- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
sagol canım sanada gecmıs olsun agresifmelek hani sana demiştim yaa ben hem özel muayne hemde devlete gıdecegım dıye galiba oyle gıtmekten vazgetım cunku devleten randevu almak ne mumkunnözel muayenyede herhalde tahlılıne tetkıkıne guc yetırememm ene ıysı başladıgım yere devam edeyim diye düşüdümm ama benimm gitigım doktorr beni taa 3 hafta sonra gel demişti yanı ayın 27sine siz niye öyle erken erken gdıyorsunuzz yaa yoksa benmıı gec cagırılıdımm anlamdım şimdii:44::44:
tatlım aslında 7. haftada kalp atışı duyulurmuş keseyi nezamn gördün canım. ben keseyi 4+3 te gördüm 2 hafta sonra gel dedi. snein geç yumurtlama falan mı kı ? keseyi de geç mi görmüştünüz
yok aslında kese içinde gec gıtmıstım.. Sat a göre 5+5 de gittim 9,1 mmlik kesem vardı cok şükür ama banada kalp atışı ve tam kac haftalık oldugunu görebilmemiz için ilk önce 2 hafta sonra gel dedi sonrada yok yokk 3 hafta sonra gel garanti olsun dedi ama ben cok merak ediyorum miniğimiben doktora gıttımde 2 aylık olmuş olucam bekle bekle zaman gecmıyor
haklısın canım zaman geçmiyor sabırsızlanıyor insan ama. endişelenme doktorun garantı olsun demiş.sen gittiğinde miniğin bayağı büyümüş olur. allahın izniyle kalbini de duyarsın şekli şemali de oluşur belirginleşir belki çok çabuk büyüyorlar alttakı takvımı okuyunca inanaıyorum. umuyorum bebklerimizin gelişimi uyuyordur o takvime.
sağol canım benım de eşimin ilgisi yoktu ama bana çaktırmıyormuş meğer maşallahı var. malesef biz ailemizden uzaktayız. gelelım mı dediler ama daha ilk günden insanları düzeninden etmeyeyım dedim. ama kayınvalıdem haftaya gelecek sanırım ben de bugun kararlıyım eve bir el atayım diyorum alah izin verirse cumartesiye enerjik olmam lazım miniğimle tanışıcaz inşallah.
bence kafanı çok karıştırma doktorun demedi mi haftaya gel falan diye kaç haftalıksın ona göre çağırması lazımdı. 7. haftada kalp atışı için çağırıyorlar
[
cumartesi kalp atışı için gitceksiniz sanırım dimi?
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ahhh hızlıca geçse de duysak o pıtpıtları
olsun herşeye rağmen sabır, yeterki sağlıkla huzurla kavuşalım bebişlerimize...
ewet canım cumartesi gidiyoruz. annelik şimdiden sabrı öğretiyor zaten annelik dmek sabır demek değil mi.? siz ne zamn gidiyorusunuz ?
yaa annelik deyince aklıma geldi geçen aile hekımıme gittiğimde gbelik kaydını da yaptır dediler. hemşire bana sorular sordu bilgiler verdi. anlattı falan. ailevi bilgileri alırken bana dedi ki anne memurdu değilmi?
ben de dedim ki yooo annem ev hanımı
bir kahkaha attı daha alışamamışsın senı soruyorum sen memur değil miydin napayım anneni ? sen artık bir annesin alış buna dedi.
hahah ben de gülmeye başladım.
yaa annelik deyince aklıma geldi geçen aile hekımıme gittiğimde gbelik kaydını da yaptır dediler. hemşire bana sorular sordu bilgiler verdi. anlattı falan. ailevi bilgileri alırken bana dedi ki anne memurdu değilmi?
ben de dedim ki yooo annem ev hanımı
bir kahkaha attı daha alışamamışsın senı soruyorum sen memur değil miydin napayım anneni ? sen artık bir annesin alış buna dedi.
hahah ben de gülmeye başladım.
canım yaptırsan iyi olur senden daha iyi takip ediyorlar aşılarını yapman gerekenleri arayıp haber veriyorlar kılo bilmem ne ölçüyorlar seni takip ediyorlar yani iyi birşey.haa ha güzelmiş gerçektennn canımm bu sağlık ocagına gidip kayıt yaptırmak filan gerekiyormus bende duydumm bunun yapılması şartmı acabaa:44:
Ayyy cok şyiymiş bu yaaaa :)) gülümsettin beni
Bnm bugün midem pek iyi değil cnm
kızlar merhaba ben yenı katıldım aranıza 6+1 g hamıleyım aralık annesıyım allah kısmet ederse benıde eklermısınız :)
kızlar merhaba ben yenı katıldım aranıza 6+1 g hamıleyım aralık annesıyım allah kısmet ederse benıde eklermısınız :)
canım yaptırsan iyi olur senden daha iyi takip ediyorlar aşılarını yapman gerekenleri arayıp haber veriyorlar kılo bilmem ne ölçüyorlar seni takip ediyorlar yani iyi birşey.
geçmiş olsun başladı desene az ye sık ye yiyebilirsen
Sık yiyemiyorum maalesef ama akşamları meyve yemeye çalışıyorum
Kivi fln istiyor cnm
Hoşgeldin aramıza