- 12 Aralık 2011
- 828
- 55
Slm kizlr ben eve geldim dra giitik..dr bana sikisik gel dedi..tuvktenni yapip gelme dedi..bebem pek belki degildi gorubtuau..daha dogrusu burda gorduklerim kdr ii degi..ama biseye benziyo sanriim..fasulye tipinden cikmi dedim.gbi hic bise anlmadim tipinden..kolu vrmi bacmi..ama kalp etuaini dinledim.benim dr ikili tetn basstmedi hic..1ay sonra gel bakalim dedi..ole yanii.benden bu kr aimdilik kizlar..hepinizi optmm
kızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmibaktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu
Anacim dur dahaa 4 aydan sonra serlesme baslicakk ben ilkinde 4.5-5 aylikken sertlesti iyice hamilik giymrye baslamistim...
Selam kizlar, dun doktora gittim bebegim 12 haftalik oldu 1 hafta ondeymis 13 sayilir, herseyi saglikliydi fildir fildir donuyordu :) pipiyede benzer biseyi varmis :) buda ultrason goruntusu
http://l1305.hizliresim.com/19/t/nfstu.jpg
Yuzu ve eli :)
http://p1305.hizliresim.com/19/t/nfszz.jpg
Ay maşallah yüzünü ve elini gördüm darısı bizimkine :))
Selam herkese dr dan gwkdikkk..dr um adida esra....oglum cagana gel bak dedim kardese...dr aaaa benimkide cagan dedi...ikiside ayni yastaymis...esimede ismini sordu o da ayni ciksaydi yuh dicektik...guzel bi sohbet oldu..
neyse 9*5 gunlukum nornalde 9*1 gunluk cikti...kan vermistimm onceki randevuda hersey normalmis...23 mm olmuss ufajlik...ufak oljnca acabaaa kiz mi demekten alamiyorrum kendimi....
iki hafta sonra ikili test icin cagirdi...
Selam kizlar, dun doktora gittim bebegim 12 haftalik oldu 1 hafta ondeymis 13 sayilir, herseyi saglikliydi fildir fildir donuyordu :) pipiyede benzer biseyi varmis :) buda ultrason goruntusu
http://l1305.hizliresim.com/19/t/nfstu.jpg
Yuzu ve eli :)
http://p1305.hizliresim.com/19/t/nfszz.jpg
Slm kizlr ben eve geldim dra giitik..dr bana sikisik gel dedi..tuvktenni yapip gelme dedi..bebem pek belki degildi gorubtuau..daha dogrusu burda gorduklerim kdr ii degi..ama biseye benziyo sanriim..fasulye tipinden cikmi dedim.gbi hic bise anlmadim tipinden..kolu vrmi bacmi..ama kalp etuaini dinledim.benim dr ikili tetn basstmedi hic..1ay sonra gel bakalim dedi..ole yanii.benden bu kr aimdilik kizlar..hepinizi optmm
Merhaba kızlar bende bugün dra gittim bizim bebiş 9+5 ama ultrasonda 10+0 çıktı iki gün önde:)) 31 mm olmuş hersey normal dedi iki hafta sonra gel ikili test yapalım o zaman cinsiyet için konuşuruz daha erken dedi bide lierac kremi ben kullandım ilk hamileliğimde 3. Ay baslamıştım göğüs ve karnıma hiç çatlağım olmadı. Kızlar bulantılarım azaldı bide sadece sabahları oluyor onun dışında kalmadı ama hala mutfağa giremiyorum annemde kalıyorum:))Aslında eve çok gitmekte istemiyorum böyle rahatbide eşya almaya acele etmeyin derim çünkü kızımın cinsiyeti 5 aylıkken belli oldu üç Dr a gittim bi erkek bi kız deli etmişlerdi beni:))
Ne güzel allah hepimizin bebeğini tamamına eRdirsin.bugün doktordan kötü dönen olmadı şükür.
biz vedalaştık özlemeyeceğim onları
kızlar sabahtan beri evde olunca canımın sıkısına yazlıklar çıkarayım dedim....bazayı kaldırdım..kaldırdıktan sonrada korktum bişey olur mu acaba diye:18: bişey olmaz dimi ya.....hemen dinlenme moduna geçtim şimdi ama:18:
selam kızlar
işlerimi anca bitirdim aslında tamda bitti sayılmaz mutfağı toplamadım daha(
ev işi yapmaktan nefret ediyorum
kızlar o kremi kullanan ve memnun kalmayan tandıklarım var,tatlı badem yağını önerdiler ben ondan kullanmayı düşünüyorum
Aaa kis delimusin bidaha kaldirmaaa
Bende dr den gelince o gazla yaptim. salon ile cocuk odasi ni supururken canim cekildi sanki.. birden yoruldum supurge falan halaa ortada. allahtan mutfsk bitmisti...
yemektede basite kactim..kasar rendeledim domates dogradim biber kiydim knce knce sonra sucukkk...sonraaa esime verdimm hooopp ekmek firinan pide yaptirdi geldi..pizza gibi oldu :))) yemek ve bulasik da cikmamis olduu
Aaa kis delimusin bidaha kaldirmaaa
Bende dr den gelince o gazla yaptim. salon ile cocuk odasi ni supururken canim cekildi sanki.. birden yoruldum supurge falan halaa ortada. allahtan mutfsk bitmisti...
yemektede basite kactim..kasar rendeledim domates dogradim biber kiydim knce knce sonra sucukkk...sonraaa esime verdimm hooopp ekmek firinan pide yaptirdi geldi..pizza gibi oldu :))) yemek ve bulasik da cikmamis olduu
canım ben de cok merak edıyorudum bunu bu hafalarda kuuck top gıbı olucak karnın ve ozellıkle yumuşak yazıyordu ne zaman sertlesıyo bılıyomusun bbegın ıyıoce buyuyo kemıklerı sertlesıyo rahmındekı su artıyo falan suan zaten yumuşak olaması lazım
Anacim dur dahaa 4 aydan sonra serlesme baslicakk ben ilkinde 4.5-5 aylikken sertlesti iyice hamilik giymrye baslamistim...
perikizi benımde gobegım hala cıkmadı yumusakk sertte deıl yaaa offf nezamn cıkıcak bu gobekk sınır oluyorum 2013 aralık annelerın gobuslerınde bakdımk cok guzel gobusler var benımkıne bak bıde dıerlerıne gore kucuk ıkız olmasına ragmen
bu arada eşimle kararlaşstırdık kızlarr eger bebişlerden birisi kız olursa kızımızın adını alya koyucaz anlamı cennet miiss kokulu demekmiş.. alyamm benım mınık alyam
bende deli gibi acıkmaya başladım yemek yiyorum 1 saat geçiyo canım bişeyler yemek istiyo elevit içiyorum ya acyip iştah açıyo
Yaaa bende elevite baslicam yarinn...istahi cok aciyo dimi olmassa gece yatmafan icsek nasi olur