2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım korkmaa.. sınırda çıkması bişey olacak anlamına gelmiyor..
bi dahaki kontrolün ne zaman .. dr un ne dıo ..
birde ben testlere fln cok guvenmıyorum tum testlerı cok ıyı çıkıp bebegı downlu doğan arkadaşlarım var...
lütfen kötü düşünme dua et bol bol Rabbim korusun meleğini...

problemin olmadığı için vermişlerdir cnm onu yediğin şeyler bile etkileyebiliyo bildiğim kadarıyla hem gerekli olsa doktor bence mutlaka verirdi üzme kendini Allaha emanet bebeklerimiz o koruyo hiç merak etme

kız sacmalamaa :) valla ıyıce psıkopata bağladık yaa herseyı dert edıyoruz :)
be kac kere gectım hele ılk zamanlar ee alışamıyorsun hamıle olduğuna unutup gecıyorsun.. hıccc bısey olmaz
eşin dogru bılıyor avmdekıler fln cok dandik..

Son düzenleme:
Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz

Canım çok tatlı ya. Maşallah kötü bişeyde yok.. bende 3haziranda gidicem 2li test için.
çok merak ediyorum.. İnşallah bişey çıkmaz.
Allah bağışlasın miniklerimizi bize

problemin olmadığı için vermişlerdir cnm onu yediğin şeyler bile etkileyebiliyo bildiğim kadarıyla hem gerekli olsa doktor bence mutlaka verirdi üzme kendini Allaha emanet bebeklerimiz o koruyo hiç merak etme

kocaelideki doktorum hiç bişey demedi ilaçda vermedi sınırda cıkmıs önemli değil tekrar bakarız dedi

istanbuldaki doktorumda aynı seyi söyledi sınırda cıkmıs önemli değil dedi tekrar bakarız dedi iki doktorda aynı seyi söyledi ama benim yüreğim param parça

günaydın bayanlar

dün baya kaynatmışsınız ben dün kayınvaldeme gittim muhabbetten uzak kalmışım şimdi neler konuşmuşsunuz bakıcam

bugün yoğun bir gün olacak oğlumu yüzmeye götürücem sonra da eve gelip ütü yapıcam dağ gibi ütü beni bekliyor akşamları yorgun hissettiğim için yapamıyorum artık bugün kesin yapmalıyım giycek bişeyim kalmadı

valla canım inan bana saçmaladığımı bilerek yapıyorum düşünmemek elimde değil ama biraz rahat olmak lazım galiba bunun bi ortasını bulmalı ne çok herşeyi takmalı ne de çok rahat olmalı

Bilmem ben hiç hissetmedim. Çok is yapmak yok artık bu bize bir armağan 'onu kaldıramam hamileyim' 'canım istedi 2 tane yicem hamileyim' 'evi süpüremedim kramp girdi' :)))

bi de etrafımızda bunları anlayacak bir eş olsabenim eşim hep böyle mi olucak diyor ya zaten bu ara duygularım karmakarışık bi sinirliyim bi ağlıyorum herşeye alınıyorumeşim de sağolsun çok anlayışlı davranıyor çooook

bak 2 doktorda aynı şeyleri söylemiş üzme kendini zarar veriyosun böyle mutlu olki bebeğinde ii olsun hem takacak bişey gerçekten yok doktorlar olur felan dese anlıycam onlarda bişey olmaz demiş istersen bi kaç güne kadar tahlilleri tekrarla için rahat olsun benim annemde tsh için ilaç kullanıyo bildiğim kadarıyla bazı yiyecekler etkiliyo çünkü ameliyatında doktor yasaklamıştı belki o günlerde yükselten bişeyler yedin olabilir böyle şeyler hem yüksekte değil sınırda int nerelerde çıkanlar var diyosun sağlıklı bebekleri oluyo herşey Allahtan gelir bebeklerimizi Rabbim koruyo bol bolda dua edelim...

inşallah bişey çıkmaz canım duygusallaştım bugün çok

banada dr mustela marka bir krem önerdi ama daha almadı 14. haftaya girdiğinde kullanmaya başla dedi güneş kremi de kullanabilirsin dedi sebamed i önerdi fiyatlarını hiç araştırmadım bilgisi olan var mı

gunaydın kızlar cok kotu bı gune basladım kusarak uyandım cok ıgrencdıı pskolıjım bozuk artık eşimde kaldıramıyo kotuyum dememı .. onunda moreli bozuluyoo ... bana soyleme kustugunu falan dıyo.. cok kotu oldugunda soyle hastaneye gıderız dıyoo.. offf morelım cok bozukk sınırlerım cok bozuk...

valla olsun kasım annesıde olsam burdayım ben en erken ben dogurmus olurum aranızda farkım olmus olur dınlersınız benı [/QUOTE]

bende kasım annesi olacağım ama burda olmaktan çok memnunum benim ilk doğumun sezeryan olduğu için buda sezeryan olcak normal doğum tarihim 4 aralık ama doktor 25 26 kasımda alırız bir aksilik olmazsa dedi

bende kasım annesi olacağım ama burda olmaktan çok memnunum benim ilk doğumun sezeryan olduğu için buda sezeryan olcak normal doğum tarihim 4 aralık ama doktor 25 26 kasımda alırız bir aksilik olmazsa dedi

napalım kader kısmet beklıcez gorcez bakalım cok bunaldım bu ara pskolojım cok bozuk..

Umduğundan daha iyi haberler alırsın inşallah..

Onlar da bazen sıkılıyor bu durumdan ama zamanla karnımız büyüdükçe daha da hak verecekler yanımızda olacaklar sonuçta ortak bir armağan bu. :))

kime söyliycekmişin ona söylemeden bozma moralini erkekler öyle malesef benimde dün doğum günümdü sağolsun eşim burnumdan getirdi çok iyi becerir böyle şeyleri zaten benimde pek keyfim yok (

baktım canımda denemeden alamam benim popom biraz büyük ayıptır söylemesi yapışır üstüme ayy iğrenç bi görüntü

bide bana sor kuşum valla düşcektim bende ama tutcak kimse yoktu tektim ondan durdum

oyy kıyamam çok yorulmuş arkadaşım ben de bugün hastanede yoruldum
hakkaten eski enerji yok, ben de çabuk yorulup usanıyorum bi de kalabalıkta bazen bi fenalık basıyo

aynen öyle önceden bütün gün gezer dolaşır yoruldum demezdim şimdi sanki çok bişey yapmışım gibi kolumu kaldırsam of çok yoruldum diyesim var

nerde o insanlık canım helede devlet dairesinde linç ederler valla adamı Allahtan babannemin eve yakındım hemen taksiye atlayıp gittim yoksa düşer kalırdım kesin biyerlerde

herkese günaydın
dünde bu günde biraz ağrım var o yüzden çok bakamadım geçmişe uzanınca geçiyor oturunca kasıklarımda ağrı oluyor iyiki hafta sonu ve evdeyim

temzilik yapıcam artık yapmam lazım vazgeçmek zor olucak tozlardan uzun zamandır birlikteyiz ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…