inşallah canım. aynen bende sürekli lavobadayım ne durumda diye ve hep çarşamba günleri oluyo bu pıhtı şeklinde olan ve ondan sonra tam bitti kesildi diyorum sonra bidaha başlıyo . ayakta kalmıyorumda balkonda sandalyede falan oturuyorum onada dikkat edeyim bari bundan sonra. ağızdan verdi bana progestanı
İşte oturunca dik açıyla bende daha çok oluyordu. söyle eğik pozisyonda galiba karnımızı sıkmadan oturmamız gerek. ben genelde yatıyorum. ama işte ne yaparsın, elinde değil, bir şey için kalkıveriyorsun.her işini herkes yapamıyor, eşime diyorum da artık söyleniyor :)
ya da eğildik mi yandık, hemen akıntı ve renk değişikliği oluyor.Eğilmemek gerek sanırım, o da kasıyor karnı.
Ben progestanı alttan aldım.Çok faydalı oluyor. Baş dönmesi de yapmıyor hem..Bir sor derim doktoruna.
kızlar önceden lazer yaptıranlardan biride benim.iyki yaptırmamışsınız...tüylerim geri geliyoo
aynen canım iş söylemek de zor oluyor bide yattığın zaman herşey gözüne batıo insanın :) canım doktorum baş dönmesi bulantı falan yaptımı dedi bende hayır dedim sanırım o yüzden değiştirmedi. inşallah herşey yoluna girer
ayy maşşlhhkuzum bende yarın benm hesabıma göre 10+3..10+3 bugün canımmm :)
çoktan yapılması gerekiyomuş canım aslında ama benm eski doktorum hiç böyle bişey dememişti istememişti unutkanım diyo bide ne diye doktor olmuş acabaa..
sabah yaptırcam işte 550 dediler şimdiki doktorumun olduğu hastanede ama ben başka hastanede 250ye yaptırıcam.
devleti düşündüm ama sabah 7de gel sıra al kaç gün sonraya veriyolar beklemiyim dedim.yaptırıp hemen sonucu götürürüm bebeği bidaha görürüm gitmişken
hee dimi sadece hamiliere özel bir kaal olsa ve yerl..belgesel..otrup sürekli izleirm valla...Yaa mucizem ne doğru konuştun hee
Hamile kanalı yapsınlar asla yiyecek içecek reklamı olmasın.Hepsi midemi bulandırıyor.
Hele bazıları var ki aman allahım.
Eğitici öğretici şeyler olsa mesela di mi
Çok mu şey istiyorruuuuzz??=)
cnm kendini sıkıntıya sokma..rabbm yardımcımız olck..hemde ikiz var..ikizlerde çok yerde okudum yanılma payı çok yuksek cnm yaaaGunaydin kizlar naslsiniz bakalim?? Bikacgundur yazmiodum malum canim sikkindi biraz ama hep takipp ettim sizi:)) ikili test icin gittigimde bebeklerkmden birinin goruntusu iyi deildi ense kalinligi da baya fazla ciktikan sonuclarim daha iyi cok sukur..zaten kendimi bu duruma alistirmaya baslamistim. Bugun tekrar gidicez dr a sonuc gostermeye umarim tekrar bakariz ultrasonda. Dua edin lutfen guzel seylr duymaya cok ihtiyacim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
cnmm izmit merkezde çok var..fetiye caddesini bilirsn belki..orda öztalay pasjı var..atı sırf hamllik ve tesstrlü kıyafet dolu..kızlar ben tesettürlüyüm Elhamdlillah tesettürlün hamile giyim satan magaza biliyomusunuz . temmuzda dayımın düğünü var ne yapıcam bilmiyorum . günlük kıyafetleri yine az çok idare edebiliyorum ama abiye ne yapıcam bilmiyorum hiç
ayy cnm benm yaa..okurken nasıl gözlerim doldu yaaa.maşşlhh allh nazardan sakınsın cnmm..kucana göstersnn bebenii..dr a kadrr verdinmi kesin olark cnm :==))kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr he he hoyyttttttt ben geldımm bızz geldıkkkkkk
bu kadın dr cok ılgılendı yaa ay nasıl rahatladım anlatamamm... tekrar ense kalınlığını olctu evet dıger dr unuzun dedıgı gıbı cok ıyı dedı burnunu olctu.. neden burnunu olcuyorsunuz dıye sordum.. zeka gerılıgı var mı yok mu burdan da anlaşılıyormuş burun kemıgı tam gelısmıs cok ıyı yanı dedı dr hn.. benı cok rahatlattı sagolsun..
arkadaşım vasıtası ıle gıttıgımı soyledım .. bu arada ıkılı test ıcın yaptırın dedı bu hastane daha uygun fıyatlı...
neyse dıger dr umun ıstedıgı tahlıllerı verdım kadına ınceledı bu kadarına gerek yok dedı bı kac sey ısaretledı ve bunları yaptırın dedı
onemlı olan onlarmış..
