2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar günaydın
Dün kötü rüyalar gördüm hayır olsun
Erken doğumla kız bebek dünyaya getiriyorum ama durumu iyi değildi

Neyse geçiyorum bu muhabbeti:KK66:
Ablam eczacı benim.lierac çok kötü kokuyor diye önermedi.mustelanın ürünlerinden gönderecek bana çatlak için
İsterseniz ismini alırım sizin için de
Bugün düğün var kuaföre gidiyorum şimdi off daraldım şu kına düğün olayından
Ayrıca ev işi yapan bayanlar tebrik ediyorum benim ev berbat durumda
Bağlasan durmaz derler ya öyle:KK43:(

günaydın kızlar dün bilemden xr cihazından geçtim ben ya alışveriş merkezinde doktorun yanında çalışan kız bişey olmaz dedi sizce eşimde o makinalar havaalanlarındaki gibi değil diyo ama ben iice psikopata bağladım

:KK43::KK43::KK43:

Fıstık abartma ya :KK66:
Ne olacak o kadardan:KK66:
Benim amcam subay,silahla geçiyor ötmüyor o kadar dandik yani:KK66:)
Bu kadar ince düşünmeyelim paranoya oluruz annişler

kızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmi :KK14: baktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu:KK14:
benim de yüksek canım, 9 çıkmıştı 1 aydır ilaç kullanıyorum haftaya cumartesi randevum var. doktor gerekli görseydi ilaç verirdi sana da, bir dahaki randevun ne zaman, arayı uzatma, ayrıca endokrine görünmeni tavsiye ederim işin uzmanı onlar çünkü
papatyacım bana da bi arkadaşım dedi ki ayy bu haftalarda iyi bak seyret, biraz büyüyünce ekranda tüm bedenini birden göremiceksin çünkü büyümüş olcak dedi :KK52:
oyyy büyüsün kuzular, üstünde gezen aletle bakarıs orasına burasına :KK9:
maşallah onlara :KK16:

oh çok iyiymiş hilalcim devamlı uzun süreli bi dr.un olması
güzel güzel tanır ilgilenir, nazın da geçer :21:

inşallah canım ewet sorun değilmiş o çekim
evet hep kullancam zaten ben 11 senedir kullanıyorum ilk duyduğumda dr sadece hamilelikte daha sık gözetim altında olcaksın demişti hiç unutmam. ömür boyu ilaç demişti :KK50:
sen nereye gidiyodun canım avrupa yakasındaydın sanırım dimi?

baktım bloğuna da cidden işe yarıyor mu ?? sizde azalma oldumu yani ailecek?

oyy kıyamam çok yorulmuş arkadaşım ben de bugün hastanede yoruldum
hakkaten eski enerji yok, ben de çabuk yorulup usanıyorum bi de kalabalıkta bazen bi fenalık basıyo

sor canım bugün öyle dedi bana tiroid dr.u da diyabetçi de
yani illaki bişey olcak değildir de belki risk daha yüksektir bizde
allahım korusun bebeklerimizi her türlü hastalıktan kazadan beladan nazarlardan.......(aminnn)

dua et canım güzel bi uyku çek
inşallah bebişini büyümüş görcen annesi :KK16:

canım ben de bugün şu kreme baktım bizim eczanede 93 demişti kazıkçı :KK37:
nette dediğin gibi 50 civarı, eski olur mu acaba?
gerçi kremler uzun ömürlü oluyor sanırım ama kararsız kaldım
tanıdık eczacı var ona sorcam bi de fiyatını
başlamak lazım yaaa ben korkuyorum çatlaktan
bi de bi blogta okudum mucize çatlak kremim diye buğday yağı kayısı yağı jojoba yağı susam yağı karışımı diye
ne yapsam kararsızım valla :KK14:

evet canım ben bahçelievler medical park'ta endokrine gidiyorum, çok çok ilgili bir doktor
tüylerimizde de gerçekten bayağı azalma oldu:) üstelik bu tarihlerde alınca canım hiç acımıyor, 2 senedir uyguluyorum

kızlar günaydın..bu gün eşim işte...bu güzel günde evde takılıcam ama canım sıkılıyo..üstelik bu gün kendimi gayet iyi hissediyordum çok enerjiktim....

ooooh maşallah temizlikler yapılmış enerjiler depolanmış tam gezme moduna girmişsiniz ne güzel bi de ben şu içimde ki sıkıntıyı atabilsem:KK53:

Selam herkese dr dan gwkdikkk..dr um adida esra....oglum cagana gel bak dedim kardese...dr aaaa benimkide cagan dedi...ikiside ayni yastaymis...esimede ismini sordu o da ayni ciksaydi yuh dicektik...guzel bi sohbet oldu..

neyse 9*5 gunlukum nornalde 9*1 gunluk cikti...kan vermistimm onceki randevuda hersey normalmis...23 mm olmuss ufajlik...ufak oljnca acabaaa kiz mi demekten alamiyorrum kendimi....

iki hafta sonra ikili test icin cagirdi...

