Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm çok geçmişş olsunnn bende geçen sene boğaz şişliği yüzünden 10 penisilin oldum 10.yu yaptırdım anca o zaman geçti üstü beyaz beyazdı bademciğimin pamukçukk doluyduu seni çok iyi anlıyorumm şuan çok geçmiş olsun yutkunamıyosundur bilee
cataflam diye bi ağrı kesici var hamilelikte uygunmu diye bi öğren al istersen 5 dkya geçiyo ben gecede 5 tane falan alıp ancak uyuyoduumm :/
aaa geçmiş olsun tatlım yaa nasıl becerdin o işi fena olmuşsun baya .
çocuklu olunca hastalanmak bile yasak bıze .. onlarda perişan oluyor
şimdi daaha iyisindir umarım
Aynen kuzum yaa üstü bembeyaz olmuş (
Sagol bitanem walla ne ağrım kesilihor ne ate§im düşüyor, şimdi ölçtüm yine 38
İğneye gidicem ancak toparlanabildim o zaman sorayım eczaneye reçetesiz veriyorlarmıdır ki:26:
Sağol canım sorma yaa, dediğin gibi çocuklarda perişan oluyo..bakiyorlar surekli yatiyorum üzüluyorlar(
Eşimde dün gece hiç uyumadı bana bakmaktan., atesime baktı surekli ben üstümü örtüyorum o açıyo yükselmesin diye
Yazık bi ton laf yedi benden uyku ve ateşin etkisiyle
Günaydın kızlar. Dün berbat bir gün yaşadım. Besin zehirlenmesi oldu. Tam da yola çıkacakken. Hamilelikte o kadar mide bulantısı çektim, hiç çıkarmamıştım. Dün bunu da yaşamış oldum. İstifra etmeden hamilelik geçirdim demem artık:)
Günaydın kızlar. Dün berbat bir gün yaşadım. Besin zehirlenmesi oldu. Tam da yola çıkacakken. Hamilelikte o kadar mide bulantısı çektim, hiç çıkarmamıştım. Dün bunu da yaşamış oldum. İstifra etmeden hamilelik geçirdim demem artık:)
kızlaar noluyosunuuuzz ya dikkat edin kendinize yediğinize içtiğinizeeeee:26:
geçmiş olsuunn canımmmmmmmmm :/
Galiba doğumgünüm için kesilen pastalardan biri yaptı. Bi de yalnızdım. Alışık olmayınca çıkarmak beni mahvetti. 3 kere üst üste. Uçakta da torba istedim, hamile de olunca hostes korktu benden:))Geçmiş olsun ne yemiştin öyle ya.
Mahfolmuşsundur eminimmm cok kötu bişey
geçmiş olsun canım. İyi misin şimdi? Maşallah kuzuya annesi:)Pazar sabahı sancıyla kalktığımı sölemiştim...Nese pazarı bir şekilde atlattım pazarteside öyle dğn akşam yemekten sonra uzandım biraz doğrulyim dedim anammmm nasıl kramp girdi sol tarafa karnım belim ölüyorum dedim gebericem şimdi kıvran kıvran eşim dedi hadi acile nöbetçi baksın dayanabilirsen yarın sabah erkenden kendi dr.umuza gidelim bir yandanda heycan yaptım bebişimi görücem diye dedim yok gidelim çıktık gece gittim dr. doğuma girmiş :18::18::18: bekle bekle 15 dak. sonra geldi şükür neyse anlattım şikayetimi dedi kum döküyosun bismillah ilk kez başıma geliyor dedi çok oluyomu sancı dedim kitliyo arada taşta olabilir ama taşı ultrason cihazından göremem eee sana filmde çekemem iğne yapalım biraz olsun rahatla dedim yokkkk iğne istemem bebişe zararı yok dedi olsun dedim suya karıştırıp içilecek ilaç verdi ve günde 3 litre su içmen gerek dökmen için nese beklenen an bebişe bakalım dedi kalbim yerinden çıkıcak ayyyyyyyy teyzeleri maşallah subhanallah yavrum hareketlenmiş bisiklet çevirir gibi bacakları çeviriyo bi güldük rahatladım yavrumun kalbinin sesini duyunca ( rabbim kimselere acısını göstermesin ) sonra baya bi baktı benim dr. okadar incelemiyo ölçtü biçti dedi gelişimi gayet güzel (çok şükür ) hala bakıyo dedim neye bakıyo bu adam eşim gülüyo dedi cinsiyeti göstermiyomu yaaa dedi aslında dönük bize ama bacak arasına kordon yığılmış emin olamadım ama kız yaaa bu dedi eşim gülerek tühhhh dedi dr. da güldü bizde ama yine kesin değil dedi bakalım 2 hafta sonra ne diyecek yavrum ama yavaş yavaş kızım demeye başlasam mı diyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin minnaklarımızı
geçmiş olsun canım. İyi misin şimdi? Maşallah kuzuya annesi:)
