2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Off yaa yine siz iyisiniz,bizim ev 3 oda 100m2 biri bizim odams (ezgi'nin beşiği rahatlıkla sığıyor)
biri Kaan'ın odası,diğeride salon..Çocuklar küçükken neyse de büyyünce yetmez bize bu evAma çatıyı da dubleks yapabiliz ilerde bakalım artık:26:

inşallah en kısa zamanda siz de alırsınız canım, kiraya giden para çöpe gidiyor resmen.
haftaya pazartesi salı çarşamba okuldayım nasıl olacak bilmiyorum ama sonunda dediğin gibi mis gibi olacak:)

cnm sıze nerden baksan artı 1 oda şartttt

senın delıkanlı yarın bıgun okula baslıcak dersıdır fln.. kendıne aıt bı yaşam alanı olması gerekiyor

inşallah cnm Allah hepımızıın gönlüne gore versın.. rahat huzurlu olalım hep beraber

hay allah yaaa
geçmiş olsun kuzum
hasta olmasın da gerisi hallediliyo...

ayyy çok fena yaa :18: korkmaya başladım ama vardır bi formülü yaa
araştırmak lazım, hatta bak aklımda biyerden kalmış ayva çekirdeğini suya koyup kremleşince sürmek ii geliyo diye
belki denemişindir canım, inşallah bu defa hiç acı çekmezsin

inşallah kolay doğumlar, kolay emzirmeler nasibolur hepimize

aminnn hayatımmm aminnnnnn...

haklısın sende 2 çocuk bi karnındaki kuzucuuk epeeyce zorlanıyo olmalısınnn işin çok zor ben senin yerinde olucam varyaa 50 parçaya bölünsemde yetişememm takdir ediyorum seni helal olsun valla..ben ne işim var ne gücüm bi ev bi kocam ona bile yetişemiyorum biliyomusun napıp yetişemiyosun de hiçbişey yapmadığım için plan yok bişey yok ot gibi yaşayıp gidiyorum.bebek olunca daha düzene oturturum işleri diye umut ediyorum sadece..
bizim ev 3+1 ve 160 metre kare temizlik yapmak içimden gelmiyo varya odalar kullanılmadığı halde toz oluyo bizim neyimize koca ev ya :26::26: giriş kat ev yeni ama rutubet yapıyo giriş olduğu için.bu evde bebek büyütmek lohusa olmak en son isticeğim şey eve gidince psikolojik kusuyorum sırf sevmediğim için evi.kurtulsam bi an önce

Cemrednz Evet cano bize geniş bi ev şart ve bi dadı bi aşçı bir de yardımcıçoook mu masraflı oldum yoksaaa

Essela teşekkür ederim bebeim yaa hasta değil olsa halsiz olurdu,belkide camlar fln açık rüzgar çarptı üşüttü ondan istifra etti:44:

resmine bittimmmmmm Allah banada böyle tatlıı tombiş yanaklıı bi kız versinnnnn resminizi çıakrtıp bütün gün size bakıcam kızım seninkine benzesin ahah

kk_bayansu

canım yaaa gecmıs olsunnn umarım sadece diştir.. kıyamam ben onaaa

sağol kuzum

Sorma cano yaaa,ben de evimin bulunduğu mahalleyi sevmiyorum..Dışarı çıkmak gelmiyor içimden,zaten ev gezmesini oldum olası sevemedim,komşuluğum berbattırZaten bir tane yaşıma uygun kafa dengi yok buralarda offf of anlıcann

Bebek yokken ben de sallamıyodum hiç bişeyi,1 oldu 2'ye ,2 oldu 3'e,3 olunca 4'e bölünücem,eee meeeccbuuuurr

resmine bittimmmmmm Allah banada böyle tatlıı tombiş yanaklıı bi kız versinnnnn resminizi çıakrtıp bütün gün size bakıcam kızım seninkine benzesin ahah

ayyyy kuzuuumm,çok teşekkür ederis gizo teyzoşuu

Ya kızlar saclarım bembeyaz dipler çıktı diğer boyalı yerlerin de rengi iyice aktı boyanmalı miyim

ay canımm duygularıma tercüman oluyorsun vallaaa
her yemek yaptığımda sırtım cok ıkötu ağrıyor seneler on ce kaza gecırmıstık ondan kalma
o kdr yarım kaldım kı .. sureklı bu agrı ıle yaşıyorum.. dinlenmeden gecmıyor
her yemek yaptığımda keşke bı kadınım olsa haftada bı gelse bıle yeter dıyorummm

bıze şartttt.. cunku ben cocugumla cokk ılgılenen bırıyım faalıeyetler oyunlar benden sorulur
komşularım arkadaşlarım hayran o konuda bana
bana gelen çocuk evıne gerı gıtmek ıstemıyor :)
ama ıkıncı olunca yapamam... tek basına takılr garıbım :)))
bırı olsa hep çocuklarımla ılgılensemmmmm

Ya kızlar saclarım bembeyaz dipler çıktı diğer boyalı yerlerin de rengi iyice aktı boyanmalı miyim

Yawf sanatçılar hep boyuyor hamileyken ama bu bir çelişki bazıları boya diyor bazıları boyama..doktoruna sorsan??

Dimi yaa çok ii fikir di bu hayata geçirmek lazım
Neyse kızlar size doyum olmuyor,daha çamaşır toplayıp,yemek yapıcam
öpüldünüsss

Bende kimseyi tanımıyorum üsküdardan zaten nefret ediyorum bağnaz insanlarla dolu.sokağa bi giriyorum insan görmemiş gibi bütün sokak camda hep zaten bön bön bakıyolar yaşlısı genci.taksiden iniyorum eve girene kadar bakcaz diye boyunları kopuyo elimdeki poşetlere kadar bakıyolar ya 7/24 kapı önü tayfası oldukları için.hiç haz etmiyorum üsküdardan.gözünü sevdiğimin maltepesi idealtepesii :26:

ayyyy kuzuuumm,çok teşekkür ederis gizo teyzoşuu

ısır o tombiş yanağını lütfenn :)

gizem bugün rahatsın
amaan stajersin zaten azcık kaytarsan bişi olmaz
0 tl ye çalışmak kolay değil

cnm bitkiselle boyatabılırsın... ama bılmıyorum yınede sor dr una

ben aralda 7. ayında röfle attırmıştım röfle 1 cm geriden başlayıp boyanıyor ya bırde..

Örfler de yaptırmamam bi kere yaptırdım saclarım cok ince Telli olduğu icin çokluk yıprandı bakalım Dr ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…