kötü bişey yok demekki olumsuz bişey demiş olsa unutmazdın merak etmekurcalama fazlaaa :)
hergün gidicem canım staja zaman gecer evde napıacm diyorum bakalım nasıl olucak :)
bide normal pantlon giyme sakın sıkıştırma çocuğu içerde
Benim için çok güzel başladı bugün :) bende dolaşım bozukluğu olduğu için her sabah ayaklarımı duvara dikerim biraz. Bu sabah ayaklarımı dikmiş telefonda oyun oynarken göbek deliğimin 3 parmak aşağısında sol tarafa doğru böyle göz seyirmesi gibi bişeyler oldu 3-4sn. Hemen heveslenmedim tabi önce tecrübeli annelere sordum onlar da aynen öyle oluyo dediler :) çok mutluyum :) hissediyorum artık bebeğimi :)
bugun kuru fasulye yapıcam soğansız yapsam olur mu yada soğanı butun atsam olur mu
korkuyorummmmmmmmmm ama eşim ne zamandır ıstıodu onu mutlu edeyım dedım
ay çok güzel ya herkesin sabırsızlıkla beklediği an.Ben 2 haftadır hissediyorum.her hissetmemde evet kesin bebeğim diyorum,hissetmediğim zamanlardada acaba bana mı öyle geldi diyorum.hemen büyüselerde daha şiddtli tekmeseler ne güzel olur
dün eminönün'de 3 bardak turşu suyu içtim inanamıyorum kendime tuz olup denizlere dökülücem yakında böyle gidersem
ben doktora gittiğimde genelde sol tarafımda hissediyorum dedim.O aslında ortada ama el ve ayak durumuna göre öyle hissediyorsun dedi.Bana da erken gibi geliyordu ama ben 1 kere değil bir çok kez hissettim.doktorda hissedebilirsin dedi.ama daha sert hareketleri için biraz daha zaman var.şuan seyirme gibi,kıpırtı gibi
Gizemmmmm stajın hayırl olsun cano
Allah yuzunu hata cıkarmasın kuzucum
Fasulye pişio dogradım soğanları bişey olmadı
Ama şu pişerkenki koku öykkkk :))
benim gibi canı turşu yerine şekerli şeyler çeken var mı
Kızlar bende bu cuma kontrole gidiyorum . Bir önce ki kontrolüm 4 hafta önceydi . Bu cuma cinsiyet belli olacak sizlerle paylaşacağım :)
geçmiş olsunn canım amaaan dikkat et çarptırdın herhalde kendiniKızlar selam bugün benim sırtım ve böbreklerim ağrıyorsanırım üşüttüm kendimi
ben de ilk ay hep yeşil elma ve erik yedim ama şimdi hiç aşermem yokgönül isterdi ki uykudan uyanıp eşimi bişeyler almaya göndermek ama yok :):)
Bende sadece bulantılarım başlamadan yani 6 haftalıkken turşu istemiştim
1 sefer yedim sıra herseyden tiksindim malum
İlk meyve yemeğe başladım hala oyle devam edio
Birde baklava ve dondurma albeni çikolata yedim
Birde danone çikolatalı olandan
Profiterol vs...
Tuzlu ekşi ve acıdan inanılmaz tiksindim
Birde baharat kola ve et türünün hepsinden öykkkk