ay maşallah ne güzel,Kızlar ben ilk oglumda gunde bir kutu sut içmiştim yani bir litre, ve 4350 gr 54 cm dogmustu oglum, ikincisinde o kadar cok sut içmedim 3 hafta erken dogdu 3660 gr ve 52 cm, bakalım bu kız nasıl olacak :)
Kızlar ben ilk oglumda gunde bir kutu sut içmiştim yani bir litre, ve 4350 gr 54 cm dogmustu oglum, ikincisinde o kadar cok sut içmedim 3 hafta erken dogdu 3660 gr ve 52 cm, bakalım bu kız nasıl olacak :)
aa bu arada ben kefir de mayalıyorum kızlar, her gün olmasa da günaşırı yapıp içiyoruz
özellikle hamilelikte çok faydalıymış
bebeğin kemik gelişimi ve sağlığı için en az yoğurt ve süt kadar faydalıymış
normalde de faydaları saymakla bitmiyo
ama şu markette hazır satılanlar (raf ömrü tam bilinmediği için) değil
bana görümcem vermişti süte koyup mayalanıyo...
canım emin değildim internetten baktım senin içinmayasını nerden bulucaz hazırlardan alıp mayalasak olur mu gerçi ben denemedım de henüz içmeyi.
maşallah evlatlarına buda en az onlar kadar sağlıklı olur inşallah. sorumu da sorayım şimdi biz midesi bulananlar son aylarda (((ilk beş ay devam etti diyelim bulantılar. )))6-7-8-9 da içsek o bir litre sütü ne olur. olmaz mı?çok mu kötü oluruz ya biter mi depolardakiler. hani depodan beslenıyormuş ya bebeklerimiz
canım emin değildim internetten baktım senin için
ziraat fakültelerinin teknolojisi bölümünde üretilmekte olup sınırlı satışı bulunmaktadır diyo
ya da çevrende elinde bulunan biri sana verebilir
bana elden verildi iri bi ceviz büyüklüğünde karnıbahar görünümünde yumuşakça bişey
bi tür bakteri ya da maya mı denir öyle bişey süt ürünü yani
Canım süt içemiyorsan bol bol ( ev yapımı ) yogurt , ayran ve peynir tavsiye ederim
Sizinde cok iyi bildiğiniz gibi kalsiyum çok ama çok onemli kızlar, yogurt ayran peynir kefir süt çok ama çok onemli, birde semiz otu yiyebildiginiz kadar cok yiyin tavsiye ederim
Malesef ben ikisinide sezeryan yapmak zorunda kaldım, ilki 94 yılında ikincisi 2010 yılında.
Buyuk olan cok kiloluydu ve ben sadece 10 kg almıstım 63 kg ile dogum yaptım cok zayıftım dr dayanamazsın normal doguma dedi.. Ama simdi ki aklım olsa normal dogum yapardım.
İkincisinde ise kordon boynuna iki defa dolanmıs mumkun degil risk alamam dedi dr um, sanrıım 3. sunu de mecburen sezeryan yapacagım.
Sezeryanın bende en kötü etkisi narkozdan kolay kurtulamıyorum beni 3-4 gun cok olumsuz etkiliyor, doktorumla konusup kabul edersen epidural istiyorum
Allah bağışlasın canm evlatlarınıdemek sezeyanı tavsiye etmiyorsun :44: şartlar ne olur bilinmez tabi Rabbim neyi nasip ederse o olucak şüphesiz hayırlısıyla fakat benim aklım almıyor malesef normal doğumu adı sadece normal gibi gelior ben hep szeryandan yanayım herkez tepki gösteriyor fakat şimdilik fikrim bu :44:
sezeryan videosu izlemedinmii hiçç:26::26:
yok yavru ben öğle videoları hayatta izleyemem benimki izliyo diyo izle bakalım isticekmisin sezeryanhatta geçen yıl abisiyle izlemişler diyo kaynım valla bu kadınların işi çok zor yemin ederim neler geliyo başınıza
izlemek istersen bi normali bide sezeryanı izle kararın değişir zaten
gerçi karar vermekle olmuyo bu işler an meselesi herşey değişiyo biz ne kadar istesekte şuan son anda belli olcak o günlere gelelim sağ salimde nasıl doğurduğum farketmez hiççç
etsiz çiğ köfte de zararlı mıııı ben hep yiyodum