- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar slm hepinize..dun perinatologa gittik oglusumun ensesini kordonu kalin gosteriyormus, kordon boynuna dolanmis cok sukur baska bir sorunu yok. Kizim da saglikli gorunuyordu. Kizim 120 oglum 130 gr satimagore 1 hafta onde gorunuyorlar.. buarada ben kizima ışık ogluma kaan ismini düşünüyorum..
Ya bende eski
İsmleri çok seviyorum
Kızımız olursa Belgin ya da bihter koyalım dedim eşime
Anaaaaam kıyamet koptu
Kaçıncı devirdeyiz dedi
maşallah size yaaaa
ahaaahhhh cnm bende bihter dedim kız olursa ciddi ciddi ayy hayatta koydurmaz ama ben yeni isim seviyorum şuan kız olursa buğlem lina var aklım da oiyyy annemmmmm
ah cnm bnm yaşadıklarımı bır bılsenızz
abım benı yıllar sonra ışı duştugu ıcın aradı o da onun oturduğu mustakıl ev vardı . yıllar once bız o evden çıkmıştık abımle delı yengem ord ayasıyorlardı ama ev babamın uzerıneydı .. babam ölünce tum kardeslerın ımzası gerekıodu bına yaptırmak ıcın
gecen sene benı aradı ımzan gerekiyor ıstanbula gel dedı bende o zaman konuştum ışte..
yıllarca susmuştum..
sız dedım ne zaman bana abılık yaptınız dedım.. bır kere arayıp annemle ben kıralarda surunurken halınzı nedır dıye sordunuz mu dedım.. ben lıseden berı çalışıyorum .. bır selam verdınız mı bı seye ıhtıyacınız varmı dıye sordunuz mu dedım..
belkı kötü yola duştum belkı eroınman oldum.. hıc bılmedınız halımı dedım..
ben yıllarca calısıp ev gecındırdım.. ısyerlerınde yaşadıklarımı bıldınız mı dedım.
ben sana bır düğünde selam vermek ıstedım sen karından korktuğun ıcın yuzunu cevırdın benden dedım
oysa benle abımın arasında hıccc hıc bısey gecmedı sadece karısı bızı sevmıyor dıye oyle davranması cok zoruma gıtmıştı..
ben babasız buyudum baba olmanız gerekırken bana abılık bıle yapmadınız dedım..
yanlışım yalanım yok .. Allaha a sığındım. hep mrk ederdım nasıl bırıyle evlenıcem dıye
kıcam hem baba hem ana hem yar oldu bana..
en ıyı dostumda o dur. cunku dost kazıgıda cok yedım.
sonra abım bana haklısın dedı .. sadece haklısın..
boşver dedım kendı kendıme.. gıdıp ımza verdım sımdı mutehaıte verıcekler evı yaptırıcaklar ..
Kizlar slm hepinize..dun perinatologa gittik oglusumun ensesini kordonu kalin gosteriyormus, kordon boynuna dolanmis cok sukur baska bir sorunu yok. Kizim da saglikli gorunuyordu. Kizim 120 oglum 130 gr satimagore 1 hafta onde gorunuyorlar.. buarada ben kizima ışık ogluma kaan ismini düşünüyorum..
Ya kız isimleri içinde tavsiye bekliyoruz bana esra ve rumeysa yakın geliyor. Başka fikri olan ?
Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...
cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .
Günaydın kızlarrrrrrrr
Herkese güzel bigün diliyorum.
Dun 8 civarı uyuyakalmışım ve bugun 8 de uyandım.
Ohaaaa diyorum kendime :)))
Kızlar buhar makinesi bende düşünüyorum
Çiğ köfte etsiz olandan yenebilir kızlar ya ama az tabi çünkü acı pek iyi değil
Midye cok yemeyin sakın
Gizo bende Kfc yedim geçen gün ama acısız olandan
Çünkü acı aşığı olan ben acıdan resmen tiksindim ya
çok teşekkürler arkadaşlar, geçen sene geçirdiğim kanama çok büyüktü ve kurtulmama mucize diyorlar.
tekrarından şüpheleniyor doktor, kavernoma bağlıyor ve yeni bir tane daha olduğunu söylüyor (inşallah yoktur)
gebelikte beyin kanaması geçiren çok kişi var dedi önce kendi sağlığını düşün dedi vs. vs.
bi bombayla yaşıyorsun, patlar mı patlamaz mı, ne zaman patlar bilmiyoruz dedi.
1 senedir bunları duyuyordum ama plansız gelen bu bebekle herşeyin değiştiğine kendimi çok inandırmışım.
çok heyecana kapılmışım ama herşey eskisi gibi.
hoş geldin stajyerrrrrr
ilk gun canım alışıcaksın.. ne kadar sürecek peki?
birde hamıle hamıle çalışmak cıddden cok zor olmalı bence
ben evde bıle afakanlarlayım
kizlaaarrr ben de geldimmm beni de ekler misiniz?? yettistirdim ben de aralik sonuna bir erkek:) burda genellikle kiz istiyolar ben bugun erken olmakla birlikte erkek tahmini duydum cok sevindim:) allah hepimize saglikla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin
yasim:30 son adetim:24 mart cinsiyet:erkek ilk bebegim olucak beklenen dogum:29 aralik
Merhaba kızlar Konuyu uzun süredir takip ediyorum ancak 3 ayım dolmadan yazmak istememiştim. Şu an 15+1 günlük hamileyim. Kısmet olursa kızım olacak.
İlk hamileliğim, SAT 5 Mart, Ankara'da yaşıyorum ve 31 yaşındayım. Gizemcim beni de listeye eklersen sevinirim.
Kolay gelsin canım. Hamileyken çalışmak gerçekten zor. Her gün işe sürünerek gidip sürünerek geliyorum. Konsantrasyon sıfır.16 ağustosa kadar
zorluktan değilde bi oturaydım iyiydi:26:
Kolay gelsin canım. Hamileyken çalışmak gerçekten zor. Her gün işe sürünerek gidip sürünerek geliyorum. Konsantrasyon sıfır.
Listeye şöyle bir baktım da ilk çocuk için geç mi kalmışım ne, en yaşlılarınızdanım
Ancak sıra geldi. Okulu bitireyim, doğru düzgün bir iş bulayım derken yaş oldu 27. Evlenince de biraz gezelim tozalım derken bu yaşı buldukyaşı olmazz böyle şeylerinnn :)
bende fazla erkenciyim mesela
beyza
ırmak
defne
Meryem
ayşe
eyşan