- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
cemredeniz sen göbüş fotomdan tahmin etmiştin :) Doğru çıktı wallahi :)
Usg resmini eklermisinnn elifcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cemredeniz sen göbüş fotomdan tahmin etmiştin :) Doğru çıktı wallahi :)
Ya kızlar saclarım bembeyaz dipler çıktı diğer boyalı yerlerin de rengi iyice aktı boyanmalı miyim
ay bi adam var ayakçı tamammııı muhaberat diye geçiyo adı hem getir götüre bakıyo hem çay çorba işlerine bakıyo hemde ufak tefek fatura işlerine bakıyo.bize yüklüyo işi dosyaları gidiyo neyse 1 oldu 2 oldu bide gelip gidip ben ezilenlerin yanındayım sizin yanınızdayım yani diyo gülüyo bende susamam öyle bi huyum yok ayy dediimm bizi 1 ay ezsen noluuur ezmesen nolur yolda görsem bidaha tanımam sizi ama allah size kolaylık versin burdaa hep ezilceksiniz dedim en sonunda bi kaldı dondu herif beni saf aptal bişey sandı heralde çok sinirimm bozuldu asla kimseye demiceğim bi laf ettim haketmemişmi sizcee?
Usg resmini eklermisinnn elifcim
17. haftamıza geldik ve minişimizin erkek olduğunu öğrendik..önce oturuyordu ağa gibi, göstermedi popişini..daha sonra bir açtı ki anaaa ne görelim ahan da bamyası orada eşim soruyor doktora acaba değişir mi diye..doktor yüzde yüz erkek deyince nasıl göbek attı anlatamam..ah bu erkeklerin erkek sevdası neyse..sağlıkla sıhhatle gelsin, ben başka bir şey dilemem..
Kızlarrr kızım oluyorrr :))))) Doktor kesin dedi .
Yudum yudum su veya soğuk süt iç canım ve yemek yedikten sonra yatma. Benim 2. aydan bu yana reflü gibi oldu, bu önlemler tamamen geçirmese de biraz rahatlatıyor.kızlar slm;
bendede sağ göğüste kaşıntı oluyor hatta kanlanana kadar kaşıyorum genelde
bende iştahım niye açıldı neden doymuyorum diye düşünüyordum birkaç gündür sanırım elevit ten kaynaklanıyor
size bir sorum olacak benim bulantılarım baya azaldı ama şimdide midemde yanma ,ekşime yaşıyorum çok rahatsız ediyor sizlerde de var mı ? :44::44: yaşayan varsa çözüm önerisi olan var mı ? ne çok sordum
Yudum yudum su veya soğuk süt iç canım ve yemek yedikten sonra yatma. Benim 2. aydan bu yana reflü gibi oldu, bu önlemler tamamen geçirmese de biraz rahatlatıyor.
ticket var canımmm burda capıtolde ne istersem onu yiyorumm :)
slm kızlar..Bugün ne keyif kaldı bende ne hal..
Ezgi'yi öğlen uykusuna yatırmıştım 10 dk sonra ağlamaya başladı
bir baktım heryere kusmuş..üstü başı,saçı yüzü,yastıkları vs...
yatağına geçmiş,yastıklarına işlemiş..önce onu yıkadım sonra da herşeyi
Neden kustu acaba yaa,inşallah hasta değildir:26:
Diş çıkarıyor sanırım
valla kızlar goguslerden bahsedılmışş
once kendım ıcın (bu konuda cokkkkkkkkkkkkk cekmış bırıyım cunku)
sonra sızler ıcın en cok meme ucu çatlaklarının olmamasına ve rahat doğum gecırmenıze dua edıyorum
cok zor cokkkk
doğurmak ne kı yaaa 1,5 ay meme ucum çatlak ağlaya ağlaya gözyaşlarım aralın yüzüne damlaya damlaya emzırdım
uyanmaya başlıyordu korkudan napıcagımı şaşırıyorudum...
cunku ınanılmaz acı cektım emzırırken
eve almadığımız krem karbonat saf zeytınyagı kalmadı....
hcı ama hcı bısey fayda etmedı
cok korkuyorum bunda da cnm acıyacak dıye.
,Allah yardımcımzı olsun
nasıl aglıyorudm yaa gece gece eşım gıdıp gogus pompası almıştı..
sılıkon meme ucu bıle denedım
ama afedersınız essek gıbı o acıyı cektım 1,5 ay
biz ekim kasım gibi taşıncaz inş herşey daha kolay olucak benim için umarımmmmmmm Aminnnnnnnnnn :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun cok öğürdüm yaaa
karnımda aç degıl..
ozellıkle mıdesı hala bulananlara soruyorum ..
ne gıbı durumlarda öğürüyorsunuz?
