- 15 Ekim 2008
- 1.330
- 0
slm hanımlar, bende kısmetse aralık annesi olcağım inşallah ama bi sorunumuz var.2 mayısta dr gittim son adetimi bilmediğimden tahmin 5 haftalık falan dedi dr um.ve kese içinde yolk saçıda gördük.22 mayısta dr gittiğimde bebek 6,5 haftalık gözüküo gelişmemiş kürtaj olacaksın dedi.ve ben başka bi dr daha gittim oda bana karından bakıp 6,5 hafta kadar duruo ama alttan baksak daha büyük gözükür dedi.ama sen son adet tarihini bilmiosun,kesen düzgün ve kanaman ağrın yok bekle 1 hafta daha dedi.bu iki farklı düşünce arasında gidip geldim.çok üzüldüm.çünkü bu bebeği çook istiorum.ve dayanamadım bugün kan tahlili yaptım 9243,4 çıktı.eğer gebeliğim sona ermiş olsa değerim bu çıkarmıydı.hastane verilerine göre 7 haftalık oluyo:26:
slm hanımlar, bende kısmetse aralık annesi olcağım inşallah ama bi sorunumuz var.2 mayısta dr gittim son adetimi bilmediğimden tahmin 5 haftalık falan dedi dr um.ve kese içinde yolk saçıda gördük.22 mayısta dr gittiğimde bebek 6,5 haftalık gözüküo gelişmemiş kürtaj olacaksın dedi.ve ben başka bi dr daha gittim oda bana karından bakıp 6,5 hafta kadar duruo ama alttan baksak daha büyük gözükür dedi.ama sen son adet tarihini bilmiosun,kesen düzgün ve kanaman ağrın yok bekle 1 hafta daha dedi.bu iki farklı düşünce arasında gidip geldim.çok üzüldüm.çünkü bu bebeği çook istiorum.ve dayanamadım bugün kan tahlili yaptım 9243,4 çıktı.eğer gebeliğim sona ermiş olsa değerim bu çıkarmıydı.hastane verilerine göre 7 haftalık oluyo:26:
Allah izin verirse bende aralık annesi olarak gözüküyorum.benim usg de tahmini doğum tarihi 31.12.2013 çıkıyor ama bir ihtimal ocak ta olabilir artık sağlıklı olsunda hiç farketmez.yıllbaşı akşamı da doğurabilirim:) siteye bayağıdır girmemiştim.ilk eşimi askere gönderdiğimde girmiştim askerlik topiğindeydim,sonra evlenmeden önce evlilik hazırlıklarında,şimdide Allah nasip etti hamilelik topiğindeyim:)
Ben mutfağa giderr :) canım çekti
Ayy canim benim yaaa... naptin yaptin miii pizza pide falannn....ne bilim bende oylee. tembelligimu anlatiim derkennnn
içini ferah tut arkadaşımkızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmibaktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu
bana da güneş kremi olarak mustela önermişti dr.umbanada dr mustela marka bir krem önerdi ama daha almadı 14. haftaya girdiğinde kullanmaya başla dedi güneş kremi de kullanabilirsin dedi sebamed i önerdi fiyatlarını hiç araştırmadım bilgisi olan var mı
özlemcim ilki küçük bebek için rahat olmaz gibi kayar yavrucak resimdeki bebiş kolları atmış duruyo ama minikler için incitici olabilirKızlar sizce hangisi siz hangisini alacaksınız
ben de içiyorum canım hiç öyle olmadı tam tersi hafiften bi kabızlık var bendearkadaslar bende kontrole gittim.demir ve vitamin ilacina basladim demir ilaci sabah ac karnina diyor bugun aldim ve ishal yapti korkuyorum normal mi??
