- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
kızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmibaktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu
kızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmibaktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu
günaydın kızlar dün bilemden xr cihazından geçtim ben ya alışveriş merkezinde doktorun yanında çalışan kız bişey olmaz dedi sizce eşimde o makinalar havaalanlarındaki gibi değil diyo ama ben iice psikopata bağladım
Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz
canım korkmaa.. sınırda çıkması bişey olacak anlamına gelmiyor..
bi dahaki kontrolün ne zaman .. dr un ne dıo ..
birde ben testlere fln cok guvenmıyorum tum testlerı cok ıyı çıkıp bebegı downlu doğan arkadaşlarım var...
lütfen kötü düşünme dua et bol bol Rabbim korusun meleğini...
problemin olmadığı için vermişlerdir cnm onu yediğin şeyler bile etkileyebiliyo bildiğim kadarıyla hem gerekli olsa doktor bence mutlaka verirdi üzme kendini Allaha emanet bebeklerimiz o koruyo hiç merak etme
kız sacmalamaa :) valla ıyıce psıkopata bağladık yaa herseyı dert edıyoruz :)
be kac kere gectım hele ılk zamanlar ee alışamıyorsun hamıle olduğuna unutup gecıyorsun.. hıccc bısey olmaz
eşin dogru bılıyor avmdekıler fln cok dandik..
Bilmem ben hiç hissetmedim. Çok is yapmak yok artık bu bize bir armağan 'onu kaldıramam hamileyim' 'canım istedi 2 tane yicem hamileyim' 'evi süpüremedim kramp girdi' :)))
kocaelideki doktorum hiç bişey demedi ilaçda vermedi sınırda cıkmıs önemli değil tekrar bakarız dedi
istanbuldaki doktorumda aynı seyi söyledi sınırda cıkmıs önemli değil dedi tekrar bakarız dedi iki doktorda aynı seyi söyledi ama benim yüreğim param parça
bak 2 doktorda aynı şeyleri söylemiş üzme kendini zarar veriyosun böyle mutlu olki bebeğinde ii olsun hem takacak bişey gerçekten yok doktorlar olur felan dese anlıycam onlarda bişey olmaz demiş istersen bi kaç güne kadar tahlilleri tekrarla için rahat olsun benim annemde tsh için ilaç kullanıyo bildiğim kadarıyla bazı yiyecekler etkiliyo çünkü ameliyatında doktor yasaklamıştı belki o günlerde yükselten bişeyler yedin olabilir böyle şeyler hem yüksekte değil sınırda int nerelerde çıkanlar var diyosun sağlıklı bebekleri oluyo herşey Allahtan gelir bebeklerimizi Rabbim koruyo bol bolda dua edelim...
ayyyyyyyyyy ne güzel haberler var bugünmaşallah tu tu tu nazar değmesin
cemrecim hadi inşallah allah gönlüne göre versin. önemli diye işaretlediği testler nedir canım?
38özlem38 ohh ne güzel haberler allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin
göbüştü kıldı tüydü derken kızlar asıl çatlak kremine başlamamız lazım
erken sürüp cilde elastikiyet kazandırmamız gerekliymiş
yani çıkmaya başladıktan sonra sürersek zaten gerilmiş olcak geç kalmayalım
ve cild ilaçlarının etkisi uzun sürede kendini gösterir dermatologlar hep söyler cildi problemler ve kremler etkisini hemen göstermez diye
neyse ben dr.umun da önerdiği LİERAC phtolastyl jel düşünüyordum bugün eczanede sordum 93 tl dedigüneş kremleri için de 50den bahsediyodu
ne dersiniz fikirleşelim kızlar
bende kasım annesi olacağım ama burda olmaktan çok memnunum benim ilk doğumun sezeryan olduğu için buda sezeryan olcak normal doğum tarihim 4 aralık ama doktor 25 26 kasımda alırız bir aksilik olmazsa dedi
ayy cnm inşallhh..duş alımda ayatım bari hava çok sıcakk ztnn..
kızlar bana dua etmeyi ihmal etmeyinn cnlrımm..yarın hayılı haberle gelicem inşlhh..ii habelrer gelmezsemm girpte kimseyi huzursuz etmek istemm..siizi çok çok öptüm
bi de etrafımızda bunları anlayacak bir eş olsabenim eşim hep böyle mi olucak diyor ya zaten bu ara duygularım karmakarışık bi sinirliyim bi ağlıyorum herşeye alınıyorum eşim de sağolsun çok anlayışlı davranıyor çooook
gunaydın kızlar cok kotu bı gune basladım kusarak uyandım cok ıgrencdıı pskolıjım bozuk artık eşimde kaldıramıyo kotuyum dememı .. onunda moreli bozuluyoo ... bana soyleme kustugunu falan dıyo.. cok kotu oldugunda soyle hastaneye gıderız dıyoo.. offf morelım cok bozukk sınırlerım cok bozuk...
canım jilet yapmıyorum çünkü ben lazeri tamamen bitirmiştim yani kökten bitmişleridi taki geçen aya kadar.. sirağda yapıyorum hani hazır bantları varya..tabi çok çok çıkmadılar ama gittkçe arttıkları kesin..hatta artan kıl köklerini görüyorum sayıyorum:18:
gizoş bende bu kız nerde görünmüyo diyodum..bir sitede görmüştüm kumaş siyah gebe pantolonu 29 tlye düşmüştü...
kızlar bu sıra lierac jele bakıyorum..eczanede tanesi 75 tliken nette iki tanesi 90 t..netten alsam güvenilir olurmu sizce..alanınız var mı...
Gzmmmm yazdıklarını okurken yoruldum be kuzum.
Sen neler yapmışsın .
ben pattadanak düşerdim.
Bugün eşimle Avrupa yakasına geçip bi kursa yazıldım.Onda bile arabada olmama rağmen yoruldum.
Allah güç vermiş sana=)
oyy kıyamam çok yorulmuş arkadaşım ben de bugün hastanede yoruldum
hakkaten eski enerji yok, ben de çabuk yorulup usanıyorum bi de kalabalıkta bazen bi fenalık basıyo
kızlar gunnaydınnnnnnnnnnnnn
gizemcim .. ne cok yorulmuşsun oyle yaaa kacyuzkışı bekledın canım gıdıp gorevlıye soyleseydın ben hamıleyım benı aradan
alamazlar mı dıye. ınan yardımcı olurlardı.. ay kuzum be oyle beklemıssın sıcakta..
bugun ıcınde senı cok ıyı anlıyorum.. git gör bebeğini için ferahlasın gel ve yaz bize...
bende o günlerde heyecandan korkudan uyuyamıyorum..
oğlumda hiç böyle olmamıştım.. ama çok acı haber aldık cok kaybımız oldu..
etkileniyoruz kendımızı onların yerine koyuyoruz..
bizede olabilir diye düşünüyoruz.. Rabbim hepsine uzun omur versin bebişlerin..
sen gonlunu ferah tut ama cok yorma kendini...
dun gece ne kaynatmışsınız ayol... ben 9,30 da gumledım valla.. dayanamıyorum aksamları cok fena oluyorum basım donuyor mıdem daha cok bulanıyor ..
temzilik yapıcam artık yapmam lazım vazgeçmek zor olucak tozlardan uzun zamandır birlikteyiz ne de olsa