- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba bende 17 martta yumurtladım tam emin değilim ama benim 19. gün falan oluyo:)) bende 15 gün sonra mı gitsem 20 gün sonra mı kararsızım acıkcası cnm
merhaba hanımlar,cok uzun zaman oldu kk ya girmeyeli.
kısmet bugüneymiş demek ki.
bende bugun test yaptım ve sonuc pozitif cıktı.
suan biraz şaşkın biraz şoktayım.beklemedigimiz bir anda cıkıp gelivermiş melegimde meger haberim yokmus.
aralık ayı biraz bana soguk gibi gözüksede sizlerin yazdıklarını okuyunca birden heyecanlandım.
bu benim ikinci çocugum olucak inş.hayırlısıyla Allah ım tamamına erdirir insallah.
siz hemen kan testi yaptırmısmıydınız?bırkac gun gectıkten sonra yaptırayım istiyorum.
gec kalmam degılmı?
günaydıın anneler yepyeni bir güne merhabaa.
gece eşim saat 11 de içi boş poğaçalardan almış gelmiş. oh güzel güzel ...kokmayan. bir yedim karnımı doyurdumm bir de süt üzerine. öyle rahatladım kii. mideme iki lokma birşey girdi. sabahta yedim Allahım inşallah rahat gecer bugun diye dua ediyorum. evi de toplamam lazım artık bir haftadır mutfağa girmedim doğru düzgün. eşim yapıyor yemekleri sağolsun ama adama da temzilik yap diyemıyorum. kendi yemeğini yapıp yiyor. temiizlik işini de bıraksın dimi ama?
sizler iyisinizdir umarım bulantıları başlayan belirtileri devam eden anneler nasılsınzz
Günaydın canım senin adına çok sevindim.Bak sen söyleyince hatırladım bi arkadaşımda bulantısından dolayı içi boş poğaça yerdim diyodu. İnşallah bulantını hafifletir bu menün. Rahat ol temizlik falan halledilir sen iyi ol da. Canım sen kilo verdin mi malum yiyemiyosun bişey. Bide sütün dışında yiyebiliyosan kaşar peyniri de yiyebilirsin hem bol calsiyumda var hem kokmuyo gibi.
Arkadaslar bisey sorucam cok kafam karisik ilk bhcg 70 idi 3 gun sonra 300 oldu ama dun kendi kendime kasindim bi daha baktirdim 9500 sanki cok artmamis sizce nasil
Iki gunde bir katlansa hesabima gore 30000 lerde olmasi gerekiyo usg baktik kese var bebek yok daha
Yarin bi daha kan vericem ins yukseliyodur
gunaydınnnnnnnnn arkadaşlarrrr :)
ne güzel güneşli birgun
inşallah bizler içinde aynı olur..
bnm bugun mide bulandı yataktan kalkarken
amann dedim başlıyor muuuuu inşallah başlamaz mide bulantm
cok tırsıyorum bu durumdan . oğlumda cok cekmıştım
neysee şimdi daha bişey yemedim kahvaltı yapıcam
hepinizi opuyorum
geçmişi okuyamadım şöyle bi göz atayım
sağol canım benım de eşimin ilgisi yoktu ama bana çaktırmıyormuş meğer maşallahı var. malesef biz ailemizden uzaktayız. gelelım mı dediler ama daha ilk günden insanları düzeninden etmeyeyım dedim. ama kayınvalıdem haftaya gelecek sanırım ben de bugun kararlıyım eve bir el atayım diyorum alah izin verirse cumartesiye enerjik olmam lazım miniğimle tanışıcaz inşallah.
bence kafanı çok karıştırma doktorun demedi mi haftaya gel falan diye kaç haftalıksın ona göre çağırması lazımdı. 7. haftada kalp atışı için çağırıyorlar[/QUOTE
Dedi ayin 20 si gibi gel dedin kalp atisina da bakariz dedi ama bundan onceki gebeligimde 8. Haftada kalbi durmustu o yuzden cok tedirginim
Canım aklına kötü şeyler getirme inşallah bişey olmaz.İstersen yine de bir doktora görün bakalım
günaydınnnn herkeseeee güzel bi gün olsun herkes içinn
sağol canım bu poğaça bana iyi geldi. bir kılo vermişim. peynir en son pazartesi yedim. yumurtayı da gecen haftadan berı yemedım. bugun öğle yemeğine gidicem yemekhaneye yararlı bi yemek var umarım yiyebilirim. sen nasılsın ne durumdasın
çin takvimine baktınız mı inanmıyorum ama yinede baktım
eğer bu ay hamile kalırsam bi oğlan daha geliyo bi dahaki ay olursa kız
kayınvalidem duysa bu ay gelir aramızda yatardı :) deli gibi kız istiyo
tabi ben çok bozuluyorum bu duruma Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Arkadaslar bisey sorucam cok kafam karisik ilk bhcg 70 idi 3 gun sonra 300 oldu ama dun kendi kendime kasindim bi daha baktirdim 9500 sanki cok artmamis sizce nasil
Iki gunde bir katlansa hesabima gore 30000 lerde olmasi gerekiyo usg baktik kese var bebek yok daha
Yarin bi daha kan vericem ins yukseliyodur
evet ilkinde tutmuştu ama zaten %50 ihtimal var sonuçta ya kız ya erkek :)
o yüzden ben inanmıyorum
ama içimede bi oğlum daha olacakmış gibi geliyo
yada bu kız erkek muhabbetine gıcık olduğum için öyle şartlamışta olabilirim kendimi
sağol canım bu poğaça bana iyi geldi. bir kılo vermişim. peynir en son pazartesi yedim. yumurtayı da gecen haftadan berı yemedım. bugun öğle yemeğine gidicem yemekhaneye yararlı bi yemek var umarım yiyebilirim. sen nasılsın ne durumdasın
canım neden yaptırdı bence yaptırma daha kafanı karıştırırsın sadece kese görülmüş sonuçta bebek zaten daha gec gözüküyormuş.
kese rahım içindeyse sıkıntı yapma canım benim.ne zaman gördünüz keseyı.şüphe ediyorsan başka bir doktora daha gözük istersen.2 hekim onayı alırsan rahatlarsın belkide
merhaba kızlarrr agresif melek Allah kolaylık versin canım benimde bugune kadarrr pek birşeyim yok tu ama bu sabah itibariyle bulantılarım başlamış durumdaa özellikle yerken içerken cok fena oluyorumm kızlarr bu bulantı işi cok zor olucak galibaa
bide ben cok merakk ediyorumm yaaa acaba bebişlerimiz ne kadr büyüdülerrr off bende taaa 2 hafta sonra gitcemm