canım hayırlısı olsun inşallahslm hanımlar, bende kısmetse aralık annesi olcağım inşallah ama bi sorunumuz var.2 mayısta dr gittim son adetimi bilmediğimden tahmin 5 haftalık falan dedi dr um.ve kese içinde yolk saçıda gördük.22 mayısta dr gittiğimde bebek 6,5 haftalık gözüküo gelişmemiş kürtaj olacaksın dedi.ve ben başka bi dr daha gittim oda bana karından bakıp 6,5 hafta kadar duruo ama alttan baksak daha büyük gözükür dedi.ama sen son adet tarihini bilmiosun,kesen düzgün ve kanaman ağrın yok bekle 1 hafta daha dedi.bu iki farklı düşünce arasında gidip geldim.çok üzüldüm.çünkü bu bebeği çook istiorum.ve dayanamadım bugün kan tahlili yaptım 9243,4 çıktı.eğer gebeliğim sona ermiş olsa değerim bu çıkarmıydı.hastane verilerine göre 7 haftalık oluyo:26:
Degerine gore kalp atisi falaan duyulmadi mi...bide nasi adeti hatirlamiyosun kis:)))) ilginc...tahmini gunleri bilirsin iki gun once sonra. tahmin etmeye calis... olmassa alttan baktir icin rahatlasin bence
ay cnm allh yardımcın olsun bol su tket hep idyorumm ...kayısı yiyn özllkle esmer olanını...zytinyağı içebilrsn ..dahiliye uzmnnına söyle san vericektir şurupp duphalak çok ii bi şurupp seviyorum onuu..yan etkiiside hiç yok..çok iizçmedik.e tuvelltn çıkılmıyor yoksaa...
sivilcleri ellme cnmm elbet geççiktr iz olmasınn
mart ayında umreye gittim .orada geciktirici iki ilaç kullandım ama hep kanamam oldu.bvu yüzdende satımı bilmiorum.ilk değerim 774,6 idi.dahada baktırmadık ama durum bu olunca bi baktırayım dedim.değerim 7 haftayla uyumlu.ama dedikleri gbi gebeliğim sonlanmış olsaydı değerimin çoktan düşmesi gerekmezmiydi?ve son ultrasonda kesem bozulmamış yani hala yuvarlaktı.çoook üzülmüştüm ama bugün bu değerden sonra umutluyum.geç döllenme olabilir sonuçta değilmi ama?
siskinlik problemi bende de cok var. sabah olmayan gobek yemekten sonra firliyor. gaz cikartan seyler iyi geliyor gibi. yuruyuz ve cok tuketme ama zencefil. mide biraz rahatliyor gibi.Kızlar kötüyüm ben yaa.karnım şiş resmen.midemin üstü gibi.çok rahatsızım.12.haftayıda geçti hala bulantılara devam.
mart ayında umreye gittim .orada geciktirici iki ilaç kullandım ama hep kanamam oldu.bvu yüzdende satımı bilmiorum.ilk değerim 774,6 idi.dahada baktırmadık ama durum bu olunca bi baktırayım dedim.değerim 7 haftayla uyumlu.ama dedikleri gbi gebeliğim sonlanmış olsaydı değerimin çoktan düşmesi gerekmezmiydi?ve son ultrasonda kesem bozulmamış yani hala yuvarlaktı.çoook üzülmüştüm ama bugün bu değerden sonra umutluyum.geç döllenme olabilir sonuçta değilmi ama?
Ben ilk gebelikte kakao yagi kullandimm ama onuda 4 . ayda kullandim tek..surdurmedim .catlak olmadi zaten..kuzlarr zaten bu genetik genelde annenizde yoksa sizdede olmaz. benim annde yoktu bendede olmadi
tabi bol su icmekde gerekiyomus
Doktora bir görün düşük doz antibiyotik verebilir.arkadaslar ben 3-4 gundue hastayim
bogaz agrisi ates yapti. tuzlu gargara yapiyorum. zencefil limon ve portakal suyu iciyorum.su an 37 lerde atesim.yrm derece cikiyo iniyo.ilac kullanmiyorum. burnumda akmaya basladi bugun. hastaligin uzun surmesi bebegimi etkiler mi merak ediyorum :/
Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum
Oğlum kollarımda koklaşıyoruz sizede nasip olsun böyle sabahlar
Doktora bir görün düşük doz antibiyotik verebilir.
Benim oğlan diyor ki anne sen bebek büyüsün diye haplar içiyorsun ama ben büyüyim diye hap vermiyorsun bende hap içecem diyor :)) bebek doğunca napıcaz bunları bilmem
Doktora bir görün düşük doz antibiyotik verebilir.
Benim oğlan diyor ki anne sen bebek büyüsün diye haplar içiyorsun ama ben büyüyim diye hap vermiyorsun bende hap içecem diyor :)) bebek doğunca napıcaz bunları bilmem