2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben hergün 1 bardak süt içiyordum ne güzel ama şuan hiç içemiyorum
onun yerine yoğurt yiyorum hergün

aynen yavru öyle tabi de gözünü aç kapa ben uyurken napıyolarsa yapıyolar orasını hiç düşünmek istemiyorum zaten

sezeryan olursa ben spinal olucam kesinlikle o anı hatırlamam lazım gözümü açtıgımda herkes benden önce görmüş olcak ilk benim görmem lazım o çıkış anınıııı
uyuşuyomuş hissetmiyomuşsun zatenn

Slm canlar
Oğlum evde sıkılınca tekrar bişeyler atıştırıp havuza indik
Yeni geldik onu yıkadım açim ama annemi gemiden alıcak kocam
İkisi gelsin beraber oturalım Sofraya istiyorum
Annem bnm yemeklerimi ve salatalarımı cok beğenir
Biraz dinleniyim salata yapıcam.
Çok sıcak Off ablam annemi gemiye bindirirken kıza yüklenme sakın yatağını topla iş yap
Evi supur deme demiş :)))) o da söz vermiş.
Diyorum ya normalde cok titiz ve düzenlidir.

Kızlar ben normal dogum diyorum anında kalkıp hayatınıza devam ediosunuz
Ama korkuyorumda. Aral normal doğumla oldu şükür ki
Ama bilmiyorum bu ne olur

sen cesaretlisin yavru ben tahammül edemem öyle şeye masadan koşarım mazaallah ama epidural doğum aklıma yatmıyor değil 1 hafta evvel bir arkadaşımla konuştum normal doğum diye gitmiş hiç açılmamış 13 saat sancı çekmiş düşün diyo artık takat kalmadı vücudumda dr. geldi yanıma yarım kulak dinledim anlatmış epidural doğumu ama demiş riski olabilliyor düşükte olsa felç gibi içimden dedim diyo ulan gerizekalı hallet şu işi diyo nasıl ağlıyorum naparsan yap kes şuacıyı sonra doğum yaptım çok rahattı diyo bakalım hayırlısıyla ne nasip olacak bizlere

Ay bitti sonunda çok yoruldum. Yarın annemlere götürecek eşim. Kirli sepetini boşalttım yıka ütüle derken bu saatte ancak bitti. Nevresim değiştim. Bu arada canım kısır çekti onu yaptım yedim. Bir on gün yemek çamaşır bulaşık yıkamam artık woww Eşimin işleri yoğun olduğundan belki annemlerle mersine denize gideriz dedim korka korka. Anında olmaz bebek için zararlı olabilir sakın gitme dedi. Neyse ramazandan önce bi değişiklik olur bana. Bu arada ramazanda oruç tutmamada izin vermiyor eşim kan sulandırıcı iğne yapıyorsun nasıl susuz kalacaksın sonra tut diyor. Hatimden bahsetmişsiniz benimde yarım hatimim var inşallah ramazanda bitiririm. Aslında buradanda cüz paylaşıp hatim indirebiliriz. Doğum yaklaşınca ne dersiniz? Çok hızlı değilim ama bende katılırım öyle bişey olursa.

Hihh iyiki geldin cemre tecrubelerinden yararlandır bizide evet haklısın herkez hemen ayağa kalkarsın diyor ama normalden sonra ayaklanamayanıda duydum off nasıl oldu anlatsana biraz canm ya çok canın yandımı ne kadar zamanda doğurdun

Annenin titiz ve düzenli olmasınada bayıldım doğrusu çok severim öyle insanları hayat kolaylaştırırlar annem geçen geldiğinde banada diyo ne yapmışsın sen bu çocuğu böyle ev kızı gibi tüm işleri yapıyor eee dedim napsın bır bır konuşuyorum yoksa

Cemre ve aramızda normal doğum yapan diğer arkadaşlar bi sorum olacak. Normal doğumdan sonra hani esneme oluyor ya altta hatta yırtılma oluyormuş dikiliyormuş sonrada eskisi gibi şey olmuyormuş ilişki yani. Doğru mu? Anlatabildimmi ki

3.670 gr 52 cm doğdu aral
Öğeden sonra 15:00 da ebe alttan suni sancı fitili verdi
Akşam 19:05 te Galatasaray ın kuruluş yılı oluyor düz okununca :))
Doğurdum.. Epidural de yapıldı fakat kaymış çatır çatır her sancımı hissederek doğurdum !
Eşimde doğumda yanımdaydı baya kalabalıktı
Kafası çıktığı an sancı kesiliyor anında.. Ztn adet sancısının daha beteri ara ara gelip gidio
O kısımda yani altta bi acı hissedilmiyor
İki tanede dikişim var Dr atarken eşimle maç muhabbeti yapıyorlardı.
Onu hiç duymadım ztn.

