- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
günaydın kızlar dün bilemden xr cihazından geçtim ben ya alışveriş merkezinde doktorun yanında çalışan kız bişey olmaz dedi sizce eşimde o makinalar havaalanlarındaki gibi değil diyo ama ben iice psikopata bağladım
benim de yüksek canım, 9 çıkmıştı 1 aydır ilaç kullanıyorum haftaya cumartesi randevum var. doktor gerekli görseydi ilaç verirdi sana da, bir dahaki randevun ne zaman, arayı uzatma, ayrıca endokrine görünmeni tavsiye ederim işin uzmanı onlar çünkükızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmibaktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu
papatyacım bana da bi arkadaşım dedi ki ayy bu haftalarda iyi bak seyret, biraz büyüyünce ekranda tüm bedenini birden göremiceksin çünkü büyümüş olcak dedi
oyyy büyüsün kuzular, üstünde gezen aletle bakarıs orasına burasına
maşallah onlara
oh çok iyiymiş hilalcim devamlı uzun süreli bi dr.un olması
güzel güzel tanır ilgilenir, nazın da geçer
inşallah canım ewet sorun değilmiş o çekim
evet hep kullancam zaten ben 11 senedir kullanıyorum ilk duyduğumda dr sadece hamilelikte daha sık gözetim altında olcaksın demişti hiç unutmam. ömür boyu ilaç demişti
sen nereye gidiyodun canım avrupa yakasındaydın sanırım dimi?
baktım bloğuna da cidden işe yarıyor mu ?? sizde azalma oldumu yani ailecek?
oyy kıyamam çok yorulmuş arkadaşım ben de bugün hastanede yoruldum
hakkaten eski enerji yok, ben de çabuk yorulup usanıyorum bi de kalabalıkta bazen bi fenalık basıyo
sor canım bugün öyle dedi bana tiroid dr.u da diyabetçi de
yani illaki bişey olcak değildir de belki risk daha yüksektir bizde
allahım korusun bebeklerimizi her türlü hastalıktan kazadan beladan nazarlardan.......(aminnn)
dua et canım güzel bi uyku çek
inşallah bebişini büyümüş görcen annesi
canım ben de bugün şu kreme baktım bizim eczanede 93 demişti kazıkçı
nette dediğin gibi 50 civarı, eski olur mu acaba?
gerçi kremler uzun ömürlü oluyor sanırım ama kararsız kaldım
tanıdık eczacı var ona sorcam bi de fiyatını
başlamak lazım yaaa ben korkuyorum çatlaktan
bi de bi blogta okudum mucize çatlak kremim diye buğday yağı kayısı yağı jojoba yağı susam yağı karışımı diye
ne yapsam kararsızım valla
Kızlar sizce hangisi siz hangisini alacaksınız
Kızlar sizce hangisi siz hangisini alacaksınız
Alya cok güzel bi isim cnm.
Bnmde bir kızım olursa inşallah adı Nehir olacak..
Slm .Kızlar nasılsınız...
Sizlere bir şey sormak istiyorum hamişlerin karnı sert oluyomuş benim ki hala yumuşak :18: acaba büyüdükçemi sertleşicek anlamadım siz ne durumdasınız ?
bugün tahlil sonuçlarımı aldım
tsh çok şükür normal değerler içinde çıkmış 0.39 uzun zamandır nihayet ii çıktı. bi çok yüksekti, bi çok düşük şimdi fena sayılmaz ilacı aynen kullancam
idrar tahlili de istemişti o da temiz dedi. bir de benim tiroid dr.um kartal araştırma hastanesinde, çok memnunum bu dr.dan
tiroid ultrasonu istedi ama onu fsm hastanesinde çektirmeni istiyorum dedi bi dr. ismi verdi salı günü de oraya gitcem
tüm hamilelere yapıldığı söyledi, acaba tiroid ultrasonu istenen kimse var mı arkadaşlar?
gerçi burda ben biraz önlerde sayılıyorum belki henüz istenmemiş olabilir sizden...
dr. 12. haftada tüm hamilelerden istiyoruz dedi....
bir de diyabete gönderdi orda da dosya açılcak sana dedi, tiroid hastaları olanların gebelik şekeri de yakından takip edilmeliymiş
böyle canım haberler sorun olursa yardımcı olurum
Slm .Kızlar nasılsınız...
Sizlere bir şey sormak istiyorum hamişlerin karnı sert oluyomuş benim ki hala yumuşak :18: acaba büyüdükçemi sertleşicek anlamadım siz ne durumdasınız ?