2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
evet ben de istanbuldayım canım ama avrupa yakasındayım, annemler anadolu yakasında

iyi bi doktor bulabildinmii daha önceden varmıydı yada sürekli doktorun benim hiç öyle sürekli bi doktorum olmadığı için deneyip görcem bikaç doktoru..araştırıyorum işte canımm..

iyi bi doktor bulabildinmii daha önceden varmıydı yada sürekli doktorun benim hiç öyle sürekli bi doktorum olmadığı için deneyip görcem bikaç doktoru..araştırıyorum işte canımm..

kadın doğum doktoruna ilk kez 3 ay önce gittim:) bebek düşünmeye başlayınca tahlilleri falan yaptırmıştım, sultangazide medical park'a gidiyorum doktorumdan memnunum yani 2 defadır gidiyorum düzgün birine benziyor:) umarım sonuna kadar devam ederiz

canııım medical park burda göztepede var cuma günü bu doktorla tanışıyım sevmessem medical park'a alırım bende iyi aklıma getirdin unutmuştum ben orayı fiyatlar çok uçukmu? az çok aynıdır heralde burdakiyle

kızlar allahıma şükür keseyı gördüm bugun 5+1 de.
kalp atışları için 15 gun snra çağırdı.allahım hayırlısıyla birde kalp atışlarını ve bebeği görsek inşallah
darısı göremeyen arkadaşlarıma.

sgk'lıya muayene ücreti 35 lira canım, hamilelikten önce yapılan testler de 250 tutmuştu, arkadaşım bahçelievlerdekine gitmişti 70 falan demişti muayene için, sanırım hastaneden hastaneye değişiyor ama yine de ara sor ona göre gidersin. çalıştığım için cumartesi falan gidebileyim diye özel istedim

Tebrikler canım.pıt pıtları da duyarsın inşallah.Ben salı gidiyorum.7+2 olcam pıt pıtları da duyarım inşallah.Senin sat kaçtı.Artık bi takvim yapabilirsin sanırım:))

benim gittiğimde özel ama bilmiyorum kararsızım tabiki..burdaki medicali arayıp soriym muayene ücretini seninki iyiymiş çünkü öyleyse burasıda düşünebilirimm

muayene 120 canım göztepede :)

canımm çok sevindimm darısı başımıza :)
5+1 derken sattan mı hesaplıyosunn ? yani adetin geçeli 6 gün oldu öylemi oluyo hiç anlamıyorumda şu işi :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar herkes iyi mi ? ben iyi değilim yine yemek yıyemedım bu saat oldu bıraktım artık kendimi. yiyorum çıkıyor. meyve yedim ozamn iyi gelıyor. bugun başım fır fır döndüü. işten eve gelınce uyumuşum. sizde de gaz varmı karnım çok şiş.

canımm çok sevindimm darısı başımıza :)
5+1 derken sattan mı hesaplıyosunn ? yani adetin geçeli 6 gün oldu öylemi oluyo hiç anlamıyorumda şu işi :)

ewet sattan hesaplayınca sat 6 mart.
hayır regli olsaydım 2 nisandan olacaktım.8 gun yani

meyve yemeye çalış canım barii :/ Allah kolaylık versin herkese..
bende hiçbişey yok valla herşeyi yiyorum içiyorum ara ara ağrı dışında bide bacak ağrım dışında bişey hissetmiyorumm :)

Slm canım biz iyiyiz. Olumsuz olmak istemem ama senin bulantılar ilk 3 ay bitmeden geçmeyecek gibi galiba. Bol bol meyve yemeye çalış o zaman canım hem vitaminli de.Kuru meyveler yesen o da iyi gelir belki.

meyve yemeye çalış canım barii :/ Allah kolaylık versin herkese..
bende hiçbişey yok valla herşeyi yiyorum içiyorum ara ara ağrı dışında bide bacak ağrım dışında bişey hissetmiyorumm :)

canım gecen hafta bende çok iyiydim ne olduysa bu hafta oldu başladı herşey. bugunlerın tadını cıkar endişe etme yiyebildiğini ye.

Slm canım biz iyiyiz. Olumsuz olmak istemem ama senin bulantılar ilk 3 ay bitmeden geçmeyecek gibi galiba. Bol bol meyve yemeye çalış o zaman canım hem vitaminli de.Kuru meyveler yesen o da iyi gelir belki.

sanırım öyle olacak canım ben normalde de hassas bir insanım kokulara karşı tahammülüm yoktu. böyle olacağımı tahmin ediyordum. dedim ya annem ben doğana kadar çekmiş. ee bizde çekmişiz annemıze:)idare edicez.eğer haftayada böyle devam ederse rapor almayı palnlıyorum. ama raporda nereye kadar çalışanın işi zor.

Benim annemde yaşamış bulantı ama bende yok aslında midem rahat değil ama kusmuyorum az ve sık yiyorum. Çalışmak gerçkten zor beni de yol çok fena yapıyo ama raporla da nereye kadar.Şu okul bitse bi haziranda rapor alcam ben.

muayene 120 canım göztepede :)

göztepe uçmuş canım, benim doktora taksiyle gidip gelsen daha ucuza gelir eğer selimiye sana yakınsa orda da çok iyi bir erkek doktor var kuzenlerim hep ona gidiyordu eğer istersen adını adresini öğrenir veririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…