kızlar allahıma şükür keseyı gördüm bugun 5+1 de.
kalp atışları için 15 gun snra çağırdı.allahım hayırlısıyla birde kalp atışlarını ve bebeği görsek inşallah
darısı göremeyen arkadaşlarıma.
Slm canım biz iyiyiz. Olumsuz olmak istemem ama senin bulantılar ilk 3 ay bitmeden geçmeyecek gibi galiba. Bol bol meyve yemeye çalış o zaman canım hem vitaminli de.Kuru meyveler yesen o da iyi gelir belki.
göztepe uçmuş canım, benim doktora taksiyle gidip gelsen daha ucuza gelireğer selimiye sana yakınsa orda da çok iyi bir erkek doktor var kuzenlerim hep ona gidiyordu eğer istersen adını adresini öğrenir veririm sana
Canım devlet hastanesi mi bunu yapan ultrason fotosu falan vermedi mi?
canım gözün aydın benimde 5+2 sata göre bende bu sabah kese yi gördüm haftaya perşembe çağırdı benide belki duyamayız ozaman ama bebişi görürüz inşallah darısı tüm arkadaşların başına
kızlar bu özel bölgenizde herhangi bir değişiklik var mı ????
bişi hissediyomusunuz
bişi hissediyomusunuz
iyi akşamlar kızlar herkes iyi mi ? ben iyi değilim yine yemek yıyemedım bu saat oldu bıraktım artık kendimi. yiyorum çıkıyor. meyve yedim ozamn iyi gelıyor. bugun başım fır fır döndüü. işten eve gelınce uyumuşum. sizde de gaz varmı karnım çok şiş.
Bende yok canım bişey hissetmiyorum.
Allah yardımcın olsun canım.benim bulantım var ama çok degil az az sık yiyorum agzım boş durmuyo.ebe bana kraker ye migden bulanırsa demişti.sende öyle yap.sabah yataktan kalkmadan kraker yer ve biraz yatarsan bulantın fazla olmazmış.gaz sorunu bende de var sıkıntı veriyo sancı yapıyo
bende hissetmiyorum daha elimle biraz yokladım ağrı oldu azcık :)))))
bu arada skyangel benim dr umda tahlil yapmadı ama kan yapıcı şurup yazdı bir içimlik ben zaten içiyodum kaç aydır sağlık ocağında yaparlar yaaa
benimki tam 4 haftalıkmı oluyo canım o zaman sat 11 mart
canım gözün aydın benimde 5+2 sata göre bende bu sabah kese yi gördüm haftaya perşembe çağırdı benide belki duyamayız ozaman ama bebişi görürüz inşallah darısı tüm arkadaşların başına
bişi hissediyomusunuz
3 gun gecıktıkten sonra yaptım canım.tebrik ederim darısı başımıza kaç gün gecikti adet