biliyorum canım, senden de etkilenmiştim :2: yani kız kıyafetleri çok süslü güzel oluyor ya işte insan biraz onları yapamayacağına üzülüyor,canımız onlar biziim canımızın içi içi hemde değil mi,anlıyoruz birbirimicnmm ikinci oğlun mu geliyor ?
bnmde yüksek ıhtımal erkek bılıyorsun bende burkuldum ..
sana tavsıyem aç pc yi oğlunun bebeklik kucukluk fotolarına bak ..
ne kadar tatlı olduklarını goreceksın ve bu kendını ıyı hissetmene yol açacak
sağlıcakla gelsın bebişlerimizzzzzzzz
biliyorum canım, senden de etkilenmiştim :2: Yani kız kıyafetleri çok süslü güzel oluyor ya işte insan biraz onları yapamayacağına üzülüyor,canımız onlar biziim canımızın içi içi hemde değil mi,anlıyoruz birbirimizi
ahhh canm ya tipik doğu gibi ben dökmedim sanırım :44: çünkü arada geliyo bakalım neler yaşıcaz daha demek ana rahminde neysen osun hamaşallah darısı gelen evladının başına sağlıkla gelsin aral gime benziyor bilmiyorum ama kız veya erkek annesine benzesin renkli gözler filan erkek olursa behlül gibi olur maşallah
canm benim size anlatmak öyle iyi geliyo ki sen bizden daha iyi bilirsin annesin çünkü ama daha anne olmadan ona bişi olmasında bana olsun demeler başlarmış meğerBen eşimin hep dileği ilk evladının erkek olmasıydı hepm erkek hissetti ilk kez dün gece dedi kabullendim kızımı artık 2 ayrı dr. söledi dedim sağlıklı olsun vallahi diyo eğer bu çocuk erkek olsaydı ikinci için hep dua edicektim kız olsun diye dedim herkez senin gibi ister ama istediğimizi değil rabbimin nasip ettiğini yaşıyoruz . Aral ı bizim aramıza bi sal bakalım biz kızlar onu nasil öpücük manyağı yapıyoruz bu arada nasıl atlattın cnm o kum durumunu :44:
Saol canım. Benim de bi ara böbreğimde çok ağrı vardı. İdrarda da kan çıkınca doktor kum döküyor olabilirsin dedi. Şükür bi daha öyle şiddetli olmadı.Allah'a şükür canm sana da çok geçmiş olsun bu kumu veya taşı dökene kadar sancılar ara ara olucak dedi dr. dayanamassan gelirsin iğne yapılır ya da toz ilaçtan yazarız dediYavrular iyi olsun da
masallah kuzuma bnm
yenimi öğrendiniz.benimde 2. Oğlan dedi dr.valla bende çok kız istyodum.napalım insan buruluo filan ama hayırlısı olsun..nasip..cemredeniz senin ilki oğlan ikinci kız değilmiydi benim öle kalmış aklımda sanki
aral babanın kucuklugunede benziyor banada ztn Aral aynı behlul..
bu da farklı olsun 5 sene sonra aynısını doğurmuş olmak ıstemem yanı :)))))
belkı huyu farklı olur sakin olur bılmıyorum ama
yay burcu erkegı cokkkk gosterışlı oluyor
deniziiimm geçmiş olsun hayatımmm ama bak bahane oldu kızımızı gördünnnnnnnn
bolll boll su iç :26:
bende 1de gidicem randevuya bakalım bizimki napıyoooo
Aynen ........çocuklarda perişan oluyo..bakiyorlar surekli yatiyorum üzüluyorlar(
Eşimde dün gece hiç uyumadı bana bakmaktan., atesime baktı surekli ben üstümü örtüyorum o açıyo yükselmesin diye
Yazık bi ton laf yedi benden uyku ve ateşin etkisiyle
Günaydın kızlar. Dün berbat bir gün yaşadım. Besin zehirlenmesi oldu. Tam da yola çıkacakken. Hamilelikte o kadar mide bulantısı çektim, hiç çıkarmamıştım. Dün bunu da yaşamış oldum. İstifra etmeden hamilelik geçirdim demem artık:)
kızlar çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versinAllah'a şükür canm sana da çok geçmiş olsun bu kumu veya taşı dökene kadar sancılar ara ara olucak dedi dr. dayanamassan gelirsin iğne yapılır ya da toz ilaçtan yazarız dediYavrular iyi olsun da
canım nasıl senin odanda sigara içerler yaaadün kontrolüm vardı kızlar bebişim çok iyiydi Rabbime şükürler olsun ikili test için kan verdim sonuçlar cumaya inş sonuçta çok güzel çıkar işyerinde yanımda sigara içenlere sinir oluyorum ben ya ben kaçmaya çalışırken odamda içiyolar...
sizler nasılsınız hepinize çok güzel bir gün diliyorum
AAAAAAA behlül ümüz var desenemaşallah ona ya bakalım kardeşi nasıl olucak bilirim yay burcu erkeğini kocişte yay burcu ayıptır söööölemesiii ayyy Allah'ın izniyle yavrum da yay burcu olucak iki bilmişin arasında işim zor ahaaahhhh
gizoşummmmmmmmmmm aklıma geldin gece gece dedim aynı gizem gibi oldum çocuk istersen yarın gidelim dedi yaaaa yok yok dedim hemenbende merak ediyorum kuzum ya şaka maka bunların kırkları karışıcak derken cinsiyetleride denk geldi ya biz evlere usg cihazımı alsak kocişler bakar ahahhh bakalım neler dicek yavruna hıımmm kuzucum tetanozun kaçıncı haftada olduğunu sor unutma emi
perriiiiiiiiiiiiii senin adındamı deniz ay adaşız canım desene
esterya hoşgeldın cnm ..
o günler cok yaknda mrk etmee.. en zor kısımları atlattık artık keyıflı günler bızlerın olsun..
ay şu murat bozla oguz adlı cocugun olmuyor şarkısının klıbını ızlıyorum you tube dan ayyy nasıl duygulandım ya
uzun suredır slow parçaları dınlemıyordum
cok kötü oluyorum dınleyınce cunku neden bu kdr duygusalım bılmıyorummm yaaaa
nefret edıyorum bu duygusallığımdan
canmm yaaaaaaaaaakuzum bazen diyorum acaba bebişimin ismine ek isim olarakta deniz mi koysam ahaahhhh olmaz mı yani kıyamam duygusala bağlamış bende gün içinde doğum hikayeleri okuyorum gözlerim dolup dolup duruyo kasık ağrıların geçtimi biraz daha
canmm yaaaaaaaaaakuzum bazen diyorum acaba bebişimin ismine ek isim olarakta deniz mi koysam ahaahhhh olmaz mı yani kıyamam duygusala bağlamış bende gün içinde doğum hikayeleri okuyorum gözlerim dolup dolup duruyo kasık ağrıların geçtimi biraz daha
perikızııııı ben dün konuştum bunu dr.umla
tetanoz 20.haftada yapılıyor ama dün parmağımı ucu azcık paslı bi çengel kanatınca dr. da yarın olabilirsin iğneni dedi
2 doz yapılıyo sanırım 2doz olcaksın demiş ben çok ii anlamadım eşim öyle dedi diyo
bugün öğleden sonra gitcem sağlık ocağına
erken olmamın bi sakıncası olmaz dimi dedim yok hayır artık olabilirsin dedi
saçmalama kendi adınımı koycan çocuğa çok komikk oluuuurr bende gizem koyiyim hatta ahahah
benim kızışımın adıııı :ADA EYLÜL