2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ben dün doktora gittim 16+2'dim 4 lü tarama istedi doktorum kan verdim pzt. alıcam sonucu
16-18.haftalarda yapılıyor galiba

bana realdeki görevli ikili testimi yaptırdığım gün ne oldu kolunuza diye sormuştu ve 4lü testi mutlaka yaptırın demişti :)))

bende fark ediliyorum artık okul arkadaşlarım soruyor :))

evicap ı bende kullandım canım bı nebze ıyı gelmıstı .. ama o devreyı acıyla gecırdım ben
kapsullerı iğneyle paylatıp suruyorsun ..
ben hemen ılk günden evıcap alıcam zeyntınyagımı hazır edıcem o derece korkuyorum

öldüm bittiiimmm temizlik yaptımmmm çamaşırları topladımmm 5 makina çamaşır yıkandı onları astımm biraz dinlenip duş alıcam.akşam hava serinleyincede koca bir dağ ütü yapıcammmmmmmmmmm

kızlar biraz önce doktordan geldik. 14 haftalık bebeğim 10 cm. olmuş doktor gelişimi iyi dedi. bu arada cinsiyetini de söyledi.küçük bi yanılma payı varmış ama büyük ihtimal kızmışş.. çoooook mutlu oldumm. merka edenlerde biran önce öğrenir inşallah. önce sağlıklı sonra içinizden geçen olsun inşallah

Ben istanbul dışında oturuyorum. Edirne'de. Doktorumu yeni değiştirdim. Ankara Bayındır'dan gelmiş yeni bir doktor, adı Ünal Eren. Oradaki referanslarını alınca hemen ona gittim. Hem renkli ultrasonla bakıyor hem de çok ilgileniyor..

Tebrik ederimmm

Önce saglık evet cnm :)

bu arada doktor ikili testimin sonuçlarına bakarak üçlü teste gerek yok dedi ama MSAFP testi istedi. bu testi ben duymamıştım bebeğin doğuştan felçli olup olmadığı anlaşılıyrmuş. aranızda bu testi yaptıran var mı???

öldüm bittiiimmm temizlik yaptımmmm çamaşırları topladımmm 5 makina çamaşır yıkandı onları astımm biraz dinlenip duş alıcam.akşam hava serinleyincede koca bir dağ ütü yapıcammmmmmmmmmm

OUUUUUU hamarattt .. bende cok yorgunummm sormayın yaptığım işlerii
aralı havuza indirdim geberdim yaa cok sıcaktı .. zor çıkardım vallaa..
yeme yedık babamız geldı vs. derken pazara gıdıcez yığıldık kaldık..
nektarınler karpuzlar kayısılar benı beklıo pazarda ama gıdemıyorummmmm

sana afferın gızooo ama cok yorma kendını

4lu test yaptırilarak bu degere bakılıyor, sonuclar değerlendiriliyor. Yani 3 lu atlanip dogrudan 4lu ye yollayacak seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…