Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aneaaaammmmmmm
ayyy cok zor beee...
valla ev bnm degıl kıracıyım keşke bnm olaydıda kırıp dokup ıstedıgım tadılatı yaptıraydım
tey teyyy
olsun cnm doğumda mislerr gıbı olcak evın ohhh rahat edıceksın,
Allah kolaylık versın
Off yaa yine siz iyisiniz,bizim ev 3 oda 100m2 biri bizim odams (ezgi'nin beşiği rahatlıkla sığıyor)
biri Kaan'ın odası,diğeride salon..Çocuklar küçükken neyse de büyyünce yetmez bize bu evAma çatıyı da dubleks yapabiliz ilerde bakalım artık:26:
hay allah yaaaslm kızlar..Bugün ne keyif kaldı bende ne hal..
Ezgi'yi öğlen uykusuna yatırmıştım 10 dk sonra ağlamaya başladı
bir baktım heryere kusmuş..üstü başı,saçı yüzü,yastıkları vs...
yatağına geçmiş,yastıklarına işlemiş..önce onu yıkadım sonra da herşeyi
Neden kustu acaba yaa,inşallah hasta değildir:26:
Diş çıkarıyor sanırım
ayyy çok fena yaa :18: korkmaya başladım ama vardır bi formülü yaavalla kızlar goguslerden bahsedılmışş
once kendım ıcın (bu konuda cokkkkkkkkkkkkk cekmış bırıyım cunku)
sonra sızler ıcın en cok meme ucu çatlaklarının olmamasına ve rahat doğum gecırmenıze dua edıyorum
cok zor cokkkk
doğurmak ne kı yaaa 1,5 ay meme ucum çatlak ağlaya ağlaya gözyaşlarım aralın yüzüne damlaya damlaya emzırdım
uyanmaya başlıyordu korkudan napıcagımı şaşırıyorudum...
cunku ınanılmaz acı cektım emzırırken
eve almadığımız krem karbonat saf zeytınyagı kalmadı....
hcı ama hcı bısey fayda etmedı
cok korkuyorum bunda da cnm acıyacak dıye.
,Allah yardımcımzı olsun
nasıl aglıyorudm yaa gece gece eşım gıdıp gogus pompası almıştı..
sılıkon meme ucu bıle denedım
ama afedersınız essek gıbı o acıyı cektım 1,5 ay
evet canım Allahıma çok şükürrrrr emzırdım hemde cok ıyı emıyordu..
1 yaşına kadar dolu dolu emdi..
cok cok cok cok cok güzel bır duyguuuuuuuuuu
Rabbımmm ne olur bağrı yanan her kadına tattır bu duyguyu....
teşekkürler gizemcim..Evet diş çıkarırken olur canım byle şeyler..
haklısın çocuk sonuçta nelerini gördüm ben onların da hamişlik aşırı stres yapıyor bende bazı sıcak,bunaltıcı ve herşeyin üstüste geldiği günlerde54:
Cemrednz Evet cano bize geniş bi ev şart ve bi dadı bi aşçı bir de yardımcıçoook mu masraflı oldum yoksaaa
Essela teşekkür ederim bebeim yaa hasta değil olsa halsiz olurdu,belkide camlar fln açık rüzgar çarptı üşüttü ondan istifra etti:44:
kk_bayansu
canım yaaa gecmıs olsunnn umarım sadece diştir.. kıyamam ben onaaa
aminnn hayatımmm aminnnnnn...
haklısın sende 2 çocuk bi karnındaki kuzucuuk epeeyce zorlanıyo olmalısınnn işin çok zor ben senin yerinde olucam varyaa 50 parçaya bölünsemde yetişememm takdir ediyorum seni helal olsun valla..ben ne işim var ne gücüm bi ev bi kocam ona bile yetişemiyorum biliyomusun napıp yetişemiyosun de hiçbişey yapmadığım için plan yok bişey yok ot gibi yaşayıp gidiyorum.bebek olunca daha düzene oturturum işleri diye umut ediyorum sadece..
bizim ev 3+1 ve 160 metre kare temizlik yapmak içimden gelmiyo varya odalar kullanılmadığı halde toz oluyo bizim neyimize koca ev ya :26::26: giriş kat ev yeni ama rutubet yapıyo giriş olduğu için.bu evde bebek büyütmek lohusa olmak en son isticeğim şey eve gidince psikolojik kusuyorum sırf sevmediğim için evi.kurtulsam bi an önce
resmine bittimmmmmm Allah banada böyle tatlıı tombiş yanaklıı bi kız versinnnnn resminizi çıakrtıp bütün gün size bakıcam kızım seninkine benzesin ahah
Cemrednz Evet cano bize geniş bi ev şart ve bi dadı bi aşçı bir de yardımcıçoook mu masraflı oldum yoksaaa
Essela teşekkür ederim bebeim yaa hasta değil olsa halsiz olurdu,belkide camlar fln açık rüzgar çarptı üşüttü ondan istifra etti:44:
Ya kızlar saclarım bembeyaz dipler çıktı diğer boyalı yerlerin de rengi iyice aktı boyanmalı miyim
ay canımm duygularıma tercüman oluyorsun vallaaa
her yemek yaptığımda sırtım cok ıkötu ağrıyor seneler on ce kaza gecırmıstık ondan kalma
o kdr yarım kaldım kı .. sureklı bu agrı ıle yaşıyorum.. dinlenmeden gecmıyor
her yemek yaptığımda keşke bı kadınım olsa haftada bı gelse bıle yeter dıyorummm
bıze şartttt.. cunku ben cocugumla cokk ılgılenen bırıyım faalıeyetler oyunlar benden sorulur
komşularım arkadaşlarım hayran o konuda bana
bana gelen çocuk evıne gerı gıtmek ıstemıyor :)
ama ıkıncı olunca yapamam... tek basına takılr garıbım :)))
bırı olsa hep çocuklarımla ılgılensemmmmm
sağol kuzum
Sorma cano yaaa,ben de evimin bulunduğu mahalleyi sevmiyorum..Dışarı çıkmak gelmiyor içimden,zaten ev gezmesini oldum olası sevemedim,komşuluğum berbattırZaten bir tane yaşıma uygun kafa dengi yok buralarda offf of anlıcann
Bebek yokken ben de sallamıyodum hiç bişeyi,1 oldu 2'ye ,2 oldu 3'e,3 olunca 4'e bölünücem,eee meeeccbuuuurr
ayyyy kuzuuumm,çok teşekkür ederis gizo teyzoşuu
Doktoruma sorucam da hep acil gidiyoruz maalesef soramiyorum
Ya kızlar saclarım bembeyaz dipler çıktı diğer boyalı yerlerin de rengi iyice aktı boyanmalı miyim