2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

İşte oturunca dik açıyla bende daha çok oluyordu. söyle eğik pozisyonda galiba karnımızı sıkmadan oturmamız gerek. ben genelde yatıyorum. ama işte ne yaparsın, elinde değil, bir şey için kalkıveriyorsun.her işini herkes yapamıyor, eşime diyorum da artık söyleniyor :)

ya da eğildik mi yandık, hemen akıntı ve renk değişikliği oluyor.Eğilmemek gerek sanırım, o da kasıyor karnı.

Ben progestanı alttan aldım.Çok faydalı oluyor. Baş dönmesi de yapmıyor hem..Bir sor derim doktoruna.

aynen canım iş söylemek de zor oluyor bide yattığın zaman herşey gözüne batıo insanın :) canım doktorum baş dönmesi bulantı falan yaptımı dedi bende hayır dedim sanırım o yüzden değiştirmedi. inşallah herşey yoluna girer

Valla bu konuda ben de dertliyim. Allah kimsenin eline baktırmasın diye dua ettim. ne zor arkadaşım, ne zor geçti o bir ay..evi pislik götürüyor ama bazen çalan kapıyı bile açtırmak zor :)

Arkadaşlar hepinize iyi geceler, iyi dinlenmeler bakalım ben bu ağrılı göbişle nasıl kabuslar göreceğim bu gece:)) tatlı rüyalar..

ayy maşşlhhkuzum bende yarın benm hesabıma göre 10+3..
ayy snede cemre gbi sabırsızzın kuzumm..ne diimm..ben korkomm..erken hgiderm bir şey der diye..
yarın bile elmden gelse gtimicem..neden bilmiyorum ..kokrouyorum işte..hani burdaki kayıplar fln süşündükçe miğdeme kırmp giriryor vall..uykuda b,ile raht değilim artık...
hee dimi sadece hamiliere özel bir kaal olsa ve yerl..belgesel..otrup sürekli izleirm valla...
geçen umutsuz ev akdınlarına ras geldim bi baktım o kitap.hamillik doğum ve bebk bakımı)
ii reklam olmuşş hee
cnm kendini sıkıntıya sokma..rabbm yardımcımız olck..hemde ikiz var..ikizlerde çok yerde okudum yanılma payı çok yuksek cnm yaaa
cnmm izmit merkezde çok var..fetiye caddesini bilirsn belki..orda öztalay pasjı var..atı sırf hamllik ve tesstrlü kıyafet dolu..
arda takbirede bak ordada indirme oluyor çok uygunada oluyor cnmm
ayy cnm benm yaa..okurken nasıl gözlerim doldu yaaa.maşşlhh allh nazardan sakınsın cnmm..kucana göstersnn bebenii..dr a kadrr verdinmi kesin olark cnm :==))
Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz
oyy maşllhhne güzell de yayılar k yatmışş hee..maşşlhh maşllhhh
cnm ebnmde sivilcelerim vr..normlde hiç yoktr..ergenlikte bile çıktını bilmm innki cnmm
ayy birde şu tüy çıokma olayı cinsiyetle çok alakılı diye bilom benm...benm öle tüylenme sorunum azdır..seyrektr..ama frkettmkii kısa sürede uzudılr bzen 1.5 ay sonra çıkıyordu..ama buı sefer frkktim 3 hafta sürdüü

bu arada kızlar sağlık oıcana gittydim bir sürü tahll yapmışş gene..ay kanım düşük çıkmış elevit ve kan ilacı verdi ama druma sormadın kulnmıcam...

bu arada kızlr korkuyorum aban dua edin ne olur..yarın kontrolüm vr saat 11 de..bilmm nerdne korkutum..düşük tehdidi dediydi lekelnmm vrdı..hiç kanamay dönşmedi..4 tane iğne kulldım..8+2 iken kalp atışını duydum o gn:.şimdi de yarın gidiceminşllh ebbeğim iidir..dua edin kzılr..uyuıyamıyorum heycandan yaa

aynı dert bendede var canım. inşallah iyidir bebişin. güzel haberlerini bekliyoruz.

