yaptır bi idrar testi genelde çoğu hamilede oluyormus dikkat etmek gerekiyor işte....
yaptır bi idrar testi genelde çoğu hamilede oluyormus dikkat etmek gerekiyor işte....
Bende sadece akinti vardi yanma filan başlayınca ilerledi galiba dedim huylandim erken doğuma ve düşüğe neden oluyormş çünkü
yok canım iki embriyo kondu ama biri tuttu...
kızlar yarın annem geliyor Allahın ıznıyle ınşallahhhh..
o yapar yemeklerı
ay cok ozlemıstım annemı ama evı toparlamam gerek ascıkkk
cok titizdir kendisi
nefret ediyom bu okuldan iyyyyy sınavlar offff bıktım diye diye araya da bebiş sıkıştırarak hallettin bu işi tebrikler yavruuuuu:82::92::124::128::128::128::128::128::128:
ayy harika bi haber bukızlar herkese merhaba bende eski aralık annesiydım 2 ay önce düşük yapmıştım. forumdan cıkmıstım.bugun yenidenhamıle olduğumu öğrendim inşallah bu sefer şubat annesi olacağım benımle bırlıkte acımı paylasan arkadaslarıma haber vereyımdedım hepınızı öpuyorum :)
başka bi kızın memesiydi cnm,kızıma hamileykende kardeşimin memesini görmüştüm..meme diyip geçmemek lazım ultrasyondan hızlı sonuç veriyor
her daimbende aralık annesiyiyim sohbet edecek kimse varmı
heyoooistanbul ünv benim için bitmiştirrr
3. mü ne güzelll gencecik yaşta hem de maşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/arali...ik-annelerinin-gobusleri-18.html#post30841938
bakınnnn bu da benn
3 çocuk annesi bir kadın olarak hiçte fena deilim dimee
ayyy hamarat meta mutfakta yine :)Canım kakaolu kurabiye çekti. Kendim bi tarif uydurdum pişiyor bakalım güzel olursa tarifini de yazarım
heyooogizem bizimdir artık
ben de rahat uyuyamıyorum habire pozisyon değiştiryorum yastık kayıyo gidiyo zaten. tamamen yüzükoyun yatıncada biraz sancım oluyo gibi.. birde çok wcye sıkışıyorum gecede en az 2 kez kalkıyorum bu da sancı yapıyor olabilir. doktora sordum arada sancı oluyor dedim bir sıkıntı görmüyorum herşey normal dedi. olabilirmiş. şu doktorlarında ağzından laf alıcaz diye akla karayı seciyoruz vallahi
kızlar ayıptır söylemesi canım nasıll aşure istiyor anlatamam:)
yapması uzun sürmese annemi arayıp yapmasını isticem ama o da çalışıyor kıyamam
hazır paket aşureler var ya onlardan alıcam akşam eve giderken,tadımlık yiyeyim bari
romantik komedi 2'yi sinemada izleyememiştiimmm biraz önce izlediimm internete düşmüş sonunda çok güzeldiii vakti bol olanlara tavsiye ederimmmmmm
kızlar yarın annem geliyor Allahın ıznıyle ınşallahhhh..
o yapar yemeklerı
ay cok ozlemıstım annemı ama evı toparlamam gerek ascıkkk
cok titizdir kendisi