Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunn canım amaaan dikkat et çarptırdın herhalde kendini
cemredeniz ye tatlıyı çıkar atlıyı doğrumu acep ama benim ki kız ekşi yiyemıyorum
Bende sadece bulantılarım başlamadan yani 6 haftalıkken turşu istemiştim
1 sefer yedim sıra herseyden tiksindim malum
İlk meyve yemeğe başladım hala oyle devam edio
Birde baklava ve dondurma albeni çikolata yedim
Birde danone çikolatalı olandan
Profiterol vs...
Tuzlu ekşi ve acıdan inanılmaz tiksindim
Birde baharat kola ve et türünün hepsinden öykkkk
bende ilk başta baya bi erik yedim nerdeyse günde 1 kilo erik yiyodum
şimdi kiraz yiyorum uzun zamandır hergün bol bol:)eşim yetiştiremiyor artık
cnm onla hıc ılgısı yok :) sende danone yemıssın benım gıbı bak kızın oluyor
bende ilk başta baya bi erik yedim nerdeyse günde 1 kilo erik yiyodum
şimdi kiraz yiyorum uzun zamandır hergün bol bol:)eşim yetiştiremiyor artık
Ama ben bunları yerimmmmm cnm maşallah sübhanallah cok tatlılar
Prensın cok yakışıklı kızında tam cimcimeeee
3. Yü ndn düşündün cnm istediğin için mi yoksa kazayla mı hamiş kaldın
benim gibi canı turşu yerine şekerli şeyler çeken var mı
Kızlar selam bugün benim sırtım ve böbreklerim ağrıyor sanırım üşüttüm kendimi
ben de ilk ay hep yeşil elma ve erik yedim ama şimdi hiç aşermem yok gönül isterdi ki uykudan uyanıp eşimi bişeyler almaya göndermek ama yok :):)
ilk yediğim bana kendimi iyi hissettiten meyve ayva ve armut oldu uzun sure onları yedım
sonra kırazzz dıye delırdım ve kıraz yedım ama cok kötü cıkarıdm onları ve sonra yemedim korkumdan
şimdi nektarin ve kayısı arada kiraz ve kavun karpuz peynir...
ohh missss
bende tatlı pek istemedim ya hep ekşilii hep ekşili kiraz yiye yiye bir hal oldum yeni yeni dondurma yedikten sonra tatlı hafiften yedim canm inanılmaz çiğköfte istiyor ama çekiniyorum zararlı diye :18: yoğurduda mecburu yedğim için artık öykkk geldi :120:
bende bol bol meyve yiyorum işyerinde bir de salatalık tuzlamadan. tuzda pek iyi değil ya soyup soyup yiyorum rezillik valla odam salatalık kokuyormuş gelenler öyle diyor. :):):)
ay bir de midye dolma çekmiştiğ canım şimdi hatırladım 2 ay önce eşim almıştı tam 15 tane bol bol limonlayıp yemiştim
ay o dediğinden benim de canım çokk istiyor ama zararlıdır diye yemiyorum
bi zararı varmıdır ki:26:
ah o çiğ köfte yok muu... yasak olmasa 2-3 porsiyon yiyebilirim:)benimde canım çok istemişti etsiz satan bi yer bulup ordan aldım hatta alırken on kere sordum etsiz dimi diye:)doktoruma sordum kesinlikle yasak yeme dedi:18:
hadi ya ben zaten dr.un yok diyeceğini bildğim için hiç sormadım ama etrafımdakiler bişi olmaz herzaman olmadıktan sonra sorun yok diyorlar bana bir sürü şey yasak dedi hazır konserve v.s. ben herşeyi yedim biraz biraz :18: turşuda yeme dedi azalttım ama dayanamıyorum hesapta turşu yemicem diye yeşil turşu zeytin aldım 2 günde 1 kavanoz yiyorum onuda çekirdek gibi
Gizemmmmm stajın hayırl olsun cano
Allah yuzunu hata cıkarmasın kuzucum
Fasulye pişio dogradım soğanları bişey olmadı
Ama şu pişerkenki koku öykkkk :))
gzm tuzu kes ödem olur şişersin kuzm..Hem öyle şişersin ki yüzüğün parmağana,ayakkabın ayagına olmaz,doğumunda zor olur,9 aylık oluncada yerinden kalkıp yürüyemezsin bacaklarının şişliğinden...tuz yemiyorzz cano:104:
kızlar bugun doktora gıttım benımkı yıne göstermedi cinsiyetini çok terbiyeli yavrum. 4'lu test içinde kan verdim 1 hafta sonra cıkarmıs sonucu. haftaya tekrar gıdıcem 4'lu test sonucunu gosterırım belkı cınsıyetımızıde ögreniriz :)
bıde doktor bana eti sütü yumurtamı asla ihmal etmememi söyledi özellikle süt için günde 1 litreye kadar iç dedi. benım gıbı süt sevmeyen bir insan için cok zor olucak ama zorlıycaz artık kendımızı. Bu arada makarna, pilav vb şeylerın bebege hıc bı faydası yokmuş sadece anneye yarıyomus.
kızlar bugun doktora gıttım benımkı yıne göstermedi cinsiyetini çok terbiyeli yavrum. 4'lu test içinde kan verdim 1 hafta sonra cıkarmıs sonucu. haftaya tekrar gıdıcem 4'lu test sonucunu gosterırım belkı cınsıyetımızıde ögreniriz :)
bıde doktor bana eti sütü yumurtamı asla ihmal etmememi söyledi özellikle süt için günde 1 litreye kadar iç dedi. benım gıbı süt sevmeyen bir insan için cok zor olucak ama zorlıycaz artık kendımızı. Bu arada makarna, pilav vb şeylerın bebege hıc bı faydası yokmuş sadece anneye yarıyomus.
ay maşallah kuzularına allah nazardan korusun
ah o çiğ köfte yok muu... yasak olmasa 2-3 porsiyon yiyebilirim:)benimde canım çok istemişti etsiz satan bi yer bulup ordan aldım hatta alırken on kere sordum etsiz dimi diye:)doktoruma sordum kesinlikle yasak yeme dedi:18: