2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar üç hafta önce 52 kiloydum bugün 54olmusm:KK52:
Bu gidişle tır yutmuş gibi olacam =))))4 ayda toplam 3kilo almışm yani

yaptır bi idrar testi genelde çoğu hamilede oluyormus dikkat etmek gerekiyor işte....
Bende sadece akinti vardi yanma filan başlayınca ilerledi galiba dedim huylandim erken doğuma ve düşüğe neden oluyormş çünkü

haklısın cnm bi test yaptırayım bende gidince..zaten 2li testim var onuda söylerim dr.a
seninki tüp bebek demek,ikiz mi canım..

ben ufak ufak mutfağa doğru yol alayım kızlar...öptüm göbüşlerinizden:KK16:

nefret ediyom bu okuldan iyyyyy sınavlar offff bıktım diye diye araya da bebiş sıkıştırarak hallettin bu işi tebrikler yavruuuuu :KK19::KK19::KK74::82::92::124::128::128::128::128::128::128:

Canım kakaolu kurabiye çekti. Kendim bi tarif uydurdum pişiyor bakalım güzel olursa tarifini de yazarım :KK1:

kızlar yarın annem geliyor Allahın ıznıyle ınşallahhhh..
o yapar yemeklerı :21:
ay cok ozlemıstım annemı ama evı toparlamam gerek ascıkkk :KK37:
cok titizdir kendisi

nefret ediyom bu okuldan iyyyyy sınavlar offff bıktım diye diye araya da bebiş sıkıştırarak hallettin bu işi tebrikler yavruuuuu :KK19::KK19::KK74::82::92::124::128::128::128::128::128::128:

bitti canım valla öyle böyle :KK9:
teşekkürlerrr hayatımmm darısı bebelerimizin başına onlarında ünv bitirdiğini görelim inş AMİNNNN :KK16:

$DSC_0091.jpg

Mis gibi koktu bir şeye benzedi tarifim :)

kızlar herkese merhaba bende eski aralık annesiydım 2 ay önce düşük yapmıştım. forumdan cıkmıstım.bugun yenidenhamıle olduğumu öğrendim inşallah bu sefer şubat annesi olacağım benımle bırlıkte acımı paylasan arkadaslarıma haber vereyımdedım hepınızı öpuyorum :):KK16::KK16:
ayy harika bi haber bu :KK16:
allah tamamına erdirsin canım

başka bi kızın memesiydi cnm,kızıma hamileykende kardeşimin memesini görmüştüm..meme diyip geçmemek lazım ultrasyondan hızlı sonuç veriyor:KK53::KK1:
:KK9: :KK1: :KK9:

bende aralık annesiyiyim sohbet edecek kimse varmı
her daim :KK42:

istanbul ünv benim için bitmiştirrr:KK9:
heyooo :KK9: gizem bizimdir artık

http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ik-annelerinin-gobusleri-18.html#post30841938

bakınnnn bu da benn:KK49:
3 çocuk annesi bir kadın olarak hiçte fena deilim dimee:KK1::KK1::nazar:
3. mü ne güzelll gencecik yaşta hem de maşallah
allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini
cinsiyetleri ne ?

Canım kakaolu kurabiye çekti. Kendim bi tarif uydurdum pişiyor bakalım güzel olursa tarifini de yazarım :KK1:
ayyy hamarat meta mutfakta yine :)
afiyet olsun kuşum

kızlarrr bugün kontrolüm vardı ve ense ölçümü 2li test için gittik, görmeyeli ne kadar büyümüş bizim afacan bi durmadı yerinde ellerini emiyor, hıçkırır gibi zıplıyor arada... bakmaya doyamadık, çok şükür herşey yolunda ense kalınlığı 1,4 1,3 civarıydı sanırım gayet iyi dedi, burun kemiği de görüldü test sonucunu da haftaya alacağız bakalım, bu arada cinsiyeti görmeye çalıştı erkeğe benzetti kesin diyemem ama çıkıntı görüyorum sanki dedi ve bende gördüm o çıkıntıyı bi sonraki kontrolde kesinleşicek inş... bu 2li testteki bhcg den cinsiyet anlamak mümkün mü ve de ne kadar doğru acaba??

ben de rahat uyuyamıyorum habire pozisyon değiştiryorum yastık kayıyo gidiyo zaten. tamamen yüzükoyun yatıncada biraz sancım oluyo gibi.. birde çok wcye sıkışıyorum gecede en az 2 kez kalkıyorum bu da sancı yapıyor olabilir. doktora sordum arada sancı oluyor dedim bir sıkıntı görmüyorum herşey normal dedi. olabilirmiş. şu doktorlarında ağzından laf alıcaz diye akla karayı seciyoruz vallahi