çarpıntım kanım az olduğundan olabılırmış.. bulantılarımı sordu sagolsun.. bende artık daha az çıkarıyorum ama bulantım var dedım
gecıcek 1 hafta daha sabret dedı ..
ultrasonda neyınız var dedı bır oğlumuz var dedık eşım arkadan bakıyordu.. bu neye benziyor dedım..
valla suan cok mınıkkk dedı ztn uyuyorduu yavrummmmmmmmm dötunu yerim :))))
ama baya baktı ve bu kıza benziyor dedı kızlarr yaa gozlerım doldu o an...
ztn eşim kadından once bu kız dımı dedı .. dr da evet tahminen soyluyorum kı kıza benziyor dedı... ama kesın 2 hafta sonra bellı olur yanılma payı olabılır dedı..
kalbını ksa surelı dınlettııı
uyuyordu bebişim hala.. uyuşunda buyusun sıpaaaa
oyy maşllhhne güzell de yayılar k yatmışş hee..maşşlhh maşllhhhMerhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz
cnm ebnmde sivilcelerim vr..normlde hiç yoktr..ergenlikte bile çıktını bilmm innki cnmmBu arada cildiniz nasıl arkadaşlar...
benim sivilce bastı sırtımı..bazılarının cildi pamuk gibi olurken, bazılarının da böyle olurmuş..
bir de şu tüyler arkadaşlar...nasıl tüylenmeniz ??
bacaklarım resmen ormana döndü daha iki haftada..eğilip de epilasyon aletini kullanamıyorum ki(
bu arada kızlar sağlık oıcana gittydim bir sürü tahll yapmışş gene..ay kanım düşük çıkmış elevit ve kan ilacı verdi ama druma sormadın kulnmıcam...
bu arada kızlr korkuyorum aban dua edin ne olur..yarın kontrolüm vr saat 11 de..bilmm nerdne korkutum..düşük tehdidi dediydi lekelnmm vrdı..hiç kanamay dönşmedi..4 tane iğne kulldım..8+2 iken kalp atışını duydum o gn:.şimdi de yarın gidiceminşllh ebbeğim iidir..dua edin kzılr..uyuıyamıyorum heycandan yaa
aynı dert bendede var canım. inşallah iyidir bebişin. güzel haberlerini bekliyoruz.
Sen o zaman ağda yapabiliyor musun Lovelylady, sanırım sadece jlet kullanman gerek de mi çok sertleşmesinler diye..
yorgunluktan kemiklerime kadar sızlıyorummmmm
sabah 8de okula gittim beyazıta staj evraklarımı aldım ordan kadıköye geçtim sonra metroyla adliyeye gittim o lanet metroya binmez olaydım 10000 kat yer altında basınçtan beynim akıcaktı yemin ederim ve tam 220 kişi sıra bekledim adliyede öldüm bittiimm tansiyonum düştü.hemen babanneme geçtim yattım orda yemek yedim uyudum şimdi eve geldim oooff çok yoruldum daha evden çıkmam ben
doktora giden arkadaşları tebrik ediyorummm gözünüz aydın.ayrı ayrı yazamadım anlayın halimi:):)
papatyacım bana da bi arkadaşım dedi ki ayy bu haftalarda iyi bak seyret, biraz büyüyünce ekranda tüm bedenini birden göremiceksin çünkü büyümüş olcak dediKızlar size bir şey soracağım bilginiz var mıdır?
Benim arkadaşım bi haftada gitti dr demiş ki" bu görüntüye iyi bakın haftaya gelince göremeyeceksiniz,organlar tamamen gözüküyor,haftaya artık derisi kalınlaşacak"
=(bu haftayı kaçırdık.Arkadaşıma sordum hatırlamıyor.Şimdi aşağıdaki açıklamada da "Bebeğinizin tüm organ sistemleri ve dış yapıları artık mevcut" yazıyor.
