2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ik-annelerinin-gobusleri-18.html#post30841938

bakınnnn bu da benn
3 çocuk annesi bir kadın olarak hiçte fena deilim dimee

Maşallah nazar değdirirsin kendine bu ne kız böyle=)
Süpersin fitlikte mükemmel yahu=)
istanbul ünv benim için bitmiştirrr
Çok geçmiş olsun gizooo=)
Çok sevindim.Oh ne büyk bir yük kalkmıştır üstünden.
Çıkış kağıdını alınca foto gönder bize kutlayalım=)))))
Ayyy nasıl sevindim nasıl sevindim=)
Elime söyledim o da tebrik etti=)
Allah diğer kaybeden annelerimize de senin gibi tekrr evlat bağışlasın inşallah.
Tüm dualarımız sizinle...
Anaaaam erkek istiyordun geliyor ya pipiliii=))
Gözün aydın canımm.
Bak 2 li test istemiyordun ama ense de güzel çıkmış.
Rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin hepimize

Evet pipişli geliyo Ben yazamıyorum fazla okuyorum amma kızlar çünki başım felaket dönüyor ve agrıyor
Nedense halimde yok hiç ayağa kalkamıyorum inşallah düzelir..
Seninde pipişliydi dimi bayagı fala Aralıktada pipişli
Sağlıklı güzel huylu olsun inşallah bebelerimiz.
Ben hatim okuycam kızlar suya doğuma giderkende içicem zemzem suyuna.
Siz okuyomusunuz?
Ben Ramazanı bekliyorum belki daha ii olurum ozamn.
Birde oruç işini ne yapacaksınız?

kızlar yarın annem geliyor Allahın ıznıyle ınşallahhhh..
o yapar yemeklerı
ay cok ozlemıstım annemı ama evı toparlamam gerek ascıkkk
cok titizdir kendisi
Yaptın mı işleri=)
Bence annen yaptın diye daha çok kızacak.
Ne kadar kalacak annen canım.
Bol bol kendisinin nimetlerinden faydalan ohh mis=)

Neden gelemiyorlar mı ?
Bende ailemden uzağım onlar ist da...
Neyseki yarın gelio annişim
Kokusunu özlediğim...

Papatya iş yapamadım sadece salonu mutfağı supurdum
Öğrüyom kız ben hala .. Off bitmedi kurtarmaların çektirdiği
Bugun ilk kez lahmacun yedim ama sora cok kötu oldum meyveye talim

Ya maşallah ben girmeyeli ne muhabbetler dönmüş
Oku oku bitmedi yoruldum yahu=)
Benim pilim bitti hasta oluyorum hissedebiliyorum ne yapsam acaba?
Bugün yorgunluktan direncim düştü kurstan çıktım anneme gittim onu gördüm
Oradan kuaföre gittim ve belimdeki sarı saçlarıma kıydım koltuk altıma kadar kestirdim sonra eve geldim uyudum 9 da kalktım.

Tabi eşimle kavga ettik bu yüzden
Ama uğraşamıyorum artık her gün banyo yapıyorum,taranmıyor açılmıyor kurumuyo
Sinir geliyor bana halim olmuyo artık
Bugün bulantım hiç olmadı öğürmem falan hamile olduğumu unuttum br an acaba geçti mi yaa=///
Bugün hamileliğim boyunca ilk defa o yiyemediğim gzm in geçen yediği şeyden yedim=)
Mideniz bulanmasın diye açık söylemiyorum=))

Bakalım ilerleyen günler gösterecek

Papatya sarı mı kz senin sacların?
Hiç öyle gostermion :44:
Bnmde saclarım baya uzun valla sarışınımda ana hiç bi işe yaramıo
Uzun saçım ancak topuz yapıp dolaşıom :)))
Açtığımda midem bulanıo desem inanırmısınız
Direkt öğürüyorum

3. mü ne güzelll gencecik yaşta hem de maşallah
allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini
cinsiyetleri ne ?

biri erkek biri kız cano

Maşallah nazar değdirirsin kendine bu ne kız böyle=)
Süpersin fitlikte mükemmel yahu=)

bunca yıldır fit kalabilmek için kendimi yedim bitirdim,şımarmıyımmı azcık amaaa thank's tatlşş

