2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
slm hanımlar, bende kısmetse aralık annesi olcağım inşallah ama bi sorunumuz var.2 mayısta dr gittim son adetimi bilmediğimden tahmin 5 haftalık falan dedi dr um.ve kese içinde yolk saçıda gördük.22 mayısta dr gittiğimde bebek 6,5 haftalık gözüküo gelişmemiş kürtaj olacaksın dedi.ve ben başka bi dr daha gittim oda bana karından bakıp 6,5 hafta kadar duruo ama alttan baksak daha büyük gözükür dedi.ama sen son adet tarihini bilmiosun,kesen düzgün ve kanaman ağrın yok bekle 1 hafta daha dedi.bu iki farklı düşünce arasında gidip geldim.çok üzüldüm.çünkü bu bebeği çook istiorum.ve dayanamadım bugün kan tahlili yaptım 9243,4 çıktı.eğer gebeliğim sona ermiş olsa değerim bu çıkarmıydı.hastane verilerine göre 7 haftalık oluyo:26:

ilk baktırdığın bhcg değeri kaçtı? bana gore 2.doktrorun dediği daha mantıklı,sonuçta son adet tarihin bilinmiyor,buna göre son adet tarihine göre gebelik haftanla ,usg sonucundaki haftanın uyumlu olduğunu anlamak zor.inşallah 1 hafta sonra guzel haberler verirsin..

slm hanımlar, bende kısmetse aralık annesi olcağım inşallah ama bi sorunumuz var.2 mayısta dr gittim son adetimi bilmediğimden tahmin 5 haftalık falan dedi dr um.ve kese içinde yolk saçıda gördük.22 mayısta dr gittiğimde bebek 6,5 haftalık gözüküo gelişmemiş kürtaj olacaksın dedi.ve ben başka bi dr daha gittim oda bana karından bakıp 6,5 hafta kadar duruo ama alttan baksak daha büyük gözükür dedi.ama sen son adet tarihini bilmiosun,kesen düzgün ve kanaman ağrın yok bekle 1 hafta daha dedi.bu iki farklı düşünce arasında gidip geldim.çok üzüldüm.çünkü bu bebeği çook istiorum.ve dayanamadım bugün kan tahlili yaptım 9243,4 çıktı.eğer gebeliğim sona ermiş olsa değerim bu çıkarmıydı.hastane verilerine göre 7 haftalık oluyo:26:

Degerine gore kalp atisi falaan duyulmadi mi...bide nasi adeti hatirlamiyosun kis:)))) ilginc...tahmini gunleri bilirsin iki gun once sonra. tahmin etmeye calis... olmassa alttan baktir icin rahatlasin bence

Allah izin verirse bende aralık annesi olarak gözüküyorum.benim usg de tahmini doğum tarihi 31.12.2013 çıkıyor ama bir ihtimal ocak ta olabilir artık sağlıklı olsunda hiç farketmez.yıllbaşı akşamı da doğurabilirim:) siteye bayağıdır girmemiştim.ilk eşimi askere gönderdiğimde girmiştim askerlik topiğindeydim,sonra evlenmeden önce evlilik hazırlıklarında,şimdide Allah nasip etti hamilelik topiğindeyim:)

Hosgeldin hayirli olsunnn...

kızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmi :KK14: baktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu:KK14:
içini ferah tut arkadaşım
benim de 8lerdeydi, ama bende 11 senedir hipotiroidi var şimdilik değer düştü
senin de ihtiyaç görülse verilirdi ilaç t3 t4 de önemli ona göre verilmemiş olabilir ki normal değerde zaten sadece üst sınıra yakın
yine de istersen bi endokrine görün canım

banada dr mustela marka bir krem önerdi ama daha almadı 14. haftaya girdiğinde kullanmaya başla dedi güneş kremi de kullanabilirsin dedi sebamed i önerdi fiyatlarını hiç araştırmadım bilgisi olan var mı
bana da güneş kremi olarak mustela önermişti dr.um
sebamedin 50 factor güneş kremi 50tl ydi eczanede