Sanırım ben kaçırdımmm.
oh çok iyiymiş hilalcim devamlı uzun süreli bi dr.un olması
evet o yuzden cok sevıyorum doktorumu yaaa ben evlendıgım gun ona gıttım
evlendıkten bir hafta sonra cok cok sancılı bı agrım olmusduu hatunla ozamn tanısmıdık heheeh
sonrada bırakmadım onu
inşallah canım ewet sorun değilmiş o çekimiyi çıkmasına sevindim canım darısı başıma:) ben tiroid ultrasonu çektirdim canım korkma hamilelikte sorun olmuyor, dediğin gibi doktorum da bir dahaki gelişinde şekerine de bakacağım dedi umarım onda sorun çıkmaz
peki ilacı sürekli mi kullanacaksın?
baktım bloğuna da cidden işe yarıyor mu ?? sizde azalma oldumu yani ailecek?Mayıs Ayı Epilasyon Günleri ~ Kozmik Bakım
kızlar tüylerinizi burdaki tarihlere göre alın inanılmaz azalıyor seyrekleşiyor hatta yok olanlar var. arkadaş önce kk da yazıyordu sonra blog açtı kendine, her ayın tarihlerini ayın ilk günlerinde veriyor, biz sülalece bu tarihlere göre alıyoruz
oyy kıyamam çok yorulmuş arkadaşım ben de bugün hastanede yoruldumyorgunluktan kemiklerime kadar sızlıyorummmmm
sabah 8de okula gittim beyazıta staj evraklarımı aldım ordan kadıköye geçtim sonra metroyla adliyeye gittim o lanet metroya binmez olaydım 10000 kat yer altında basınçtan beynim akıcaktı yemin ederim ve tam 220 kişi sıra bekledim adliyede öldüm bittiimm tansiyonum düştü.hemen babanneme geçtim yattım orda yemek yedim uyudum şimdi eve geldim oooff çok yoruldum daha evden çıkmam ben
doktora giden arkadaşları tebrik ediyorummm gözünüz aydın.ayrı ayrı yazamadım anlayın halimi:):)
sor canım bugün öyle dedi bana tiroid dr.u da diyabetçi deben de çektirdim tiroid ultrasonu hiiç bişey olmaz dedi doktor. bende hipotiroid çıktı 3.50 çıkmıştı değerim. 1 aydır ilaç kullanıyorum haftaya tekrar tahlilim var bakalım düzene girmiş mi? Şekerle ilgili bişey demedi doktor, tiroidi olanlarda şeker olma olasılığı daha mı yüksekmiş, onu da sorayım..
dua et canım güzel bi uyku çekbu arada kızlar sağlık oıcana gittydim bir sürü tahll yapmışş gene..ay kanım düşük çıkmış elevit ve kan ilacı verdi ama druma sormadın kulnmıcam...
bu arada kızlr korkuyorum aban dua edin ne olur..yarın kontrolüm vr saat 11 de..bilmm nerdne korkutum..düşük tehdidi dediydi lekelnmm vrdı..hiç kanamay dönşmedi..4 tane iğne kulldım..8+2 iken kalp atışını duydum o gn:.şimdi de yarın gidiceminşllh ebbeğim iidir..dua edin kzılr..uyuıyamıyorum heycandan yaa
canım ben de bugün şu kreme baktım bizim eczanede 93 demişti kazıkçıcanım jilet yapmıyorum çünkü ben lazeri tamamen bitirmiştim yani kökten bitmişleridi taki geçen aya kadar.. sirağda yapıyorum hani hazır bantları varya..tabi çok çok çıkmadılar ama gittkçe arttıkları kesin..hatta artan kıl köklerini görüyorum sayıyorum:18:
gizoş bende bu kız nerde görünmüyo diyodum..bir sitede görmüştüm kumaş siyah gebe pantolonu 29 tlye düşmüştü...
kızlar bu sıra lierac jele bakıyorum..eczanede tanesi 75 tliken nette iki tanesi 90 t..netten alsam güvenilir olurmu sizce..alanınız var mı...
dua et canım güzel bi uyku çek
inşallah bebişini büyümüş görcen annesi
herkes kontrollerden güzel haberlerle dönmüş çok sevindim kızlar :))
benim de ayağımda şiş olduöğretmenim ve hep ayaktayım malesef
cildim tamamen sivilce doldu ve de içi sert iltihap dolu sivilcemsi şeyler
karnımda 9 aylık gibi şişiyor, ve bir de kabızlık
midem hep bulanık çok acıkıyorum hep iştahsızım,
bölünen uykular, kabuslar, sık idrara çıkma, artan kıllar vs. vs
annelerin kıymetini çoook iyi anladım, hem çok güzel bişey hem de büyük bir imtihan.
Rabbim bizi isyana düşürmesin, inş hakkıyla tamamlarız bu dönemi.