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben aynıyım bulantılar halsizlikler devam, yoruldum artık inşallah hepimizinki tez zamanda geçer kızzlar yaa ben hiç iyi beslenemiyorum süt yumurta yoğurt et kuruyemiş daha ne sayim hic birini yiyemiyorum. Napıcam hiç iştahımda yok sizler nasılsınız ben şu anda hiç ilaç kyllanmiyorum doktorum doğal beslen vitaminlerini onlardan al dedi ama yiyemiyorum doktora gittigimde sölicem bulantı için bi çare bulanınız varmıı

canım kaç haftalıksın bak ben 16 haftamdayım daha dün bile istifra ettım ama bir gun oluyorsa artık 2-3 gun olmuyor yani bitti sayılır. az yiyorum sık yiyorum.et süt yumurta yiyemiyorum ama kendime sütten tatlılar yapıyorum yoğurda pudra şekeri yada meyve koyuyorum daha bir yenilesi oluyor. semiz otunda omega 3 varmış canım balık kadar hemde onu yiyebilirsin ben de balık hapı aldım ekstradan bunu kendinde alabilirsin reçetesiz. meyve yiyorum falan işte bebek sen yemesende senın depolarından alırmış o yüzden seni güçsüz bırakıyor ben 10-11 haftamda çok kötüydüm hastanede yattım serum aldım ve enerjimi biraz olsun toplamıştım. bulantı için hap kulanmıştım ama banamsın demiyor boşver ilacı

Günaydın güzel anneler. :119:
Herkese güzel bi gün diliyorum

Benim için çok güzel başladı bugün :) bende dolaşım bozukluğu olduğu için her sabah ayaklarımı duvara dikerim biraz. Bu sabah ayaklarımı dikmiş telefonda oyun oynarken göbek deliğimin 3 parmak aşağısında sol tarafa doğru böyle göz seyirmesi gibi bişeyler oldu 3-4sn. Hemen heveslenmedim tabi önce tecrübeli annelere sordum onlar da aynen öyle oluyo dediler :) çok mutluyum :) hissediyorum artık bebeğimi :)

gözün aydın canıım yaa
ne güzel bir duygu kimbilir bende sabırsızlıkla beklıyorum bebeğimi hisstmeyi aramızda az var yakın demek ki

ay ne mutlu sana yaaa
bende dun akşam ailecek otururken bırden cıglık attımmm
karnımda aynıs enın tarıf ettıgın yerde buyuk bırsey oynadı sankı aral vurdu karnıma sandım once
oğlum bana mı dokundun karnıma mı dokundum dedım hayır annecım dedı..
cok korktum yaa bebekmıydı acaba esım cok bağırdın ııyımısın dıye ıkı saat sordu:44:

bugun kuru fasulye yapıcam soğansız yapsam olur mu yada soğanı butun atsam olur mu

korkuyorummmmmmmmmm ama eşim ne zamandır ıstıodu onu mutlu edeyım dedım

ay çok güzel ya herkesin sabırsızlıkla beklediği an.Ben 2 haftadır hissediyorum.her hissetmemde evet kesin bebeğim diyorum,hissetmediğim zamanlardada acaba bana mı öyle geldi diyorum.hemen büyüselerde daha şiddtli tekmeseler ne güzel olur

bugun kuru fasulye yapıcam soğansız yapsam olur mu yada soğanı butun atsam olur mu

canım ben kabuğunu soyuyorum gidip bir nefes alıyorum ondan sonra doğrayıcıya atıver hemen vala bir soğan doğrayalım diye neler yapıyom biri görse neresiyle gülecek bilmem. hazır dondurulmuş soğanlar satılıyor ya istersen onlardan al bir süre idare etsin valla benım öle bişeyden haberim yoktu. yeni öğrendim

Nerde izledin ben onu bulamıyorum çokta merak ediyorum.
Biz eşimle gidiyoruz asla o filme gitmek istemedi kara kedi Cem yılmaz anca onlara gittik.

google'a yaz canım romantik komedi 2 diye çıkıyo :)

arpacık soğan varsa 5-6 tane at öyle canııım.yoksa bütün at tadını veriyo zaten ananem hep bütün atar :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnn :)

Doktorlar hareketleri hissetmek için şu an erken olduğunu , bağırsak hareketleriyle karıştırıldığını söylüyor. Sebebi ise , hissedebileceğimiz kadar güçlü kas ve kemik yapılarına henüz sahip olmamalarıymış. Ben 3 hafta önce seyirme hissettim , oldukça erken ama bir daha olmadı . Dolayısıyla ilk hissettiğimde hareket gibi düşünsemde şu an hareket olmadığına eminim. Bende sabırsızlıkla ilk hareketini bekliyorum . Bir kaç hafta içinde hissederiz inşaallah :)

kızlar günaydın ben çok mızmızım galiba evde yemek bile yapmıyom annem yada kardeşim yapıyo :) midem bulanıyo diye ama kusuyorum sonra korkuyorum bişey olcak zorlanmaktan bebeğime diye kardeşim diyo herkeste oluyodur abla diye beni teselli ediyo çok uğraştırıyorum onları anneme geçen diyo bebeği ablammı doğurcak bizmi anlamadım diye çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…