2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kese 1 cm olunca kalp atışı duyuluyormuş kac mm senın kesen gunde 1 mm buyuyormuş.hesapla bence ona göre git.sonra 1 hafta daha bekleme boşuna ondan sonrakı pazartesi falan gitsen daha iyi olur bence

canım çok teşekkür ediyorum bilgi için kese 5.5 mm di canım bir hesaplıyayım ona göre geç randevu alayım dediğin gibi

gününüz geçtimi

benim aile hekimim sürekli verioyodu

gebe kalınca kadın doğum dr um da yazdı ben içiyorum vücüudunun kana ihitiyacı var ama ya

gününüz geçmiş madem dr a gidin bence hatta sağlık ocağına kan verin

günaydım canımmmm

ohh ne güzel afiyet olsun.... zamanla geçer canım bende eskiye göre daha iyiyim bünye alışıyor sanırım... bende haftaya kadar geçsin diye dua ediyorum duam kabul oluyor şşükür :) okula gidicem pazartesinden itibaren.... bende dün ilk kez düzgün bir yemek pişirdim 10 gündür kopmuştum benim eşim in mutfakla pek ilgisi yok :)) annesini çağrmış bi dee :)))

Arkadaslar bisey sorucam cok kafam karisik ilk bhcg 70 idi 3 gun sonra 300 oldu ama dun kendi kendime kasindim bi daha baktirdim 9500 sanki cok artmamis sizce nasil
Iki gunde bir katlansa hesabima gore 30000 lerde olmasi gerekiyo usg baktik kese var bebek yok daha
Yarin bi daha kan vericem ins yukseliyodur

gunaydınnnnnnnnn arkadaşlarrrr :)
ne güzel güneşli birgun
inşallah bizler içinde aynı olur..

bnm bugun mide bulandı yataktan kalkarken
amann dedim başlıyor muuuuu inşallah başlamaz mide bulantm
cok tırsıyorum bu durumdan . oğlumda cok cekmıştım

neysee şimdi daha bişey yemedim kahvaltı yapıcam
hepinizi opuyorum
geçmişi okuyamadım şöyle bi göz atayım

sağol canım benım de eşimin ilgisi yoktu ama bana çaktırmıyormuş meğer maşallahı var. malesef biz ailemizden uzaktayız. gelelım mı dediler ama daha ilk günden insanları düzeninden etmeyeyım dedim. ama kayınvalıdem haftaya gelecek sanırım ben de bugun kararlıyım eve bir el atayım diyorum alah izin verirse cumartesiye enerjik olmam lazım miniğimle tanışıcaz inşallah.

bence kafanı çok karıştırma doktorun demedi mi haftaya gel falan diye kaç haftalıksın ona göre çağırması lazımdı. 7. haftada kalp atışı için çağırıyorlar

evet haklsın aslında benim geçen hafta buğün 12.800 dü

Dedi ayin 20 si gibi gel dedin kalp atisina da bakariz dedi ama bundan onceki gebeligimde 8. Haftada kalbi durmustu o yuzden cok tedirginim[/QUOTE]

canım zor ama olumlu düşünmeye çalış hepimizde var o tedirginlik karıştırdıkça inan daha çok yıpranıyoruz Allahım hepimizin yardımcısı olsun. dua edip beklıyoruz çok şey bilince de bazen iyi olmuyor (kendi adıma)stres yapıyorum eğer yapabiliyorsan sakınce bekle 9 gun kalmış. allah bu kez bebeğini sana bağışlasın canım

Dedi ayin 20 si gibi gel dedin kalp atisina da bakariz dedi ama bundan onceki gebeligimde 8. Haftada kalbi durmustu o yuzden cok tedirginim

canım zor ama olumlu düşünmeye çalış hepimizde var o tedirginlik karıştırdıkça inan daha çok yıpranıyoruz Allahım hepimizin yardımcısı olsun. dua edip beklıyoruz çok şey bilince de bazen iyi olmuyor (kendi adıma)stres yapıyorum eğer yapabiliyorsan sakınce bekle 9 gun kalmış. allah bu kez bebeğini sana bağışlasın canım

ee onlarda baba olacaklar tabi kolay değil. daha bunlar ne ki. biz öğreneli neredeyse 3 hafta oldu ama hiç hayal kurmadık ondan bile korkuyorum şu pıt pıtları bir duysaydık beklıyoruz bakalım

Amin canim ya ins hayirlisiysa bu sefer bisey olmaz bolca dua etmek lazim

Dedi ayin 20 si gibi gel dedin kalp atisina da bakariz dedi ama bundan onceki gebeligimde 8. Haftada kalbi durmustu o yuzden cok tedirginim

ee onlarda baba olacaklar tabi kolay değil. daha bunlar ne ki. biz öğreneli neredeyse 3 hafta oldu ama hiç hayal kurmadık ondan bile korkuyorum şu pıt pıtları bir duysaydık beklıyoruz bakalım

aynen aynen benimde bebeğim karnımda öldü kan pıhtılaşmasından dr un olmamış bu deyişi hala kulaklarımda çok korkuyorum ma o gebelğimde şimdi hissettiklerimi hissetmedim inşşş miniklerimiz bizimledir....

evet canım sat aynı sanırım ben 11 martta yumurtladım benim 12.gün yumurtlarım :)))valla bilmiyorum ki yoo bebişim görünmedi 15inde gidicez bakalımmm

metionin nedir canım ?

galiba bende 17 martta yumurtladım tam emin değilim ama benim 19. gün falan oluyo:)) bende 15 gün sonra mı gitsem 20 gün sonra mı kararsızım acıkcası cnm

günaydıııııııııııın
arkadaşlar rahat olun hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz 2 güne bi test yapıyosunuz bak beni dahada çok heyecanlandırıyosunuz :)
daha 5 gün var adetime
geliyo işte bebişler kötü düşünmeyin çok araştırmayın şu 2 hafta bi geçsin oh dahada rahat edeceksiniz:)
Allahım hepimize yardımcı olsun mutlu mutlu alalım kuzularımızı bu aralıkta :)
bu arada kış bebeği daha rahat evi ısıttık mı tamam
yazın ne giydireceğini bilemiyorsun ince giydirsen üşür kalın giydirsen terler karşılıklı cam açsan ceryan yapar yaza ele gelmiş oluyor. oğlumda aralık doğumlu olduğu için biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…