2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun cok öğürdüm yaaa
karnımda aç degıl..

ozellıkle mıdesı hala bulananlara soruyorum ..
ne gıbı durumlarda öğürüyorsunuz?

ben hızlıca kalktıgımdA YADA yurudugumde
yada aralı yıkarken kuvete fln egılıyorm ya
yada wc de kucuk abdestımı yaptıktan sonra ble oguruyorummm

yemeklerden ve kokulardan rahatsızlığım yok çok şükür.. artık soğan bıle kavuruyorum ama
bu gıbı şeyler devam edıyor hala :44::44::44:

Son düzenleme:
ay bi adam var ayakçı tamammııı muhaberat diye geçiyo adı hem getir götüre bakıyo hem çay çorba işlerine bakıyo hemde ufak tefek fatura işlerine bakıyo.bize yüklüyo işi dosyaları gidiyo neyse 1 oldu 2 oldu bide gelip gidip ben ezilenlerin yanındayım sizin yanınızdayım yani diyo gülüyo bende susamam öyle bi huyum yok ayy dediimm bizi 1 ay ezsen noluuur ezmesen nolur yolda görsem bidaha tanımam sizi ama allah size kolaylık versin burdaa hep ezilceksiniz dedim en sonunda bi kaldı dondu herif beni saf aptal bişey sandı heralde çok sinirimm bozuldu asla kimseye demiceğim bi laf ettim haketmemişmi sizcee?

Ayy kurstan geldim15 30 da yattım uyudum şimdi kalktım)
Ne tembelim di mi
Çok iyi geldi ya oh dinlendim

kızlar bu yaz 4-5 kez seyahat etmem gerekecek. doktoruna bu konuyu soran var mı? gezmeden de olmuyor. sıkıldım iyice :26:

Duruma göre değişir canım o
Bende bu sene Samsun Ankara Antalya ve belki hataya da gideceğim sorun yok dedi Dr

Kızlar Ecevit iştah açıyor demişsiniz ama herkese aynı etkiyi yapmaya bilir
Ben 1aydan fazladır içiyorum hiç iştah falan açtığı yo
Ama bu kan ilacı açar dedi eşim
Offfff

Anam bu Dr un verdiği ilaçları eşim almış
Fitil kocaman ya!!
Ben bebişlere atılan fitillerden sanmıştım huuuuuu

karnımin yani rahmin alt tarafında böyle bi sertlik oluyor kasıliyo yürürken başta biraz ağrıyor sonra geçiyor

canım bende de buna benzer bişi var sertliği çbelince hissediyorum ben o da şey sanırım çok su içildiğinde idrar torbasına baskı oluyor ben öle olduğunu tahmin ediyorum çünkü haftasonu bir gün çok su içmedim o durumum olmadı...

bende çarşaba günü ev temizliği yaptım o da 1 2 saatlik bişidi bir de dinlene dinlene yaptım o günden beri çok halsizim sabah tansiyonum 9a 5di

Papatya evet Ecevit :)))))) iştah açıyor bendede :)))
Ay çölden daha anlaşılır en azından :)) hala gülüyorum ya :)

Aaa geçmiş olsun ya
İnşallah iyileşir küçücük;((

Deme ya
Aman ne korktum ya ne korktum
Off ee yapacak birşey yok öyle mi
Ya sütümüz gelsin emsin de ama ona da çare bulmak lazım yaaa

ticket var canımmm burda capıtolde ne istersem onu yiyorumm :)
Ayy gençliğimin alışveriş merkezi))
Sevgililerimizle gizli gizli buluştuğum)

Son düzenleme:

canım ben demir ilacı kullanıyorum kansızlık var bende ama iştah felan açmıyor ben normalde çok iştahlıydım ama iştahım eskie göre baya düşük...

gizli buluşcak başka yermi yoktuu gayet yakalanma potansiyeli full olan bi yer ahhaha

bende de devam ediyor öğürmeler özellikle buzdolabı kokusu ve deterjan kokusundan tiksindim. doğru düzgün yemek yok dolapta yıne de kokuyor eşime göre kokmuyor abartıyorsun diyo. kokulara hassasiyet devam anlayacağın

Ayy kendime ne güldüm şimdi gördüm ya))
Cemredeniz senle dalga geçtim başıma geldi elevit yazacağıma otomatikten Ecevit çıkmış
Ayy))))

gizli buluşcak başka yermi yoktuu gayet yakalanma potansiyeli full olan bi yer ahhaha

Başka yer mi biliyorduk oralarda)
Ah gençliğim ah

canım ben demir ilacı kullanıyorum kansızlık var bende ama iştah felan açmıyor ben normalde çok iştahlıydım ama iştahım eskie göre baya düşük...
Gerçekten mi bak buna çok sevindim ya
Benim kan değerlerim çok yüksek ama gene de verdi
Kansızlık olmasın diye herhalde

Papatya evet Ecevit :)))))) iştah açıyor bendede :)))
Ay çölden daha anlaşılır en azından :)) hala gülüyorum ya :)
Ya şimdi gördüm bende allahım ya))
Bendede daha anlaşılır
Tüme varım kullanın arkadaşlar)

biz ekim kasım gibi taşıncaz inş herşey daha kolay olucak benim için umarımmmmmmm Aminnnnnnnnnn :)
Ayy canım ya ne zor
Benim arkadaş da 1 ay kala taşındı ama herkes yardım etti
Allah kolaylık versin yardım etsin ya

17. haftamıza geldik ve minişimizin erkek olduğunu öğrendik..önce oturuyordu ağa gibi, göstermedi popişini..daha sonra bir açtı ki anaaa ne görelim ahan da bamyası orada eşim soruyor doktora acaba değişir mi diye..doktor yüzde yüz erkek deyince nasıl göbek attı anlatamam..ah bu erkeklerin erkek sevdası neyse..sağlıkla sıhhatle gelsin, ben başka bir şey dilemem..

Gözün Aydın oğluşun canım
Bu sene erkek patlaması olacak :)))

Günaydın günaydın günaydınnnnnnn

Herkese iyi hafta sonları kızlar koca göbüşlülerrr :))
Aralla uyandık yatakta sarılıp öpüşürken karnındakide uyandı
Yumru oluştu göbeğimin altında :)
Sonra babamızı yolcu ettik
Herkesin gunu güzel geçsin inş.

günaydın güzel annelerrr:)

hepimiz için çok güzeeel bir gün olun inşallahh..
dün doktora gittim minik mucizemin sağlığı iyiymiş çok şükür habire tepikleyip duruyordu
minicik elleri nasıllda güzeldi izlemeye doyamadım
cinsiyetini öğrenemedik maalesef:)açmadı ya bacaklarını bi türlü bizim velet o kadar uğraştı doktor ama yok açtıramadık o bacakları
4 lü test istedi doktorum önümüzdeki hafta onun sonuçlarını götüreceğim o zaman bi daha bakarız bebişe dedi:)
son olaraaakk böyle kilo almaya devam edersen seni diyetisyene gönderirim dedi8 kilo aldım ben yaa
boyum uzun olduğu için kilomu fazla göstermiyorum ama haliyle doktor bizim için tartıdaki kilo önemli dedi
yemeee diye bağırdı çıkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…