıklı sıhhatli olsun ikiti test için kan verdim cuma günü sonuçları alcam güzel çıkar inş canım

ah cnm yaaa
ıkı kez kıza bı kez erkeğe benzettı ama bnm yıkılmama yettı
ılk basta erkeğe benzetseydı hıc kıza benzıoo fln demeseydı bu kdr koymazdı..
suan kesın net bellı degıl ama bnm ıcıme oyle doguyor bılmıyorum yınede rabbım bılır..

AAAAAAA behlül ümüz var desene maşallah ona ya bakalım kardeşi nasıl olucak bilirim yay burcu erkeğini kocişte yay burcu ayıptır söööölemesiii ayyy Allah'ın izniyle yavrum da yay burcu olucak iki bilmişin arasında işim zor ahaaahhhh

deniziiimm geçmiş olsun hayatımmm ama bak bahane oldu kızımızı gördünnnnnnnn
bolll boll su iç :26:
bende 1de gidicem randevuya bakalım bizimki napıyoooo

gizoşummmmmmmmmmm aklıma geldin gece gece dedim aynı gizem gibi oldum çocuk istersen yarın gidelim dedi yaaaa yok yok dedim hemen bende merak ediyorum kuzum ya şaka maka bunların kırkları karışıcak derken cinsiyetleride denk geldi ya biz evlere usg cihazımı alsak kocişler bakar ahahhh bakalım neler dicek yavruna hıımmm kuzucum tetanozun kaçıncı haftada olduğunu sor unutma emi

Allah'a şükür canm sana da çok geçmiş olsun bu kumu veya taşı dökene kadar sancılar ara ara olucak dedi dr. dayanamassan gelirsin iğne yapılır ya da toz ilaçtan yazarız dedi Yavrular iyi olsun da
kızlar çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin
hamilelik zaten zor üstüne hastalık gelince hepten çok zor oluyor yaa
inşallah kısa zamanda atlatırsınız

canım nasıl senin odanda sigara içerler yaaa
ne düşüncesiz insanlar var!
baştan hiç kabul etmicektin tuğbacım bence söyle, uyar uygun bi dille
zaten kapalı odada yasak bi de hamilenin yanında içiyorlar
valla çok hassasım bu konuda sinirlendim...

perriiiiiiiiiiiiii senin adındamı deniz ay adaşız canım desene

esterya hoşgeldın cnm ..

o günler cok yaknda mrk etmee.. en zor kısımları atlattık artık keyıflı günler bızlerın olsun..

ay şu murat bozla oguz adlı cocugun olmuyor şarkısının klıbını ızlıyorum you tube dan ayyy nasıl duygulandım ya
uzun suredır slow parçaları dınlemıyordum
cok kötü oluyorum dınleyınce cunku neden bu kdr duygusalım bılmıyorummm yaaaa
nefret edıyorum bu duygusallığımdan

eveetttt arkadaş olcaklar teyzesiiiii
ya valla aralığa kadar nasıl dayancaz bilmiyorumm gerçi tekme hissetmeye başlasak nasıl geçtiğini bile anlamayız bide alışveriş telaşı başlayınca zaman kavramını bile unuturuzz
timammm sorcam başka sormamı istedikleriniz varsa yazın kızlaaar

perikızııııı ben dün konuştum bunu dr.umla
tetanoz 20.haftada yapılıyor ama dün parmağımı ucu azcık paslı bi çengel kanatınca dr. da yarın olabilirsin iğneni dedi
2 doz yapılıyo sanırım 2doz olcaksın demiş ben çok ii anlamadım eşim öyle dedi diyo
bugün öğleden sonra gitcem sağlık ocağına
erken olmamın bi sakıncası olmaz dimi dedim yok hayır artık olabilirsin dedi

canmm yaaaaaaaaaa kuzum bazen diyorum acaba bebişimin ismine ek isim olarakta deniz mi koysam ahaahhhh olmaz mı yani kıyamam duygusala bağlamış bende gün içinde doğum hikayeleri okuyorum gözlerim dolup dolup duruyo kasık ağrıların geçtimi biraz daha

tugbaaa bencede hemennnn şimdi soyel sigara konusunu.. hemde yumuşak soyleme . içilmesini istemediğini hamıle olduğunu
soyle.. hatta sıkayet ederım de uzatırlarsa
yada dırekt mudurune patronuna soyle.. cok cok cok zararlı cnm
bende dayanamam böyle bır duruma..!

ben açık havada ozellıkle çocuk parklarında ıcılmesınede cok ifrit oluyorummm
gidip saclarını başlarını yolasın geliyor :)
cocugunu getırmış orda oynatmaya yanında sıgara ıcıyor cok yanlış yaa..

bnm sıteden arkadaşımda sureklı hamıleyken sıgara ıctı . ne kızıyordum ona
bebek dogdu yanında ıcıyorlar halada oyleee soylenıyor
camı açıp cıyoruz bısey olmaz dıyor

ne cahil insanlar yaaaa

saçmalama kendi adınımı koycan çocuğa çok komikk oluuuurr bende gizem koyiyim hatta ahahah
benim kızışımın adıııı :ADA EYLÜL

aaaaaaaaa koysana
Aralın ismi Aral Deniz..
kendı adımıda koydum soyadımızlada cok uyumlu ama o da A ıle başlıyor
ama hep aral dıyoruz nedense sadece okulda aral denız dıyorlar :))

ablamın adı derya kızının adı ırmak
annem senın kızın olursa nehir koyarsın dıyordu (
derya ırmak
deniz nehir
olsun dıye .............

kasık ağrım devam dun ağrımadı bugun agrıoo bır nokta .. ya ben alıştım artık sesımıde cıkarmıyomm

canm teşekkür ederim ya sana da çok geçmiş olsun ...Kafam karışmıştıda benim bilmiyorum sizler aile hekimine göründünüz mü ama ben dedim ihmal etmiyim onlar zaten muayene filan etmiyorlar yüzeysel takip...:44: ee benimde satımla uyumlu değil gebeliğim 4-5 gün oynuyor ama işte haftalar ilerleyen zamanlara göre gelişime göre değişebiliyomuş bana aile hekimi 4 temmuz da gel aşını yapalım tam 17 haftalık zamanı dedi eee dr. hiç bişi demedi :44: dr. a gittiğim hafta 16. haftamda olucam sanırım 20. haftalarda tatilde eşimin memleketinde olucam Allah'ın izniyle bakalım bana hangi haftayı uygun görecekler

saçmalama kendi adınımı koycan çocuğa çok komikk oluuuurr bende gizem koyiyim hatta ahahah
benim kızışımın adıııı :ADA EYLÜL

ay hayırrrrrr bence harıka olurrr yaa bı suru ınsan var oyle .. hem ıkı ısım koyarsa hıc sorun olmuyor gizoşşş

ama bnm kızım olsaydı kendı adımı koymazdım erkek olduğu ıcın ve erkeğe denız adını cok yakıştırdığım ıcın koydum
kendı adım olmasaydı da koyardım o derece sevıyorum DENİZ adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…