Kızlar sizce hangisi siz hangisini alacaksınız

Eklentiler

• $bebek-k_veti.jpg
    $bebek-k_veti.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar sizce hangisi siz hangisini alacaksınız

ben en az yer kaplayanından alacağım, toplanıp dümdüz olanları da varmış, belki ilk resimdeki toplanıyordur. bu arada tepe home'da bayağı indirim var yarın bebek odası bakmaya gideceğiz:) eşim çok erken diyor ama merak ediyorum ben

Cnm usg resminden bişey anlamadım ama hayırlı olsun
Sağlıkla gelsin annesi...
Bizim kuvvetimiz var kızlar fileyi uzmanlar önermiyorlar bebek kendini güvende hissetmiomuş
Ben suyun içine yumuşak bişey koyup oğlumu oyle yıkıyordum.
Bunda da oğlumun kuvetini kullanırız.

Tatlı telaşelerimiz başlıyor yavaş yavaş :))
Bizde hazırlanıyoruz Yalova'ya eşimin akrabalarına gidicez
Çok seviyorum orayı cok rahat ediyorum.
Birde ciciler alıcam bugun inşallah

Slm .Kızlar nasılsınız...
Sizlere bir şey sormak istiyorum hamişlerin karnı sert oluyomuş benim ki hala yumuşak :18: acaba büyüdükçemi sertleşicek anlamadım siz ne durumdasınız ?

perikizi benımde gobegım hala cıkmadı yumusakk sertte deıl yaaa offf nezamn cıkıcak bu gobekk sınır oluyorum 2013 aralık annelerın gobuslerınde bakdımk cok guzel gobusler var benımkıne bak bıde dıerlerıne gore kucuk ıkız olmasına ragmen :KK14:

bu arada eşimle kararlaşstırdık kızlarr eger bebişlerden birisi kız olursa kızımızın adını alya koyucaz anlamı cennet miiss kokulu demekmiş.. alyamm benım mınık alyam :21:

arkadaslar bende kontrole gittim.demir ve vitamin ilacina basladim demir ilaci sabah ac karnina diyor bugun aldim ve ishal yapti korkuyorum normal mi??

Slm kizlr ben eve geldim dra giitik..dr bana sikisik gel dedi..tuvktenni yapip gelme dedi..bebem pek belki degildi gorubtuau..daha dogrusu burda gorduklerim kdr ii degi..ama biseye benziyo sanriim..fasulye tipinden cikmi dedim.gbi hic bise anlmadim tipinden..kolu vrmi bacmi..ama kalp etuaini dinledim.benim dr ikili tetn basstmedi hic..1ay sonra gel bakalim dedi..ole yanii.benden bu kr aimdilik kizlar..hepinizi optmm

Sizlere bir şey sormak istiyorum hamişlerin karnı sert oluyomuş benim ki hala yumuşak :18: acaba büyüdükçemi sertleşicek anlamadım siz ne durumdasınız ?

canım ben de cok merak edıyorudum bunu bu hafalarda kuuck top gıbı olucak karnın ve ozellıkle yumuşak yazıyordu ne zaman sertlesıyo bılıyomusun bbegın ıyıoce buyuyo kemıklerı sertlesıyo rahmındekı su artıyo falan suan zaten yumuşak olaması lazım

bugün tahlil sonuçlarımı aldım
tsh çok şükür normal değerler içinde çıkmış 0.39 uzun zamandır nihayet ii çıktı. bi çok yüksekti, bi çok düşük şimdi fena sayılmaz ilacı aynen kullancam
idrar tahlili de istemişti o da temiz dedi. bir de benim tiroid dr.um kartal araştırma hastanesinde, çok memnunum bu dr.dan
tiroid ultrasonu istedi ama onu fsm hastanesinde çektirmeni istiyorum dedi bi dr. ismi verdi salı günü de oraya gitcem

tüm hamilelere yapıldığı söyledi, acaba tiroid ultrasonu istenen kimse var mı arkadaşlar?
gerçi burda ben biraz önlerde sayılıyorum belki henüz istenmemiş olabilir sizden...
dr. 12. haftada tüm hamilelerden istiyoruz dedi....

bir de diyabete gönderdi orda da dosya açılcak sana dedi, tiroid hastaları olanların gebelik şekeri de yakından takip edilmeliymiş
böyle canım haberler sorun olursa yardımcı olurum :KK54:

benden de istediler tiroid ultrasonu benim zaten yüksek çıkmıştı değerim ilaç kullanıyorum. ultrasonu haftaya çekeceğim. ama her hamileden istediklerini zannetmiyorum benim önceki hamileliğimde istememişlerdi. bu defa sıkıntılı olduğu için istediler

Anacim dur dahaa 4 aydan sonra serlesme baslicakk ben ilkinde 4.5-5 aylikken sertlesti iyice hamilik giymrye baslamistim...

X