Kızlar sizce hangisi siz hangisini alacaksınız
özlemcim ilki küçük bebek için rahat olmaz gibi kayar yavrucak resimdeki bebiş kolları atmış duruyo ama minikler için incitici olabilir
gerçi üstüne kalınca havlu konup öyle kullanılabilir
aslında ben de henüz hiç düşünmemiştim :KK1: sesli düşündüm yani :KK9:

arkadaslar bende kontrole gittim.demir ve vitamin ilacina basladim demir ilaci sabah ac karnina diyor bugun aldim ve ishal yapti korkuyorum normal mi??
ben de içiyorum canım hiç öyle olmadı tam tersi hafiften bi kabızlık var bende
onun ishal yaptığını sanmıyorum olcağı varmış...

canım hayırlısı olsun inşallah
ama daha önce de değerin ölçülmüş olmalı ona göre artış varsa hamilesin demek
dr. da mantıklı demiş biraz bekle pztsi tekrar bi kan verirsen daha netleşir canım
allah gönlüne göre versin
:KK16:

Degerine gore kalp atisi falaan duyulmadi mi...bide nasi adeti hatirlamiyosun kis:)))) ilginc...tahmini gunleri bilirsin iki gun once sonra. tahmin etmeye calis... olmassa alttan baktir icin rahatlasin bence

mart ayında umreye gittim .orada geciktirici iki ilaç kullandım ama hep kanamam oldu.bvu yüzdende satımı bilmiorum.ilk değerim 774,6 idi.dahada baktırmadık ama durum bu olunca bi baktırayım dedim.değerim 7 haftayla uyumlu.ama dedikleri gbi gebeliğim sonlanmış olsaydı değerimin çoktan düşmesi gerekmezmiydi?ve son ultrasonda kesem bozulmamış yani hala yuvarlaktı.çoook üzülmüştüm ama bugün bu değerden sonra umutluyum.geç döllenme olabilir sonuçta değilmi ama?

ay cnm allh yardımcın olsun bol su tket hep idyorumm ...kayısı yiyn özllkle esmer olanını...zytinyağı içebilrsn ..dahiliye uzmnnına söyle san vericektir şurupp duphalak çok ii bi şurupp seviyorum onuu..yan etkiiside hiç yok..çok iizçmedik.e tuvelltn çıkılmıyor yoksaa...

sivilcleri ellme cnmm elbet geççiktr iz olmasınn

Cok dogru söylüyorsun canım, Dünden beri annemin zoruyla günkurusu kayisi yiyorum, elhamdulillah çok iyi Geldi. 1 haziranda kontrolüm var doktora söyleyeceğim bi çaresi vardır inşaallah.
Sivilcelerim yüzünden herkes çirkinlesmissin diyor kesin kız bu bebek diye.

mart ayında umreye gittim .orada geciktirici iki ilaç kullandım ama hep kanamam oldu.bvu yüzdende satımı bilmiorum.ilk değerim 774,6 idi.dahada baktırmadık ama durum bu olunca bi baktırayım dedim.değerim 7 haftayla uyumlu.ama dedikleri gbi gebeliğim sonlanmış olsaydı değerimin çoktan düşmesi gerekmezmiydi?ve son ultrasonda kesem bozulmamış yani hala yuvarlaktı.çoook üzülmüştüm ama bugün bu değerden sonra umutluyum.geç döllenme olabilir sonuçta değilmi ama?

allah kabul etsin canım
aynen öyle, geç döllenme de olabilir yerinde olsam pztesi ilk iş sağlık ocağında yine kan veririm
inşallah güzel haberler alırsın canım

Kızlar kötüyüm ben yaa.karnım şiş resmen.midemin üstü gibi.çok rahatsızım.12.haftayıda geçti hala bulantılara devam.