ben hızlıca kalktıgımdA YADA yurudugumde
yada aralı yıkarken kuvete fln egılıyorm ya
yada wc de kucuk abdestımı yaptıktan sonra ble oguruyorummm
yemeklerden ve kokulardan rahatsızlığım yok çok şükür.. artık soğan bıle kavuruyorum ama
bu gıbı şeyler devam edıyor hala :44::44::44:
Rica ederim canım. Valla yatak sürekli beni de çağırıyorteşekkür ederim canım söylediklerini deneyeceğim,malesef yemekten sonra özellikle akşam beş dakikada olsa yatıyorum(sanki diğer yemeklerde işyerinde nasıl yatacaksam ) ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
ohhhhhhhh kebapppppppppp
geçmiş olsun miniğine inş. hasta değildir
canm yaaa dün oturdum netten doğum hikayleri okudum birden bunalıma girdim kötüleride denk geldi malesef birinde tıpkı bahsettiğin durumu okudum kızcağız diyo ki doğum ne ki emzirmeyi görün ağladım aylarca ya neler öğreniyoruz yok mu bunun tedbiri çözümü :44:
yavruşum sen yeni taşınmadın mı daha yaaa sevemediniz mi o evi gerçi sen en baştan hiç istemiyodun ya
canm ben çok şükür aman aman bulantılar yaşamadım ama oldu hassasiyetim tabi bende de sabah malup işe gelirken boğazımda ki en ufak bir tükürük bile beni mahvediyo öğür öğür kusturana kadar bırakmıyo bide o anda lavobonun deliğine bakıyorum ya manyak gibi o zamanda içim dışıma çıkıyo offf yaaaaaaaaaaaa
sende kendıen acı cektırmek ıcın yaşıon:)) ne bakıosun delıge o anda:))))
ay ben bugünde oguruyorum neysekı esım nektarın almıştı hemen ona başvuruyorum.. ıyı geliyor vallahı..
evet emzirmek dünyanın en güzel duygusu ama ınsallah sızınkıler catlamazz.. ben cok cekmıstım
ağlıyordum ya resmen.. yelpaze tutuyordu yanımdakıler bana .. mahfoluyordummm
kremler ıse yaramamıştı
zaf zeytınyagını kızdırıp soğuttuktan sonra uçlarına suruceksın o cok ıyı gelıo .. ama tabı ılk günler o bıle kar etmemıstı bana
sonra onunla bıraz deva bulmsutumm
ohhhhhhhh kebapppppppppp
geçmiş olsun miniğine inş. hasta değildir
canm yaaa dün oturdum netten doğum hikayleri okudum birden bunalıma girdim kötüleride denk geldi malesef birinde tıpkı bahsettiğin durumu okudum kızcağız diyo ki doğum ne ki emzirmeyi görün ağladım aylarca ya neler öğreniyoruz yok mu bunun tedbiri çözümü :44:
yavruşum sen yeni taşınmadın mı daha yaaa sevemediniz mi o evi gerçi sen en baştan hiç istemiyodun ya
canm ben çok şükür aman aman bulantılar yaşamadım ama oldu hassasiyetim tabi bende de sabah malup işe gelirken boğazımda ki en ufak bir tükürük bile beni mahvediyo öğür öğür kusturana kadar bırakmıyo bide o anda lavobonun deliğine bakıyorum ya manyak gibi o zamanda içim dışıma çıkıyo offf yaaaaaaaaaaaa
teşekkür ederim canım söylediklerini deneyeceğim,malesef yemekten sonra özellikle akşam beş dakikada olsa yatıyorum(sanki diğer yemeklerde işyerinde nasıl yatacaksam ) ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
canım benimde midemde hamilelik öncesinden sorun vardı o yüzden çok yanmalar oluyor doktor bana gaviskon şurup verdi ama sende çok yoksa soğuk sütte rahatlatıyor...
nefret ediyorum kuşum bu evden taşınmassak gider babamlarda büyütürüm bebeğide o derece :26:
merhaba hepinize canlar iki gündür şöyle bi okuyup çıkıyorum ben çok kötü bulantı ve kusma yaşamadım bu hamileliğimde çok şükür ama bi baş ağrısı üç gün sürermi ya sersem tavuk gibi hissediyorum kendimi hala devam ediyo minosette fayda etmiyo neyse emzirmeden bahsetmişsiniz bende iki çocuk emzirdim ilkini bende biraz zorlandım ama çabuk iyileşmenin yolunu buldum doktorum sağolsun bana farklı bi ilaç verdi kızlar evicap vitamin kapsülleri içinde sıvı olan şeffaf kapsüller olurya iğneyle delip içindeki sıvıyı sürüyorsun onun sayesinde kısa sürede iyileşti bir sene emzirdim ikinciye hamile kalınca kesmek zorunda kaldım ikinciyi birbuçuk sene emzirdim baktım sabahları emzik niyetine kullanılıyorum onuda öyle kestim yoksa iki yaşına kadar emzirmek gerektiği söyleniyor ha bide ikinci bebeyimde çatlak olmadan kullandım ve çok hafif bi şekilde atlattık şiddetle tavsiye ediyorum kızlar drunuza danışın isterseniz ama vitamin haplarının ne zararı olucakkisende kendıen acı cektırmek ıcın yaşıon:)) ne bakıosun delıge o anda:))))
ay ben bugünde oguruyorum neysekı esım nektarın almıştı hemen ona başvuruyorum.. ıyı geliyor vallahı..
evet emzirmek dünyanın en güzel duygusu ama ınsallah sızınkıler catlamazz.. ben cok cekmıstım
ağlıyordum ya resmen.. yelpaze tutuyordu yanımdakıler bana .. mahfoluyordummm
kremler ıse yaramamıştı
zaf zeytınyagını kızdırıp soğuttuktan sonra uçlarına suruceksın o cok ıyı gelıo .. ama tabı ılk günler o bıle kar etmemıstı bana
sonra onunla bıraz deva bulmsutumm