2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar allahıma şükür keseyı gördüm bugun 5+1 de.
kalp atışları için 15 gun snra çağırdı.allahım hayırlısıyla birde kalp atışlarını ve bebeği görsek inşallah
darısı göremeyen arkadaşlarıma.

canım gözün aydın benimde 5+2 sata göre bende bu sabah kese yi gördüm haftaya perşembe çağırdı benide belki duyamayız ozaman ama bebişi görürüz inşallah darısı tüm arkadaşların başına

kızlar bu özel bölgenizde herhangi bir değişiklik var mı ????

bişi hissediyomusunuz

göztepe uçmuş canım, benim doktora taksiyle gidip gelsen daha ucuza gelir:KK1: eğer selimiye sana yakınsa orda da çok iyi bir erkek doktor var kuzenlerim hep ona gidiyordu eğer istersen adını adresini öğrenir veririm sana

yakınn canımmm ama erkek istemiyorum çekinirim benn :)

Canım devlet hastanesi mi bunu yapan ultrason fotosu falan vermedi mi?

Evet devlet hastanesi.ultrason fotosu verdi.benim anlamadığım bana kan testleri yapması gerkmiyomuydu.ben çok üşüyorum kansızım sanırım buna bile bakmadı.salı güü özele gitcem bakalım orda neler olcak

canım gözün aydın benimde 5+2 sata göre bende bu sabah kese yi gördüm haftaya perşembe çağırdı benide belki duyamayız ozaman ama bebişi görürüz inşallah darısı tüm arkadaşların başına

Canım senin de gözün aydın canım keseyi görmüşsün darısı bizlere:))

iyi akşamlar kızlar herkes iyi mi ? ben iyi değilim yine yemek yıyemedım bu saat oldu bıraktım artık kendimi. yiyorum çıkıyor. meyve yedim ozamn iyi gelıyor. bugun başım fır fır döndüü. işten eve gelınce uyumuşum. sizde de gaz varmı karnım çok şiş.

Allah yardımcın olsun canım.benim bulantım var ama çok degil az az sık yiyorum agzım boş durmuyo.ebe bana kraker ye migden bulanırsa demişti.sende öyle yap.sabah yataktan kalkmadan kraker yer ve biraz yatarsan bulantın fazla olmazmış.gaz sorunu bende de var sıkıntı veriyo sancı yapıyo

Bende yok canım bişey hissetmiyorum.

bende hissetmiyorum daha elimle biraz yokladım ağrı oldu azcık :)))))

bu arada skyangel benim dr umda tahlil yapmadı ama kan yapıcı şurup yazdı bir içimlik ben zaten içiyodum kaç aydır sağlık ocağında yaparlar yaaa

Allah yardımcın olsun canım.benim bulantım var ama çok degil az az sık yiyorum agzım boş durmuyo.ebe bana kraker ye migden bulanırsa demişti.sende öyle yap.sabah yataktan kalkmadan kraker yer ve biraz yatarsan bulantın fazla olmazmış.gaz sorunu bende de var sıkıntı veriyo sancı yapıyo

ilk hafatalar bende de çok vardıııı

bende hissetmiyorum daha elimle biraz yokladım ağrı oldu azcık :)))))

bu arada skyangel benim dr umda tahlil yapmadı ama kan yapıcı şurup yazdı bir içimlik ben zaten içiyodum kaç aydır sağlık ocağında yaparlar yaaa

Saglık ocagı doktorun yaması gerek dedi.bende kan şurubu içiyordum ilk gittiğim doktor verdi . Bu hafta gittiğim doktorda gerek yok içmene iki aylıkken içeceksin dedi. Niye verdi bu doktor diyede şaşırdı. Saglık ocagına sordum ordada aynısını dediler bıraktım bende

kese 1 cm olunca kalp atışı duyuluyormuş kac mm senın kesen gunde 1 mm buyuyormuş.hesapla bence ona göre git.sonra 1 hafta daha bekleme boşuna ondan sonrakı pazartesi falan gitsen daha iyi olur bence

merhaba hanımlar,cok uzun zaman oldu kk ya girmeyeli.
kısmet bugüneymiş demek ki.
bende bugun test yaptım ve sonuc pozitif cıktı.
suan biraz şaşkın biraz şoktayım.beklemedigimiz bir anda cıkıp gelivermiş melegimde meger haberim yokmus.
aralık ayı biraz bana soguk gibi gözüksede sizlerin yazdıklarını okuyunca birden heyecanlandım.
bu benim ikinci çocugum olucak inş.hayırlısıyla Allah ım tamamına erdirir insallah.
siz hemen kan testi yaptırmısmıydınız?bırkac gun gectıkten sonra yaptırayım istiyorum.
gec kalmam degılmı?

tebrik ederim darısı başımıza kaç gün gecikti adet
3 gun gecıktıkten sonra yaptım canım.

darısı tüm bebek bekleyenlere insallah.
bu benim ikinci hamileligim olucak kısmetse.
ilkinde cok strese girmiştim ,streslendıkce de bebegimin gelmesı uzamıstı.
buysa cok sasırttı bizi.hiç aklımızda yokken oldu birazcıkta.
ama işin sırrı sanırım kafaya takmadan işi oluruna bırakmak.yok yumurtlama günüymüş yok oymus buymus düşünmeyeceksın.
Allah ım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah.

tavsiyeleriniize uyucam.nedene kaiinatta neyin peşinden kovalarsak bizden kaçıyo elimizden geleni yapıp sonucu allaha bırakıp kafaya takmamamk en güzeli haklısınız

günaydıın anneler yepyeni bir güne merhabaa.
gece eşim saat 11 de içi boş poğaçalardan almış gelmiş. oh güzel güzel ...kokmayan. bir yedim karnımı doyurdumm bir de süt üzerine. öyle rahatladım kii. mideme iki lokma birşey girdi. sabahta yedim Allahım inşallah rahat gecer bugun diye dua ediyorum. evi de toplamam lazım artık bir haftadır mutfağa girmedim doğru düzgün. eşim yapıyor yemekleri sağolsun ama adama da temzilik yap diyemıyorum. kendi yemeğini yapıp yiyor. temiizlik işini de bıraksın dimi ama?

sizler iyisinizdir umarım bulantıları başlayan belirtileri devam eden anneler nasılsınzz

X