arkadaslar ben 3-4 gundue hastayim
bogaz agrisi ates yapti. tuzlu gargara yapiyorum. zencefil limon ve portakal suyu iciyorum.su an 37 lerde atesim.yrm derece cikiyo iniyo.ilac kullanmiyorum. burnumda akmaya basladi bugun. hastaligin uzun surmesi bebegimi etkiler mi merak ediyorum :/

Kızlar kötüyüm ben yaa.karnım şiş resmen.midemin üstü gibi.çok rahatsızım.12.haftayıda geçti hala bulantılara devam.
siskinlik problemi bende de cok var. sabah olmayan gobek yemekten sonra firliyor. gaz cikartan seyler iyi geliyor gibi. yuruyuz ve cok tuketme ama zencefil. mide biraz rahatliyor gibi.
bulantim bnm olmadi hic. bu durum icin yorum yapamiyorum cnm. isallah en kisa zamanda gecer

Anladim canim allah kabul etsin...bans degerlerin iyi geldi bir dr a gorunduysen bide baskasina gorun bskaljm..

Ben ilk gebelikte kakao yagi kullandimm ama onuda 4 . ayda kullandim tek..surdurmedim .catlak olmadi zaten..kuzlarr zaten bu genetik genelde annenizde yoksa sizdede olmaz. benim annde yoktu bendede olmadi

tabi bol su icmekde gerekiyomus

suyu normaldede bol içerim o konuda sıkıntım yok,annem dört hamilelik geçirmesine rağmen pek de hatrı sayılır çatlağı yoktu ama inşallah bende de olmaz :KK37:

günaydın kızlar Allaha şükür bugün iyiyiz .. dün duygusallaştım iki doktorun yaptıgı yoruma güvenmedim günümü zehir ettim ama akşama doğru düzeldim şimdi de çok mutluyum çünkü arada bebeğimi 1 2 saniyelikde olsa hissediyorum:KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::emir_bebek:

Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum
Oğlum kollarımda koklaşıyoruz sizede nasip olsun böyle sabahlar

arkadaslar ben 3-4 gundue hastayim
bogaz agrisi ates yapti. tuzlu gargara yapiyorum. zencefil limon ve portakal suyu iciyorum.su an 37 lerde atesim.yrm derece cikiyo iniyo.ilac kullanmiyorum. burnumda akmaya basladi bugun. hastaligin uzun surmesi bebegimi etkiler mi merak ediyorum :/
Doktora bir görün düşük doz antibiyotik verebilir.
Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum
Oğlum kollarımda koklaşıyoruz sizede nasip olsun böyle sabahlar

Benim oğlan diyor ki anne sen bebek büyüsün diye haplar içiyorsun ama ben büyüyim diye hap vermiyorsun bende hap içecem diyor :)) bebek doğunca napıcaz bunları bilmem

Benim oğlan diyor ki anne sen bebek büyüsün diye haplar içiyorsun ama ben büyüyim diye hap vermiyorsun bende hap içecem diyor :)) bebek doğunca napıcaz bunları bilmem

ayy canım bnm yaaa koptummm :) maşallahhh kaç yaşında..
ay ne kadar ince duşunuyorlr ya..

bnm oğlum 14 haziranda 5 yaşı dolacak 6 dan gun alacak.. cok beter bişeyyy
tam bi behlül.. cok yaramazzzz.. bana aşık.. bence bunlar cok kıskanacak kardşlerini :)

Bende ogluma kardesi hastaneden alacaz dedim hadi gidip alalim diyor ikide bir. kisin alcaz dedim artik. dun kontrolde onada gosterdim bebwgi..kalp atisini duydu.

Kızlar günaydın cici anneler:)
2gün düzgün giremedim topiğe ama sakin geçmiş zaten
Kötü haberler olmasın da yeter:)
Alerji beni mahvettiğiiçin nefes alamıyorum gecelerim kötü geçiyor:KK43:
Hafif bulantılar dışında da birşey yok artık bende

Bu sıralara yağlı susam da içerse simit yemek bana iyi geliyo kızlar
Bildireyim dedim hemen:))

X