Hayır cnm o 4. 5. Doğumdan sonra olan bişey
Valla eşim dio ki bu herif fazla mı dikti seni acep dio bazen :))))
Tövbe tövbeeee ne ayıp :)))

ayyyyy kıyamamam aralına ben yaaaaaaaaaa sen anlattın ben doğurdum canm ayy nasıl çıkıcaz Allah'ın izniyle bu işin içinden :18: maşallah yavruna canlı kanlı doğmuş darısı diğer bebeklerin başına inş. ne kadar sürdü doğum süresi bebek çıkınca sen hemen normale dönüyomusun uyuşuyomusun neler oluyo

Valla 20 dk yarım saatte gibi doğdu aral
İnşallah ikinci yavrumuza sorunsuz alırım kucağıma
Aral doğdu yıkadılar ve kucağıma verdiler dogum çatalında
Sonra tekerlekli sandalyeyle odamıza geçtik.
Ben içeri dua kitabimla girmiştim. Ablam cok kötu olmuş dışarda bnm
Bagırtılarıma ( o da 8 aylık hamileydi ztn canından can koparmışlar kıyamam
Odama geçince eşimden Hamburger menü istedim mc den gidip almış
Yatağımda gayet rahat dogrulup yedim.
O gece hep dolandım hemşirelere sohbet ettim. Sezeryan acısıyla yürütülmeye calışılan kadınları izledim
Cok acı çekiyorlardı. Bense ordan oraya yuruodum bebeğimle ilgileniyordum
Etesi gün eve geldik. Be ben lavoboyu ciflemiştim :)
Bnm banyo temizleme takıntım varda :44:

ahhhh maşallah ya ne güzel anlatmışsın işte en cezbedici yönüde bu normal doğumun hemen ayaklanıyormuşsun bak sanki ikna oldum gibi Rabbim hayırlısını nasip etsin ne güzel gencecik yaşamıssın bu duyguları darısı bu gelen yavruna ve diğer yavrulara ben adet sancısında bile sinir küpü olduğum için yapamam dayanamam diyorum sonrada diyorum dayananın canı yokmu :44: bide aklıma abuk sabuk şeyler geliyor açıkcası doğumda bebeğe zarar verirler mi kolunu hızlı çekerler kafası ayyy duymuştum eskilerden bunları Allah korusun

Kızlar ben hiç yatmadım. Lohusa yatağı nedir bilmedim
Ama ben doguma kadar cok gezdim cok hareket ettim çokkkk yürüdüm
Ama bunda mıhlandım kaldım (
Ne olcak sonum bilmiyorum.
Oğlumu bile tek koluma yatırıp ilk kendim duşun altında yıkamıştım :)

size bir sorum olacak tecrübeli anne adayları benim adetlerim 29 ile 38 gün arası değişir, bu ay sadece 18 ve 25. günler ilişki oldu bende 36. gün kan testi yaptım negatif çıktı ve bu gün 40. gün hala adet olmadım benim hala hamile olma olanağım varmıdır hamile değilsem ben neden adet olmuyorum

Canım sezeyanda da bi sürü ters şey oluyor
Rabbim hayırlısı ne ise onu yaşarsın bize
En önemli şey onları riske sokmamak

bende zararı yoktur diye yedim doktora yine de söyledim ama yeme dedi,bende mecbur tutuyorum kendimi
tüh yaaa çok sinir oldum bu habere
çok severim ben çiğ köfteyi yaaaaaaaa
ben de bi soriyim dr.uma bakalım o ne dicek

Hayır cnm o 4. 5. Doğumdan sonra olan bişey
Valla eşim dio ki bu herif fazla mı dikti seni acep dio bazen :))))
Tövbe tövbeeee ne ayıp :)))

ayyy ne güzel anlatmışın normal doğumu cemre
ben de normal istiyorum inşallah nasipolur
çok farkediyo yaa ilk ben kucağıma almalıyım tabi o dünyaya gelmenin yorgunluğunu yaşarken ben uyumamalıyım
ama sezeryan isteyene de saygı duyarım yine de ii düşünün kızlar

bana cevap yokmu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…