aynı dert bendede var canım. inşallah iyidir bebişin. güzel haberlerini bekliyoruz.

amn cnm yaa..bekelmek çok zor..insnn içini anca çeken ya da rbbm bilir..rabbm kimseyi evlatn mahrum etemsin..veripte bizi bebğimzle imtahan etmeisn..rabbm her şeyn hayroılıosını versinnn yaa..

ay kızlar bu arada başı çok ağrıyanlar bol su içsinn..
kabızlık çekenerede duphalak şurubunu öenriyorum

Sen o zaman ağda yapabiliyor musun Lovelylady, sanırım sadece jlet kullanman gerek de mi çok sertleşmesinler diye..

canım jilet yapmıyorum çünkü ben lazeri tamamen bitirmiştim yani kökten bitmişleridi taki geçen aya kadar.. sirağda yapıyorum hani hazır bantları varya..tabi çok çok çıkmadılar ama gittkçe arttıkları kesin..hatta artan kıl köklerini görüyorum sayıyorum:18:

gizoş bende bu kız nerde görünmüyo diyodum..bir sitede görmüştüm kumaş siyah gebe pantolonu 29 tlye düşmüştü...

kızlar bu sıra lierac jele bakıyorum..eczanede tanesi 75 tliken nette iki tanesi 90 t..netten alsam güvenilir olurmu sizce..alanınız var mı...

Gzmmmm yazdıklarını okurken yoruldum be kuzum.
Sen neler yapmışsın .
ben pattadanak düşerdim.
Bugün eşimle Avrupa yakasına geçip bi kursa yazıldım.Onda bile arabada olmama rağmen yoruldum.
Allah güç vermiş sana=)

papatyacım bana da bi arkadaşım dedi ki ayy bu haftalarda iyi bak seyret, biraz büyüyünce ekranda tüm bedenini birden göremiceksin çünkü büyümüş olcak dedi
oyyy büyüsün kuzular, üstünde gezen aletle bakarıs orasına burasına
maşallah onlara

evet o yuzden cok sevıyorum doktorumu yaaa ben evlendıgım gun ona gıttım
evlendıkten bir hafta sonra cok cok sancılı bı agrım olmusduu hatunla ozamn tanısmıdık heheeh
sonrada bırakmadım onu
oh çok iyiymiş hilalcim devamlı uzun süreli bi dr.un olması
güzel güzel tanır ilgilenir, nazın da geçer

inşallah canım ewet sorun değilmiş o çekim
evet hep kullancam zaten ben 11 senedir kullanıyorum ilk duyduğumda dr sadece hamilelikte daha sık gözetim altında olcaksın demişti hiç unutmam. ömür boyu ilaç demişti
sen nereye gidiyodun canım avrupa yakasındaydın sanırım dimi?

baktım bloğuna da cidden işe yarıyor mu ?? sizde azalma oldumu yani ailecek?

oyy kıyamam çok yorulmuş arkadaşım ben de bugün hastanede yoruldum
hakkaten eski enerji yok, ben de çabuk yorulup usanıyorum bi de kalabalıkta bazen bi fenalık basıyo

sor canım bugün öyle dedi bana tiroid dr.u da diyabetçi de
yani illaki bişey olcak değildir de belki risk daha yüksektir bizde
allahım korusun bebeklerimizi her türlü hastalıktan kazadan beladan nazarlardan.......(aminnn)

dua et canım güzel bi uyku çek
inşallah bebişini büyümüş görcen annesi

canım ben de bugün şu kreme baktım bizim eczanede 93 demişti kazıkçı
nette dediğin gibi 50 civarı, eski olur mu acaba?
gerçi kremler uzun ömürlü oluyor sanırım ama kararsız kaldım
tanıdık eczacı var ona sorcam bi de fiyatını
başlamak lazım yaaa ben korkuyorum çatlaktan
bi de bi blogta okudum mucize çatlak kremim diye buğday yağı kayısı yağı jojoba yağı susam yağı karışımı diye
ne yapsam kararsızım valla

