2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar geldik biz kontrolümüzden
öncelikle allahıma şükürler olsun iyi haberlerle döndüğümüz için
sorduklarımı ve cevaplarını aktarıyim
kabızlık var dedim, her sabah 1tane kuru kayısı ve gece yatmadan activia yoğurt ye dedi, ilaçsız halledelim dedi
göğsüm çok kaşınmaya başladı dedim, lansinoh krem dedi geçen gün de demiştim burda, arkadaşım da artık kullanmadığı için vermişti onu kullancam dr. da küçük numune verdi
sık idrara çıktığımı söyledim gayet normal dedi
beli sıkan pantolon diyince artık hamile pantolonlarını ve giyimlerini tercih et 17 haftalık oldun dedi
veeee çiğ köfte için ''erik ve bulgur midede şikayete çok yolaçan yiyecekler, şu kadarcık bulgur midede bukadar genişliyo '' dedi ''ama abartmadan, fazla kaçırmadan yiyebilirsin'' dedii i oleyyyyy
hımmm bi de bugün elime ucu paslı çengel battı ya, yarın tetanoz iğneni olabilirsin dedi, çıkarken de hatırlattı
bizden şimdilik bu kadar
erkek olduğunu teyidettik daha belirgindi pippoşunu ve yandaşlarını gördük resmen

inşallah hep güzel haberler yazmak dileğiyle canlarım allahım hepimize sağlıkla doğum yapıp, sağlıkla büyütmeyi nasibetsin

yemeklerimi yaptımmmmmmm çok yoruldummmmmmmmmmmm

elrine sağlık canım bnm ohh afıyet olsunnn kuzuyaa annesi :)

ayyyy çiğ köfte delisiydim bennn varyaaa sureklı yerdım ette aynı sekılde
acıdanda tiksindiğim için yiyemiyorum
dun komşumuz yapıp getırmış Allahtan uzerı peçeteyle kapalıydı
dırekt mutfağa goturdum bakmadan. eşimle oğlum yediler:)))

Anam hurilere mi özendi heheheh
Ya kim bilir neler konuşuyorlar var ya çok tehlikeli)

ohoooo bnm arkadaşımın kızı var karşı sıtede oturuyor
bnm saf oğlanı yoldan çıkardıydı bır ara.. cokkkkk bilmişş bir kızzz ınanılmaz
bırgun bı baktık çıkarmış oğlumun donunu yan yana yatıyorlarrrrr
Allahtan gıtmışızz yavrumun odasına :)) ırzına gecıcektı süt kokulu oğlumun ahahhaha
napıyorsunz dıye kızdık bızımkı safff hıc bıseyden haberı yokkkk
kuku ellemece oynuyoruz demez miiii
biz seçille birbirimize bakıp şokk olduk :))
meğer Zeynep hanım çıkarttırmış Aralımın donunu birde ellemiş pipisini
töbe töbeee :)))
ay bnmkı de saf oyle duruyordu kuzum.. hala nasıl bır oyun olduğunu bılmez :)))

ahahahahhaha esselaaa :))) cem yılmaz geldı aklıma
aşağıdaki bızı yonetıyor dıyor yaa almış bnmkı ıkı tane yaverınıde yanına :)))
pipoş ve yandaşlarıı :)))) ay ay ayyy yerım ben onlarııııııııııııııııııı

buyumuştur annesı maşallah suphanallah

altıma yapıcam şimdi gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hahahhhaayy ayy ne fenaydı ooo

büyümüş teyzoşu ilk defa hareketlerini de gördük, daha önceleri çok sakindi bizimki
maşallah süphanallah tüm bebişlerimize

ayy ama en fenası 3 kilo almışım ama bişey demedi çünkü daha önce hep tembihlerdi
demek ki gayet normal

ay size yazma sevdasına yemekleri yakacam

off bizden 5 gün büyük bebişlerin cinsiyeti bile belli bizim doktor bişey demiyo daha erken ne desem yalan olur diyo. doktordan çok falcı gibi konuştu resmen

canımcıııııımmmmmmm ohh ne güzell haberleeeeeeerrrrrrr :)çok sevindimmmmmmmmmm :):)
bulguru ben ne zaman yesem neden sabaha kadar kusuyorum diyodum demek bundanmışşşş:26:

canımcıııııımmmmmmm ohh ne güzell haberleeeeeeerrrrrrr :)çok sevindimmmmmmmmmm :):)
bulguru ben ne zaman yesem neden sabaha kadar kusuyorum diyodum demek bundanmışşşş:26:

sağol gizoşumm darısı size hep güzel haberler getirelim inşallah

ewet bulgur çok şişiyo midede kaçırmamak lazım
ama çiğköfteye yasak demedi yaa ne sevindim anlatamam

sağol gizoşumm darısı size hep güzel haberler getirelim inşallah

ewet bulgur çok şişiyo midede kaçırmamak lazım
ama çiğköfteye yasak demedi yaa ne sevindim anlatamam

ben etsizin sakıncalı olmadığını biliyodum ama yinede içiniz rahat etsin ben karışmış olmiyim rahatsız olur mideniz sonra üzülürüm diye demediim doktora sormuştum yoksaaa
ben yiyorum 2-3 haftada bir gayet güzel oluyo valla.zaten eksi ve acı dışında yediğim bişey yok fazla:26:

kızlar benim sol kasığım felaket ağırıyor özellikle ayaktayken çok kötü. sadece sola yatınca geçiyor, gitsem mi acile

Günaydın kızlar♡♡♡
3 gündür 39 derece ateşle yatıyorum(
Dün doktora gittim bademler şişmiş ve iltihaplanmış
Ağrımayan yerim yok, resmen hayattan sogudum..pnisilin iğne yiyorum ama hala bir etkisini goremedim..Ayaga bile kalkamiyorum ateşten başım dönüyor. .Çocuklarada hafta sonu bsbaları dün de dedeleri baktı..Şimdi yine beynim zonk zonk zonkluyor iğnem saat 9 da,en azından 2-3 saat kendime geliom iğneden sonra
..16 yaşımdan beri şişmemişti, off offf...

canımmm çok geçmişş olsunnn bende geçen sene boğaz şişliği yüzünden 10 penisilin oldum 10.yu yaptırdım anca o zaman geçti üstü beyaz beyazdı bademciğimin pamukçukk doluyduu seni çok iyi anlıyorumm şuan çok geçmiş olsun yutkunamıyosundur bilee
cataflam diye bi ağrı kesici var hamilelikte uygunmu diye bi öğren al istersen 5 dkya geçiyo ben gecede 5 tane falan alıp ancak uyuyoduumm :/

günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :):)

5 temmuzu beklemem zaten mucize olurdu heralde bugün 1e aldım randevumubu kadar beklediğime şükretsinler yaaaa

aaa geçmiş olsun tatlım yaa nasıl becerdin o işi fena olmuşsun baya .
çocuklu olunca hastalanmak bile yasak bıze .. onlarda perişan oluyor
şimdi daaha iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…