2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
eneee bakın ne buldum geçen sene martta böyleymşim ne şişştim beee

Selam kızlar hastaneden geliyoruz akinti için gittim bebeğim hepinizin ellerinden öpüyor teyzeleri=)))
Çok saglikliymiş idrar testi verdim akşam alacağım sonucu bebeğimde ultrasona göre 17+4 mus acaba yanlış mi söyledi kızlar ya çok önde değil mi sat a göre bugün tam 16haftadayz

maşallah iyi gelişimi demekki bayağı büyük çıkmış
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ik-annelerinin-gobusleri-18.html#post30841938

bakınnnn bu da benn
3 çocuk annesi bir kadın olarak hiçte fena deilim dimee

3 çocuk muu ne zamn ne ara araları çok az sanırım evlatlarının

el öpenleri çok olsun miniğin
bende de var akıntı canım yaa rakı beyazı renginde hatta bazen çürük süt gibi küçük beyaz bişilerde gelio önemsemedim pek ama tam adet günümde hafif açık kırmızı kan geldi akıntıyla anneme söyledim üstüne görüyosundur dedi..yani acaba ben 3. hamileliğim die çok mu rahat davranıyorum:44:

Özlem cinsiyeti belli değil mi daha bebişin ?
Güzel gelişmiş demekki canım usg her zaman yanılıo 3 aşağı 5 yukarı
Boşver takma sağlıklı ya ona bak

beyazıt kampüsü canım beniimm banka-finans bölümünü bitirdim şükürler olsun.1 büt var ama saymıyorum onu

amaan o bişe deil verirsin inş..
bende end.elektronik okudm...walla maşallah sana çocukta yaptın eğitimde:13:

gözün aydın inci maşalaah bebeğine. tarihlerle ilgili hep aynı usgde mi bakılıyor? doktorun sorun yok diyorsa üzme kendini canım hem geri olsa bile kapatır arayı o annesi endişelenme Allah sağlık versin

Sağolun kızlar.

Agresifmelek canım bu sefer usg cihazı başka idi. Kendi doktorum beni radyoloji uzmanına yolladı başka bir kadın baktı. Cihazdan cihazı fark ediyorda olabilir.

Ama bi görsen parmagını emiyordu kuzum

ayyy çok sevindim senin adına. Rabbim çok bekletmemiş seni. Sağlıkla hepimiz kucagımıza alırız inşallahh...

bu kadar önde gitmesinde bi sorun olmaz dimi kızlar nden önde gidiyor ki acaba

ne sorun olacak canım ne güzel erkenden doğurursun :) usgden de kaynaklanıyor olabilir . geri de olsa ileride olsa arayı kapatıyor bebekler zamanla.
benım arkadaşım da 10 gun gerideydi hep bugun doğum yapmış 3.6 haftada hemı de normal çok rahat geçmiş ikiside sağlıklı Allah bizede nasip etsin

yok canım ya benimki sari geliyor yanma ve kaşıntı da olunca korktum bakalım akşam acilden alacağım sonucu haftaya da kendi doktorumda randevum var

çamaşırın sarı oluo dimi,benimde genel olarak öyle aslında tuvalette beyaz gelio çamaşırım sarı oluyo...kaşıntı bazen aşırı bazen hiç olmuyo..ama kızımda da olmuştu bazı kadınlarda böyle mi oluyo yoksa bişeymi var bak benide huylandırdın gidince soraym bi:44:

sorma sorma nasıl besliyorm yag bal süt inek sütü de değil kus sütü=))))
Yavrum kurban olurum ya kızlar tüp bebekle olunca insan herşeyden huy kapiyo acaba iyi mi bi sorun olur mu diye zor oldugu için.....
Cemrecim ya doktor söylemedi bende sormadim görse söylerdi herhalde bi de ultrason resmi bile vermedi öyle ilgisizler yani uçlu test zamanın gelmis kan ver dedi eşim de verme zaten bi hafta sonra kendi doktormz da yapacak dedi öyle yani...
Çok sükür yavrum saglikli ya gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…