herkes kontrollerden güzel haberlerle dönmüş çok sevindim kızlar :))

benim de ayağımda şiş oldu öğretmenim ve hep ayaktayım malesef
cildim tamamen sivilce doldu ve de içi sert iltihap dolu sivilcemsi şeyler
karnımda 9 aylık gibi şişiyor, ve bir de kabızlık
midem hep bulanık çok acıkıyorum hep iştahsızım,
bölünen uykular, kabuslar, sık idrara çıkma, artan kıllar vs. vs

annelerin kıymetini çoook iyi anladım, hem çok güzel bişey hem de büyük bir imtihan.
Rabbim bizi isyana düşürmesin, inş hakkıyla tamamlarız bu dönemi.

dua et canım güzel bi uyku çek
inşallah bebişini büyümüş görcen annesi

ayy cnm inşallhh..duş alımda ayatım bari hava çok sıcakk ztnn..

kızlar bana dua etmeyi ihmal etmeyinn cnlrımm..yarın hayılı haberle gelicem inşlhh..ii habelrer gelmezsemm girpte kimseyi huzursuz etmek istemm..siizi çok çok öptüm

ay cnm allh yardımcın olsun bol su tket hep idyorumm ...kayısı yiyn özllkle esmer olanını...zytinyağı içebilrsn ..dahiliye uzmnnına söyle san vericektir şurupp duphalak çok ii bi şurupp seviyorum onuu..yan etkiiside hiç yok..çok iizçmedik.e tuvelltn çıkılmıyor yoksaa...

sivilcleri ellme cnmm elbet geççiktr iz olmasınn

kızlar gunnaydınnnnnnnnnnnnn

gizemcim .. ne cok yorulmuşsun oyle yaaa kacyuzkışı bekledın canım gıdıp gorevlıye soyleseydın ben hamıleyım benı aradan
alamazlar mı dıye. ınan yardımcı olurlardı.. ay kuzum be oyle beklemıssın sıcakta..
bugun ıcınde senı cok ıyı anlıyorum.. git gör bebeğini için ferahlasın gel ve yaz bize...
bende o günlerde heyecandan korkudan uyuyamıyorum..
oğlumda hiç böyle olmamıştım.. ama çok acı haber aldık cok kaybımız oldu..
etkileniyoruz kendımızı onların yerine koyuyoruz..
bizede olabilir diye düşünüyoruz.. Rabbim hepsine uzun omur versin bebişlerin..
sen gonlunu ferah tut ama cok yorma kendini...

dun gece ne kaynatmışsınız ayol... ben 9,30 da gumledım valla.. dayanamıyorum aksamları cok fena oluyorum basım donuyor mıdem daha cok bulanıyor ..

kızlar tsh hormonum 4.02 çıktı iki doktora gittim iki doktorda sınırda ama birdahaki kontrolde tahlil yaparız bakarız dediler . iki doktorda ilaç vermedi benim gibi olan varmı bebeğimde zeka geriliği olur diye ödüm patlıyo bu gibi durumlarda olabiliyomus çok korkuyorum . Ama önemli görse iki doktordan birimutlaka ilaç verirdi değilmi baktım 9 falan çıkıp ilaçla hormon seviyesi düşenler var sağlıklı dogum yapmıslar ama benim ödüm patlıyor. Normalde tsh ile ilgili hiçbir problemim yoktu

günaydın kızlar dün bilemden xr cihazından geçtim ben ya alışveriş merkezinde doktorun yanında çalışan kız bişey olmaz dedi sizce eşimde o makinalar havaalanlarındaki gibi değil diyo ama ben iice psikopata bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…