2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bende ilk başta baya bi erik yedim nerdeyse günde 1 kilo erik yiyodum
şimdi kiraz yiyorum uzun zamandır hergün bol bol:)eşim yetiştiremiyor artık

bende tatlı pek istemedim ya hep ekşilii hep ekşili kiraz yiye yiye bir hal oldum yeni yeni dondurma yedikten sonra tatlı hafiften yedim canm inanılmaz çiğköfte istiyor ama çekiniyorum zararlı diye :18: yoğurduda mecburu yedğim için artık öykkk geldi :120:

bende ilk başta baya bi erik yedim nerdeyse günde 1 kilo erik yiyodum
şimdi kiraz yiyorum uzun zamandır hergün bol bol:)eşim yetiştiremiyor artık

bende bol bol meyve yiyorum işyerinde bir de salatalık tuzlamadan. tuzda pek iyi değil ya soyup soyup yiyorum rezillik valla odam salatalık kokuyormuş gelenler öyle diyor. :):):)
cnm onla hıc ılgısı yok :) sende danone yemıssın benım gıbı bak kızın oluyor

bu hurafeler bende hiç tutmuyor ya

Ama ben bunları yerimmmmm cnm maşallah sübhanallah cok tatlılar
Prensın cok yakışıklı kızında tam cimcimeeee
3. Yü ndn düşündün cnm istediğin için mi yoksa kazayla mı hamiş kaldın

saol bitanem..
3. büyük kazaydı amaa şşş duymasın üzülür bebikim
senin oğlun kaç yaşındaydı kuzum

benim gibi canı turşu yerine şekerli şeyler çeken var mı

benim canım acyip buzlu meyve çekio yaa meyveleri dilimleyip dolapta dondurup öyle yiyorum,hatta kirazla çileği ayıklayıp poşetlerle dondurucuya atıp arada çıkarıp yiyorum
benim durum bu meyve meyve meyve

ilk hamileliğimde kışın karpuz istedim 6 sene oldu, 70 tl almıştı eşim ama bi dilim yiyememiştim,kabaktı çünkü
ama gece uyandırmaları ancak filmlerde olur..bilmiyorum aranızda yapanınız varsa ama ben yapmadm hiç..

cinsiyeti bellimi cemrecm..

Son düzenleme:
ay bir de midye dolma çekmiştiğ canım şimdi hatırladım 2 ay önce eşim almıştı tam 15 tane bol bol limonlayıp yemiştim

Son düzenleme:

ah o çiğ köfte yok muu... yasak olmasa 2-3 porsiyon yiyebilirim:)benimde canım çok istemişti etsiz satan bi yer bulup ordan aldım hatta alırken on kere sordum etsiz dimi diye:)doktoruma sordum kesinlikle yasak yeme dedi:18:

bende bol bol meyve yiyorum işyerinde bir de salatalık tuzlamadan. tuzda pek iyi değil ya soyup soyup yiyorum rezillik valla odam salatalık kokuyormuş gelenler öyle diyor. :):):)

hehehhhh bende salatalık yiyorum iş yerinde hergün:)
hatta yoğurdu tek başına yiyemiyorum salatalıkla birlikte yiyorum:)
aman koksun canım hamilesin sen herşey serbest

ah o çiğ köfte yok muu... yasak olmasa 2-3 porsiyon yiyebilirim:)benimde canım çok istemişti etsiz satan bi yer bulup ordan aldım hatta alırken on kere sordum etsiz dimi diye:)doktoruma sordum kesinlikle yasak yeme dedi:18:

hadi ya ben zaten dr.un yok diyeceğini bildğim için hiç sormadım ama etrafımdakiler bişi olmaz herzaman olmadıktan sonra sorun yok diyorlar bana bir sürü şey yasak dedi hazır konserve v.s. ben herşeyi yedim biraz biraz :18: turşuda yeme dedi azalttım ama dayanamıyorum hesapta turşu yemicem diye yeşil turşu zeytin aldım 2 günde 1 kavanoz yiyorum onuda çekirdek gibi

ya işte bir de öyle bişey var az yiyememek gibi:)
bende öyleyim tadımlık yiyeyim nefsim körelsin diyemiyorum yedikçe yiyesim geliyor:)
turşuya da çok dikkat et canım tuzlu olduğu için ödem yapabilir vücudun şişmesin amann

Gizemmmmm stajın hayırl olsun cano
Allah yuzunu hata cıkarmasın kuzucum
Fasulye pişio dogradım soğanları bişey olmadı
Ama şu pişerkenki koku öykkkk :))

saol canımmmm:)
afiyet olsunnnnn

ayy tamam yemicem bidaha çok tırstım şuann:26:

Bittiiimmm yorgunluktannnn :26:lcw'ya yeni hamiş pantlonları gelmiş 2 tane aldım kızlar incecikkk çok rahat haberiniz olsunn.bütün mağazalara yeni gitmiş sordum sizin içinsaatlerdir alt üst ettim koca avm'yi
mutfak alışverişinide yaptım eşime bissüürüüü zararlı dondurulmuş şeylerden aldım akşam yorgun gelip yemek yapamamki ben

Son düzenleme:
kızlar bugun doktora gıttım benımkı yıne göstermedi cinsiyetini çok terbiyeli yavrum. 4'lu test içinde kan verdim 1 hafta sonra cıkarmıs sonucu. haftaya tekrar gıdıcem 4'lu test sonucunu gosterırım belkı cınsıyetımızıde ögreniriz :)
bıde doktor bana eti sütü yumurtamı asla ihmal etmememi söyledi özellikle süt için günde 1 litreye kadar iç dedi. benım gıbı süt sevmeyen bir insan için cok zor olucak ama zorlıycaz artık kendımızı. Bu arada makarna, pilav vb şeylerın bebege hıc bı faydası yokmuş sadece anneye yarıyomus.

neeee bir litre miiiiiiiiiiiiiiiii ben bir dardak içsem şükrederim içebilene ne mutlu benım dişler ondan böyle yakında dökülecek. bebeğinde nazlı olcak herhalde göstermıyor annesi

maşallah size ya aman sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri sonra öğreniriz ya bende makarna hastasıyım gündüzde şirkette her yemeğin yanında hep pilav çıkıyor süt hiç içmiyorum içemiyorum

ay maşallah kuzularına allah nazardan korusun

etsiz çiğ köfte de zararlı mıııı ben hep yiyodum

kızlar bütün evi süpürdüm
biraz temizlik yaptım yemeğimi de koydum ocağa
ama domestosla biraz fazla haşır neşir oldum bi sorun olmaz umarım
sonra kızdım kendime eldiven takmadım diye

sütü zorla ara sıra 1 bardak içerdim ama yetmiyomuş annenin bu sefer kemiginden dişinden gidiyomuş annenin saglıgı acısından şart kızlar. makarnayla pilavıda gereksiz anne kilosundan korunmak için azaltsak iyi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…