2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar dün doktora gittim 2 li test için devlet has. ama yapmadılar 15 gün sonra zeka testi için gel dedi 1 dk falanda ultrasyondan baktı 1 aydır görmüyodum sadece 1 dk görebildim bu devlet hast. doktorlar hiç iyi ilgilenmiyor ankarada yaşıyorum ama bu konuda sıkıntı çektim valla uffff

çokk sıcakkkkkkkkkkkkkk bızım ev yanıyor yaaaa
klıma alıcam yoksa tum yaz dayanamam bu halle
hıc halım yokk kahvaltıyı zor hazırladım vallaa..
kocam olmasa ev dandınııııı

ne doğranmış nede arpacık soğan almaya gıdemıcemmmmm
kuru fasulyeye gırıseyım bısmıllah deyıp hemen havuza ınıcemmm :KK37::KK37::KK37:

Slm gebişler biz geldik.
Bugün hastaneye gittik ense ölçümü için 1.2 çıktı gayet iyi dedi dr zıp zıp durmadı yerinde ya dursana bebek ölçemiyorum seni diyede çıkıştı gıcık dr :KK19: bende cinsiyet sordum kızdı ne biçim davranıyosun dedim ben gebelere böyle davranıyorum dedi
Yurt şında 100 de 50 imiş sezeryan Türkiye'de 100 de 60 banane bana ne sölüyon dedim sen bebek iyimi die sormadın cinsiyeti ne die sordun dio delüü ya daha evvel onda kist için yine girmiştim dedi yazıyorum zaten dr söyler dedim ozamanda böyle diyon nese postaladı beni.drum ii Allah'tan o baya baktı bebeğim 100 de 95 erkek dedi pipiş gödük değişmezse tabii..
Bizden haberler böyle.. Kartal Umut hastanesi Fatih beye gitmeye karar verdim bundan sonra ordayım..Bu arada 12. haftadayım ama bebek 1 hafta ilerde çıktı 13+3 çıktı

bende kendimi en geriden geliyo zannederdim herkes ileride ya bende 12, haftamdayım haftaya kontrole gitcem ense ölçümü felan yapılcak hayırlı haberler yazarım bende inş canım çok sevindim senin bebişede Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.

dün eminönün'de 3 bardak turşu suyu içtim inanamıyorum kendime tuz olup denizlere dökülücem yakında böyle gidersem:KK9:

gizem canım ne güzel yapmışsın kız ılk sayfadaki lısteki simeli leri erkek cocugu olacaklara kamyonla oynayan smilei cok tatlııı
kızlarda hulohup cevırıyor :))) daha yenı gordum cok hoşuma gıttııı:KK1:

kızlar dün doktora gittim 2 li test için devlet has. ama yapmadılar 15 gün sonra zeka testi için gel dedi 1 dk falanda ultrasyondan baktı 1 aydır görmüyodum sadece 1 dk görebildim bu devlet hast. doktorlar hiç iyi ilgilenmiyor ankarada yaşıyorum ama bu konuda sıkıntı çektim valla uffff

malesef canım devlet hastaneleri öyle benim bi arkadaşım devlet hastanesinde hemşire ve hamile dediki sen başkalarını bırak ben hastane personeliyken ilgilenmedi daha ne olsun sen anla işte bunları :KK43:

kızlar günaydın ben çok mızmızım galiba evde yemek bile yapmıyom annem yada kardeşim yapıyo :) midem bulanıyo diye ama kusuyorum sonra korkuyorum bişey olcak zorlanmaktan bebeğime diye kardeşim diyo herkeste oluyodur abla diye beni teselli ediyo çok uğraştırıyorum onları anneme geçen diyo bebeği ablammı doğurcak bizmi anlamadım diye çok güldüm

:KK1:

canım daha erken ben nisan mayıs ayında mutfağa adım atmadım evde yemek pişmedi eşim yapabildiğği kadar yaptı sağolsun. aile de uzakta olunca. evde hiç birşeye elimi sürmedim temizlik için bayan çağırdım. hep uyudum yattım boğazlarım tahriş olmuştu boş mideyle kusmaktan . birkaç hafta daha sabret. en azından ailen yanındaymış canım sanslısın. hemen geçer inşallah

gizem canım ne güzel yapmışsın kız ılk sayfadaki lısteki simeli leri erkek cocugu olacaklara kamyonla oynayan smilei cok tatlııı
kızlarda hulohup cevırıyor :))) daha yenı gordum cok hoşuma gıttııı:KK1:

daha topiğe havuz getiricem canım ahahah:KK9:

anammm için yanmadımı kızz :KK1:

içtim bi ferahladım sorma yemin ediyorum yıllardır geçiyorum o turşucu amcanın yanından ilk defa içtim millet içiyodu manyakmı be bunlar diyodum :KK9:şişeye doldurtup eve getircektim şişesi yokmuşş:KK9:

çokk sıcakkkkkkkkkkkkkk bızım ev yanıyor yaaaa
klıma alıcam yoksa tum yaz dayanamam bu halle
hıc halım yokk kahvaltıyı zor hazırladım vallaa..
kocam olmasa ev dandınııııı

ne doğranmış nede arpacık soğan almaya gıdemıcemmmmm
kuru fasulyeye gırıseyım bısmıllah deyıp hemen havuza ınıcemmm :KK37::KK37::KK37:

bende carrefour'a gidicemmm yarın işe başlıyorum ya dolaba bişeyler pişirip koyarım bugün.kendimede sandviç ekmeği bişeyler alırım.sabah kahvaltı yapamam en azından yanıma alırım bankada yerim.yoksa hergün poğaça açma hiç iyi olmaz diye düşündümmmmmm:26:

Doktorlar hareketleri hissetmek için şu an erken olduğunu , bağırsak hareketleriyle karıştırıldığını söylüyor. Sebebi ise , hissedebileceğimiz kadar güçlü kas ve kemik yapılarına henüz sahip olmamalarıymış. Ben 3 hafta önce seyirme hissettim , oldukça erken ama bir daha olmadı . Dolayısıyla ilk hissettiğimde hareket gibi düşünsemde şu an hareket olmadığına eminim. Bende sabırsızlıkla ilk hareketini bekliyorum . Bir kaç hafta içinde hissederiz inşaallah :)

ben doktora gittiğimde genelde sol tarafımda hissediyorum dedim.O aslında ortada ama el ve ayak durumuna göre öyle hissediyorsun dedi.Bana da erken gibi geliyordu ama ben 1 kere değil bir çok kez hissettim.doktorda hissedebilirsin dedi.ama daha sert hareketleri için biraz daha zaman var.şuan seyirme gibi,kıpırtı gibi

ben doktora gittiğimde genelde sol tarafımda hissediyorum dedim.O aslında ortada ama el ve ayak durumuna göre öyle hissediyorsun dedi.Bana da erken gibi geliyordu ama ben 1 kere değil bir çok kez hissettim.doktorda hissedebilirsin dedi.ama daha sert hareketleri için biraz daha zaman var.şuan seyirme gibi,kıpırtı gibi

Senin adına sevindim :) Bizim ki henüz tepkisiz . Ben oldukça hareketliyim her gün 50 dk yürüyorum ama bebiş rahata düşkün demek o halde :)

canım daha erken ben nisan mayıs ayında mutfağa adım atmadım evde yemek pişmedi eşim yapabildiğği kadar yaptı sağolsun. aile de uzakta olunca. evde hiç birşeye elimi sürmedim temizlik için bayan çağırdım. hep uyudum yattım boğazlarım tahriş olmuştu boş mideyle kusmaktan . birkaç hafta daha sabret. en azından ailen yanındaymış canım sanslısın. hemen geçer inşallah

evt canım valla sağolsunlar hepsi yardımcı oluyo ben abartıyorum sandım ama normalmiş demekkii geçer o zman sizinki kadar olunca bebişim inş. bende kusuyorumda ben genelde kusmaktan kokuyorum sanki zorlanınca bebeğe bişey olcak gibi geliyo sıkıyorum kendimi valla kusmamak için az yeyip sık yediğimde kusmuyorum çok

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bir kaç defadır okuyorum ense kalınlığı ölçümünü yazıyosunuz o ölçüm 2li tarama testi raporunda yazıyor mu ben göremedim :44: Dün akşam eve giderken sordum eşime dedim yazıyo mu ben mi göremedim diye dedi dr. söledi ya sonucu gösterdiğimizde ama ben hatırlamıyorum da dedim acaba raporda yazıyorda ben mi görmedim :44:

Bu arada gizoş demek işe başlıyosun hayırlı olsun kuzum ayyy bende işten çıkacağım günleri iple çekiyorum hayırlısıyla nefret ediyorum çalışmaktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK30:

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bir kaç defadır okuyorum ense kalınlığı ölçümünü yazıyosunuz o ölçüm 2li tarama testi raporunda yazıyor mu ben göremedim :44: Dün akşam eve giderken sordum eşime dedim yazıyo mu ben mi göremedim diye dedi dr. söledi ya sonucu gösterdiğimizde ama ben hatırlamıyorum da dedim acaba raporda yazıyorda ben mi görmedim :44:

Bu arada gizoş demek işe başlıyosun hayırlı olsun kuzum ayyy bende işten çıkacağım günleri iple çekiyorum hayırlısıyla nefret ediyorum çalışmaktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK30:

staj canım mezun olmam için zorunluu :KK14:
ense kalınlığını sana ultrasonda bakarken söylemedimi o ultrasonda ölçülüyoo

günaydın kızlar
bu saate günaydın mı denir diceksiniz :KK1: ama yeni kahvaltı yaptım bi yandan da geçmişi okuyorum anca :KK9:

çarşamba bankada işe başlıyorum canımmm asıl şimdi ayrılıyoruuuzzz:KK14:
aa evet staja başlicaktın dimi canım, olsun akşamları buluşuruz :KK1:

