2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ben adetim gun geçince test yaptım.. dahada bişey yapmadım
dr da da kesemizi gorduk kan testi fln hiç bişey istemediii benden
2,5 hafta sonra gidicez inşallahh

Canım hayırlı olsun.Hoşgeldin aramıza. Birkaç gün geçmesini beklersen geç kalmış olmazsın bence çünkü zaten hemen keseyi göremiyosun.

Günaydın canım senin adına çok sevindim.Bak sen söyleyince hatırladım bi arkadaşımda bulantısından dolayı içi boş poğaça yerdim diyodu. İnşallah bulantını hafifletir bu menün. Rahat ol temizlik falan halledilir sen iyi ol da. Canım sen kilo verdin mi malum yiyemiyosun bişey. Bide sütün dışında yiyebiliyosan kaşar peyniri de yiyebilirsin hem bol calsiyumda var hem kokmuyo gibi.

sağol canım bu poğaça bana iyi geldi. bir kılo vermişim. peynir en son pazartesi yedim. yumurtayı da gecen haftadan berı yemedım. bugun öğle yemeğine gidicem yemekhaneye yararlı bi yemek var umarım yiyebilirim. sen nasılsın ne durumdasın

Canım rahat ol bence kesen görünmüş bebekte görünür yakında.Tam 2ye katlayacak diye bişey yok ki.Ama rahatlarım diyosan bi doktora görün.

Günaydın canım.Aman diyeyim başlamaz inşallah.

çin takvimine baktınız mı inanmıyorum ama yinede baktım
eğer bu ay hamile kalırsam bi oğlan daha geliyo bi dahaki ay olursa kız
kayınvalidem duysa bu ay gelir aramızda yatardı :) deli gibi kız istiyo
tabi ben çok bozuluyorum bu duruma Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

İnşallah yersin canım. Ben iyiyim. Bulantım yok bende ara ara midem bi garip oluyo ama kusmuyorum öyle koku hassasiyeti de yok bende.Kasık ve bel ağrısı var ve aşırı uyuma isteği.Takvimimde yazan sinirlilik hali de doğru gerçekten aşırı bi gerginim canım.

Ben baktım kız gözüküyo.Senin ilk çocuğunda tuttumu? Sağlıklı olsunda bebişler kız erkek farketmez.

canım neden yaptırdı bence yaptırma daha kafanı karıştırırsın sadece kese görülmüş sonuçta bebek zaten daha gec gözüküyormuş.
kese rahım içindeyse sıkıntı yapma canım benim.ne zaman gördünüz keseyı.şüphe ediyorsan başka bir doktora daha gözük istersen.2 hekim onayı alırsan rahatlarsın belkide

evet ilkinde tutmuştu ama zaten %50 ihtimal var sonuçta ya kız ya erkek :)
o yüzden ben inanmıyorum
ama içimede bi oğlum daha olacakmış gibi geliyo
yada bu kız erkek muhabbetine gıcık olduğum için öyle şartlamışta olabilirim kendimi

Hayırlısı olsun canım. Bende inanmıyorum bi arkadaşımda da erkek gözükürken kız olmuş. Şu kız erkek muhabbetlerine bende gıcık oluyom. merak ediyorum sadece hayırlısı ve sağlıklısı olsun

merhaba kızlarrr agresif melek Allah kolaylık versin canım benimde bugune kadarrr pek birşeyim yok tu ama bu sabah itibariyle bulantılarım başlamış durumdaa özellikle yerken içerken cok fena oluyorumm kızlarr bu bulantı işi cok zor olucak galibaa
bide ben cok merakk ediyorumm yaaa acaba bebişlerimiz ne kadr büyüdülerrr off bende taaa 2 hafta sonra gitcemm

Son düzenleme:

Cumartesi baktik bi de dun kadin dogumcu arkadasa baktirdim kese gordugum kadariyla buyumus

canım geçmiş olsun ben çekiyorum bu hafta bakalım inşallah daha da artmaz. 3 ay sürermiş genelde ama gerçekten çoook zor. bende merak içerisindeyim benım 2 gun kaldı doktor randevuma

sagol canım sanada gecmıs olsun agresifmelek hani sana demiştim yaa ben hem özel muayne hemde devlete gıdecegım dıye galiba oyle gıtmekten vazgetım cunku devleten randevu almak ne mumkunn özel muayenyede herhalde tahlılıne tetkıkıne guc yetırememm ene ıysı başladıgım yere devam edeyim diye düşüdümm ama benimm gitigım doktorr beni taa 3 hafta sonra gel demişti yanı ayın 27sine siz niye öyle erken erken gdıyorsunuzz yaa yoksa benmıı gec cagırılıdımm anlamdım şimdii:44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…