Pazar sabahı sancıyla kalktığımı sölemiştim...Nese pazarı bir şekilde atlattım pazarteside öyle dğn akşam yemekten sonra uzandım biraz doğrulyim dedim anammmm nasıl kramp girdi sol tarafa karnım belim ölüyorum dedim gebericem şimdi kıvran kıvran eşim dedi hadi acile nöbetçi baksın dayanabilirsen yarın sabah erkenden kendi dr.umuza gidelim bir yandanda heycan yaptım bebişimi görücem diye dedim yok gidelim çıktık gece gittim dr. doğuma girmiş :18::18::18: bekle bekle 15 dak. sonra geldi şükür neyse anlattım şikayetimi dedi kum döküyosun bismillah ilk kez başıma geliyor dedi çok oluyomu sancı dedim kitliyo arada taşta olabilir ama taşı ultrason cihazından göremem eee sana filmde çekemem iğne yapalım biraz olsun rahatla dedim yokkkk iğne istemem bebişe zararı yok dedi olsun dedim suya karıştırıp içilecek ilaç verdi ve günde 3 litre su içmen gerek dökmen için nese beklenen an bebişe bakalım dedi kalbim yerinden çıkıcak ayyyyyyyy teyzeleri maşallah subhanallah yavrum hareketlenmiş bisiklet çevirir gibi bacakları çeviriyo bi güldük rahatladım yavrumun kalbinin sesini duyunca ( rabbim kimselere acısını göstermesin ) sonra baya bi baktı benim dr. okadar incelemiyo ölçtü biçti dedi gelişimi gayet güzel (çok şükür ) hala bakıyo dedim neye bakıyo bu adam eşim gülüyo dedi cinsiyeti göstermiyomu yaaa dedi aslında dönük bize ama bacak arasına kordon yığılmış emin olamadım ama kız yaaa bu dedi eşim gülerek tühhhh dedi dr. da güldü bizde ama yine kesin değil dedi bakalım 2 hafta sonra ne diyecek yavrum ama yavaş yavaş kızım demeye başlasam mı diyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin minnaklarımızı
güaydın hanımlar,13+5 te, dün dr. gittik herşey yolunda çok şükür. Bir erkek daha geliyor bize, sağlıklı olmasına sevinsem de biraz buruldum hayırlısı artık..kanımda şeker fazla çıktı, şeker testi istedi dr. hamur işi, pilav makarna tatlı yeme dedi.. benim gibi olan var mı acaba?
offff sana uzuldum ama o kdr duygulandım ki bebeiş kısmını okurkennnn
gozlerım dolduuuuu.. cnm bnm inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşacağız yavrularımızaaa...
bana ıkı kere kız denmıştı ya ben o zamand akızım dıyemedım hıc.. sonra erkeğe benzetince nedense ali diye çağırır olduk
aral ali istediği için :)))
geçmiş olsun sanadqa canım .. bende aralda kum dökmuştum.. ne iğrenç bişey yaaa
ben hastaneyı yıkmıştım resmennnn
veriyolar canııımmm öyle biliyorum yani iyice sor prospektüsünüde oku sen yinede alırsan boğaz pastilide al mutlaka serbestse tabi strepsils en iyisi benceee 3 kutu bitirmiştim geçen sene 10 günde ve benmde tam bu mevsimde olmuştuuu:26:
penisiline sakın aç gitmeee ben bide o yüzden acillik olmuştumm :/
biliyosundur mutlaka ama 12 saatte bir yaptırıyosun dimi canımmm bi zararı olmasınn 12 saati doldur mutlaka :)
canm benim size anlatmak öyle iyi geliyo ki sen bizden daha iyi bilirsin annesin çünkü ama daha anne olmadan ona bişi olmasında bana olsun demeler başlarmış meğer Ben eşimin hep dileği ilk evladının erkek olmasıydı hepm erkek hissetti ilk kez dün gece dedi kabullendim kızımı artık 2 ayrı dr. söledi dedim sağlıklı olsun vallahi diyo eğer bu çocuk erkek olsaydı ikinci için hep dua edicektim kız olsun diye dedim herkez senin gibi ister ama istediğimizi değil rabbimin nasip ettiğini yaşıyoruz . Aral ı bizim aramıza bi sal bakalım biz kızlar onu nasil öpücük manyağı yapıyoruz bu arada nasıl atlattın cnm o kum durumunu :44:
ASM deki hemşireler gebelikte bu tarz antibiyotikleri onermiyoruz dediler(Sonra
Odada bayan doktor vardı recetemi verdim baktı iğneye "bir sorun olmaz" dedi..walla ben 3 gündür aç vurunuyorm cano.yiyemedimki bogazimin acisindan bişi(
Walla kafam bi dunya eczaneye ugramayı unuttum(
cok cok şiddetli sancım olmuştu sol tarafımda sanırım
yerlerde kıvrandım uzun bır sure.. ee yenı evlıyım yenı hamıleyım
bursaya yenı gelmısım kayınvalıdemlerdeydım mısafırler vardı
ayyy wc ye gıdıp gıdıp yerde yatıyordummm
mısafırler gıder gıtmez soyledım ztn anlaşılıyordu kı halımden
sonra daha cok sıddetlendı ..
eşim işteydi
kayınpederım ve k. valdem benı arabaya attıkları gıbı yakındakı hastaneye götürdüler
orda çıkardım.. ztn artık yerldeydım cok sıddetlıydı hastanede herkes başıma toplanmıştı resmen bağırtılarıma
bebeğe baktılar benı odaya aldılar ıgne yaptılar ..
aral o zmn 8 haftalıktı ve usg de bır gordukkk her yerı bellıydı
ve resmen kıpır kıpırdı .. ınanamadık cok cok hareketlıydı .. o zmndan bellıymış böyle olacağı:)))
ben ztn o ara bağırırken dökmuşum kumu heralde.. cunku su fln ıçtım çay ıçtım ıgneden sonra sancım gectı ztn
eve donduk bı kac saat kalıp
bol bol su iç cnm cok zor kum dökme olayı