2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar sabahtan beri evde olunca canımın sıkısına yazlıklar çıkarayım dedim....bazayı kaldırdım..kaldırdıktan sonrada korktum bişey olur mu acaba diye:18: bişey olmaz dimi ya.....hemen dinlenme moduna geçtim şimdi ama:18:

Merhaba kızlar bende bugün dra gittim bizim bebiş 9+5 ama ultrasonda 10+0 çıktı iki gün önde:)) 31 mm olmuş hersey normal dedi iki hafta sonra gel ikili test yapalım o zaman cinsiyet için konuşuruz daha erken dedi bide lierac kremi ben kullandım ilk hamileliğimde 3. Ay baslamıştım göğüs ve karnıma hiç çatlağım olmadı. Kızlar bulantılarım azaldı bide sadece sabahları oluyor onun dışında kalmadı ama hala mutfağa giremiyorum annemde kalıyorum:))Aslında eve çok gitmekte istemiyorum böyle rahat bide eşya almaya acele etmeyin derim çünkü kızımın cinsiyeti 5 aylıkken belli oldu üç Dr a gittim bi erkek bi kız deli etmişlerdi beni:))

kaç hafta olmuşsun canım. düşük tehdidinle ilgili bişey dedimi atlatmışmısın cnm

canım seni korkutmak istemem tabi doktor daha iyi bilir ama benim doktorum gebelikte 2.5 un altında olmasını bekleriz her zaman dedi benim 4.99 ilaç kullanıyorum tabi tsh ile beraber bende free T4 düşük çıktı. belki beraber değerlendiriliyordur

Anacim dur dahaa 4 aydan sonra serlesme baslicakk ben ilkinde 4.5-5 aylikken sertlesti iyice hamilik giymrye baslamistim...

Ay maşallah yüzünü ve elini gördüm darısı bizimkine :))

Ay maşallah yüzünü ve elini gördüm darısı bizimkine :))

Gordun dimi miges :) yavrumcum o benim, sonunda ben izah etmeden gorebilem biri cikti cok mutluyum 😀 insallah sende ve tum hamişlerde tez zamanda ilk muaynede gorurler, masallah hepsine..

Ne güzel allah hepimizin bebeğini tamamına eRdirsin.bugün doktordan kötü dönen olmadı şükür.

selam kızlar

işlerimi anca bitirdim aslında tamda bitti sayılmaz mutfağı toplamadım daha (
ev işi yapmaktan nefret ediyorum

Aaa kis delimusin bidaha kaldirmaaa

selam kızlar

işlerimi anca bitirdim aslında tamda bitti sayılmaz mutfağı toplamadım daha (
ev işi yapmaktan nefret ediyorum

Bende dr den gelince o gazla yaptim. salon ile cocuk odasi ni supururken canim cekildi sanki.. birden yoruldum supurge falan halaa ortada. allahtan mutfsk bitmisti...

yemektede basite kactim..kasar rendeledim domates dogradim biber kiydim knce knce sonra sucukkk...sonraaa esime verdimm hooopp ekmek firinan pide yaptirdi geldi..pizza gibi oldu :))) yemek ve bulasik da cikmamis olduu

kızlar o kremi kullanan ve memnun kalmayan tandıklarım var,tatlı badem yağını önerdiler ben ondan kullanmayı düşünüyorum

Ben ilk gebelikte kakao yagi kullandimm ama onuda 4 . ayda kullandim tek..surdurmedim .catlak olmadi zaten..kuzlarr zaten bu genetik genelde annenizde yoksa sizdede olmaz. benim annde yoktu bendede olmadi

tabi bol su icmekde gerekiyomus

Ben mutfağa giderr :) canım çekti

bende deli gibi acıkmaya başladım yemek yiyorum 1 saat geçiyo canım bişeyler yemek istiyo elevit içiyorum ya acyip iştah açıyo

canm şuan sert mi senin 17 . haftadasın maşallah

Anacim dur dahaa 4 aydan sonra serlesme baslicakk ben ilkinde 4.5-5 aylikken sertlesti iyice hamilik giymrye baslamistim...

esracım arkadaş 9. haftasında semsertti ondan şaşırdım panikledim bende :44:

benim kide öyle tatlım sorun yoktur inş.

slm hanımlar, bende kısmetse aralık annesi olcağım inşallah ama bi sorunumuz var.2 mayısta dr gittim son adetimi bilmediğimden tahmin 5 haftalık falan dedi dr um.ve kese içinde yolk saçıda gördük.22 mayısta dr gittiğimde bebek 6,5 haftalık gözüküo gelişmemiş kürtaj olacaksın dedi.ve ben başka bi dr daha gittim oda bana karından bakıp 6,5 hafta kadar duruo ama alttan baksak daha büyük gözükür dedi.ama sen son adet tarihini bilmiosun,kesen düzgün ve kanaman ağrın yok bekle 1 hafta daha dedi.bu iki farklı düşünce arasında gidip geldim.çok üzüldüm.çünkü bu bebeği çook istiorum.ve dayanamadım bugün kan tahlili yaptım 9243,4 çıktı.eğer gebeliğim sona ermiş olsa değerim bu çıkarmıydı.hastane verilerine göre 7 haftalık oluyo:26:

Allah izin verirse bende aralık annesi olarak gözüküyorum.benim usg de tahmini doğum tarihi 31.12.2013 çıkıyor ama bir ihtimal ocak ta olabilir artık sağlıklı olsunda hiç farketmez.yıllbaşı akşamı da doğurabilirim:) siteye bayağıdır girmemiştim.ilk eşimi askere gönderdiğimde girmiştim askerlik topiğindeydim,sonra evlenmeden önce evlilik hazırlıklarında,şimdide Allah nasip etti hamilelik topiğindeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…