Ya o tuvalete sık çıkma bende de çıktı ya anlamadım.
İltihap olsa yanma olur.O da yok şükürler olsun ama ece 2 kere kesi kalkıyorum gün içinde de çok sıvı almamama rağmen sık çıkıyorum off
kızlarr titanic de bu kızı buldum baya ızledım bunu o kadar tatlıydı kiii anltamammmmm kendı kendıne saatlerce oynuyordu hıc sudan korkmadan kendını atıodu havuza annesı bıraksa yüzecek zilliii :)
maşallah cok tatlıydı yaa

Ben bunun ağcını da yerim fırfırlı mayosun da maşallah=)
Çok ttaaaaaaaatlllllllııııııııııı
kızlar ayıptır söylemesi canım nasıll aşure istiyor anlatamam:)
yapması uzun sürmese annemi arayıp yapmasını isticem ama o da çalışıyor kıyamam:KK16:
hazır paket aşureler var ya onlardan alıcam akşam eve giderken,tadımlık yiyeyim bari :KK1:

Kuzum o hazırlardan almasaydın keşke
Canın çektiyse nerde oturuyorsun bilmiyorum ama pastaneden alsan daha iyi
Hele Bolulu hasan ustanın süperdir
Nefsini köreltsen yeter zaten.
O paketlerin içinde katkı maddesi çok var

romantik komedi 2'yi sinemada izleyememiştiimmm biraz önce izlediimm internete düşmüş sonunda çok güzeldiii vakti bol olanlara tavsiye ederimmmmmm:KK1:

gebe kadınlar gebeliğin ilk ve son üç aylık dönemlerinde sık sık tuvalete gitmek zorunda kalırlar. İdrara çıkma sıklığının bu kadar artmasının nedenlerinden biri beden de artan zehirli maddelerin atılımını hızlandırmak amacıyla böbreklerin çalışma hızının artması ve vücut sıvı hacmindeki artıştır.
Başka bir neden ise idrar kesesine komşu konumda olan rahim büyüdükçe oluşturduğu basınçtır. Gebeliğin dördüncü ayından sonra rahmin karın içine doğru yükselmesiyle mesane üzerine binen basınç azalır. Ancak iç organların yerleşimi kadından farklılık gösterdiğinden idrara çıkma sıklığı kişiden kişiye değişir.
İdrar yaparken öne doğru eğilirseniz idrar kesenizi tam olarak boşaltabilirsiniz. Eğer gece çok sık idrara çıkıyorsanız, akşam üstü saat 4′ten sonra sıvı almamaya dikkat edin. Bunun dışında kesinlikle sıvı kısıtlaması yapmayın.

Son düzenleme:
Slm gebişler biz geldik.
Bugün hastaneye gittik ense ölçümü için 1.2 çıktı gayet iyi dedi dr zıp zıp durmadı yerinde ya dursana bebek ölçemiyorum seni diyede çıkıştı gıcık dr :KK19: bende cinsiyet sordum kızdı ne biçim davranıyosun dedim ben gebelere böyle davranıyorum dedi
Yurt şında 100 de 50 imiş sezeryan Türkiye'de 100 de 60 banane bana ne sölüyon dedim sen bebek iyimi die sormadın cinsiyeti ne die sordun dio delüü ya daha evvel onda kist için yine girmiştim dedi yazıyorum zaten dr söyler dedim ozamanda böyle diyon nese postaladı beni.drum ii Allah'tan o baya baktı bebeğim 100 de 95 erkek dedi pipiş gödük değişmezse tabii..
Bizden haberler böyle.. Kartal Umut hastanesi Fatih beye gitmeye karar verdim bundan sonra ordayım..Bu arada 12. haftadayım ama bebek 1 hafta ilerde çıktı 13+3 çıktı

romantik komedi 2'yi sinemada izleyememiştiimmm biraz önce izlediimm internete düşmüş sonunda çok güzeldiii vakti bol olanlara tavsiye ederimmmmmm:KK1:

Nerde izledin ben onu bulamıyorum çokta merak ediyorum.
Biz eşimle gidiyoruz asla o filme gitmek istemedi kara kedi Cem yılmaz anca onlara gittik.

kızlar yarın annem geliyor Allahın ıznıyle ınşallahhhh..
o yapar yemeklerı :21:
ay cok ozlemıstım annemı ama evı toparlamam gerek ascıkkk :KK37:
cok titizdir kendisi

Ne kadar şanslısın Cemredeniz benim yakın ailem ama gelen giden yok :KK19:
İşlerimide yapamıyorum bahar temizliği yapamamıştım yemek yapanımda yok..
Çok üzülüyorum bu duruma halbuki ben herkese yardıma koşardım şimdi benim ihtiyacım var ama kimse yok..
Annenin kıymetini bil yavrucum..:KK16:

X