kızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmi
baktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu
içini ferah tut arkadaşım
benim de 8lerdeydi, ama bende 11 senedir hipotiroidi var şimdilik değer düştü
senin de ihtiyaç görülse verilirdi ilaç t3 t4 de önemli ona göre verilmemiş olabilir ki normal değerde zaten sadece üst sınıra yakın
yine de istersen bi endokrine görün canım
banada dr mustela marka bir krem önerdi ama daha almadı 14. haftaya girdiğinde kullanmaya başla dedi güneş kremi de kullanabilirsin dedi sebamed i önerdi fiyatlarını hiç araştırmadım bilgisi olan var mı
bana da güneş kremi olarak mustela önermişti dr.um
sebamedin 50 factor güneş kremi 50tl ydi eczanede
Kızlar sizce hangisi siz hangisini alacaksınız
özlemcim ilki küçük bebek için rahat olmaz gibi kayar yavrucak resimdeki bebiş kolları atmış duruyo ama minikler için incitici olabilir
gerçi üstüne kalınca havlu konup öyle kullanılabilir
aslında ben de henüz hiç düşünmemiştim
sesli düşündüm yani
arkadaslar bende kontrole gittim.demir ve vitamin ilacina basladim demir ilaci sabah ac karnina diyor bugun aldim ve ishal yapti korkuyorum normal mi??
ben de içiyorum canım hiç öyle olmadı tam tersi hafiften bi kabızlık var bende
onun ishal yaptığını sanmıyorum olcağı varmış...
slm hanımlar, bende kısmetse aralık annesi olcağım inşallah ama bi sorunumuz var.2 mayısta dr gittim son adetimi bilmediğimden tahmin 5 haftalık falan dedi dr um.ve kese içinde yolk saçıda gördük.22 mayısta dr gittiğimde bebek 6,5 haftalık gözüküo gelişmemiş kürtaj olacaksın dedi.ve ben başka bi dr daha gittim oda bana karından bakıp 6,5 hafta kadar duruo ama alttan baksak daha büyük gözükür dedi.ama sen son adet tarihini bilmiosun,kesen düzgün ve kanaman ağrın yok bekle 1 hafta daha dedi.bu iki farklı düşünce arasında gidip geldim.çok üzüldüm.çünkü bu bebeği çook istiorum.ve dayanamadım bugün kan tahlili yaptım 9243,4 çıktı.eğer gebeliğim sona ermiş olsa değerim bu çıkarmıydı.hastane verilerine göre 7 haftalık oluyo:26:
canım hayırlısı olsun inşallah
ama daha önce de değerin ölçülmüş olmalı ona göre artış varsa hamilesin demek
dr. da mantıklı demiş biraz bekle pztsi tekrar bi kan verirsen daha netleşir canım
allah gönlüne göre versin