Evet pipişli geliyo :KK9::KK9::emir_bebek: Ben yazamıyorum fazla okuyorum amma kızlar çünki başım felaket dönüyor ve agrıyor
Nedense halimde yok hiç ayağa kalkamıyorum inşallah düzelir..
Seninde pipişliydi dimi bayagı fala Aralıktada pipişli :KK52:
Sağlıklı güzel huylu olsun inşallah bebelerimiz.
Ben hatim okuycam kızlar suya doğuma giderkende içicem zemzem suyuna.
Siz okuyomusunuz?
Ben Ramazanı bekliyorum belki daha ii olurum ozamn.
Birde oruç işini ne yapacaksınız?
gözünaydın hevukcum sağlıkla doğsunlar inşallah
ben de hatim okumak istiyordum başladım da, hem üç aylardayız hem ramazan da geliyor diye ama henüz çok az okuyabildim
oruç tutabilir miyiz bilmiyorum tutmayı istiyorum ama her sabah kahvaltıdan birkaç saat önce tiroid ilacımı içiyorum
iki dr.a da danışcam bakalım...

bu arada fatih bey bana da tavsiye edilmişti iyiymiş diye biliyorum
ama bülent karsa devam ediyorum ben...
pazartesi günü bidahaki randevum...

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben aynıyım bulantılar halsizlikler devam, yoruldum artık inşallah hepimizinki tez zamanda geçer kızzlar yaa ben hiç iyi beslenemiyorum süt yumurta yoğurt et kuruyemiş daha ne sayim hic birini yiyemiyorum. Napıcam hiç iştahımda yok sizler nasılsınız ben şu anda hiç ilaç kyllanmiyorum doktorum doğal beslen vitaminlerini onlardan al dedi ama yiyemiyorum doktora gittigimde sölicem bulantı için bi çare bulanınız varmıı

canım inş. kurtulursunuz bulantılardan allah yardımcınız olsun
benim iştahım çok açık ne bulsam yiyorum ama ona da çok bakmıyo, çok bulanıp doğrudüzgün yiyemeyip sağlıklı bi tosuncuk doğuran arkadaşım var, yiyin deniyor ama onların sağlığı sıhhati allaha emanet
inşallah hepsi sağlıklı, tombiş, yumuş mu yumoş verilir kucağımıza :KK16:

staj canım mezun olmam için zorunluu :KK14:
ense kalınlığını sana ultrasonda bakarken söylemedimi o ultrasonda ölçülüyoo

hmm anladım kuzucum hergün gitmesen bari ya ben acayip soğudumda işten ayıptır sölemesi sürekli yatmak istiyorum. Adam gibi hamişlik kıyafetleri alamadım komik durur şuan normal kıyafetlerimde olmuyor geçen hafta sadece yazlık 2 tane normal elbise aldım bir beden büyük aldım ki rahat ediyim diye o kadar sıkıldım iyice ...Yavru ben dr.a gidince beynim duruyo sanki :KK1: dr.un bişiler saydığını hatırlıyorum işte idrar kesesi bacağı eli filan şimdi ense kalınlığını ölçücem dedi gerisini hatırlamıyorum :44: dün ulaş a sordum işte dedi oda söledi ya hatırlamıyomusun dye dedim ne bilim kızlar ölçümünden bahsediyor öle bişi görmedim raporda oda dedi kadın dedi ense kalınlığı iyi ben net hatırlıyorum diye :44: iyice mala bağladım

ya işte olumsuz bişi okur okumaz dağılıyorum Rabbim yardımcımız olsun inş. :KK16:

hmm anladım kuzucum hergün gitmesen bari ya ben acayip soğudumda işten ayıptır sölemesi sürekli yatmak istiyorum. Adam gibi hamişlik kıyafetleri alamadım komik durur şuan normal kıyafetlerimde olmuyor geçen hafta sadece yazlık 2 tane normal elbise aldım bir beden büyük aldım ki rahat ediyim diye o kadar sıkıldım iyice ...Yavru ben dr.a gidince beynim duruyo sanki :KK1: dr.un bişiler saydığını hatırlıyorum işte idrar kesesi bacağı eli filan şimdi ense kalınlığını ölçücem dedi gerisini hatırlamıyorum :44: dün ulaş a sordum işte dedi oda söledi ya hatırlamıyomusun dye dedim ne bilim kızlar ölçümünden bahsediyor öle bişi görmedim raporda oda dedi kadın dedi ense kalınlığı iyi ben net hatırlıyorum diye :44: iyice mala bağladım

ya işte olumsuz bişi okur okumaz dağılıyorum Rabbim yardımcımız olsun inş. :KK16:

kötü bişey yok demekki olumsuz bişey demiş olsa unutmazdın merak etme :KK9:kurcalama fazlaaa :)
hergün gidicem canım staja zaman gecer evde napıacm diyorum bakalım nasıl olucak :)
bide normal pantlon giyme sakın sıkıştırma çocuğu içerde :KK70:

Son düzenleme:
slm gizemciğim bende ilk sayfadaki listede olmak istiyorum.25 yaşındayım ilk bebeğim ankarada yaşıyorum.sat 16mart bdt 21 aralık cinsiyetimiz henüz belli değil bir daha ki aya belli olacak inş.eklersen çok sevinirim:)))))

X