2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hahahahhh çook iyi yapmışsın gizemcim:)
baştan cevap vermessen 1 ay bile olsa tepene çıkar vallahi böyle tipler,haketmiş sonuna kadar

Kızlarrr kızım oluyorrr :))))) Doktor kesin dedi .

gözünüüüz aydınnnn kızlaaarrr :):)

kızlar slm;
bendede sağ göğüste kaşıntı oluyor hatta kanlanana kadar kaşıyorum genelde
bende iştahım niye açıldı neden doymuyorum diye düşünüyordum birkaç gündür sanırım elevit ten kaynaklanıyor
size bir sorum olacak benim bulantılarım baya azaldı ama şimdide midemde yanma ,ekşime yaşıyorum çok rahatsız ediyor sizlerde de var mı ? :44::44: yaşayan varsa çözüm önerisi olan var mı ? ne çok sordum

Yudum yudum su veya soğuk süt iç canım ve yemek yedikten sonra yatma. Benim 2. aydan bu yana reflü gibi oldu, bu önlemler tamamen geçirmese de biraz rahatlatıyor.

Günaydın kızlar:)) Umarım herkes iyidir ve güzel bir haftasonu geçirir. Ben totomu ancak kaldırdım:) Bugünden itibaren 2 hafta izinliyim!!! Annemlerin yanına yazlığa gideceğim Pazartesi günü. Kazdağlarının havası iyi gelecek inşallah kızıma teyzeleri.

Yudum yudum su veya soğuk süt iç canım ve yemek yedikten sonra yatma. Benim 2. aydan bu yana reflü gibi oldu, bu önlemler tamamen geçirmese de biraz rahatlatıyor.

teşekkür ederim canım söylediklerini deneyeceğim,malesef yemekten sonra özellikle akşam beş dakikada olsa yatıyorum(sanki diğer yemeklerde işyerinde nasıl yatacaksam ) ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum

ticket var canımmm burda capıtolde ne istersem onu yiyorumm :)

ohhhhhhhh kebapppppppppp

geçmiş olsun miniğine inş. hasta değildir

canm yaaa dün oturdum netten doğum hikayleri okudum birden bunalıma girdim kötüleride denk geldi malesef birinde tıpkı bahsettiğin durumu okudum kızcağız diyo ki doğum ne ki emzirmeyi görün ağladım aylarca ya neler öğreniyoruz yok mu bunun tedbiri çözümü :44:

biz ekim kasım gibi taşıncaz inş herşey daha kolay olucak benim için umarımmmmmmm Aminnnnnnnnnn :)

yavruşum sen yeni taşınmadın mı daha yaaa sevemediniz mi o evi gerçi sen en baştan hiç istemiyodun ya

canm ben çok şükür aman aman bulantılar yaşamadım ama oldu hassasiyetim tabi bende de sabah malup işe gelirken boğazımda ki en ufak bir tükürük bile beni mahvediyo öğür öğür kusturana kadar bırakmıyo bide o anda lavobonun deliğine bakıyorum ya manyak gibi o zamanda içim dışıma çıkıyo offf yaaaaaaaaaaaa

Merhaba hamişler. Bayadir giremedim. Bizde herşey yolunda sadece iştah kaybı var biraz. Bu duruma çok da seviniyorum. Annem bu defa fazla kilo almıcaksın galiba diyor.

Sabah sıkma yaptı 1 taneyi zor yedim. Inşallah böyle devam ederim.

Bir mağazaya girerken görevli bayan hamilemisiniz dedi. Evet dedim. Pek de hamileye benzemiyorsunuz ama tahmin ettim tuttu cihazdan geçmeyin dedi. demek ki tanımayan birine göre çok da hamile gibi durmuyorum. Bu iyi haber en azından şimdilik

sende kendıen acı cektırmek ıcın yaşıon:)) ne bakıosun delıge o anda:))))
ay ben bugünde oguruyorum neysekı esım nektarın almıştı hemen ona başvuruyorum.. ıyı geliyor vallahı..

evet emzirmek dünyanın en güzel duygusu ama ınsallah sızınkıler catlamazz.. ben cok cekmıstım
ağlıyordum ya resmen.. yelpaze tutuyordu yanımdakıler bana .. mahfoluyordummm

kremler ıse yaramamıştı

zaf zeytınyagını kızdırıp soğuttuktan sonra uçlarına suruceksın o cok ıyı gelıo .. ama tabı ılk günler o bıle kar etmemıstı bana
sonra onunla bıraz deva bulmsutumm

psikopatlık ruhumda var annem illa o deliğe bakıcam sonrada görüyorum ebeminkini töbe töbe aral'ınıda öp yerine

nefret ediyorum kuşum bu evden taşınmassak gider babamlarda büyütürüm bebeğide o derece :26:

canım benimde midemde hamilelik öncesinden sorun vardı o yüzden çok yanmalar oluyor doktor bana gaviskon şurup verdi ama sende çok yoksa soğuk sütte rahatlatıyor...

canım benimde midemde hamilelik öncesinden sorun vardı o yüzden çok yanmalar oluyor doktor bana gaviskon şurup verdi ama sende çok yoksa soğuk sütte rahatlatıyor...

sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz.benim midem de normalde sıkıntılıdır yanma,eğrı,ekşime hepsini yaşarım.haftasonu soğuk sütü deneyip,geçmezse pazartesi doktorumu arayıp ilaç istemek mantıklısı olacak galiba

merhaba hepinize canlar iki gündür şöyle bi okuyup çıkıyorum ben çok kötü bulantı ve kusma yaşamadım bu hamileliğimde çok şükür ama bi baş ağrısı üç gün sürermi ya sersem tavuk gibi hissediyorum kendimi hala devam ediyo minosette fayda etmiyo neyse emzirmeden bahsetmişsiniz bende iki çocuk emzirdim ilkini bende biraz zorlandım ama çabuk iyileşmenin yolunu buldum doktorum sağolsun bana farklı bi ilaç verdi kızlar evicap vitamin kapsülleri içinde sıvı olan şeffaf kapsüller olurya iğneyle delip içindeki sıvıyı sürüyorsun onun sayesinde kısa sürede iyileşti bir sene emzirdim ikinciye hamile kalınca kesmek zorunda kaldım ikinciyi birbuçuk sene emzirdim baktım sabahları emzik niyetine kullanılıyorum onuda öyle kestim yoksa iki yaşına kadar emzirmek gerektiği söyleniyor ha bide ikinci bebeyimde çatlak olmadan kullandım ve çok hafif bi şekilde atlattık şiddetle tavsiye ediyorum kızlar drunuza danışın isterseniz ama vitamin haplarının ne zararı olucakki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…